Путин заяви, че 755 US дипломати трябва да напуснат Русия

Руският президент Владимир Путин каза, че 755 американски дипломати трябва да напуснат Русия, което според него е "чувствителен" брой.

Обратно в новината

Коментари - Путин заяви, че 755 US дипломати трябва да напуснат Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще им свърши мъчението в дивашката територия на монголоидниячифут

Браво Вова, марш на тъпите американцки кравари от земите на Русия!

Азиатски циганин какъвто всъщност е 355 американци ще се завърнаха с радост у дома, докато 409 руснаци работили в американското посолство ще останаг без работа Асиметричен отговор от кръгъл глупендер- това е Пичин

ПУТИН Е ВЕЛИК... НАЙ- ВЕЛИКИЯ

Много шпион, много нещо.Сега като ги редуцират по-лесно ще ги контролират.Избори идват. Лоши времена настъпват за РХК.

а изгонването на руските дипломати с какво беше "предизвикано"? Със слуховете, че помагали в кампанията на Тръмп?

къкви санкции може да наложи гола русия ако спре износа на суровини с нея е свършено

Шило

Ми що квичат от Белия дом тогава?

Vladimir Borisov

Що ли ми се чини, че и ти не знаеш за кво квичиш?

Сега соросите би трябвало да се кефят - ще се забави даването на американски визи за руснаци. А знаем кой от Източна Европа най - много се нуждае от тези визи - дечицата на бившата соцноменклатура, сега новобогаташи.

Американските дипломати в Русия са 333. Останалите са местен технически персонал. Няма как да бъдат изгонени 755 американци. Ще бъдат съкратени руснаците. Процедурите за посещения в САЩ на руски граждани ще бъдат забавени. Да се оплачат на Путин.

Шило

Явно ти по-добре знаеш щата на американските мисии в Русия от ведомството на Лавров?

"местен технически персонал"??!! Явно не си наясно, че който работи в посолство, консулство или мисия , трябва задължително да е гражданин на представляваната държава!И като такъв се ползва с дипломатически имунитет!

Явно сте пропуснали информацията. Беше казана вкл. по руската РТВИ. Наясно съм. За да имаш имунитет, трябва да имаш дипломатически паспорт. Такъв имат ограничен брой лица.

ЗАВИНАГИ. Квиченето на соросоядките ми пълни душата.

Браво на Путин. Онзи американски държавен служител, който нагло лъже, че действията на руския президент не са провокирани, да си спомни маймунджулуците на Обама миналта година. Последният дори не даде на руските дипломати достатъчно време да изтеглят семействата си след като децата им завършат текущата учебна година!!! Незаслужено било. Путин има невероятно търпение. Друг би натирил янките още тогава, когато Обама се подигра с руските дипломати. А новия пакет санкции срещу Русия?

Джулия! Напълно те подкрепям , защото няма по нагли и безочливи надути балони от англо-американците. Бепардонни лъжци , неприкрити интересчии. С итерес очаквам следващите 20-30 г-ни, когато ще бъдат изхвърлени от всичките им водещи роли в света , които надменните и недалновидни европейци сами им набутаха в първата половина на 20ти век. Не мога да рзбера само тъпата упоритост на промитите мозъци на онези наши сънародници , които все гледат да се натресат на американския Чеп?!

Джули, тотално си с объркала драга! Руските дипломати може да ги отзове само МИД на РФ, когато не са "persona non grata". Да обвиняваш президента на САЩ е смешно.

чудя се на търпението на путин,ембаргo,санкции и други мизерии,ама запада не направи ембарго на руската газ ,да не купува от русия що ли?

Путин може да въведе контрасанкции и да спре износа на газ. Никой няма да го спре.

Sm3hurk0

Тръмп няма да може да си оправи перчема в следващите няколко години, от шамара на Путин.

технические състав, те не са дипломати. Не лъжете пак и пак, стига с тези ваши манипулации и лъжи!!!

И сега кой ще дава американски визи на руснаците?

Тук също има паритет.Американците пътуват с визи в Русия.Като почнат да саботират едните ще саботират и другите.Руснаците всичко са помислили!455 руснака обслужват 323 милиона човека,а американците 144 милиона руснака!

Няма такъв паритет. Американци не пътуват в Русия и хиляди руснаци пътуват за САЩ. Трудно ли е да се схване нещо толкова ясно?

Какви милиони?! Що за идиотщина.

Уж автоматизират всичко, а не може да автоматизират едно издаване на визи. Ами да си вкарат още маймиуни от Африка да ги кръстят африканоамериканци и да скачат, и да раздават визи!

"Непредизвикано" !? Няма разлика за американците бялото и черното. Ама се излагат пред хората.

Вие сте руски простаци. Българин не може да е толкова тъп.

Направо късайте дипотношенията, каубоите?

Путин е велик! Американската дипломация е безочлива и нагла!

чемодан вокзал и в САЩ

Този да не е бил в хибернация последните години? Пук и сигурно си мисли, че му вярват. . "Това действие е достойно за съжаление и непредизвикано", заяви пред в. "Вашингтон пост" висш служител в Държавния департамент"

"Дано само американците да не запорират банковите сметки и имотите на руските олигарси в САЩ,защото в този случай ще бъда отровен като Сталин."

За днешните САЩ ще кажа само едно-по комедиите им ще ги познаете.Скудоумни, инфантилни, плоски и....Ако нямаше смях зад кулисите, нормалния човек щеше да се чуди къде точно е смешката.Не коментирам факта, че филм като Междузвездни войни събира милиарди от прожекции и, че Супермен и Батман са герои.Коментара оставям на аудиторията.

"Непредизвикано решение" било. На това може само да се каже - още помня какво направи миналата зима!

И след като има толкова намален щат, дипломатическото предстваителство на САЩ в Русия вероятно ще забави значително разглеждането на визови молби от руснаци и другите му там разни услуги за руски граждани. Кой губи?

Щатите, спешно им трябват нормални мозъци, че американците са зле и на най-високо ниво!

Преди време имаше един възмургав щатски пРЕЗИДЕНТ.който,може би като комплекс, дълбоко заложен в архетипната му памет бе казал, ча САЩ са тези, които определят правилата в света и те са тези, които следят за тяхното спазване.Едва ли промитите фенове на задокеанските пари си спомнят реакцията на китайския ръководител, като само ще отбележа, че той не изпадна във възторг от такава просташка и дебелашка наглост.

америка има бомби да унищожи целят свят !!! никои с нищо не ги заплашва !!! кои държи газта , петрола , банки и т.н. в америка ??? тези същите които съсипаха германците след първата световна воина и на хитлер не беше трудно да обясни на народа си защо иска да ги изтреби , след като фактите са били на лице !!! тези същите сега искат да имат целият свят !!! тези същите натресоха на руснаците комунизма , разрушиха черкви и избиха цвета на нацията ...

По целия свят Русия почва да се възприема като единствен опонент на Изключителните твари и като носител на светлина и добро!Дали е така все пак не се знае,но вярно е ,че те са единствената нация,позволила си да отвърне на посегателствата на англосаксите!Пред целия свят ,като на широк холивудски екран дефлорираха Америка!Тя вече не е девствена в отношениена ненаказуемост!Руснаците я наказаха и на нея й е за първи път!Нека малко покърви!

От цял свят янките трябва да бъдат прогонени,като световни терористи-Буш-мена подпали света

Думата е само една: УНИЖЕНИЕ!!! :))

Чемодан, вокзал, Россия. Марш!

Лагидж, стиймбоут, кауленд!:))))))) шитийтър!:)))))))

Suitcase,station,USA!!!

Къв вокзал все чалгопитеко тъпи? То у БГто остана ли поне един приличен влак? хахахаха бауте у прпадналия чалгаристанец!

stan_posta@

кейс, терминал, Франкфурт на майн -ата си

Все повече западни политолози коментират,че САЩ губят лостове за влияние върху Русия,защото след всяка санкция та става по-независима.След като наложат всички възможни санкции на руснаците няма какво да им пука вече!Могат да предприемат каквото си искат,така и така вече са санкционирани по пълна програма!Изпуквали са си патроните вече няма!Седнали американците на руска рулетка с руснаците да играят!

Не са само санкциите. Основната причина за неприятностите в Русия са некадърното управление и лошото качество на населението.

Дебил си ти, дори мъжкото име пишеш с малка буква, ще квичиш тука за лош материал, когато ББ-то така нарича точно такива като теб.

"Правим оценка на въздействието на това ограничение и обмисляме как да отвърнем" И как ще отвърнете? Ще спрете да им купувате ракетните двигатели? И ще си пращате астронавтите на околоземна орбита как? С Прашки? Или пак ще почнете да скалъпвате филмчета като кацането на луната. То така и на алфа кентавър може да кацнете :).

"Руското правителство поиска мисията на САЩ в Русия да бъде ограничена на 455 служители до 1 септември. Това действие е достойно за съжаление и непредизвикано", заяви пред в. "Вашингтон пост" висш служител в Държавния департамент."Не зная дали превода е точен, но ако е така тоя държавен служите ни смята за шарани...

Противопоставянето на цивилизования свят е вредно за Русия, но полезно за Путин и антуража му от мошеници, които искат да управляват безкрайно. Но има съществен проблем. Това е спада на икономиката и жизнения стандарт. Подобна политика изисква огромни неефективни разходи, а финансовите възможности намаляват. Този път не води на никъде.

тоя "цивилизован свят" и тоя спад на икономиката от дойче зеле ли го взе или го изкара от раб.дело.Дай следващият виц другарю милиционер,че тоя се изърка.

Това е реалността. Вече 4-а година поред има спад в икономиката и доходите населението. Инфлацията е висока. Несериозно е да се твърди обратното и да се измисля паралелна действителност. Това са детинщини.

В САЩ има един куп руснаци и руското посолство се справя с консулското им обслужване с 455 служители... за какво са им на американците над 1200 човека с дипломатически имунитет, след като в Русия няма чак толкова американци които биха оправдали наличието на толкова много дипломати;)

За подривна дейност срещу властта в Русия, за взаимодействие с "опозицията" в лицето на Навални и разни други подобни нему ненормалници, за глобални простотии из провинцията от рода на Елцин-ценър в Екатеринбург - огромно съоръжение с изложбени зали, прожекции на идиотски рисувани филмчета (ясно е къде са изрисувани - в Русия никой за никакви пари или облаги не би се хванал за подобна глупост!) за историята на страната - от които излиза, че през цялата си древна и днешна история са били диваци и варвари, освен при управлението на Елцин, който донесъл дружбата с големия бял брат отвъд океана и тогава настанал просперитет ... и огромни снимки на Ел. с Клинтън и подобни ... За това са им трябвали толкова много хора, а и защото краварите имат безумни правила и процедури за работа - в тях са вградени системи за взаимно следене, докладване и клепане ... Повече от своята работа всеки гледа към паничката и компютъра на другарчето - за да докладва на шефа и в родината ... и се размотава до пълно безсъзнание, да не говорим, че повечето изобщо не знаят за какво живеят на тоя свят ... и за какво ходят на работа ... сериозно си мислят, че е за да се забавляват като холивудските ситкоми ... И сега от цялата тая паплач един нов посланик да избере две трети, които да си тръгнат, и кой точно да остане ... е най-мръсният номер, който може да му се спретне през август - традиционния ваканционен месец в дипломатическите редици по цял свят ...

Яко ги ковна Путин, а? Такъв здрав шамар отдавна не им беше забиван на американците... :))

Путин е мекушав!:))))) ...... Другаря Сталин си е говорил с Рузвелт---само чрез един специалин пратеник!:)))) .... А с тогавъшните представители на държавния департамент на САЩ-----лаврентий берия сутрин си е бършел ХХя:)))))

Това е само пропагандна акция за вътрешна употреба с много съмнителен ефект. Путин се крепи само на противопоставяне на външни врагове, които естествено сам създава. Иначе ще трябва да се обърне към вътрешните проблеми, за които не може да даде смислено обяснение.

май нещо си объркал посоката.Ако няакой се крепи на външни врагове/трябват му миниму два/ то това е олигархо мафиотският режим в САЩ.Защото е трудно да се обяасни пред света как така във "велика" държава като САЩ 1/4 от населението кара с купони за храна и 1/3 няма достъп до болница и не евиждало лекар през живота си /обамакейр/.Как така държава която печата пари колкото повече ги печата толкова повече затъва във външен и вътрешен дълг върху дефицит вече 4 от големите щати са в процеисура от фалит /Калифорния Илинойс и 34 американски града-призраци./

Американската икономика е 15 пъти по-голяма от руската. Всъщност Русия е на 12. място в света и върви надолу, докато в света има ръст. Остави САЩ. Русия не може да се сравнява с никоя от по-големите или развити страни. Тя е икономическо джудже базирано на износа на суровини. Населението масово живее като в каменната епоха. Но само си е виновно. Руснаците нямат капацитета и интелигентността на останалите хора.

Добре, че поне Путин има акъл, ако и той беше като Тръмп, заминахме си. Какъвто ще да е, Путин е лидер от класа и си мисля, че ще го завърти и Тръмп накрая.

момчета объркаха ви мисленето всъщност постигнаха своето.ние вече не сме една нация-делим се на сини и червени соросоиди и путисти гладни и охранени много богати и много бедни и какви ли не още.а сме българи -забравихте ли.какво ми дреме как живеят в русия или америка и какви самолети имат и кой е по силен и.....вчера на едно дете майката няма пари да купи сладолед а в очите и сълзи.какво и пука на нея путин или тръмп.а не можем ли заедно....

Не може! Който е кравар не дава мляко на другите.

положениет на гетото наистина е тежко.Сащисатните африкански купонници за които Перута даже нама пари да им плати гмо боклуците /това са 70 млн.клети купонници+102 млн. души потвърдето през 2017г. които нямат достъп до лекар и здравна осигуровка / -тези клетници нямат вина за шайката олигархо мафиоти управляващи гетото и изгубили всичко на комар. Сега тези клетници искат с едно залагане да си върнат нещичко.Да ама е късно и навсякъде вадят късата клечка.

Путин ги удари в земята и СССР не е гонил толкова американци наведнъж! А най-хубавото е, че сега значително ще бъде затруднена работата на американците и няма да могат активно да се месят в предстоящите президентски избори в РФ през 2018г. ! :))

Стадо от 755 говеда се прибира в обора с жално мучение}:-)))

да те изгонят от россия, си е огромна услуга! тези посланици са държавни служители. нали не смяташ че някой е отишъл там доброволно?? заточението им току що приключи, и като си тръгват оставащите им викат блазе ви!

Как от демократична и свободна Америка может да накарат някого да отиде в Русия или където и да било на сила? Това просто е НЕвъзможно, къде са атлантическите и демократични ценности?хахаха Много си тъпоръеста мошара, със смешните си и жалки опити да оправдаеш тъпотията си и злобното си безсилие!мбухахаха

НАИСТИНА ЛИ СТЕ ТОЛКОВА НЕКОМПЕТЕНТЕН НЕГРАМОТЕН И НЕВЪЗПИТАН ИЛИ ПЪК ВИ ХАРЕСВАТ РУБЛИТЕ ТОЛКОВА МНОГО?!

Чуди се на чираклъка и слуганлъка си ве тапир безгласен, я марш у италиянската цитрусова градина дет ти е мястото да бИреш пАртАкали!мбухахаха

Всеизвестно е, че голяма част от персонала по посолствата работи за някоя не толкова тайна служба. Естествено ще бъдат изринати тези, които не са на заплата в службите и другите ще блеснат на небосклона. Така работата им ще стане практически невъзмона

Мисля че е крайно време Путин да напусне Русия. Крайно време е ако руснаците искат до просперират и да живеят сравнително добре и да се възползват от богатствата на страната си,да прогонят веднъж завинаги диктатурата

Мясля, е нонсенс за индивиди като теб. Ти по дефиниция си в мозъчна смърт. По рождение.

А кои точно руснаци искат това, ако не е тайна, след като над 80% от тях искат Путин. И всички са единодушни, че не искат да се върнат времената преди Путин, когато Русия беше бедна и съсипана от Елцин и американски помощници. Да не си на експедиция към Марс.

Може да се кандидатира за президент на сащ - има доста висок рейтинг и там.

Дали си мислиш, че руснаците ги интересува какво мислиш ти?!

Ще ми липсват еротичните програми на руските евтини Наташки...ха.ха.ха

Щеревски простотии, ама поне си ноу доволен от себе си ха.ха.ха.

Ше ти липсва ритника на италиянския плантатор от цитрусовата плантация, дет чиракуваш!мбухахаха

След като ги изгонят, колко руски екипи заети с тяхното следене ще останат безработни - хахахахах

пълно е на територията бълхаристан с смешници като теб. То бугаретата сте дебили по рождение затова не се предвиждат клинични пътеки за сладури като теб.

Не съм си и мислил, че можеш да смяташ до 755 - хахахахх

Сволоч, не обиждай България, да не разбереш какво се случва с тия, дето не си уважават родителите и учителите си. Второ: не ни оставяй под един знаменател с това нещо, с което си водите любовна кореспонденция. Абе дежурното нещо на длъжност модератор! Когато някое нещо обижда България както прави тоя коко(ши г*з) според тебе трябва ли да му скриеш коментара или това със обидите важи само на лична основа, на национална и етническа - щом е срещу българи - не ти пука, а?

Цитат: "Държавният департамент на САЩ нарече непредизвикано решението на Русия да изгони американски дипломати." Как да е непредизвикано като около Коледа изхвърлиха руски дипломати. Руснаците просто решиха да ограничат американските до броя на руските в САЩ. Така че това е ответна реакция на американската. Само действаха по-късно.

loyola

а и освен това им отнеха и имоти, което е недопустимо според международните конвенции за дипломатически имунитет ...

755. Американци много съжаляват,че сега няма кой да работи с НКО (неправителствени организации) и няма кой да шпионира.И дори не го крият. Учудени, възмутени, че било неоправдано. И този момент на реакцията им дори най-забележителен.Те до такава степен самозабравили се с своята наглост и чувство за безнаказаност, че смятат себе си за царе на целия свят, който винаги изпълнява нарежданията им и се подчинява безпрекословно, а изведнъж откриват държава самодостатъчна и суверенна, която разби монопола им и разруши тяхното лидерство. Истериката на САЩ, че губят контрол е пълна.

Брули, не бой се! Ние сме с теб.