Подземен бос причинил тежката катастрофа в Бояна

Йосиф Йосифов-Йоско, който бе сред задържаните за убийството на Самоковеца, е предизвикал катастрофата тази сутрин в столичния кв. "Бояна", при която загинаха двама души, съобщиха от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Подземен бос причинил тежката катастрофа в Бояна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕЕЕЕ ти пак сеега нали знаеш как е ако не става нещо с пари става с много пари -- а как ги искарваш никои не го иинтерсува щом си плащаш в черната партииина каса за всяка партия ти си ценен платец в БЪЛГАРИЯ се живее така

Вече се установи със сигурност, че Йоско за пореден път е шофирал пиян, и то с 2,6 промила алкохол. Той е рецидивист в това отношение, не зачита никакви закони, правила и правата на другите. Трябва да бъде съден за умишлено убийство, защото е съзнавал добре че го извършва в абсолютно нарушение. В една нормална, правова държава биха го затворили поне за 20 години, а парите му нямаше да стигнат за обезщетяване на гражданските искове. Но не и тук, при нашето псевдоправосъдие. Ето защо, ако човек търси справедливост и възмездие, не може да разчита на българския съд, а трябва да се погрижи сам за това - има начини! Аз така бих постъпил.

Поредната кървава драма на пътя у нас, поредното безотговорно масово убийство, наричано в България пътно-транспортно произшествие, поредното безумие в ужасното ни ежедневие, поредната демонстрация на наглост и престъпен непукизъм към другите, щом караш скъп и баровски автомобил. И то не от човек създал име в обществото с труд и качества, а от криминално проявен и многократно регистриран за престъпления срещу реда и закона рецидивист. Ако магистратите продължават да оневиняват такива отрепки, като Йоско, то неминуемо потърпевшите ще започнат сами да раздават правосъдие, за да получат справедливост. Хората отдавна вече не вярват, че българският съд ще овъзмезди невинните жертви. Българските съдии толерират престъпността със смехотворни и символични присъди, тъй като чрез адвокатите на бандити и мафиоти, участват в конспиративната схема по преразпределението на кървавите пари. А това създава чувство за безнаказаност и недосегаемост у престъпниците. И невинните жертви се множат в геометрична прогресия. Очаквам подобно развитие и в конкретния случай. Ето защо, ако искате възмездие и справедливост не разчитайте на българския съд, а се погрижете за това сами!

Покажете лицето на свинята.

абе хора карал е негов двоиник,нее бил тои това втесе пледира в с1да само година условно :))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Преди десетина години някой имаше идея да създаде тайна / може би / група за изчистване на БГ от такива боклуци. Къде ли е сега ? Дали действа групата му ? Или си спи спокойно ....

В тая шпионска държава нищо тайно не може да има.

Как е положението с бандита? Дайте инфо. Ще мре ли, нема ли....

Той, сега е престъпен бос, НО утре ще построи чешма и ще стане национален герой. След време църквата може и за светец да го канонизира.

Мда, Блгарите сме си такива от 100 години назад - справка Яне Сандански ! Престъпник, предател и убиец - цял град с негово име и паметник има !

Уж, престъпен бос, а е един от "бизнесмените" в Сливен - една част от раздадените поръчко от Кмета Лечков ги спечелиха Йоско и брат му - Пламен.Те "изчистиха" коритата на реките и струпаха нова планина в Сливен по пътя за Ямбол.Сега очакваха да продадат онова, за което им платиха да изчистят, на тези които строят магистралата.Бизнес усета им е непоклатим, нали. Но защо прокуратурата протака толкова делата срещу кмета - дали няма да изкочи един мнооого голям заек от там?

ТАКА ЩЕ Е ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА НА СВОБОДА, КАРАТ ДЖИПОВЕ, НОСЯТ ЧАСОВНИЦИ ЗА ПО 11 000 ЛВ. НО НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ КЪДЕ И КАК СА ГИ ПРИДОБИЛИ НЕ...... МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ АМА НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАХРАНВАТ ПАРТИЙНИТЕ КАСИ........

Всеки е бил засичан от джипове с тъмни стъкла, заплашван от автомобили със западна регистрация, изпреварван от черни коли с буркани и пр. По новините казват "бизнеса с крадени автомобили и наркотици". Това не са престъпници, това са най-уважаваните граждани-бизнесмени. И всеки потискан човек си мечтае да е на тяхно място. Ей такава страна.

Как не се намериха на мястото на горките хора с вана на Бойко джигитите. Да видим тогава на кого му е по-брониран джипът.

ЙОСКО И ЛЕЧКОВ СА ОКТОПОДА В СЛИВЕН

случая ставийски какво стана бе българи забрави се сидеров къде си поне ти от време на време казваше нещо истина

случая ставийски какво стана бе българи забрави се сидеров къде си поне ти от време на време казваше нещо истина

случая ставийски какво стана бе българи забрави се сидеров къде си поне ти от време на време казваше нещо истина

Ако беше в затвора, където му е мястото, сега двама души щяха да са живи...

ДА ПИШАТ ИМЕТО НА СЪДИЯТА, КОЙТО ГО Е ПУСНАЛ, ЗА ДА ЗНАЕМ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА СМЪРТА НА ТЕЗИ ХОРА НА ПЪТЯ.

Цецко не е имал време да прочете за Йоско, защото е снимал пак някой мега дилър на кокошки или някой друг престъпник на века като педофилът рецедивист, чатил си с 300 момичета. :) Добре, че дойдоха те с бат Бойко да ни оправят!!!

Тая мутра има бизнес със сега управляващите така че стига сте си мечтали за някакъв затвор,камо ли доживотен.То е ясно че убитите са виновни за катастрофата.Кортежът на Боко и Гоце газят и убиват по същия безскрупулен начин.Така че не се вълнувайте напразно,в БГ всяко чудо е за три дни.

много добре казано!! :-)

Хора от властта,как може да се купи този брониран джип-крепост,от хората със заплата и пенсия в страната? Нещо не е в реалността... А и защо се пише подземен бос? Подземно е метрото и тунелите,тогава? Това движение, е над земята,но властниците не искат и да го забележат...

май такава ще е

Ами до тук беше Йоцко ли е Боцко ли не знам, а и не ме интересува, важното е че е известен убиец и не е в затвора, и остави малко дете без баща. Утре идваме с ловните пушки. Като няма държава ще се оправяме сами, принудени сме, няма как...

Тоя боклук на електрическия стол !

пречистване чрез всеизгаряне! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

божее нема такава държава.нема такава статия никъде по света.самото заглавие е подигравка ,пародия на това което се говори от държавните люде по средствата за масова информация.малеее такава статия нема да прочетет сигурно и в африка.

Съд за БГ в Страсбург, защото лице с подозрения за убийства пак убива на свобода!!!! България е корумпирана до мозъка на костите, небрежността й убива многократно!!! Йоско, бих го "чатнал" в челото с лекаота в челото, само да ми се припречи!!!

Никаква прошка сега, или съда ще реши че не той е шофирал. и ще го пусне.

Тоя трябва да изгние в затвора

Подземния бос -2 метра под земята!!!

Брат,на думи вече ги убивате,МИНЕТЕ НА ДЕЛА И ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е БЪЛГАРИЯ ! АЗ ЩЕ ПОМАГАМ С 3 РЪЦЕ!!!

Защо ми махнахте коментара? Защото желая смърта на един убиец ли?

Дано до сутринта Йоско си на оня свят!!!

Брато, и на теб ще ти махнат коментара, заради това че желаеш смърта на един убиец

подземният бос.... под земята ;)

подземният бос.... под земята ;)

не само това, джипа му е със затъмнени стъкла, абе докога с тези мутри, алооооооооо държавата плащаме данъци да няма мутри и убийци и крадци.....

Приятел, докато ни управлява премиер-мутра ще има такива джипове и убийци в държавата. Предполагам ще ми изтрият поста!

Алооо... колега... ББ няма нищо общо. Питай другарчето ти Сергей, Царчето или Доганчо защо така... този човек не е от 1 година ?! Арестуваха го и нашия готин съд си го пусна... къде видя сега ББ. Малоумни хора има тук !!! А този Йоско, без да се цензурира почернил стотици човешки съдби заслужава #$#%# Бог да ми прости за тези мисли !

Скъпи и тъпи съотечественици, с дълбоко прискърбие трябва да ви увдомя че държавата ви , или кочината в която живеете е по-зле и от Бананова република. В ена такава република преди години полицията застреля като куче депутат-подземен бос в момента , в който го уличиха в търговия с дрога. Държавата се казва Боливия, а кучето-наркотрафикант-депутат Пабло Ескобар. В момента тъпата ви държава е ръфана, глозгана, клатена заднешки от безброй кучета депутати и наркотрафиканти, а вие нагъвате Пещерска и казвате "Боко Ше ни оправи" Ше ви оправи, ама преди това Ше требе да се подмиете, защото Боко е естет... Айде наздраве!

Ами,наздраве!Като гледам ти вече си се подмил и си свършил работата с Боко,така че не се притеснявай за нас!Ако ти е неудобно на стола,на който си седнал ,да знаеш.......... проблема не е в стола!

то в Бояна като чета все мутри сд се събрали да живеят

Този именит подземен -надзамен бос е бизнес партньор на Асен Гагаузов в бизнеса с инертни материали. Има бизнес дела с Йордан Лечков и Десислава Танева. Знакова фигурв в подземния и надземен бандитизъм и затова ще бъде оправдан от независимия и некорумпиран съд.

няма господ...

Колко още хора ще трябва да убие този изрод ?

Като е подземен бос, какво прави над земята?!?

Recruitment.

Ех не моажа да пукне на място тая мръсна мутра мамицата му да е....а!!! Тия мръсници да пукнат всичките дано!

Мисля, че съдята оправдал и освободил Й.Й. е виновен за смърта и контузийте на абсолютно невинните жертви.

Направо полицията да ги трепе, както е по американските филми за съпротива при арест(или там да си измислят нещо) и нещата ще се оправят! Но не се знае и полицаите от кой вид са.... :)

Аполицията с кои е?