18-годишен с книжка от 2 седмици е прегазил мъжа на Копитото

Задържан е шофьорът на автомобила, който прегази 63-годишен мъж по пътя за местността Копитото на Витоша. Той е 18-годишен младеж, който има трима съучастници.

Обратно в новината

Коментари - 18-годишен с книжка от 2 седмици е прегазил мъжа на Копитото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИНФОРМАЦИЯ : "Един син имам и той няма да влезе в затвора, отсякъл в понеделник вечерта бащата на 18-годишния Дани Мохамед Фахд ал Келани, когато разбрал, че детето му е блъснало и убило с мерцедеса си 62-годишния Радослав Стоянов по пътя от Копитото за София.

Малкият боклук е бил изведен по съвет на големия боклук вън от България, за да не му вземат проба и докато му изфирясат разните неща от кръвта.Не се е сетил да кара бавно, но улики да скрие се е сетил!

!8 годишен на 2 седмици шофьор и с мерцедес от 200 конски сили??????? Баща му трябва да е наистина тъп да отгледа такъв тапунгер. Къде ти е възпитанието ве говедо. Как може на 2 седмици да ми се качваш в кола убиец. Все едно на дете да дадеш да си играе със зареден пистолет.

"...той е бил прегазен... докато вървял от лявата страна, в посока към София. Бил ударен отзад от мерцедеса..." Жалко за човека, но не мога да си го представя това описание! Значи той е вървял от лявата страна, бива блъснат отзад, а е повредена дясната страна на колата?

...ако е вървял срещу движението, къде е карал мерцедеса, та да го удари изотзад

Значи през комунизма жертвите били над 1000 годишно,абе ахмаци то тогава толкова коли нямаше бе!!!!!!!!!!!!!!!

Ако си свестен родител : 1. Детето ти да си изкара книжка тогава, когато има пари и за книжка, и за кола. 2. Дори да му платиш за книжка и дадеш кола, никога не го оставяй да кара без надзор поне първите месеци 3. След като се е провинил - не го изкарвай от държавата, а го вкарай в районното, поне като мъж да застане, да си признае и да се разкая. Съдебната система е такава, че за съжаление, ще го пуснат условно. Ама преди държавата трябва да седят родителите, иначе нищо не става.

Абсолютно си прав, затова първо на този "родител" трябва да му се хвърли един як възпитателен бой, понеже не само е връчил на училия-недоучил пикльо ключове за мощен автомобил, но и се е опитал да го скрие от правосъдието в чужбина. Какво от това, че един човек на достойна за уважение възраст си е отишъл насилствено от този свят след цял живот блъскане и работа, а един подхвъркач с жълто около устата, с шофьорски стаж едва две седмици и още две-три подобни пишлимета са си правили кефа по нощите, пили са и са карали като щури ? Сега, както и в много подобни случаи, ще наричаме 18-25 годишни пергиши с умилителното "деца" и ще търсим начини да оправдаем безумствата и тъпотиите, които творят.

ВЪЗРАСТА НЕ Е ПРОБЛЕМ.НЯКОЙ СЕ РАЖДАТ ПИЯНИ ДРУГИ НИКОГА НЕ ПОРАСТВАТ ОБАЧЕ МОЙ БРАТОВЧЕД НА 12 ГОДИНИ МОЖЕШЕ И КАРАШЕ КОЛА ТРАКТОР А НА 14 ГОДИНИ БАЩА МУ ГО ПУСНА С КЛАСДОМИНАТОРА И САМ ОЖЪНА 200 ДЕКЪРА ЖИТО.ТОВА СЕ КАЗВА КАЧЕСТВЕН ГЕНЕТИЧЕН МАТЕРИАЛ

За да се счупи така стъклото е карал с над 60. Пешеходецът просто не е имал никакъв шанс.

е кво толкова, некво арапче убива софиянци... 2-3К глоба и пак започва, тоя път с бентли.

Не си прав. Никой що-годе нормален човек не се качва на колата с мисълта, че ще му се случи катастрофа. Съответно страхът от наказанието е имагинерен, защото "такова нещо на него няма да му се случи". В общия случай катастрофите стават от глупост и незнание. Ако трябва да затворим всички глупави и незнаещи, няма да има кой да ги храни.

Лудият Макс ти обяснява едно, ти разбираш друго. Шофьор се става след реално обучение и доста каране, при това - при всякакви възможни условия. Затова го имаше преди години и изпита на полигон, за което днешните младежи дори не са чували. Още при първото каране в дъжд, снеговалеж и силен вятър се вижда колко фалшива е днешната система за обучение на шофьорите. Да не говорим, че болшинството от тях не умеят дори да паркират автомобила. Това не пречи на самонадеяните им горди родители да се правят на добри и да им връчват ключовете от мощни автомобили, с които да си избиват комплексите пред останалите. Резултатът от това се вижда в ежедневните МВР и болнични бюлетини ...

Дани Мохамед Фахд ал Келани -откъде е това малко лайно,да ти писне от разни такива Мохамедовци качили се в такива чудесни коли като Мерцедес.Това л.....це трябва да бъде осъден набързо и в панделата,ама тук,в Б-я.И така ,нали нещо случайно ще се случииии!!!Пожелавам му късмет на това л...но.

Може би вече знаете името на убиеца на пешеходеца,но и аз да го кажа:"Един син имам и той няма да влезе в затвора, отсякъл в понеделник вечерта бащата на 18-годишния Дани Мохамед Фахд ал Келани, когато разбрал, че детето му е блъснало и убило с мерцедеса си 62-годишния Радослав Стоянов по пътя от Копитото за София.

Боклуци раждат и отглеждат боклуци...

Хванали го на ВЛИЗАНЕ в БЪЛГАРИЯ !!! Егати граничната полиция - ако той сам с баща си не беше решил да се върне и предаде щяха да му хванат.....колкото хванаха братя галеви и мнооооого други !!!

Ох как ще му се зарадват на 18-годишния в панделата. Идва им на крака младо агнешко - нагъл пубер. Радост за загорели пандизчии - ще му пръснат халката !

Напоследък крият престъпниците - покриват им главите, когато ги извеждат от съда, замазват лицата, когато ги снима камерата, крият номера на колата и пр. Защо? Не трябва ли всички да ги видят? На страшния съд всеки грях ще е изписан на челата ни. С големи букви. На плиткочелите също.

Защото един човек става престъпник едва след като съдът го намери за виновен, в което има логика. Човек е невинен до доказване на противното. Няма логика защо съдът твърде рядко намира виновни.

На всеки може да се случи да удари човек - пази Боже! Ама само тъпо копеле с тъп баща може да избяга и да се опита да се скрие.

А ако искате да намалите вероятността да бъдете блъснат, е добре да се погрижите да сте видим отдалече. Доста хора ходят по неосветени части от пътя, без да съобразяват, че се виждат доста трудно. Горното се отнася и за велосипедистите. Едно пикливо фарче, светещо напред, не върши работа.

Синът ми изкара шофьорска книжка на 18г. Казах му, че ще му дам колата да я кара сам, когато вземе изпита пред мен. И така една година синът ми караше с най "проклетия" инструктор на света.

И малкия абреаж и дъртия, дето му е дал колата - в централия.

А чичото с гаража-скривалище?

след като го оправдаят напълно,съм сигурен, че ще го видим на летищата- писти,който бат бойко ще предостави на пътните убийци като този.нямам дуни,тоест имам много, но не изричам ,защото имам чувство че говоря само на себеси

каквито бащите такива и децата, диви балкански субекти

на простака простачето.

Боклуци!

Тия да не са се връщали от протеста на хората с бензин в кръвта?

няма начин в твоят род 5-6 поколения назад да е нямало убиец. кръвта вода не става.

понеже таткото е богаташ, аùде да видим сега ,как ще ги оневини прокуратурката ни. жалко за още един погубен човешки живот. у нас си стана касапница, това е.

Как позна, че е богаташ? щото има 15 годишен мерцедес, трета употреба за 8 хиляди лева с газова уредба ли? Ей много си тъп. И завинаги ще си останеш такъв. Как да прокопса тая държава с толкова тъп мат'рял като тебе?

Доказано е, че хората, които обиждат други хора, страдат от комплекси за малоценност. И поради факта, че искат да се почустват значими, използват всяка възможност да злепоставят и да накърнят достойнството на другите.

Tи какво,лично ли си му поставил газовата уредба?

Как точно дефинираш "стана касапница", при положение, че жертвите на ПТП от 1968-а до 2000-а са над 1000 годишно, а за миналата година са 655?

"Той обясни, че на останалите трима души, пътували в колата, за момента няма повдигнати обвинения, а бащата не може да бъде подсъдим за съучастничество, защото е близък роднина на извършителя." - Значи можем да прикриваме следите и да бягаме заедно с роднините си ако са извършили тежко престъпление без да носим наказателна отговорност?! Нали така г-н Костов?

"Един син имам и той няма да влезе в затвора, отсякъл в понеделник вечерта бащата на 18-годишния Дани Мохамед Фахд ал Келани, когато разбрал, че детето му е блъснало и убило с мерцедеса си 62-годишния Радослав Стоянов по пътя от Копитото за София.

Като гледам какво гражданско общество се е завихрило тука... С твърди морални позиции! Чудя се къде сте в реалния живот? Или просто сте с твърди позиции за това какво трябва да правят другите... ;) И да, този си е за затвора. Не го защитавам, просто мнозинството коментиращи сте същите като него. Просто той е извадил лош късмет, а вие не.

"Не получихме никаква подкрепа от гражданското общество и апелираме за такава" А кой ви каза къде и каква кола е, ако не беше този човек след кой знае дали щеше да ги откриете ?

Каза го на медиите, а не на полицията. Затова и хлапето с таткото са видяли навреме, че да бягат. Това си е пречене, не помощ

Малоумният олигофрен БАЩА на убиецът, трябва да получи не по-малко наказание от синчето си. Кой баща ще позволи че дори и подрепя синчето да кара на 2 седмици книжка дрифтове по нощите? Шо за малоумен олигофрен трябва да си. За жалост е пълнос такива. Аз обичам скоростта и майсторството, но не и когато се прилага за сметка на сигурността на други хора и още повече от некомпетентни некадърници егоисти, без капка мисъл, че не са сами на пътя...Бащата е за заколване!

От умрелия нищо не мога да взема, барем от живия.. Та - няколко дни след катастрофата - отдавна е изтрезнял или го е пуснал наркотика, няма преки доказателства че е употребил упойващи вещества или алкохол. Възрастният е вървял по средата на пътното платно с черно яке и както е вървял е скочил пред колата. Момчето искрено съжалява + това има чисто съдебно минало, добри намерения, още е ученик и трябва да учи, има малка болна сестра и 9-та леля инвалид за която полага ежедневни грижи за да не умре, момчето няма други провинения като шофьор (без значение че е с книжка от 10 дни) и т.н. Пробация 1 година и глоба 1000 лева.

Познайте този младеж чие СИНЧЕ е щом дори полицайте са му закрили номера при снимките. Поредното дете на някой партиен функционер който ще отърве затвора, както и убиеца от Соло.....

Не мога да позная. Ще ни кажеш ли? На кой партиен функционер е дете?

Е кажи де. Не ни дръж в неведение.

"Не получихме никаква подкрепа от гражданското общество ...", НО очевидец съобщил?! Противоречие! Нещо или някой не е в ред. Убитият слизал надолу по лявата страна и бил ударен в гръб, а пораженията на фаровете - според снимката, са отдясно. Противоречие!

Противоречие няма. Когато правиш ляв завой с дрифт колата се движи с десните врати напред.

Хайде сега пък дрифт! Този хлапак да не е автомобилен състезател, та по този път през нощта да дрифтира по завоите и след удара на човек да овладее колата и да няма повече поражения? Я давай по-простичко.

Много шум за нищо! Кога се е проследило наказанието на "престъпниците"? Нали вдигне се джабала, оплюе се виновника, всички сме с идеална гражданска позиция във форумите и после след 3-5 месеца си се намерят вратички и се плати за "услугата" и мекеретата пак на свобода!

Как набързо извъртяха нещата - първо го обявиха че искал да избяга и го хванали , сега казват че го хванали като се връщал. Утре ще извъртят и катастрофата - ще излезе, че починалият човечец с 90км/ч се е носел към мерцедеса, който едва ли не е стоял на място. На тоя сополанко просто ще му се размине и толкоз.... няма да е за първи път...

Ванга е потвърдила,че всеки грях се заплаща, рано или късно.Дори да се измъкне от съда, от Господ няма да може!

Е, щом е Ванга и Господ са казали така, тогава ще да е истина. Искаш ли ти да ми прислужваш сега приживе, пък аз ще ти слугувам във вечността? :))

Такава голяма кола няма как да я кара неопитен човек. Аз карам ски почнах с къси. После се научих да карам сърф, почнах с малко платно, карам и сноуборд, също почнах с малък размер. Когато се учех да карам колело също не беше последен размер. Летя и с парапланер е там няма как да вземеш крило 26м2 а да си 60кг. Е вярно във всичките тия спортове не се състезавам ама пак изпитвам удоволствия. Няма те си представа колко народ се осакати и преби само и само щото изпадат в крайности с екипировката.

То и аз, като се учех да чукам, почнах с малката пи*ка :)))

Учудвам се, обикновено в природата организмите се раждат научени.

Кога най-после Господ ще дойде и да въведе ред в тая държава? То явно нито едно правителство не иска и не може, поне той да дойде и да я оправи. Колко народ трябва да измре, че някой най-сетне да се сети, че така не може да продължава. Всичко това е в резултат на безнаказаността, която съществува в България. А за закони и изказвания от рода на "за момента няма повдигнати обвинения, а бащата не може да бъде подсъдим за съучастничество, защото е близък роднина на извършителя", просто нямам думи. Демек аз мога да взема умиращия си баща да убие някой вместо мен, и понеже аз съм му син, няма да ми повдигат обвинения.

фекалчета....Когато татко фекал нищо чудно и да му е купил книжката!! А не само мерцедеса!!!

Когато сееш вятър,жънеш бури!

Глейте сега трябва да се слагат табели до регистрационните номера със символ L поне 2 години, за да ги знаем, че още се учат. Аз от такъв бих искал да се пазя. Няма смисъл да ги крият. Като го знам, че е такъв и аз ще го пазя.

а ако не е такъв, какво? Нема да пазиш никого ли? Ще изпреварваш от дясно, ще засичаш и ако някой не ти даде неговото предимство, ще го засечеш да му искаш сметка или ако е по-дребен от теб да го пребиеш?

Виж какво съм писал ти какво си разбрал си е твой проблем.

Смърт на боклуците!

и когато кажа, че ниските доходи са последния проблем на бг всеки сакача да ми се кара. най-основния проблем е, че живеем в общество без ценности. как е възможно от всичките замесени в убиийстовото на този човек, да няма един, чиято съвест да изкрещи, че това е неморално. Айде малкия дришльо естесвено е егоистично копеле, което е възпитавано да иска, баща му е некъв малоумник, който му дал колата на втората седмица да кара нощем, не ги оправдавам - и двамата са за затвора. но остатъка от боклуците , които са замесени в случая ? не само че си мълчат, че даже прикриват умишлено. всички трябва да бъдат изхвърлени да чукат камъни в некое дере.

И това са млади хора - бъдещето на България. Парите не са за парвенюта, простаци ,сноби. За съжаление парите са в тях, защото възпитан човек далавери не прави. А много кинти с честен труд и знания тук трудно се изкарват.Та ,ясни са и бащата и синът.

Човече какво бъдеще са те и на кой? Надявам се да не са моето, защото този е от випуск 2015, който за последно е обявен от МОН за най-слабият випуск в изторията на образованието в България! Поне докато не завърши випуск 2016, тогава те ще са. 99,999999999% от завършилите след набор 1990 са неосвидетелствани идиоти, които нямат нищо в кухата глава освен Айфона/МОЛА/пичката от другия клас/на тате меджана и все такива едни "важни" нещица за бъдещето им. Че тези хора не знаят кой е Левски бре човек, а ти викаш бъдещето били.

Ти си типичен олигофрен. Колата е струвала към 9000лв. Това са 6 заплати на шофьор от градския транспорт.

се е опиталд а се отърве!! Но добре че всеки българин е подозрителен по природа..И такива неща като строшен фар и смазан капак му правят впечатление!! ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ МАЛКОТО ГОВНО И БАЩА МУ ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО!!!

Смърт за копеленцата!

Мерцедесът е добър.Най-вероятно младия водач ще се утърве с лека уплаха.Тате ще помогне.Убитият-поредната жертва на Абсурдистан.А тези малки копелета са можели да спрат, да го натоварят, и да карат към Пирогов.Вече се говори, че е починал на място, това не е случайно.

Такъв Мерцедес като мине през тебе, и мечка ще ти се стори перце. И щом ударът е вдясно, това бащино келеме е изпуснало десния завой, продължило е направо връз човека и след това е драснало във Влашко, за да се скрие! Сега ПАНДИЗ ДОЖИВОТ! НЯМА МИЛОСТ! Но дали ще го стори скапаното ни правосъдие?

Лица с мощни коли, без опит, без поне 2 години стаж с порочни наклонности и влиятелно родители и роднини. Д.И. - ти си АРОГАНТЕН, ДОЛЕН, ГНУСЕН УБИЕЦ И ПРЕСТЪПНИК! ВЪЗПИТАН В ЗАКОНОНАРУШЕНИЯ.

Добре бе хора, всички коментирате сякаш сте свидетели на проишествието. Информацията е недостатъчна. Къде се е движел човека, тъмно ли е било. Повечето от вас са родители, с претенции, че сте възпитали добри деца, аз също. И все пак, чувствате ли се застраховани, че това няма да се случи с вашите деца и как бихте постъпили.

....

Вие госпожо "майка" в качеството си на майка, оставила децата на възпитанието на учителите ли се изказвате, а може би в качеството на майка, готова за защити децата си дори и когато са виновни. Как бихте се чувствали, ако на мястото беше вашия баща, брат или съпруг???? Или ще защитаваме престъпниците - убийци, когато не сме засегнати пряко от случилото се? Жалко, много жалко за човека, отишъл си така нелепо. Вероятно е искал да подиша чист въздух в планината, защото столицата ни е толкова замърсена, както душите на хората, защитаващи престъпниците! Спокоино, има адвокати, които ги защитават блестящо! Не се хабете Вие.

Аз лично съм бил свидетел ходейки срещу движението отляво по пътя надолу за Драгалевци, как Мерцедес G с лесно запомнящ се номер слизайки с голяма скорост, минава в противоположната лента за да профучи макс. близо до нас(огледалото мина на около 20см) за да ни изкара акъла.Така че твоят коментар не е в час.Такива са за разстрел на място и сигурно ще се случи скоро!

А точно тия пишлигари трябва да чукат камъни докато изработят пари за такъв мерцедес.

Истинския родител щеше да го хване за ухото и да го заведе в полицията, а не да се опитва да го прикрива.

Язък за човека - лека му пръст. Иначе тоя ще му тежи на съвестта евентуално, а относно присъда - ще го размотават по съдилищата и в крайна сметка след между 5 и 7 години може да получи една условна с 3 години изпитателен срок. Имах колега, който прегази пешеходец на пешеходна посред бял ден в София - трезвен. Има свидетели, камери и той дава показания. 2 години още няма присъда на първа инстанция... Правете си сами изводите.

Човекът е вървял отляво, а бракмата е смачкана отдясно. Значи боклукът директно е сякъл завоите, в случая ляв; умишлено или поради пияна неадекватност.

Защо пишат името на убития, а убиецът е Д.И.?