Мертен: Разочаровани сме от провала за кабинет, надяваме се на продължение след вота

"Насърчавахме открито участниците да работят заедно за добри резултати и сме много доволни от постигнатото през последните девет месеца", каза американският посланик

Обратно в новината

Коментари - Мертен: Разочаровани сме от провала за кабинет, надяваме се на продължение след вота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този човек лъже без мярка.Да мисли,че му вярват хората ,живеейки в най бедната страна в ЕС , в момента въвличана и във война, е просто наглост!

много ми е интересно българските посланици по света какви оценки дават пред журналисти за политическите борби по места

И ние сме разочаровани в много отношения от Вас, ама си остава за наша сметка, ъв корс.

Господин посланик Кенет Мертен, България и българите сме невероятно благодарни на САЩ, че ни извадихте от блатото на гнусното и човеконенавистно руско робство! Вечна признателност към Велика Америка!!!

Айдее, още един кретен поклонник на Мертен!

Ами по добре е поклонник на нормален човек като г-н Кенет Мертен, спрямо поклонник на пиздин - възрастна вулва(кремълска) ....

Днес Спас отново провери преди да коментира дали е блокиран и отново продължава гаврата с него! ОТНОВО:Вашият ИП адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. Три месеца, без да е обидил никого, е блокиран!!! ЗАТОВА ЩЕ ПОДСЕТИМ ВЛАСТ ИМЕЮЩИТЕ!!!!! НЕКА ДЪРНИТЕ МОДЕРАТОРИ И АДМИНИСТРАТОР СА ОСЪДИЛИ СПАС И ДРУГИ ЧЕСТНИ ХОРА КОМЕНТИРАЩИ ТУК НА ДОЖИВОТНА ЗАБРАНА НА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ!!!! ДОКАТО Е ЖИВ, НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ И ПИШЕ ТУК!!!! НЯМАТ ПРАВО ДЕСЕТКИ!!!! ФА ШИ З МЪТ ЗАПОЧВА ТАКА, С ГОРЕНЕ НА КНИГИ, ЗАБРАНИ И ЛАГЕРИ!!!! „Две неща ме тревожат най-много за Европейския съюз. Това е изчезването на законността и изчезването на свободата. Винаги казвам, че икономическата криза може да бъде преодоляна, енергийната криза може да бъде преодоляна. Но когато сте загубили, нека го наречем душата си, което представлява право и свобода, това не може да се поправи толкова лесно“, каза Кнайсъл, говорейки на Световния младежки фестивал в Сочи." В ТОЗИ САЙТ МОДЕРАТОРИ, АДМИНИСТРАТОР И ВСИЧКИ ДРУГИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ХИГИЕНИСТА, СА АБСОЛЮТНИ БО К ЛУ ЦИ!!! ТРИЯТ ПРЕЗ 3 МИНУТИ!!! БЛОКИРАТ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 3 МЕСЕЦА!!! ЧИСТ ФА Ш И ЗЪМ!!!! САМО НАРОДЕН СЪД МОЖЕ ЧАСТИЧНО ДА ИЗМИЕ ПЕТНОТО!!! ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Кои сте вие, че да сте разочаровани, или очаровани?

Парньори на днешна Българания, доброжелатели, защитници от дивашка пРоссия, и освободители от човеконенавистното руско робство.

(ДО ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСУВАНИ) По въпросите на робството, колониализма, империализма и злото причинено на други народи по света се обръщайте директно към следните посолства в София: 1). САЩ 2). "Великата" Британия 3). Франция(можете да позвъните по телефона лично на Баболюб-Бабоеб в Елисейския дворец, Париж) 4). Белгия 5). Холандия 6). Испания 7). Португалия 8). Германия 9). Италия За допълнителна информация по колониалните и империалистическите въпроси, моля звъннете направо на мистър Кенеф Мъртъв от "Козяк" - той е един мил, разбран и сговорчив мъж и ще отговори на вашите въпрос. Успех!

По добре колониализъм от: 1). САЩ 2). "Великата" Британия 3). Франция(можете да позвъните по телефона лично на Баболюб-Бабоеб в Елисейския дворец, Париж) 4). Белгия 5). Холандия 6). Испания 7). Португалия 8). Германия 9). Италия Спрямо гнуно, човеконенавистно и обричащо на бедност руско "братство" !!!

Имат проблеми с международния трафик на проституция в рамките на Франция и Германия. На кратко: Български граждани, главно гражданки вкл Габриел получават назначение в системата на висше образование и наука в Германия и Франция като тези от Германия дори получават бонус по около един милион евро. Трафикът е главно от БАН. Като учени, обаче нямат и една публикация, а от Габриел и едно изречение не видях и не чух за половон мандат. И ако се питате, е къде е проблема - уредили се жените? Проблемът е че други жени които имаме големи приноси в науката които всеки може да прочете и види, като нашите приноси са дори конкурентни на американските учени в област която е номер едно там и в Русия ни спират финансиране като дори не ни уведомяват писмено или устно. А като им вкараме службите престават да пишат е-майли, за да не ги ползваме като доказателство срещу тях. С прости думи, държанки на господа от Западна Европа ни се връщат като позастареят като...премиери?! Не върви. Или поне ако нашите права са спазени (на тези, които работим за страната си и благото на хората, защото науката е в общочовешка полза) трябва да ни се спазват правата или поне ако може да спазват от Западна Европа Закона. Нищо друго не искаме - просто Законът да се спазва. В момента е: Тази е готина мадама - ще и дадем проект; тази не ми харесва - няма да и дадем. Още повече там твърдят (Специално Юридическите Органи в Германия ) че някой от назначенията са били по време на забрана за работа на българи в Западна Европа. (Имаше предпазни клаузи.)

Превеждайки думите на дипломат номер 1 на САЩ в България на простонароден език, "Разочаровани сме от провала за кабинет, надяваме се на продължение след вота" трябва да се разбира - "Разочаровани сме (от ГЕРБ) за провала на кабинет, надяваме се на продължение след вота(в противен случай оттегляме подкрепата си от ГЕРБ)"

Това беше игра .За модел двете партии взеха "подхвърляне на горещ картоф". Целта беше да покажат че няма държавна сигурност в България. Предлагам на служителите от държавна сигурност да приложат методът:"горещ картоф в слиповете"

народа вече прогледна ,тез са утекли у канала.

Щом говориш от името на народа, прозрачно ясно става що за руски парцал си ... Само руските екскременти са преимуществено ангажирани с проблемите на други народи и държави, но не и със собствената си кочина и собствените си плоскочели примати ....

Как така само руските били ангажирани с проблемите на дриги народи? Защо така пренебрегна "братята" американци, които сеят "демокрация" по целия свят с уранови бомби, ракети, създаване на терористични организации и т.н. и т.н..

Ей, шибан американски мангал дърт - ще ти кажа една тексаска поговорка! "Бялата малка завъртулка на върха на кокошето лайно, също е кокоше лайно!" И сега на английски, "Дат литъл уайт спек он топ оф чикен шит, ис чикен шит туу"! Тепер, ПОНЯТНО? СУКА! Бих ти теглил и псувня, но нея на русский - иди нахуй!

SirBob

100 %

Американски поговорки, американска култура -"сити хол", а иначе сте велика страна и народ ... пРоссия е точно кокошето л@йно от поговорката, а мАЦква е бялото на л@йното ....

Най-важното нещо при конфликт е да съобразиш силните страни на противника. Силните страни на Американците са следните: 1. Първа икономическа сила с най-високи доходи на глава от населението (за редовия американец това означава че тяхната система е номер едно.) 2. Първа военна сила. Имат разрушител което означава подвижна военна база с която могат да дойдат ей така до границата ти и да се бомбардират докато в Щатите си пият питието гледайки поредния екшън-реалити не на тяхна терирория, обаче. 3. Страна обградена от два окена с мек и прекрасен климат и 98 % обработваема земя. Прехраната в Щатите е 6 пути по евтина от тази в Западна Европа. Мак менюто в Германия е 4 пъти по-скъпо (17 евро е.) 4. Страна изградена от емигранти, което означава на практика липса на културна обвързаност с мястото наречено Америка. Няма ценности за коити да се грижат като културно историческо наследвто - чуждо им е. А това означава че парите са на първо място или за пари ще продадат всичко. Липсата на скрупули е преимущество за военните. 5. Около 12 милиона руски емигранти имат които работят за тях. В Русия няма 12 милиона американски емигранти и като така психопрофилът на руснаците на тях им е по-близък в сравнение на психопрофилът на американците на руснаците. С прости думи, американците така могат да си воюват с години някъде си без и да разберат илу усетят, докато на вас конфликтът който организираха е на границата ви. Според ме, излишни конфликти и допълнителни фронтове не трябва да се създават. Ако си руснак, то: Остани жив!!!

Всичко изброено е вярно, но богатството си в момента държат единственно на долара като световна валута и изнасяне на инфлация по целият свят. (Една Базилия като климат и възможност за производство на храни е в пъти над САЩ, но уви е бедна.)

одете се шибайте разочаровани ... е мандата ти свърши иде друг и него ще разочароваме римската империя ,турция ,германич, русия разочаровахме та вас ли бе негри

правилно разбрахте, ще има още от същото. Дерзайте!

какво ви е приготвил ... ще сте шасливи и ухилени като росен плевнята

....

Жълтопаветници спретнете един натовски съботник и почвайте да сглобявате паметника на СА че онзи дребния от север наближава

да ви еба нали не се мешахте : "Насърчавахме открито участниците да работят заедно " това не се мешим ли е ???

Плевню бил там... изумително, логичният въпрос: а кой го е нямало? А кой е бил, освен Плевню?

много съм горд 20 години НАТО

В навечерието на 10 ноември 1989 г. армията ни бе с численост 108 000 души. Разполагаше с 2200 танка, а с тези, заделени за мобилизационен резерв в случай на война, числото скачаше над 3000. Бронираните машини бяха 4000 бр., а тежките артилерийски системи – 1450 бр. ВМС разполагаха със 120 кораба, ВВС с 230 бойни самолета, без спомагателни, транспортни и учебни. Имаха и 43 бойни вертолета. сега сме 26 000 армия и 10 самолета ама само 2 могат да летят

Разочарован ли ?! Айде бе ? Гледай го ти ! Ето как сам се издаде ,че пряко се месите в нашите избори .Кого си мислиш,че лъжеш,че нямате намеса в изборите ,бе келяв боклук ? А ? Никой не ти вярва ! Така,че избирайте си крушите и марш във Вашингтон и да ви няма ! Нямате работа в България! А вашето посолство,става хотел или МОЛ !!!

Така може да говориш на путака или на неговата повлекана мУтрофанова, но не и на уважаван господин, какъвто е посланик Кенет Мертен. Ние Българите ще сме вечно благодарни на САЩ, че ни освободиха от гнусното руско робство ....

Дс ти еба майката на тебе

кЪстадинов, нека перефразираме въпроса към Радев - "Чия е Варна днес ?"

а бе, тоя човек с демографската ситуация в България запознат ли е? Колко народ е в чужбина знае ли? Бастисват стратегически обекти изцяло в разрез с интересите на страната. Да не би ние да подпалихме войната в Украйна? И въобще-първото което стана, почти веднага след влизането на България в НАТО беше унищожението на отбранителните способности на страната. И на това Мертен му вика "напредък"? Едно голо поле им трябва тук. И не сме член на НАТО, а терен на НАТО, обозначен в документите с "България".

Вече ти се обясни по долу в коментарите, че при условие - "Близо една четвърт от икономиката на България е под руско влияние, делът на директните инвестиции от Русия в българския брутен вътрешен продукт (БВП) е 4.4 процента, а вносът на руски петрол и природен газ държи 12.2 на сто от БВП." Няма как американците да са ти виновни .... Аре да почнете да четете, а не само да плямпате фенчетата на варненския мургавелко

SirBob

Аре да посочиш източник на тези статистики, а?

ами спираме руските ресурси, минаваме на демократични доставки и приключваме всичко със зелена деиндустриализация. Някои разчитат да влезнем в еврозоната за да живеят от кредити, които после ние ще плащаме... Предстои да спрем атомната централа и нефтохима- защото са лостове на руско влияние, примерно. И така. "успех" след "успех". Икономически общо взето сме в положението на Пурко от "Господин за един ден"- с машината за рязане на парцали, ама за разлика от него деца нямаме, изчезваме от картата на света. Това е друг "успех". И за това не са ни виновни руснаците. Сами си го изработихме за изминалите 30 години на небивал възход, с любезното съдействие на Запада.

Що очакваш да ти сипвам в човката, готовга сдъвкана храна - потруди се, поразрови се, явно никога не си бил студент

И ти ли духаш на мартен ?

А когато не бяхме в НАТО, защо държавата фалира няколко пъти, защо имаше режим на тока и купони за храна при Луканов, а левовете служеха за тоалетна хартия по времето на Жан Виденов ... И тогава ли НАТО носи вина ...

кух си като празна манерка.

Отрони ми се една сълза от умиление, след като разбрах какво мисли руската измет за мен ....

човеко, самият факт, че правиш връзка между гигантската кражба на активи в България и членството на страната в НАТО показва колко си некомпетентен. Това ли ви учат в училище? Нямаш си грам понятие от онези години.

Изказването на посланик Кенет Мертен е директен укор към Борисов и амбициите му да управлява България. Аз виждам в това форма на предупреждение, че ще има проблеми пред ГЕРБ в бъдещото им управление на държавата ... БКП/бсп ще има нов спад, циркаджийте на слави ще да аут, и3родените и те ще са в гъбите, независимо от денонощното им киснене тук в коментарника ... Отново ще се свидетели на ПП/ДБ, ГЕРБ, ДПС ....

по-скоро Мертен ще има служебни проблеми

Ще си го премести в другия крачол посланик Кенет Мертен, от клозетното мнение на някой си сополив русофилистик ....

ако има късмет ще го пенсионират като Виктория Нюланд, ако не... ще стане специален пратеник на Белия дом в Сомалия.

Крайно време е този човек да бъде помолен да напусне страната ни! Може да се разочарова от това, какво се случва в САЩ! Може да коментира политическите процеси там! Никой не му е дал право да се бърка във вътрешнополитическия живот у нас, камо ли да го подрежда както му изнася...Така че след изборите учтиво да ми бъде показано, че е нежелан у нас!

Първо се опитай да прекараш камила през иглено ухо, след това прави сметка за най верните и лоялни съюзници на България! Ако реши пробвай първо с мУтрофанова ... Понял!

понаучи български език и правопис и тогава се пробвай пак.

Тук не ти е форум за български език и литература !!! Аре чиба некъпан ватник ....

Това е признание на Посланика, че сглобката е негово дело. Дано повече си разочарован и скоро ти кажем и на теб СБОГОМ!

Ще можеш да кажеш скоро на путака, дано се покаже сам от усмърдения бункер, че да не го вадят американски войници подобно на Садам ...

Хаитянската мърша вие на умряло, хахахаха усеща се зад всяка негова думица! :)

За какво да вие, след като няма руски компютър, телефон, автомобил, пералня, климатик, и дори залите в пРоссия се казват "сити хол" ....

Че какво по-добро от членството в НАТО?? На крачка бяхме да тръгнем по сръбско-шувениския сценарии и страната да пламне както пламна Югославия. И Русия се натискаше да влиза в НАТО, макар че за такава огромна и военно мощна страна не ѝ е нужна гаранция на Алианса! В Европа е пълно с малки и средно малко държавици, за които е жизненоважно да са в военен съюз! Щом една мощна Турция е вътре, та камоли малка България. Пък дали на Русия ѝ харесва или не, не е наш проблем

SirBob

"САЩ са разочаровани от провала на ротацията и прекратяването на съвместното управление на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ" Някой има ли съмнение кой всъщност управлява в България?

Ами логично е, ако САЩ управляваха България, нямаше да допуснат провал в ротацията ... Ето защо, русфилистичното внушение което се опитваш да пробутваш, не е състоятелно ....

SirBob

Аха - значи признаваш, че ротацията е американски сценарий? :) Виждаш ли колко си прозрачен?

При близо една четвърт от икономиката на България да е под руско влияние, а делът на директните инвестиции от Русия в българския брутен вътрешен продукт (БВП) е 4.4 процента, вносът на руски петрол и природен газ държи 12.2 на сто от БВП, колко да е "американски" сценарият в България .....

SirBob

"една четвърт от икономиката на България да е под руско влияние," Интересно изказване. Дали може конкретни данни и статистика в подкрепа на такова твърдение?

Чети бе чукча, тук Интернет не го филтрират, както в любимата ти пРоссия ... Търси и ще намериш ....

SirBob

Аз няма да търся нищо, троле. Ти си прочети писаниците, които не МОЖЕШ да подкрепиш с НИЩО. Кофти е да говориш наизуст и да те хванат, нали? :))) Така сте цялата тролска пасмина на издръжка от САЩ - жалка история.

"няма да търся нищо" е отговор на гаменчето от класа, когато учителя му даде домашно ... Като не се справяш с американският ГООГЛЕ , върви в библиотеката и помоли да ти помогнат, или и там са соросоиди ....

SirBob

Абе идиот, явно не си ме разбрал. Който твърди нещо, трябва да ти го докаже. Айде изкарай цифри и статистика в подкрепа на твърденията си. Не се хаби - знам, че не можеш.

Това сочи Кремълски наръчник, изготвен от Центъра за изследване на демокрацията (ЦИД) относно влиянието на Кремъл върху икономиките на България, Сърбия, Латвия, Унгария и Словакия. Според представените данни, руското икономическо влияние в България е над два пъти по-голямо в сравнение с останалите разглеждани държави, където отпечатъкът на Кремъл върху бизнеса е около 11 на сто. Пълният обхват на руското икономическо присъствие обаче остава неизвестен, тъй като немалка част от него е скрита зад мрежа от чуждестранни кухи фирми и офшорни сметки, посочват авторите на доклада. Колко просто и лесно се търси посредством американската търсачка гоогле Трябва просто да се пусне "Докладът Кремълският наръчник" и истината за влиянието на гнисната руслямска педерация лъсва ... Отивай да се образоваш, и да се мажеш с кремове от тестиси на Усорийски тигър ....

SirBob

Аааа, разбрах. Източникът ти е "кремълски наръчник" :))))) Я дай линк нещо да се позапознаем :) Или и за търсачките трябва да те образовам? Не се срамувай, признай си. Имаш фантазия, признавам :)))

Не се нарича източник, а се нарична ключова дума - "кремълски наръчник" Абе всички русофили ли сте толкова зле ментално .... Логично защо цялата ви педерация прилича на гъ3 ...

SirBob

Ти въобще знаеш ли какво означава "източник"??? Между другото, до кой клас си учил? Основно, средно? Че с тези твърдения нещо много ме съмняваш. И пак - линк нещо? Не можеш, разбрах :)))

SirBob

С една дума - дефицитите в образованието, речника и общите ти познания са много. Трябва да поработиш доста още.

"До 2030 година няма да има държава България,нито останали българи..." Едмънд дьо Ротшилд

За това ТАСС ли те инфомира, или да ....

Как няма да е доволен Мертен от резултатите за 9 месеца? Списъка на покупките от САЩ са: Атомни реактори, чертежи на самолети, нови военни бази, подаръци за Украйна, псевдо-либерални ценности, представени като евроатлантически ценности, промени в конституцията, позволяващи в упрвлението на държавата да бъдат хора с двойно гражданство (забранено в най-демократичната държава САЩ). Т.е. в САЩ има конституционна дискриминация на двойните граждани, а ние сме по-демократи от демократите. И вече не се нарича кукловод, а насърчител.

Ох, Мартенчо, ние пък откога сме разочаровани, че се хванахме на европедераската ви въдица. Ама ще се откачим и Путин ще ни помогне.

и ти като оня факания от Фак да му го факнат във факания. Защо си мислиш, че Путин ще ни помага за нещо и как. Дреме му. Не сме и колкото Москва. Делото на давещите се е в техните ръце. Стига се озъртахте кой да ни свърши работата.

САЩ са разочаровани от провала на ротацията и прекратяването на съвместното управление на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, стана ясно от думите на американския посланик Кенет Мертен. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Генерал-губернатора на колонията се скара на туземците ...

Българите трябва да са благодарни на САЩ, че ги освободиха от гнусното и човеконенавистно руско робство !!! Ако не са САЩ да облагородяват тази прогизнала от руска помия държава, тук живота щеше да е по зле и от този в Чукотка ...

някаква провокация ли е или наистина си пиян? За такъв коментар няма да платят. Може би дори ще глобят.

За разлика от жалкарите, членове/полови/ на и3раждане, за истината не се плаща ....

като погледнах отделил си много време да пишеш "безплатно". И то само по определени теми. Хубаво. Вярваме ти. И пак да гласуваш за твоите педали от ПП. Аре, че ще си лягам рано, та няма нужда офисен планктон от нощната смяна да ми отговаря /безплатно де, червей/.

Питай майка си защо си толкова прост.

"България е значима страна в НАТО и страна с принос за Алианса." И какъв е нашия принос - да дадем от територията си на САЩ за да се разпореждат в собствени военни бази до които БГ войската няма достъп, да даваме военни контингенти и да понасяме загуби като убитите в Афганистан, да бъдем слаби военно за да се кланяме на НАТО да ни пази, да бъдем транзитна територия и плацдарм за нападение срещу Русия. ТОВА е национално предателство и всички отговорни фактори заемали ключови позиции с властово влияние и подписвали за разоръжаването на България през последните 35г трябва да понесат отговорност В ИМЕТО НА НАРОДА.

Кой ти е взел територията бе мурзил. Я погледни Украйна, Грузия, Чечня, Молдова, как се взема територия ....

Мри бе,изрод !

я си припомни какво стана с Чечения, че нещо си куц по история. Армения и Молдова, ако ще да се накензат сегашните им управляващи, ще си остана географски там където са - в горещ казан. Геостратегически ще бъдат натам, накъдето народите им завъртят избраните от тях политиици.

на прости ли гъз немит? да много държави са нападнати от САЩ. да те са избили много невинни. както всяка империя. да те държат гарнизони в чужина. И да те не признават подчинените за равни. Т.е. не приобщават териториите официално, защото туземците ще имат право да влизат ез визи. В този смисъл в техните очи мишко не си равен дори с неграмотен негър от Харлем. Но им го лижи. И рашъните не са стока, обаче от подлизурковци като теб ми се повдига.

Накратко казано: с това свое изказване мистър Кенеф Мъртъв буквално се изхрачи в лицата на близо 6 милиони страхливи робски български мишки! Толкова страхливи, че за 35 години американско фашистко робство не можаха да съберат смелост да вдигнат едно масово антифашистко въстание и да изринат веднъж за винаги тази продажна, крадлива, фашистка, политическа измет!!!

Явно не схащаш , че сте малцинство и не изразявате повече от 5% от българското общество ... Това че сте кресливи и вресливи, като кЪстадин кЪсопи6ков, не ви прави много .... Аре чиба от тук ....

Хей, путко, а ти откъде знаеш колко точно му е голяма пишката на Костадинов? Лично ли си му я мерил? Как я мериш - с уста или с анус? :-))))))))))

Предполагах, че зад русофилистичните повърни стои и3рожденска свиня ... и се оказах прав ... кЪстадин кЪсопи6ков е икона за всеки и3рожденски сульо .... А колко му е дълга, не е нужно да я мерим - той сам се издава с поведението си, вероятно жена му е била активната страна във връзката, а той пасивно се е подчинявал ...

КОЙ си ти,за да кажеш това бе,травестит ??? Нека да излезе Кенет Мартън по телевизията и да обяви официално,че няма да ви пази и.....ще видиме.....

"Ако на 20 години не си бил социалист, значи нямаш сърце. Но ако на 40 години все още си социалист - нямаш мозък." А това български "антифашист" е като дървено-желязо - нема такова нещо, защото в България никога не е имало фашизъм ....

Гешев си е бил мозък. Ама стига с това за фашизма. Не е като при Мусолини. Хората го ползват в общ и не точен смисъл. Но става ясна общата идея. То и турско робство няма, защото не е бил робовладелчески строй, но за умните е ясно какво сме изтърпели българите.

Да, за умните е ясно какво какво са ти ВНУШИЛИ "асвабадителите" ....

" И сме много доволни от постигнатото през последните девет месеца" - НИЕ БЪЛГАРИТЕ обаче не сме ДОВОЛНИ.

Уважавам САЩ, но не мисля, че посланикът на която и да е държава трябва да изказва мнение за вътрешните процеси в дадена държава. Иначе каква е разликата от комунизма и СССР?

Разочаровани сме от провалените усилия за съставяне на правителство и ще направим и невъзможното да зарадваме виновника Борисов в списъка “Магнитски”.

По-нагло изказване ен бях чувал

Искаш да кажеш, по неудобно за руските гниди в България .... Ами свиквайте, така ще е ... Путинярска пРоссия и мръсните и ръсце, нямат място в политичеката ориентация на България!

ако погледнеш в огледалото

да "изтупваме чергите" докато си почистим къщата. Но друг път за нас и бъдещето на децата ни няма. Не сме колонизирали или поробвали други народи. Ние сме много толерантни, но от добродушие и наивност стигнахме да хал, когато трябва да добавим към добрите ни качества умението за самосъхранение и отговорност за собственото бъдеще.

Молете се Тръмп да бъде избран през ноември!!

не харесвам САЩ. Не им желая добро. Нека да са си още с Деменцията. С всички екстри, негра и латиноси.

Ако бай Дън бъде преизбран със сигурност ще има Световна Война.

Няма да има голяма разлика. При положение че Дейвид Петреъс притежава всичките медии в Източна Европа. Глобалистите са на власт в Германия и Украйна така или иначе. Моля се АФД в Германия и Льо Пен в Франция да вземат преднина. Да направим Европейска армия и да се оттървем от НАТО. Тогава ще се оправят нещата.

за оранжев маймунски гей на годината

Нека покажем на Мертен, кукловодите му и техните слуги от ЕС, че българите може да сме търпеливи до себеотрицание, но няма как да позволяваме повече да бъдем третирани като безгласни роби с цел бастисване на територията завещана ни от нашите прадеди и нашите Руски братя освободители. Мертен да си знае мястото и да говори само неща, които са присъщи на един дипломат в чужда държава. И да не смее да се намесва във вътрешните работи на България. Всъщност защо мълчи като насрано МВнР? Затова трябва да гласуваме упорито и до дупка, докато почнат да се бистрят калните води на политическата картина в България.

се избистри водата .Ако народа даде мнозинство на Възраждане Банкерите ще го сръболат .Освен ако и те не са се разцепили на Български банки и такива който искат еврото ,защото борда е като шлюз и не могат да изнесат капитала за кратко време

съм оптимист, че ще "дойде най-красивия ден, когато ти ще си далеч от мен". Ако толкова си харесващ лакеите-вземай си пасмината и ВЪН от нашата страна! И под "наша" няма предвид моя и твоя, а на българския народ!

За всеки коментар от козяшки трол от ПОСОЛСТВОТО в София плащат по 2 цента за коментар на калпак. Ако има и бонус 2-та цента стават 3. Да, ама си има и двойно счетоводство с напълно безотчетните пари, плащани от американските роби(разбирай данъкоплатци с по 2500-3000 долара масови месечни заплати и 40% данък общ доход). За пред Стейт Дипартмънта се отчитат като изхарчени колосални космически суми уж за тролове, а в действителност на козяшките тролове им се подхвърлят там по едни мизерни трохи. Ама те и на това са доволни българските козяшки тролове. Иначе разликата заминава директно за по джобовете(и офшорните банкови сметки) на всичките убавци там от ПОСОЛСТВОТО - от баш шефа до чистачката(за да си мълчи). Нещо като едно голямо задружно семейство са. Почти всички милионери в зелено. И пей сърце, хей, живот здравей, здравей! Да го духат бедните!

ако това е вярно за 1000 коментара не си струва. То в "Лидъл" ще изкарат толкова. По-скоро по партийна линия ги тормозят.

Разбира се, че не е вярно ... Защо му е на някой да плаща, за да се рекламират истински неща от живота ... Едно е да се опитва да лъже руски трол, колко велика е кочната в която живее - пРоссия, друго си е, да се оборва руски трол с факти от живота - Компютър, кола, пералня, климатик, телефон, валута ...

Тоя венага де се отзове заради явна намеса в политиката и вътрешните работи на страната ни!!! Моменално!

Той не се меси във вътрешни работи на колонията, а изяснява външната политика на господаря. Него не го отзовават, а той назначава. Нека да си изясним тези основни понятия и да се смирим пред нашия "партньор".

Благодарим Ви, г-н Посланик! Ние сме с вас и с цивилизования свят!

Мърльото още ли не е изгонен от Европа?

тоя като рашъните навремето. "Насърчавахме открито участниците да работят заедно за добри резултати и сме много доволни от постигнатото през последните девет месеца. Надяваме се, че ще има продължение, веднага щом се формира правителство след изборите"????? Какво хубаво тия 9 месеца? Някакъв просперитет за РБ? Само, защото няма да спечелят ще гласувам за партията на Копейкин. Просто да се изтаковам в чинията на нагляра.

избройте "евро-атлантическите" партия на територията ...защото българскитя народ 35 години - не може да ги открие ? . - подмяната ли са "евро-атлантически" - дето заплашиха бряксел за блокаж на санкциите, ако не им разреши на праскат пак с уралс, и да налеят 6 млрд на кървавият режим и който редовно се снима под коня и под щипката и чийто кмет е до трето коляно дс-фашист - слуга на кремъл . - гробарите ли са "евро-атлантици4, дето мутрата им още 2009 г подари на световният терорист куче, получи орден от тогавшиян посланик за "заслуги прад просия", и който чрез заем от 3 млрд ударно стартира войната, прокарвайки чуждата окупационна тръба . -сараите ли са "атлантици"+ - тая партия изтъкана от 100" агенти на дс и доносници . "социалистите" ли са атлантици - сборище на шумкари - олигарси, станали "собственици" на цялата материална баз . израждане ли са "атлантици" - дето миналият месец ходиха на инструкция в бункера, след което като по сигнал - сглобката беше разглобена . няма такава държава - ли са "атлантици", тия шутове на мафията, опростачили цяло поколение българи, докато през това време - мафията грабеше с пълни шепи ...а тия имах за задача "да размисват" тълпата, докато шумкарите ги грабиха . - дай бг - ли са "атлантици", дета направиха правителство с бсп и мултаците подмяната, и чийто гном - също е де-се -------------- . българия е свършена !