ПФ настоява за активна регистрация за местните избори

От Патриотичния фронт напомниха за срока, който са дали на ГЕРБ и РБ - 1 юли. Те искат промяна в Изборния кодекс - от ГЕРБ и РБ са против.

Обратно в новината

Коментари - ПФ настоява за активна регистрация за местните избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя още ли не сте го вкарали в зарвора! Значи румънката беше права, че мафията в България няма интерес от изпълнение на законите.

турските патриоти от ПФ не настояват престъпниците като Цецко да отидат там, където им е мястото?

ТОЗИ НА КАДРОТО ОЩЕ ЛИ НЕ Е ВЛЯЗЪЛ В ЗАТВОРА. ЦАЦАРОВ, ДОКОГА ЩЕ СПИШ, Я КАЖИ КАКВИ СА ТИ ПЛАНОВЕТЕ??

Гражданите на Германия и Австрия нямат права за двойно гражданство,а БЪЛГАРСКИТЕ "ТУРЦИ" ИМАТ ДОРИ ДВА ПАСПоРТА С РАЗЛИЧНИ ИМЕНА---ЕДНО БЪЛГАРСКО - ДРУГО ТУРСКО И при залавяне в престъпление тия бандюги показват българския паспорт с българско име и така обругават българите като престъпници! Защо не се махнат тия два паспорта---по умни ли сме от германците???!

Всякакави РЕГИСТРАЦИИ ТРЯБВА ДА СА СПРЕЛИ ШЕСТ МЕСЕЦА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ! Какаво означава сега ъчварова да обещава на турциет от Кърджали ,че щели да увеличат работното време и служителите за издаване на документи. ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИТЕ! ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА! Само постоянните жители на населените места имат право да гласуват за местни избори!Гласуване САМО КЪДЕТО ИМАТ ПОСТОЯННО ЖИТЕЛСТВО.! ТЕЗИ ШАРЛАТАНИ - УПРАВЛЯВАЩИ ПОСТОЯННО ПРЕДАВАТ БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ!

ти си главната пробойна и срам за ГЕРБ!

Тоя противогаз на снимката защо не е в затвора?

И тез кат РЗС втор път парламент няма да помиришат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

не става ясно, че основната идея на активната регистрация е избирателните списъци да се направят по предварителна заявка-само който лично ще гласува, той да бъде записан в списъка!Но ГЕРБ и РБ са против това!Нали е ясно и защо същите те най-много искат електронно гласуване?

ДОПЪЛНЕНИЕ:ПРАВО НА ГЛАС ДА ИМАТ ТЕЗИ,КОИТО РАБОТЯТ В Б-ИЯ, ПЛАЩАТ СИ ДАНЪЦИТЕ,ОСИГУРОВКИ, ИМАТ ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ И ТЕЗИ КОИТО РАБОТЯТ В Е.С.!!!!!!!