Криза за бюлетини на местните избори наесен

По неофициални сметки на този вот трябва да бъдат отпечатани над 30 милиона бюлетини, докато на миналите парламентарни избори бяха отпечатани едва 8 милиона.

Обратно в новината

Коментари - Криза за бюлетини на местните избори наесен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Създава се планирана психоза , за да може печатарите да "докажат"колко сложна и невъзможна е тази работа и да им дадат още мангизи. Жалко , че държавниците ни са в кюпа, иначе ще дадем поръчката на гърците - хем бързо , хем без мрънкане !

"По неофициални сметки на този вот трябва да бъдат отпечатани над 30 милиона бюлетини..."?!? WTF ?!? Че колко народ ще гласува на тия избори бре, че тридесет милиона най-малко трябвали?!? Или пак нещо обществени поръчки за наши фирмички?!? Е.ахти цирка, каква мисирка...

Абе, да разпечатат един милиард бюлетини в джоба.

Егати държавата. Гърците организираха референдум за 5 дена и бюлетините са стигнали и до най-забутания остров с един жител, а тука 5 месеца преди изборите се вайкат, че нямат бюлетини.

Защо президента не се помоли на нашата братска страна Украина да напечата бюлетините за мажоритарния вот?

Таен отряд за екзекуции е имало в ДАНС това твърдеше ген. Атанас Атанасов в свое изявление пред журналисти в Плевен още в края на миналата година. Служители на ДАНС са извършвали не дотам редни неща, дори престъпления разкри скандалният политик от ДСБ. На репортерски въпрос: Какви са точно тези престъпления?, Атанасов отвърна: Най-тежките. Разполагам с данни, че е имало специален отряд, който е чистел вредния дивеч. Отрядът за екзекуции бил подчинен лично на тогавашния премиер Станишев. Спецзвеното включвало десетина барети, които извършвали дори мокри поръчки. Това означава, че не само криминалният контингент се самоизтребва в разчистването на неудобни фигури участва дори и властта, макар и с нелегални средства.

ДАНС е мощно овластена институция, която може да бъде и обществено опасна, смята Попов и най големият и проблем според експерти е непрозрачното назначаване на агенти в службата, което давало да доста хора неограничена власт и чевството на безнаказаност.

Когато в природата се наруши някаква хармония или закон, тя реагира адекватно. Така са изчезнали животински видове, държави и цели континенти. Така си заминава и България. Защото в природните, за разлика от човешките закони няма вратички, които хитри и алчни адвокати да използват, за да възстановят статуквото. А в момента то е следното: 1.Циганизирано и опростачено в голямата си част население, склонно да открадне, да излъже и да наруши писани, и неписани закони, но да не работи. Живее само за мига, без да се интересува от бъдещето, без да реагира на опасността, да изчезне завинаги от тези земи. Склонно на безброй компромиси, само за да оцелее физически. Население без обществено съзнание, без духовност, морални и нравствени норми, без съпротивителни и защитни сили. Хора, част от които се срамуват да се нарекат българи, а друга открито се причислява към друг етнос или народност. Накратко чалгари.

еталон на комунистическо безочие е червения принц Станишев, едно неизвестно никому същество, докарано по пъръчка от Москва, което се мъчи да се извинява за престъпленията на партията на баща си. Не знае ли това същество, че извинението е само признание за осъзнато престъпление и изобщо не изключва наказанието? Такова извинение означава преди всичко че БСП е нищо повече от БКП и трябва да бъде подведена под отговорност за всичко, което са извършили срещу нацията си след 1944. И тъй като той и БСП постоянно показват неразривната си връзка с нея, трябва да бъдат съдени както за престъпленията им, така и да бъдат ударени там, където най ги боли ПАРИТЕ. Това остана от целия им бандитски идеализъм, от цялата им утопия ПАРИТЕ! Затова трябва да бъдат съдени за компенсации до дупка! За престъпления срещу собствения си народ не може да има давност. Такъв процес трябва да бъде започнат от отделни индивиди или организации, но трябва. До дупка! Въпросът наистина е на живот и смърт!

Нещата особено загрубяват, след идването на демокрацията у нас. Следвайки указанията на КГБ, българските политици си устройват преврат и се самообявяват за демократи. Жалка и мерзка гледка са брадясалите лумпени, подкокоросвани от тайни агенти, да вършат черната работа на комунистите, за да бъдат избрани отново на власт същите тези безумно нагли комунисти. И следват стачки, непринудени бунтове и манифестации, чупят се символи и сгради на омразния социализъм, ошмулени хорица подскачат като мишки върху горещ тиган, за да пребъде комунистическата идея ПРОСТАЦИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ И КРАДАТ НЕОБЕЗСПОКОЯВАНИ, И НАЙ-ВЕЧЕ ЗАКОННО!

Язък, мислех да гласувам на есен за пръв път от местните избори 2003 година. То па се оказва, че нема да има бюлетинка за мене. Е му майта.

Един от жълтите ежедневници печата по около 50 милиона страници на седмица, тези нашите идиоти съвсем ни взеха за калинки, половин година 30 милиона бюлетини не могат да организират да се напечатат. Нещо пак ни хлъзгат. Но пише, че Бойко щял да се намеси и да се справи... :)

Да ви имам проблемите, ЦИК - нещастници скапани. В Гърция как има бюлетини за референдума, а е "криза"?

ами много просто: празен лист и молив и готово...! тъкмо ще се отсеят неграмотните зеленокожи! нали искаме да се гласува със закон само завършили образование да имат правото на глас! ето го тестът-знаеш за кого да гласуваш,влизаш в кабинката и пишеш,...а като не можеш да пишеш-прав ти път!!!

Гърците организираха всенароден референдум за 5 дни. Руснаците организираха референдум в Крим за 3 дни. Нашите са такива пикльовци, че...

да гласуват с отпечатък на палеца като в други братски страни по света

Няма страшно едно заемче от 1000000000 и ще уредим нещата.

Имаше един стар виц, за българския казан в Ада.

да и в него седят Тодор Живков и Леонид Брежнев

българската нация - нация техническа

кметските избори не ме интерисуват обаче обявявам кампанията за мажоритарен избор за открита:) до септември ще ви разкажа играта с 70% за:)

Кризата е в комисионните. Гърците за 5 дни организираха референдум, отпечатаха бюлетини. Нашите политици за 5 месеца няма да могат да се разберат кой ще печата. Ако Гърция е зле, ние сме по-зле. Мирише та се не трае, драги ми политици !

Нещо повече - на гърците всички бюлетини им бяха еднакви. Машинописката сигурно е полудяла от еднообразните движения.

ПЛАТИ ЛИ СИ БЮЛЕТИНАТА, КМЕТЕ! ......... мили спомени от плакати с насочен пръст....

за жътва е време. за данъци.

Човек да се смее или да плаче!?! Когато имаше в повече - проблем, сега когато не стигат -отново проблем!!! Я как гърците си спретнаха гласуване за една седмица и бюлетини си направиха и всичко беше точно за разлика от нас!!!

Ами намерете си по-евтина печатница, не партийна, дето и давате по левче за бюлетина! Къде ви е проблемът?

Ше земем от костинбродските и ще ги пренадпишем

Какви са пък тези инсинуации сега тук!

Каква е тая криза бе да ви пикам на кризата , я ходете в Гърция да видите какво е криза!

Kalin

Смешни проблеми я да ги дадат на тоя от Костин.........даже ще преизпълни бройката в пъти:-)

Ако се възложи отпечатването на Косинброд, ще се разкрият и много работни места за спешни разносвачи до изборните места, което отново едно добро дело на ГЕРБ.

Разбира се,че на сегашните управляващи,ще им е необходима спешна и неотложна помощ при отпечатването на бюлетините за изборите!Да има как въобще да няма други бюлетини освен гербаджийските и те трябва да бъдат произведени в количество надминаващо десетки пъти броят на редовните избиратели!А бе,просто в тази държава не трябва да има различни от МУТРЕНСКИТЕ,ГРОБАДЖИЙСКИ бюлетини и тогава изборите ще бъдат реални и редовни и гласът на ЛОШИЯТ МАТРИЯЛ ще е редовен!Господи,какви големи кахъри си има на главата г-н Винету Магнолиев!ИНЪЧЕ,ЦЕНТРАЛЕН СОФИЙСКИ ЗАТВОР за време 100 години!!!!!!!!

След това брутално управление управляващите герб, костовистите РБ и ПФ един кмет няма да спечелят никъде.

Очевидно кризата е не само за печатането на бюлетините тя е повсеместна . Мафията Герб май ще се опита да повтори "Костинбродската афера" , но номера им няма да мине .

Коя костинбродска афера бе компрадоре? В смисъл ще излезе боко в деня преди изборите по телевизията на прасчо и пред услужливия дудук ще говори небивалици??

Според мен е правилно да се възложи отпечатването на печатница която се е доказала и може. А освен това сме си поставили цел -100 кмета

гърците за 1 седмица организираха референдума , отпечатаха бюлетини и гласуваха. и са повече народ от нас. да им дадат да напечатат бюлетините за референдума. би трябвало за по-малко от седмица да се справят

Мафията ГЕРБ , пак търси бюлетини за подмяна на вота!Ще си намерят и нова печатница на разположение !Бай Ганьо с Цецоулу и бат ти Бойко ще правят избори!

ГЕРБ ЩЕ ОПИТАТ КОСТИНБРОДСКИЯ ВАРИАНТ !!!!!НАПЬЛНО Е ВЬЗМОЖНО СТАРИТЕ ШМЕКЕРИ ДА ИЗИГРАЯТ НАРОДА НА БЬЛГАРИЯ

Когато не може да стане една работа по законите на Темида, ще стане тогава по законите на Свети Петър. Манипулаторите на общественото мнение ще се сблъскат с генетичните манипулатори, които са решили двойните спирали на ДНК в човешкият геном от една двойна спирала, да се увеличават с времето до 12 двойни спирали.

Pesh0

Мая Костинбродска , ще ги разкрие :) А и нали сега сме по нейния закон и фалшификации , не са възможни.

....ЕЩОМ С ЕДНО ПЕЧАТАНЕ НА БЮЛЕТИНИ НЕ СЕ СПРАВЯМЕ, СМЯТАЙТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС И ДОКЪДЕ СЕ Е ИЗДЕБИЛИЛА БГ. БРАВО НА ТЕЗИ, КОИТО УСПЯХА ДА НИ НАПРАВЯТ ДЕБИЛИ. КЪДЕ Е СУВЕРЕНИТЕТЪТ И КЪДЕ Е ДЕМОКРАЦИЯТА В ТАКЪВ СЛУЧАЙ??????

Скарабейчо, суверенитетът и демокрацията се намират в НАМЕРЕНИЕТО и се реализират с мисъл, ако правилно разбираш в какво се състои такъв един процес. Мултиплициращият ефект се получава за страна като България, едва когато се превиши критичният праг от над 840 налични пробудени същности. За това този форум им е необходим, за да може да се постигне една такава необходима интеграция. Интеграция, която да осъществи изграждане на една жизнеспособна, кардинално нова българска държава.

Не съм против, но как изчисли критичния праг 840 бройки.

да бехме се научили и да диференцираме.. пропих ся от вашите глупотевини.. а уж възрастни хора сте.

Днес, прет, медийте, лично, Цв.ЦВ. се ангажира да пусне предизборно, 5-6 печатници и каза, че имал опит, натрупан в тая работа! Стаен агент Теодора Ушева

най добре ще е изборите да се проведат в Гърция, ТАМ ПРОБЛЕМ С БюЛЕТИНИТЕ НЯМА.

гърците за 3 дни направиха внезапен референдум,а нашите помияри до есента не могът да се справят!!!

Pesh0

А Гърците , как за 5 дена отпечатаха , бюлетини за референдум ? Да не е до желанието ?

Pesh0

Внимавайте с брака , Мая Манолова , ще го брои по късно. А Барека ще заснема ... Ако не го застрелят де , него все го дебнат .

не гръцка неква. искаме уманитарна помощ.

ЕС дава пари и за избори! Поискайте си, бе, българи!

На мен ми се струва,че по-скоро ще има криза за избиратели с тези показатели.