Над 3,3 милиона души са участвали в ”референдума на Слави”

3 316 459 гласа са преброени към 13.30 ч днес в националния референдум, проведен заедно с президентските избори в неделя, 6 ноември.

Обратно в новината

Коментари - Над 3,3 милиона души са участвали в ”референдума на Слави” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бойте се БЪЛГАРИ от НИКОЙ! Направете смело своя мажоритарен избор за достоен президент на България! Генерал Радев е ОРЕЛЪТ на България, който ще я извиси на достойно място в ЕВРОПА, каквото заслужава. ОРЕЛЪТ на Кубрат и Аспарух ОТНОВО се е появил в небето на България. Това е и Орелът от Баснята (на Стоян Михайловски), който ни е тъй-необходим в момента, защото Ракът (Партиите, около 400 на брой), е много надебелял и толкоз затлъстял, че Щуката (Слави водачът и всички свободолюбиви, мислещи българи) не може да го тегли напред. На референдума не достигнаха само около 13000 щуки за да бъде волята на народа СВОБОДНАТА ВОЛЯ на над ТРИ МИЛИОНА И ПОЛОВИНА БЪЛГАРИ. Пак ни излъгаха, навярно, с Протоколите и чувалите с бюлетини за референдума, които се РАЗНАСЯХА И ПРЕНАСЯХА СВОБОДНО! Колко са невалидните бюлетини за референдума, а колко са изхвърлени или скрити?! Политиците не признават волята на народа и не искат и да чуват за РЕФЕРЕНДУМИ и не искат да бъдем СВОБОДНИ И НЕЗАВИСИМИ, НИТО подобие на Швейцария! Не бойте се Българи, нито от Бойко, нито от ДЕ(РЕ)форматорите!!! (които отдавна трябваше да бъдат в затвора за далаверите и мутренските си номера, за злоупотреба с власт и измама на народа, предпоследната далавера на МОСКОВ с ваксините; турското развитие - пръстови отпечатъци, вместо обещаното европейско развитие, икономическия министър и АБУ ДАБИ и т.н.)

Как е възможно Слави - един бездарник, наглец, прикрит мафиот - да има каквото и да било политическо значение в България?? Всъщност може, като премиера ни е пожарникар

ами Слави замества Боко с референдума, щото Тиквата не знае кво значи референдум. Една молба към Слави - ай спри да пееш бе човек, много се вживяваш и не се търпи

Българский народе, Слави е едно жалко поставено лице в Ку-Ку/Каналето, той е единствения който НЕ БЕШЕ артист сред тях, но въпреки това им беше водач. Сега прави анти-български референдуми по нечия поръчка и е продал България за слава и пари.

АЛФА-телевизията на истината

Това не е личният референдум на Слави Трифонов.

Тъпи бълхарски андрешковски маймунчета.

Точките са МАЛКО трябват още точки.

А като се знае за гласувалите има ли кой да каже: А КОЛКО НЕ СА ГЛАСУВАЛИ

Поредното доказателство за състоянието на България са виновни основно българите-щом един селски демагог и хитрец може да събере толкова овце, на които да блее, как очакваме да се "оправим"?

Не е виновен Слави за хала, на който сме. А битието определя съзнанието.

Демек ти не носиш никаква отговорност какво правиш? Много удобно!!!

2 мил. подведени. Слави Трифонов трябва да знае, че това не е шоу. Играе си със съдбата на страната имайки възможност да бъде гледан в едно забавно шоу. Но често от играчка става пачка, за един и плачка , за останалите.

Политиката е място за играчи. Който играе, той ...

vasil

От най-големите играчи беше Андрей Луканов,Илия Павлов... А къде са те сега? Играха,играха,наиграха се...

ТУРЦИТЕ ПАДНАХА! УРА ! БРАТЯ БЪЛГАРИ, за първи път от над 20 години про-турските партии ДПС /ДОСТ изпаднаха от 3-то на 5-то място!!!! Преди избирателната активност е била 43-48% . Вчера беше само 54% и турците отидоха на 5-то място. Вече не са балансьор. ДА ИЗЛЕЗЕМ ВСИЧКИ НА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ И ДА ГИ ПОМЕТЕМ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ПОЛИТИКАТА! ХАЙДЕ БЪЛГАРИ !!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!!

Дрън, дрън. Доган със 300 000 гл. пак, ще заеме позиции, сега ще избере Радев а утре ще сложи Орешарски в Мин. съвет.

Верно на изборите за президент турците са със слаби резултати ама на това което ги вълнува основно прослувутият референдум са перфектни.Не знам давате ли си сметка че ако така нареченият референдум на "слави" е най-опасното нещо което може да се случи на България,това е един вид автоматично заличаване на нашата независимост колкото и да е едвам-едвам съществуваща.По мое мнение целият цирк около избора на президент е само за да отклонят вниманието на гласоподавателите от основният въпрос за мажоритарният вот и да го прокарат между другото.

Само крадливи идиоти може да пренебрегнат исканията на най многочислената партия!

Чалгарят Слави е в комбина с Бай Хой!

На изборите в секцията урната за т.нар. референдум на Слави бе видимо по-празна от тази за Президент. Дано не мине понеже част от задкулисието зад Слави желаеше да наложи ново бреме на народа.

"Може да възникне и казус около това дали недействителните гласове се зачитат за участие в случая." т.нар. цик някъде поясни, че невалидните трябва да влизат в общия брой. освен да има два-три цик-а, които да си оспорват правото да тълкуват законите. Инак - референдумите са едно добро начало, независимо кой ги е предложил. Все пак не избираме спътник в живота, а се възползваме от рядката възможност да участваме в прякото управление на държавата, която е доведена до катастрофално-бедственото състояние, именно от онез, които твърдят, че само те били имали представа как се била управлявала държава. ми, да де, видехме!

Евалата Слави, събра повече гласове от Бай Хой и тикви взети заедно.

На СЛАВУЦА референдума ми заприлича, на аа, аа, да и го мушна, и тя завъртя трътката !!! Ако същия референдум бе иницииран не от него, сигурно резултата би бил друг, и би спечелил тотално !!!Само мисълта за чалгаря, го прецака !!!

На този ли искате да повярвам и да ида да му подкрепям точките на референдума? На този, дето подкрепи Кунева, като я нарече"нашия кандидат"? Този, който е бил ортак и с покойния Илия Павлов, този който ме кара да кажа "ДА" на задължителното гласуване, когато по закон то вече е задължително? НЕ МЕРСИ, ДРЪЖТЕ СИ ГО ЗА ВАС ЛЮБИМИЯ НОВ МЕСИЯ И СЕ НАДЯВАЙТЕ И ТОЙ ДА ВИ ОПРАВИ!

Няма управия, от никъде - нито от Слави, нито от тия дето са недосегаеми.

не си задават елементарния въпрос - защо славуца се гаври само с политиците, а дума не обелват срещу кой и да е олигарх ??? А то има купища основания - откъде са голф игрищата на златеви, кънчовци, райчевци, отде са милионите, които трошат по повод и без повод отрочетата на всички олигарси, че и от медиите не слизат ???

В Германия почти всички, гласували за президент, гласуваха и на референдума. Нима Германия не е цивилизована страна?

Референдумите се иницират от народа и ЗА НАРОДА , а не от шоумени!!РЕАЛНИЯТ ЖИВОТ НЕ Е ШОУ, ГОСПОДА !!ПРЯКОТО ДОПИТВАНЕ ДО НАРОДА може да извършат и областните управители и депутатите ,ако даден държавен въпрос ги вълнува И ДРУГИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ!!!!

Депутатите се надявам да са разбрали какви въпроси бяха премахнати, защо бяха поставени и т.н. Но депутатите в момента са тотално купени от мафията и се управляват 10 души. Това ли е желанието на народа. Не. Народът (над 2 милиона души) казаха искаме да се променят нещата

Да седейки пред телевизора и мрънкайки каквото и да каже "народът" файда никаква. Първо трябва да спре да краде и да лъже после и някои други неща като например да говори зад гърба на хората, да завижда и тн. и след това ще започнат да се оправят нещата! Никога нищо не се оправя понеже някой си бил казал!

Това доказва докаде е достигнала наивността на българкият избирател. Един ром, купен не се знае от кого ще ни пързаля с популистките си идеи. Ами нали като няма държавна субсидия само мафиоти ще имат пари да се показват по телевизии и организират избори за себе си? Толкова ли оглупяхте, бе българи?

не "толкова", а "повече" :(

При тази избирателна активност, няма да допуснат референдума да се случи. Ако активността беше 90 % примерно, щяха да клекнат, щях да се страхуват да станат депутати. Всички тези, които не отидоха на референдума - са мръсни предатели! Заслужават само едно...

Tо си беше ясно, че поне поливината м'триал е лош. Сега знаем точно колко са.

Абе тази селяндурска мутра още ли е в ефир и има ли толкова малоумни хора да ги зяпат?....

Това е голям успех на народа, да каже категорично ДА за промяната на политическата система. Партийците ореваха света колко са лоши въпросите, но в действителност нищо от това, с което ни плашат не е вярно. Сегашната система показа, че е негодна да поведе България напред. Няма политик, който да отхвърли очевидната истина.

Щом нещата са толкова на ръба, значи има яко манипулации. Да се поинтересуват и да проверят!

Иван Асен II, в апартамента на покойния ми дядо. Пазарувайки преди концерта срещнах физиономиите на славунините почитатели и почитателки. Ужасих се, че подобни същества имат право на глас и правото да решават съдбата на нормалните хора. То и славуната тъй рече - харесвам и представлявам по-малко интелигентните хора ???

Ми... да не беше се раждал викам аз...

Защо искаш светът да е пълен само с ненормалници ???

Тъй върлите подкрепници на пропорционалната система нека да ми обяснят 26 години какво се е променило? Дали това, че Л. Павлова беше кандидат депутат от Варненски, Старозагорски и още незнам си колко избирателни района само и само за да влезе в парламента (в крайна сметка избрана от Варненски). Аверът Ви Бат Сали - избран от Кюстендилки избирателен район с 100 000 избиратели - 846 гласа и е депутат ( сещате се с кои). Дали това е адекватно? Все пак е перфектната Ви система. Ами нека да сменим системата с мажоритарна и да видим. 26 години търпим такива неща, нека да променим нещо. Може за добро, а може и за лошо. Право на референдум има всеки. Както сме го избрали така и ще го махнем ;) Относно Субсидиите - за Парламент за периода от 2014 до 2018, 10 партии ще си разделят 146 000 000 лв. предоставени за субсидиране ;) сещате се как разни партии си купуват нови коли. ами нека да си делят 26 000 000 за тези 4 години, а и нали си имат твърда членска маса, да плащат членски внос :) Сполай!

Ти сериозно ли мислиш, че с мажоритарна система нещо ще се подобри. Не и тук. Та нали изборите за президент са мажоритарни. И какво се получава. Българите са като коне с капаци и пак си гласуват за партията. Мен лично огромният процент за текезесарката на бай хуй ме втрещява. Това е тотален фарс. Ако това нещо беше издигнато от друга партия, сериозно ли мислите че щеше да събере повече от 0,1%. Какви мажоритарни избори, какви 5 лева. Това е възможно само в грамотни общества.

Плача от мъка, че има такива тъпаци като теб, които не виждат огромните милиардни грабежи всяка година, а се вторачили в партийните разходи. Абе ла.но миризливо, колко са богатствана на златеви, гергови, василеви, баневи, вебчеви, пеевски, славови, бориславови, божкови, маджови, баткови, манджукови, арабаджиеви, кръстеви, цекоминеви, домусчиеви, дионисиеви,..., кой настрои хотели по морета и планини за милиарди, кой не плаща милиарди акцизи, данъци, мита, такси,... Верно, че си голям ид.от ???

не си прави пиар, както казва ива. ! не! той е патриот, вижда се, личи си, това е възпитание, което идва от вътрешния ти глас, от силата ти, от духа ти, да си честен да си справедлив, да не ламтиш за пари като много от политиците! слави е чист! слави е левски, така си мисля ... не знам

Абе, мой човек, ти да не си Слави??

които плюят Слави. Кажете ми има ли някое друго предаване по всички телевизии, което така да устоява българщината, да повдига духа на всеки, които милее за родината ни? Всички се страхуват от това, че ако Слави реши да направи партия, то той ще бъде решаващ фактор в управлението на държавата, защото зад него са младото поколение, а и не само. Слави, сега е моментът да действаш...

Има! Предаването на баба Таши по ХАЛВА-ТВ.

и интелигентен млад човек, който да харесва славина трифонова. А всяка Божа година над 7/седем/ хиляди млади хора отиват да следват на Запад, а не в любимата на славена кочина рашия.

без ритане в гъза няма стане

към всички Българи гласували за референдума - на балотажа отидете за гъби, разходете внуците си, направете последни разходки по парковете преди идването на зимата.

не затрудняваме С И К

Видя се народа колко е зле щом подкрепят референдума.Той си прави пиар за партия бунаци

Ако Слави прави партия,с този феферендум си вкара автогол!Ама голям си вкара!Няма да му субсидират партията!

Българино кога ще прозреш че Слави е единственното спасение за народа, само той е всеотдаен и честен и ще ни избави от всичките лошотий които ни докараха политиците до днес.

Не е нужно каракачанското ченге да ми го разяснява , но племето е малоумно и не мисли .

Управляващите да не са луди да отрежат субсидиите си. На бас че каквото и да стане в крайна сметка ще му намерят цаката и ще хвърлят в коша гласа на народа.

За да не се усетиш в какво робство живеем, кукловодите периодично вкарват нов месия, цар, певец, всяка година държавата затъва и се доунищожава, докато се усетим че царя,Слави, Боко, Радан се хора на кукловодите, няма да имаме държава. Хубавото е че българският народ не захапа въдицата на чалга певеца и клоуна.

на този устата ме кривяа ли е? И това е май обица, или? Той не е ли певец, и иска да е политик?

Каракачанов обясни на пресконференцията снощи защо не е гласувал на референдума! Поинтересувайте се!!!

Как ще гласува да не е луд. Да му се намалят субсидиите от 11 лв на 1лв.

Слави, май, ще се вземе на сериозно и ще прави партия! Смешник! Като го гледаме само как се пуичи, мани, мани! Язък, дето къта толкова парите си! Едва ли някой ще го спонсорира! Ще трябва да се бърка за партията си! А, политикатаа смила много пари. Смешник! Фукара!

Слави ако беше излязъл щеше да стане президент с 99% от гласовете, ти само на приказки си мъж но те е страх всъщност от неговата парртия, признай си? Невежа

Като гледам тоя форум повечето са с негативни коментари от сорта Слави е чалгар , но от друга стана пък гледам колко избиратели има 3,400 000 аджаба как тука никои го не подкрепя сигурно тук са платените проститутки.

Ей ти откри "америка" , приятел !

Добре че референдумът на чалгаджията за чалгаджиите не мина. А вече няма и шанс да мине. Ако беше минал това означаваше, че всякакви чалгаджийски и мафиотски изроди като тоя ще пълнят вековечно парламента! Пропорционалната система е истински демократичната система в Европа. Мажоритарният вот е добър за дълговечни аристократически системи като тези в Англия, в България се израждат до феодализъм и мутренство и Бай ганювщина десет пъти повече от сега.

Слави продаваше МАРТЕНИЦИ пред ЦУМ. Не ме занимавайте с този певец на ЧАЛГА и с обички на УШИТЕ. ПРОСТАЩИНА...

Някой от тези 3,3 милиона души, които са участвали в референдума знае ли с какво ще се промени материалното му благосъстояние през следващите 2-3 години?!

Abu Talib

"Задължителното гласуване на избори и референдуми е подкрепено от 2 050 753 гласа, 61,83 на сто от всичките." Бих обидил тези 2 050753 нашенци, че са елитът на простаците у нас.За това нека приемем, че са елитът на безумниците. По същество са гласували ПРОТИВ ПРАВОТО СИ, защото гласуването на избори и референдуми е обявено в световните конвенции като ПРАВО на ГЛАС!! Слави няма ли да се засрами най-сетне, че провежда политиката на бсп-то.Те са тези, които правят конспирациите у нас, а да атакуваш силно Конвенцията за Политически и Граждански Права на ООН е върховна конспирация. Вие как мислите, кой пише всекидневните сценарии на Трифонов? Да не би той лично да стои пред всички телевизии и вестници и оттам да черпи идеите си за вечерното си Шоу???? Не си ли давате сметка, че не може да прочете всички вестници и да избере най-смешния текст, както го прави редовно този номер или това факирство.Тое според мен е един умело прикрит социалист, върл поддръжник на леките хубавелки у нас...Всяка вечер целува ръка

Ако не нарита някой мързеливите ла*на като теб да ходят да си упражняват правата, то 5 мaнгaлa и 4 турчинa ще ни управляват още 400 години. Кретен.

Следващият президент на България, на първи тур е подкрепен от 700-800 хиляди души. Въпросите от референдума са подкрепени от 2,000,000 души. По логиката на троловете срещу референдума, трябва да НЯМА ПРЕЗИДЕНТ, защото 700 хиляди го искат, а останалите 6 милиона НЕ ГО ИСКАТ! Така че неуважаеми партийни тролове - 700 хиляди искат президента, 2 милиона искат мажоритарна система и намаляване на субсидиите ви. КОЙ РЕЗУЛТАТ Е ПО-СИЛЕН ТУК?!?!?

Елементарния човек просто не се замисля каква глупост е подкрепил. Това е проблема на българина. Изборът на един от трима или четирима човека е по-лесен. Но референдумът е капан. Само не е ясно дали е нарочно.

Пишещите против Слави трябва да се съобразят и да помислят върху цифрата 3316459, която ще нараства,защото това е избора на половината избиратели.

троловете от двете страни са яко активизирани под тревога - пишат, дращят, плюят. много ги е страх някои хора да не изпаднат от софрата. ама ще