Европейските служби: 5000 джихадисти прииждат от Азия

Европейските служби за сигурност очакват завръщането на три до пет хиляди джихадисти от фронта в Сирия и Ирак. Ислямска държава пусна пореден учебник за убийци.

Обратно в новината

Коментари - Европейските служби: 5000 джихадисти прииждат от Азия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Данке, бабо Изперкел! И още ще дойдат, това е само началото.

тая туземска заган няма ли да запълзи към дупките от които е излязла

А ядрен килим през 30 км.?

NADIA

Тъпите брадати хлебарки ще направят услуга на цял свят, ако опитат да свършат някоя беля в Деня на Благодарността. Тръмп няма да изчака да застъпи официално.

Искам да видя в нета или телевизията как мачкат рязяната сган с такъв камион, а най-добре с камиони и то в Мека!!!

тука някакви реват за европейски ценности. може ли да изброите поне 5 такива? че само се дерат някакви за някакви си ценности, но са напълно неспособни да ги определят и изброят. а това означава, че такива ценности ИЗОБЩО НЕ СЪЩЕСТВУВАТ!!!

Има една основна ценност - оцеляване.

Западняците да се оправят с тези, а не да коментират изборите в БГ!

Скенери менери по гари и летища , ами те ще намерят друг начин бе тъпаци , по молове и по населени места и как ще ги спрете , как. Дрън дрън , питайте меркел тя знае

Мюслитата се размножават като бълхи, а интелектуалното развитие никога не им е било приоритет. Такава си им е културата - чергарска, с летящите килимчета напред, количество - не качество. В семейната йерархия - козата е по-напред от жената : ) Те рушат, нищо не градят, разделят нации и народи и винаги се представят като слаби, неоправдани, неразбрани и нещастни. Искат права, но за тях няма задължения, няма и да има, не са дорасли за тях. Това са д8яволи, които разиграват театро като се правят на онеправдани и гладни. Когато им дадем подслон, обаче, те показват истинските си лица, затова мулти-култи няма да проработи и много политически лидери се връщат обратно към своите национални ценности и национална идентичност. Глобализацията е идея на големите капиталисти. Но, идеята да сме едно ''глобално село, поробено'' се провали. Сега, виждате как се заражда нова политическа класа - хора, които ще защитават своите народи и националности, хора, които ще върнат ''чергарите'' по родните им места. Колкото и да пискат НПО-тата, край на алчните международни фондации, на които вече никой не се връзва, та нали същите тези фондации се хранят от хаоса, които те и големите капиталисти създадоха. Цели афро села чакат помощи, седят по тратоарите в прахоляка по цял ден и чакат храна?! От кого?! Защо не работят тези хора?! Ама секс*а не го спират, нищо че са ''стресирани''. А, образовайте ги, де?! Сексуално ги ограмотете, да не раждат повече, отколкото могат те самите да изхранят?! Или това важи само за нас европейците, а ние ще храним чуждите - да ни избиват след това ... Свърши това време на ''права имат малцинствата'', а ние само задължение!

Може и трайно обезмъдяване!

Подкрепям! : )

А може и временно. Да им ги отрежат и след седмица да им ги върнат.

Към ЕС и сащ: Оставихте ги няколко години да набират сили, финанси, поддръжници, да обучават хиляди джихадисти, да сеят терор сред милиони хора... Сега са сила, с която всеки трябва да се съобразява, ще сеят смърт и унищожение десетки години... А можеше още в началото да ги унищожите, не, всъщност изобщо не трябваше да ги създавате!!! ВИЕ СРЕ ВРАГОВЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, наравно с идил!!!!!!!

Е получил д-р Менгеле да се подиграва с болни и умиращи хора.Какви инструкции е получила Кръчмарова и Цацаров да се гаврят и избиват бългаските стари и млади хора от циганските банди да продават дрога в столипиново и никой не ги закача .Децата да прибират родителите си при себе си изоставяйки къщи.А в опустелите села да настанява араби и да издава постановление за това.

Неразбирам защо не ги избиват още там,преди да са се вирнали???

"Досега 170 белгийски джихадисти са се завърнали в страната, като половината са в затвора, а останалите са поставени под наблюдение." А, наблюдавайте си ги, наблюдавайте си ги!!!

Има и други инструкции в които пише"намери джихадист и го обеси на първата лампа".

а нашите цигани-уахабити от пазарджик какви инструкции са получили?шкода мадара по добър камион е от мерцедес?кога трябва да очакваме техните джихадски изпълнения?

само немога да разбера такива медии като дира, вие услуга на кого правите, или помагата за посланието да стигне до всички ненормалници.........пак ли сорос плаща

Терористите си имат канали за комуникация , и камиони си имат, и оръжие си имат. Виж нормалните хора трябва да живеят в информационно затъмнение, без право на оръжие и да се надяват на дебилните служби дето само наблюдават и на триж по-дебилните европейски политици дето забъркаха цялата каша в Африка и Близкия Изток и след това поканиха ислямистките отрепки в Европа.

ами ,че те да не са идвали бе.Кой ги е канил тук.Не само краста ,те са прокажени.Нямат нищо общо с нашата действителност,те са животни,дори не знаят къде са.Да не би да са живяли в по-добри условия.Да се върнат в нормалните си условия -тука е така.Обратно от където са.А ти си м..оумен

loyola

Доколкото разбирам, най-добре да си намерят ЗИЛ или КАМАЗ, но за това трябва категория Ц, което не нещо, кето всеки има...

Генерала ще ги оправи с водните струи,нали пичове ? Той може всичко. Ще ни защити достойно,нали е военен ,генерал.Какво има да му мислим.Бони и Клайд.

В такъв случай предполагам, че си привърженика на теорията за строеж на дюнерджиийници ?! :)

Кой ще плаща водата ,бе ,оригиналния ?

тия изроди трее се избиват а не в пандиза

Нека да оставим настрана джихадистите за сега, но някой замисля ли се как живеят бежанците в лагерите без елементарни условия? Хванали са краста и тн.

Я вместо да се замисляш им направи по една резервация в хотел Риц или Шератон.

Би било добре сега като в слънчев бряг има толкова празни хотели, да се настанят там временно, докато не им построят нормални жилища

Е, влачете си ги обратно в Турция, и вие турците, дето се самоопределяте като такива и работите против интересите на България и вие се омитайте с тях! Напалм - много добре работи срещу кожни заболявания.

Ян Бомбон, да спре с констатациите и да почне с кастрациите.

Вече неколко пъти казвам в тоа форум че проблема с ислямския тероризъм си е на мюлюлманите.Те трябва да си ЛОКАЛИЗИРАТ И ЛИКВИДИРАТ БЕСНИТЕ СИ ПСЕТА.Наистина е мниго "забавно" как мюсюлманските водачи на мюсюлман. общностите в америка казват:"исляма не е това ,ние не сме такива..."глупости, квито се сетите.Такава позиция просто е неприемлива.Терористите не живят на полюса или на луната.Те се движат сред своите едноверци.И там те търсат съидейници.Значи техните едноверци знаат колко им е акъла.Така че когато едно бесно псе ти предлложи да станеш терорист-едното голо отказване не върши работа.Щом не си отишъл при властите да го "изпортиш",ТИ СИ НЕГОВ СЪУЧАСТНИК. А още по-"забавно" е това дето казваше МАЙКАТА на френския терорист дето го гепиха след атентата:Тя вика: МИ НИЕ НЕ ЗНАЕХМЕ...как не си знаела ма арабска кучко.Да не знаеш кви ги върши детето ти.За това ако цялото семейство на тоа мангал се вкара в затвора след което се ликвидира ше видите как всички арабски кучки ше почнат да ПРОЯВЯВАТ ПО-ГОЛЕМ ИНТЕРЕС ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕЦАТА СИ.Мноооого по-голем интерес.Иначе кво те искат да ползват благата на нашия живот.Ако им кажеш айде сега обратно в ЦИГАНЛАНДИЯ ше скочат- не ама ние тук сме родени и секви такива.За това както в европа така и в америка на мюсюлманските общности требва да се даде срок със справяне с проблема- да си ликвидират бесните псета.В противен случай обратно в арабия.Кой къде е роден изобщо не ми дреме.И на краа да се обсъди въпроса АКО СЕ НАЛОЖИ КАК МОГАТ ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАН 300 ИЛИ КОЛКОТО МИЛИОНА СА ТАМ МЮСЮЛМАНИТЕ...Само превантивно да се обмисли.Но ако се наложи ако не ни остават избор...

Нали знаеш кой те е владял 500 години? И как ще ни избиете като вие нямате армия, сега с един пиклив генерал начело да не си мислите че сте сила?

Ма кой е тръгнал да се трепе с вас?! Достатъчно е всички , които са минали нелегално границата с по едни свински опашки на ръцете и един кпонтролен в главата и да хранят червеите по горите в планината.

Задник ходи се шибай некъде...Аман от идиоти ей,аман от идиоти...А бе задник айде да ми разкажеш баснята как през 1877г русия е дошла да "освобождава " БГ.След като и бебетата знаат че ЕДНА ИМПЕРИЯ НИКОГА,АМА ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ ОСВОБОЖДАВА. В това могат да верват само идиоти.Това и малоумника тарикат вазов накраа го е проумел,тъпака му неден.ЕДНА ИМПЕРИЯ МОЖЕ САМО да ПОРОБВА.Разбра ли бе келеш

А я ми кажи ти на коя Държава си патриот, гьотферен?

Ние може и да нямаме ама други имат. А те също не се кланят на аллаха. Знай и запомни добре, че най-мощните държави в света при това ядрени НЕ СА МЮСЮЛМАНСКИ.

Да не се допускат бежанци в Европа, единственото спасение което виждам. Иначе пак невинни жертви и безумия. А този дето ръководи всичко някъде в сянка, няма ли срам и защо той не действа а се крие и дава инструкции. Този трябва да бъде смазан като смийче.

Това не трябва да ни притеснява. Важното е да сме толерантни и да се придържаме към Европейските Ценности !

Така както е тръгнало, скоро няма и да има и следа от европейските ценности и предсказанията на Ванга ще се сбъднат ........

Спокойно,от БСП и ДПС подписаха,че ще ги заселват в България,така,че Западна Европа трябва да бъде спокойна,до нея няма да стигнат толкова много,повечето ще ги заселят в провинцията на наша територия... Да му мислят българите,какво чудо си докараха на главите с тези крадливи боклуци... Планът е ясен,докато БСП и ДПС съсипват и разграбват държавата,народът ще гледа друг цирк - заселването на бежанци! Така народът няма да обръща внимание на това,какво правят крадливите политици,а ще обръща внимание на това,което са му подготвили кукловодите на прехода!!!! И докато се усетим ще има фалирала държава с десетки хиляди бежанци на гости....

Еврокомисарката, дето искаше да ни оправя генофонда, кой я довлече - БСП и ДПС, или герб? А оня министър-председател, дето разнасяше едно писмо от Ердоган до Меркел (и после се обиждаше, че е пощаджия) от кои беше - пак ли от БСП/ДПС или от герб?

Корнелий

И накрая при гласуването не герб, а БСП и ДПС подкрепиха заселването.

Ако Румен Радев се разграничи от БСП и ДПС имаме някакъв шанс срещу прииждащите орди,но ако не го направи,много лошо ни се пише! Остава ни само да се надяваме!

someone

те не само идват, ами с тях ще се изпълни пророчество на ванга за европа.

Това ли е живота, за който мечтахте за вас и децата ви? Защо не протестирате? Харесва ли ви новината?

Ами явно . . . . БСП подкрепи в европарламента заселването на бежанци в европа, а както се видя народЪТ е с БСП . . . .

К'во ревете, с толерантност ще ги превъзпитаме!

Ако не ги превъзпитаме, ще свикнем. Българите как свикнаха, циганите да ги онождат.

Ами като сте пропуснали глупостта на лидерите си и сте им разрешили да ги канят като сте си траяли за да не им нарушите ''хуманността''няма какво да се сърдите сега на джихадистите...Поканиха ги и те дойдоха ама дано се освестят и започнат от тези дето са ги разбунили и викнали

Който иска да влезе в Европа да минава през дедектор на лъжата.

Ама давайте им убежище бе, приемайте ги, грижете се за правата им. Егати оскотелите еврогейски дебили.

друго си е русопедалската джамахирия кадиров и путлер напред

Ае психично болните у лево.

Иво все пак сме европейци, неможе да ги застреляме на границата както комунистите са правили преди 20 годни. И трябва да си пълен единот да не приемаш бежанците като нещо добро

Василе, 2 години се мъча да намеря доброто, а не го откривам. Я ми помогни!

ама той путлер сам каза и е заснето че в идил има 10 000 руснака потърсете все го има някъде

Не руснака, а "граждани на РФ" - тези в ИДИЛ са от мусулманските републики

спокойно лузъри каракачанката сребърната лисица летящата мишка ще ни спасят

Спасението е единствено и само в това, щом някой под 50-годишна възраст заминава за размирните държави и не даде основателна причина за пътуването си, да бъде лишаван от гражданство и право да се върне обратно. Докато Европа е толерантна и става смешна с някаква защита на някакви човешки права, терористите материализират омразата си към всички цивилизовани хора. Очевидно правилата трябва да се променят, за да защитим своите културни постижения и живота на децата ни.

А кога тези джихадисти ще бъдат хванати и затворени както си му е редът. И да попитам за бежанците в България които живеят при нечовешки условия, кога ще им се предостави нормална среда на живот, както е в Германия, Италия и тн? Защо тези хора умират всеки ден в едни потресаващи условия аз живот. И докога ще имаме това расистко мислене спрямо тях, все едно са някакви кучета

Това не са бежанци, а ислямски завоеватели така че не се опитвай да ни пързаляш.

Сред бежанците има и много християни, които нямат нищо общо общо с исляма. А ти разсъждаваш като кон с капаци

Когато всички българи заживеят като германците, тогава и "бежанците" ще има същите условия като там. Никой не гони хора, които искат да учат, да работят и да живеят нормално и полезно. Не ни трябва мързеливци, които носят ножове и единствената им "работа" е да правят деца.

Някой българи живеят по добре и от германците, но за беженците и за нас ромите няма и стотинка нали? Само заради нас България все още не се е стопила до 5мил. Мислете се че трябва всичко да е само към българите, а другите да нямат какво да ядат ли?

А за тези дето пишат минусе им пожелавам да попаднат в същите бежански лагери да поживеят малко

Не се притеснявай, и това може да стане. Ако продължаваме да приемаме тълпи от народ без документи и без да е ясно майка с детенце бежанка ли е или дхиадист с коланче динамит ли е... Скоро и на нас може да ни се наложи да бягаме по чужди бежански лагери заради джихадисти, е заради такива празноглавци дето са се нагъзили пред света да покажат колко са "прогресивни".

Когато условията в България за българите станат същите каквито са в Германия за германците и Италия за италианците. Или и ти искаш като Германия да отделиме 20 милиарда евро за "милите" бежанци, при положение че виж ние на какво положение сме. И я ми покажи статистика и доказателства къде точно измират тия бежанци из България, че не ми е много ясно. И стига сте викали на хората "расисти", никой вече не я взима тая дума на сериозно, точно заради такива като тебе, които само това ревът. Никой не ти говори за легитимните мигранти, които идват със семейства и документи и си влизат нормално на границата, никой няма проблем с тях. Проблема ни е със сурията от млади здрави мъже, които идват на тълпи и минават през границата незаконно. Е като любимите ти германци, които съвсем "случайно" загубиха 130 хиляди бежанци щото няма как да ги документират. А спрете се малко с тая "инклузивност" и "толерантност". Като пишиш "расизъм" на хората, не помагаш.

Условията в България са достатъчно добри за да можем да си позволим 200-300хил бежанци без да имаме кой знае какви финансови проблеми

Интересно, в месечника на терориста, кое място е отредено на ВМЗ Сопот?

17-то... не може се вреди от американски и руски...

ДОБРАТА МАЙКА ПРИЕМА СИНОВЕТЕ СИ, ПЪК МАКАР И СЪГРЕШИЛИ И ПОРУГАЛИ Я ! СЕГА ЩЕ ОПРАВДАВА И УБИЙСТВАТА ИМ ! О, МАЙКО ЕВРОПА ! КОГО И ЗАЩО ОСИНОВИ ТИ !!!????

на всеки километър, Именно! 1/3 от терористите в ИДИЛ са с руски паспорти ама не правят атентати в раССия!

статията доста ясно показва откъде идват идилистанците.

Явно си доста "вътрешен човек" за ислямистите щом като можеш да провериш и преброиш какви и колко са паспортите им.Макар че те пристигат в Европа без каквито и да е документи.

Явно си доста "вътрешен човек" за ислямистите щом като можеш да провериш и преброиш какви и колко са паспортите им.Макар че те пристигат в Европа без каквито и да е документи.

Защо в раССия няма атентати на ИДИЛ! НИТО ЕДИН!

ами защото идилистанците се връщат там, откъдето са тръгнали. други въпроси?

Не задник,идил са тайните служби на садам.Казват че са били 90000-деведесет ХИЛЯДИ преди свалянето му.По комунистическия образец. Това са псета на които е взет кокала и те са побеснели.А техните вдъхновители са в русия-господарите на милиционера, дружките на садам.Разбра ли задник или ти е сложничко за полурания ти мозък

Как така джихадисти се завръщат по родните си места? Някой са в затвора, а други са под наблюдение. Тези, които се наблюдават явно по-малко хора са убили или все още не са имали тази възможност да убият някого и сега им се дава шанс това да го направят на еропейска територия. Сбъркана нация е тази европейската нация. Ще приемаш някого, който се е бил срещу теб и сега ще му даваш работа, подслон, социални и пенсионни осигуровки и ще чакаме да убие някого, за да се вкара в затвора или да му събират останките от бомбения атентат .

Нашите курорти и СПА центрове са готови да ги посрещнат ! След тежки битки заслужават Почивка !

стига бе, много ли сте изненадани, аз не.

що ги примат значи германя и белгия са страни подкрепящи террорисма!

Досега 170 белгийски джихадисти са се завърнали в страната, като половината са в затвора, а останалите са поставени под наблюдение. ЗАЩО ВСИЧКИТЕ НЕ СА В ЗАТВОРА?!

Ура,ще бъдат горещо посрещнати от хиляди евро-гейове, дебели баби като Меркел и надървени ходжи...

завръщане - връщат се при мама и тате, дето ги създадоха.

Европа внасяше джихадисти в Ирак малко след като свалиха Садам (за справка вижте стари вестници), сега да си ги прибират.

Какво ги наблюдавате??? Куршум-това е най-сигурното за тия изчадия!!!

Великия европейски писател Екзюпери е казал, че ние носим отговорност за тия които сме опитомили. Нека Европа сега си ги прибира и да си ги интегрира и да си ги гушка. Европа заедно с Щатите подпалиха и подкрепиха арабските революции, десетилетия приютяваха цели арабски квартали и сега е време да си получат заслуженото.