Взимат спешни мерки за опазване на КТБ

Има консенсус за спешни законодателни мерки за опазване на интереса на всички граждани, кредитори и на държавата в случая с КТБ.

Обратно в новината

Коментари - Взимат спешни мерки за опазване на КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BARCLAYS ЗАЕМ НА ФИРМА ВНИМАНИЕ Ищец: Благодарим Ви за отговор на искане за кредит, чрез електронна поща, както и съдържание се разбира добре. Ние сме сертифицирани и регистрирани заем заемодателя, който предоставя заеми с кандидата за необходимостта от ниския лихвен процент от 3% Кредити: като студентски заеми, бизнес кредити, земеделски кредити, ипотечни кредити, лични инвестиции за авто кредити и заеми за други важни разходи. Ние кредитираме вариращи от 5 000 $ USD $ 1,000,000.00 USD при лихвен процент от 3% с продължителност 1-10 години, в зависимост от количеството, моля свържете се с нас по електронна поща: link или link

Тя банката отдавна е разграбена! :)

Снощи слушах по една от телевизиите министър Горанов и в момента когато каза " по обосновани предположения" смених канала. Можели някой да ми обясни тази крилата герберско милиционерска фраза какво означава? Хем предположение, хем обосновано !!!!

Да, спешни мерки, защото парите им са там...Сега тези 16 млд. ще отидат за оздравяване, а българите да го духат... Мама им, алчни копелета.

Взимат спешни мерки за опразване на КТБ.

Казусът КТБ е академичен пример за безотговорността,безхаберието, и очевадната некомпетентност клоняща към глупост на всички високоплатени длъжностни лица от първия до последния в администрацията. Тои е нагледен пример защо не инвестират бели компании в територията България.С Уважение Бай Иван

Вежди-върнах си всичко откраднато и бонус получавам всеки ден като министър.И миналия и този мандат раздадох високи пенсии на заслужили незаслужили и сега си гледам рахата тихо и кротко.Омразни крадьовци кого заблуждавате?Нагли,крадливи и безсрамни уроди ни ограбват 25г.

абе ей боклуци и нищожества, първи ограбвата банката с някакъв кирлив сценарии, после теглите 16 милярда лева заема, които ние ще ги връщаме и накрая ще ми ги харчите за вашите поразиии, абе говеда скапани граждански съд и доживот общественополезен труд !!! Ама трябва един да падне от тия оси там, един да бъде убит да им се вземе страха на тия изчадия.

И да ви кажа защо не приеха цензурата над мнението на гражданите относно политиците... Защото тоя процес щеше да се ускори и тия гниди бърже да се разотидат. На един да се махне главата всичките утайки ще се махнат от там, гнусна паплач, грозна, плевели мръсни

КОЙ? КОЙ? КОЙ?

Да се чете "Вземат спешни мерки за опРазване на КТБ"

След като ЛИГАРски - с партизанско име ИКОНОМИКАТА, ГЛУПАКО, осра далаверката с ДУНАРИТ... Дори и увитото с целофан ла..но са РАЗМИРИСА.. А "ПРАВИЛНИЯ НАШ" бизнесмен бе готов дори и ЕДИН ЛЕВ, ДОЛАР или най-вече ЕВРО да плати.. Особено се натиска цената му да е в СРИНАТОТО ЕВРО.. Но МОЖЕ И ДА ПОЧАКА до 0,85-0,75 ЕВРО за долар (по прогнозата на ДОЙЧЕ БАНК) ...

това, което бръщолевиш, сам разбираш ли си го?

Спецзакон Дружно, братя да се бръкнем, пенсийките да измъкнем, на Елена и Иван, Веждьо наш и на Стоян, и депозити на Мина, с реформаторска дружина! Кредитните досиета се въргалят по паркета, а пък важните длъжници, с квестори или синдици, ще заформят панаир, пред очите ни сеир. Нека Цацаров и Искров, да си спорят до насита. Кой е крив, а кой е прав. За народа все корав! Pasi,17.07.2014

Взимат спешни мерки за прикриване на КРАДЦИТЕ????

Не мога да ви гледам.Стига сте ни дразнили.Прибирайте това което е останало,ако въобще нещо е останало и не се появявйте пред хората.Българоубийци!

"Взимат сМешни мерки за опазване на КТБ" е правилното заглавие на тази статия. А най-смешното е Десислава Атанасова оправя КТБ... с "тежка артилерия", предполагам?!

Учудваща е изобретателността на крадльовците да организират и прикиват кражбите си. Има обаче едно което не могат да скрият и то е целта на кражбата а именно парите. Така че решението е просто всички с имущество над 1милион в затвора и конфискация. С честен труд толкова пари не се изработват, трябва да се прибере, спечели, присвои или просто казано открадне за да стане.

Горанов лъже, както обикнивенно. 1. Законите не могат да се отнасят само за КТБ, те регулирет цялата банкова дейност. 2. КТБ е ограбена отдавна, затова изпадна в неплатежеспособнот. 3. Никакъв закон не може да помогне, ако няма кой да го приложи. 4. КТБ е източена, защото предложен от Искров закон позвалява на банкерите да дават необезпечени кредити. Няма и дума да им се забрани. 5. Питам, защо Горанов предлага законопроекти сега, след дъжд качулка. Защо не го направи като депутата или като зам. министър. 6. Борисов се прави за загрижен, но по време на ББ1, уж закъсалите НЕК и толофикация София депозират милиони в КТБ. И още много държавни фирми, включително и уж закъсали болници. ДО КОГА ЩЕ ПОНЕСЕМ ДА НИ ЛЪЖАТ И ДА НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ МИНИСТРИ ЕДНОДНЕВКИ???

до неплатежоспособност... Факт - специалната МЕТОДИКА на БНБ за КТБ, с която се обезцениха активите и за да я обяват в неплатежоспособност, НЯМА ДА БЪДЕ ПРИЛОЖЕНА ЗА НИКОЯ ДРУГА БАНКА В БЪЛГАРИЯ... Щото приказките за стабилност на банковата система ОТИВАТ ПО ДЯВОЛИТЕ.. Всяка една банка е ЗАГРОБЕНА.. Само да бъде ЗАПЛЮТА и готово..

Далаверата КТБ продължава с пълна сила! Осъдени и виновни, както винаги, няма и няма да има!

"Спешни мерки"!!Някой краде повече от другите!

ОТ ГЕРМАНИЯ - ЗАЩО В ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ В БГ НЕ СЕ КОМЕНТИРА ЧЕ ГЪРЦИЯ Е ПРИТИСНАЛА ГЕРМАНИЯ И СИ ИСКА РЕПАРАЦИИТЕ ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ВЪЗЛИЗАЩИ НА 332 МЛРД. ЕВРО?

Щото т'ва е по-смешно и от вица за мравката,която ''притискала'' слона..

Ще видим в края на краищата какво ще стане , но аз мисля че гръцките политици ще си отстоят позициите,не са като нашите крадливи боклуци

ее много си прост,пиша от Германия и тук медиите ГОВОРЯТ за това,а в БГ простаците като теб веднага уточниха защо нашите "медии" мълчат като насрани.

Държавата дава още 2 млн. лева за "Трибуна Моци". ЗАТОВА ЛИ ВЗЕХТЕ ЗАЕМА БЕ???? А и с цялата нагласот на всички, които все спасяват и повтарят НЯМА, дадохте думата на Думусчиев да се изказва как България трябва да поеме такъв дълг, а после и си му платихте за това!!! Това е само началото, а къде ще отидат останалите?!

То футбол няма, те на гол тумбак трибуни ще правят.............

няма,но се дават и отиват в нечии джобове, а кой ще ги плаща?

Хвала на този гений Десислава. От юрист (Не пациент) в русенската лудница до министър на здравеопазването, а сега ще оправя казуса с КТБ.

Е,Гечев ще и помага.Той фалира цяла страна.Разбира ги нещата

Квото стана, стана ами дай да те цуна.

НА ТИ СИ КУКЛИТЕ, ДАЙ СИ МИ ПАРЦАЛКИТЕ - ЕТО, ТОВА Е ДНЕШНАТА "ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА". НАРОДЪТ Е КАЗАЛ - КАКЪВТО НАРОДА, ТАКОВА И УПРАВЛЕНИЕТО МУ. ЯВНО, ТОВА ЗАСЛУЖАВАМЕ. НАСЛАЖЗАВАЙТЕ СЕ И НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ.

А кога ще бъдат изловени тези, които я ограбиха. Как ще бъдат върнати парите. Защо цял народ трлябва да финансира 100-тина души, които я ограбиха.

СПЕШНИ МЕРКИ след една година разграбване????? Дано всички мерки не са толкова спешни - да пази Бог!!!!!!!

Аз в първия момент прочето смешни мерки ... После видях, че са спешни ... Когато прочетох материала те пак смешни ...

НАДАЙ - "поне ЕДИН МИЛИАРД да бъдат върнати.." Виж си НАГЛАТА КАЛИНКА кви ги каканиже и СА НАДАЙ: 800 млн. лв. се намират в ПИБ. Не е редно да оказваме натиск върху банката да ги връща. ЗАБРАНИЛ съм на ПИБ да ДА ВРЪЩАТ ПАРИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. Те искат да ги върнат, но аз не искам ЦИРКА НИ Е ЯСЕН - ГОВОРИЛНЯ!! Ако искахте и се надахте тези пари да се върнат - ЩЯХТЕ ДА ГИ ПРИСПАДНЕТЕ ОТ 16-те МИЛИАРДА..

след дъжд-качулка. Досега в продължение на месеци не знаехте ли какво се случва или би могло да се случи? Ако не сте знаели ,това означава че в съответните институции са се настанили само некомпетентни хора или както вече ги наричат..политически лица. За друга квалификация не ми се мисли.

Банката беше поставена под особен надзор в средата на миналата година,а "спешните" мерки се предприемат едва сега.

"Много си прост, Саше". Ами представи си колко време е необходимо да се изброят, изперат, изсушат и изнесат около 4 милиарда лева, докато им се скрият следите. И сега вече се пишем на загрижени и ще "пазим" на хората и държавата интереса. Е, на това се казва върховна имитация на дейност. Бойко сигурно иска да не се разделя и с Искров и Мавродиев, както му се късаше сърцето, като се раздели с великите чекисти Лазаров и Писанчев, та заради тях махна една много интелигентна, а и опитваща се да работи личност. Много промени забелязвам в Борисов, но виждам и много страх.

Искров и Мавродиев в затвора.

Още при надуването на лихвите, тази банка трябваше да бъде озаптена.Когато се обърна колата, трябваше да бъде национализирана и оздравена или ликвидирана.

Върхът на лицемерието. ,,Опазване" на какво? Окрадохте милиардите и сега опазвате коридорите с някой мухлясъл пенсионер за 320 лв заплата.Но....народа ПРОСТ И ТРАЕ.

Човекът умря миналата пролет, викайте линейка бързо!

спешни мерки може да се каже ако арестуват дебелака пеевски,бялата златка и дудук бареков които изпраха през фалшивите си партии парите на господаря си ахмет доган ....така чорапа на кукловодите може да се разплете и дори да стигнем до дядо любчо ...

А ГЕРБ и останалите от четворната коалиция, които преди няколко месеца взеха заем от 4 милиарда лева, за да прикрият кражбите в КТБ, според теб са чисти като изворна вода, така ли? Според мен те носят най голямата вина, тъй като задължиха данъкоплатците да плащат за ограбването на КТБ! Можеха просто да задължат останалите банки да допълнят фонда за гарантиране на вземанията с достатъчно пари за да бъдат изплатени гарантираните вземания от КТБ, но това означаваше да намалят печалбите на банкерите, а на нашите продажни политици това не им изнася, понеже ще намалеят рушветите, които банкерите им дават!

обраха си банката и сега ще вземат смешни мерки, също като всички мерки в тази държава - вземат се когато нищо не може да се направи, т.е. при свършен факт!

Искам да съм квестор. 30% комисиионна и одобрявам всяка цесия....

Ха ха ха Защо чак сега - като изтеглиха големите пари Поредната гавра Смешници

Има ли изобщо нещо за опазване? Та те и картините изнесоха. Останали са само мишките и хлебарките.

Спешни щяха да са ако бяха започнали най-малко преди година,а сега са мерките са СМЕШНИ.

Според мен това действие е много закъсняло, вече е твърде късно да се спаси нещо. Българската поговорка след дъжд качулка е много на место в случая!!!

Думичката "спешни" звучи като подигравка за българският народ. След като една банка беше ограбена по метода на "пладнешки грабеж", сега се заговори за някакви си мерки. Да ви кажа ли само каква мярка може да помогне, да се върнат парите до стотинка. Да се действа, като по времето на Живков. Всички заподозряни в дрънголника, до като върнат и майчиното си мляко. Ще подхвърлят по някакви си жалки 40 лева на пенсионерите, като подаяние за Великден и ще се чувстват дори горди от това. Впрочем, казват, че метрото до летището вече е готово. Това подсказва решението на хора, които преценяват, че тоя бандитски преход до като не унищожи България, няма да приключи. Крайна дата според информация на ЦРУ 2050 год. Приятен ден. Последните думи не са издевателство.

Човекът на пеевски се разтревожил за КТБ след като искаше да му подари ТБ Виктория.

След дъжд качулка........... Дрън-дрън....вижте ни колко сме загрижени. Къде бляхте досега???

Променят само като имат политиците зор- ми утре наш Цецо ако влезе в кауша ще искат ли да го направят 3 звезди, че нали зор имали, мръсно било... Не може така

за кой ли път дира скри истината!

Эапочнете с спешни мерки эа часните пенсионни фондове довършете эахваното ,дайте въэможнос на хората да си прехвърлят парите в нои и да могат да са лични и с натрупване съхранени и да могат ако преценят да ги местят в други фондове,эащото в момента оставихте въэможнос с свърэани лица фондовете утре да станат като КТБ иэточени и пак да вървите след събитията,което ще бъде поредното ограбване на хората,дайте въэможнос на хората да си спасят вноските,не преспивайте тоэи момеант,тогава КТБ

Брей много смешни мерки?След като не остана нищо.ГАДОВЕ.

Той Божо - левия солте.тис на Боцко - нали вече мина с бусовете да обере де що има хубава картина, какво толкова имущество ще пазят?

Кaчулкa.

Предложи Борисов Две , да контролира, тая КТБ ? Вчера беше, и забравихте ! За какво са ви тия глави бе? леля Койка

Момчета,стига с тези помашки циркове !И децата разбраха ,че окрадохте парите и ги занесохте в Цюрих !