Коментари - Мерките постепенно отпадат: Къде и какво подновява работа в Европа от днес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхувам се сега юруш да ни си помислим , че всичко си е отишло и вече вирус няма или ние сме по силни от него и не ни дреме вече вече той си отишъл! И да стане така че да си хапем г.за ! Пази Боже я но ако ние не се пазим ни е спукана работата!

Борисов вчера доведе и някакъв писател - Зарев. Та той каза, че това е за нас наказание от Господ бог. Боже, какви идиоти. Има сигурно малък брой хора, които ще се хванат на тази идиотщина. Но само 0.001 % не повече.

После иди вярвай на някой за квото и да било

Вируса Борисов махне ли се от БГ другият вирус сам ще се затрие Да се маха в Турция

Не знам какво ти е виновна Турция. В Турция хората се оправят някак. Избрали са си някаква стратегия, преценили са си възможностите и, повярвай, ще се справят. Радвайте се, че това не мина през нас както през Италия, Испания, Англия и Белгия. Де факто ние без карантина се измъкваме. От Европа само в Швеция е по- свободно. И Беларус. Само че шведската здравна система не може да се сравнява с нашата, препоръките към шведа имат по- голяма сила от законите у нас. И пак имат над 2500 починали. Представете си ако тук бяха да кажем 3000? Само мога да си предтавя как се вадят статистики как това са хора с онкозаболявания, на диализа, с диабет и т.н.. Тези хора не са ли хора? Трябва да умрат сега и веднага ли, че да сте доволни?

Европа се отваря за работна ръка,България също! Сега голяма част от инвестициите в Китай ще се изнесат в Източна Европа,което е добре за икономиките в този район,проблем ще бъде работната ръка,която изтече на запад и тук пак ще се надава вой,че няма работещи роби,но това е положението,алчнотията друго не докарва...

Защо не пишете, за Русия. Какво става там, тя е най голяма в Европа.

Има си статия за Русия, чети!

Русия се оправя както намери за добре. И те ще се оправят. Това с броя на новозаразените е "измамно", в смисъл че там се тества много и се хваща много. Смъртността от заболяването там е като при нас горе- долу. Руснаците са корав народ, който е преживял тежки войни, глад, комунизъм и диктатури, не ги мислете.

Заразяват се по много и ситруацията е критична , стигат щатите!

Аз ще гласувам за бате Бойко отново. Искам да хвана и най големият кавал към който той упорито ни тласка. Нарича се ЕВРОЗОНА.

Искаш и за Грипен бонбонкин. Дреме ми на уя.

Кой го интересува какво става в европейските страни.

Защо ни давате тази информация, за какво ни е?

Пожелавам на всички без маските да ги лекува доцр Мангъров! Уахахахахаха!!!

Маската пази от вируси колкото и гащите от пръднята.

не пръскай тъпотията си животно малоумно !!! маската , ако не друго ти намалява скоростта на издишания поток . другото, което прави е да улавя капковите частици !!! ако я носиш и си заразен ти пазиш другите хора да не бъдат заразени от тъпо животно като теб и до някаква степен да не се заразиш ти самия от друг дебил !!! ДИРА НЕ ТРИЙ !!! ТОВА, КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ Е ОБИДНО И ТОЧНО ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ОТНАСЯТ ВСИЧКИ КЪМ ПОСТОВЕ КАТО ГОРНИЯ !!

Бе ние имаме шанс някакъв, което не може да се каже за интелектуално скопените като вас (). Шансът ви () да отлепите от интелекта на скарида е отрицателно число. Да сте благодарни, че дишането е неволеви процес. За ваше () нещастие, мисленето не е.

Смятай веднага ще го разпнат за глупостите които е наговорил ! Ама нали за сега не ги засяга се правят на големи отворковци! Така че нека ги лекува той ...

krazz4o

Ехаааа, отварят двора на концлагера за разходки!

Да поговорим за финанси и икономика??? КАК ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ? Всички ни уволняват или фирмите фалират и пак ни уволняват и ПОЧВАМЕ ОТ НАЧАЛО? Нещо не виждам никакви СЪЩЕСТВЕНИ мерки за ИКОНОМИЧСКАТА ПАНДАМИЯ, която набира сила. Или ще въведем ИНЗВЪНРЕДНО ИКОНОМИЧЕСКО ПОЛОЖЕНИЕ и ще национализираме печатниците за да печатим ХАРТИЕНИ ПАРИ без покритие?

2008-ма да имаше макови фалити, чакаше ли да те спасява някой? Или мълча като партиец на пленум?

Спрете с тази "СОЦИАЛНА ДИСТАНЦИЯ", дистанцията е физическа! Социална дистанция има съвсем друго значение от това което "мисирките" си мислят, че е.......

Дистанцираме се от познати и близки. Не социализираме. Затова.

Ако ги забравиш тези твои роднини и не ги чуваш по телефона, навиеш останалите си роднини също по никакъв начин да не си общуват с тях ще имаш социално дистанциране. Но ако просто стоиш на малко по- голямо разстояние като си говорите или не се срещата физически, а си общувате по какъвто и да е начин то това е физическо дистанциране. Но "мисирките" са си мисирки, колкото и да им обясняваш все ще си гулю,гулю тяхното.

Охлабването на мерките у нас можеше да се направи преди 2-3 седмици. Но, Падишахът гледа как е другаде, не и тук. Съсипа зорлем държавата, сега ще тегли заеми, за да я възстановява. Като, разбира се, не иска да се отчитат разходите. А, и законче ще спретне за мерките, за да продължи с ненужния тормоз.

Вдигайте, вдигайте... дръпнете шалтера, спрете на Вирусът това и той ша умре от студ и глад! Така става тия работи. Но най-важното е да не се учите от историята и географията и да пренебрегвате фактите! .... Обединителят Наполеон остави след себе си над 3 милиона трупа Обединителят Хитлер остави след себе си над 30 милиона трупа Обединителите Фердинанд и Борис оставиха след себе си над 0,5 милиона трупа, вкл. и трупа на обединена и силна "българия" Обединеното кралство закопа над 200 милиона Обединителят "ЕС" вече направи над 50 милиона трупа и напредва все по-бързо! .... Няма ли кой да сложи край на тези "обединители"?

Червената армия. Нея забрави да споменеш какво е оставила.

Майка им курвенска на Анита майзер и Зара от Бахрейн. Българките са бокилуци

само сменяме името.Не се заблуждавайте сега започват дивите мерки обързани със закон.Идиотията продължава.

Пак ще ходя за фурми

Бойко Тиквата ще бъде съден

Няма ли кой да ги прати на съд тези щабни началници? Лъжите им са документирани. Един Георгиев от Боец бие камбаната от месец, а прокуратурата него подгони. Къде са опозицията, президентът, правозащитниците? Прав е доцент Мангъров - назначаването на коремен хирург за шеф на Щаба е все едно епидемиолог да бъде назначен за национален консултант по хирургия. В това правителство изглежда е правило министрите да са лаици в областта, която ръководят. На здравеопазването - финансист, на отбраната - историк, на енергетиката - счетоводител, вицепремиер по въпросите на икономиката - философ. А най-отгоре - другарят председател - център-нападател.

от Боец сте карикатури, нищо повече.

Да те лекува доц. Мангъров, дано!

не лекува.... лечителите са от щаба!

90% от нешата които в Европа отварят, благодарение на правителството в БЪлгария изобщо не бяха затворени и имаме най-малко жертви. Браво на Бойко и Мутафчийски!

На нашите "спасители", трябва паметник да им вдигнем!

особено жертвите на пътни инциденти. Не са затваряни, защото показахте тотална липса на дисциплина.

Тикволандия Бойко Борисов пърди и се ослушва откъде може да открадне!!!

Тиквуня е деградирал бандит