Коментари - Русия заплаши да отговори на влизането на Черна гора в НАТО | Днес.dir.bg

Русия заплаши да отговори на влизането на Черна гора в НАТО

Русия заплаши с ответни мерки след присъединяването на Черна гора към НАТО, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Русия заплаши да отговори на влизането на Черна гора в НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

Нова победа на евроантлантическте ценности. Елате в събота на гей-парада, за да демонстрирате привързаността си към евроантлантизма!

Ко ми са дърват руснаците ми да влезнат и те в НАТО и да се приключи с цирка!

От рассия освен освен заплахи, войни, курви и газ...

От курвите има избор

Че кочината му не може да предложи никаква алтернатива на ЕС, НАТО и Европа... Затова се държи като селски бабаит, с който никой не иска са седне на една маса в кръчмата...

И какво точно ще направи? Може би ще изпрати самолетоносача който ще строи през 2030г. до бреговете на Черна гора. Едва ли. Може би ще се опита да прати Адм.Кузнецов без да потъне по пътя. Пак едва ли. Най-вероятно е да прати терористи. Това го умее. Ех къде е Карлос чакала.

40% от икономиката и територията на Черна Гора е СОБСТВЕНОСТ нa Руснаци / Руски евреи олигарси приближени на Путин като Дерипаскха/.РУСАЛ НАЙ-големия руски и световен алуминийев концерн държи добива и производство на АЛУМИНИЙ стратегическа суровина на бъдещето/от нея правят самолети.ЧЕРНА ГОРА и АЛБАНИЯса сред страните с НАЙвисоки концентраци и залежи с Алуминий совалки коли/ .ЧЕРН ГОРА е възлово място ВХОДНА ВРАТА за НАРКОТИЦИТЕ/КОКАИН от Южна Америка и Турски Хероин за ИТАЛИЯ/ на 4водещи Италиански Мафиотски клана .По ДАННИ на Италианскита служба Гуардия ди финанца иИнтерпол /Черногорския премиер-президент ДЖУКАНОВИЧ е НАЙ-богатия човек на БАЛКАНИТЕ има над 12МИЛИАРДА $/в Швейцарски Италиански Малтийски банки/ и то още преди 10години.Не коронования крал на Контрабандата златната кокошка на Италианските кланове закрилян от гранд мастърите на Малтийския орден.

Там, вдали за рекой, Загорались огни, В небе ясном Заря догорала, Сотня юных бойцов Из будённовских войск На разведку В поля поскакала. Сотня юных бойцов Из будённовских войск На разведку В поля поскакала. Они ехали долго В ночной тишине По широкой Украинской степи, Вдруг вдали у реки Засверкали штыки - Это белогвардейские Цепи. Вдруг вдали у реки Засверкали штыки - Это белогвардейские Цепи. И бесстрашно отряд Поскакал на врага, Завязалась Кровавая битва, И боец молодой Вдруг поник головой - Комсомольское сердце Пробито... И боец молодой Вдруг поник головой - Комсомольское сердце Пробито... Он упал возле ног Вороного коня И закрыл свои Карие очи: "Ты, конёк вороной, Передай, дорогой, Что я честно Погиб за рабочих! Ты, конёк вороной, Передай, дорогой, Что я честно Погиб за рабочих!" Там, вдали за рекой, Уж погасли огни, В небе ясном Заря разгоралась, Сотня юных бойцов Из будённовских войск Из разведки Домой возвращалась. Сотня юных бойцов Из будённовских войск Из разведки Домой возвращалась...

тук пак е дежурен като модератора-еврогей и усмърдя целият форум.

Това е манталитета на имперската същност!! Със заплахи (Грузия и др.), анексия (Крим), бандитизъм (източна Украйна, Донбас,) империалистическа Русия се мъчи да догони утвърдените световни икономики, НО не й се получава!!!!

Не само Черна Гора влиза в Нато. Швеция също влиза. Грузия е отдавна кандидат. Финландия има намерения. Тези военни и икономически колоси са пряка заплаха за Жужето от Кремъл.

Грузия и Черна гора били "военни и икономически колоси"! Е, в сравнение с нас, които включваме за тежест в армейската си численост и военния оркестър, може и така да се каже! А иначе, това си е просто опит за неуспешен анекдот.

И аз се чудя, защо е нужна Черна гора на НАТО! Единствено и само като демонстрация на сила на влияние на САЩ и подчертаване на продажността на управляващите там. Нито някой ги застрашава от съседите, нито имат нужда от някаква военна помощ. Това е нужно на САЩ , за да изтикат руския интерес от региона и да демонстрират световното си превъзходство. А иначе, с мощната си армия, черногорци ни вдъхват увереност и спокойствие, че когато в случай на нужда, ако не можем да вдигнем във въздуха двата си бойни самолета и не пуснем на вода едната си лодка, има кой да ни помогне за защита на милото ни Отечество.

Тъп, по-тъп, най-тъп, комунде. Това е градацията. Щ се опитам да обясня с думи прости за симпатизанти и членове на бСП. Поне за тия, за които не важи с пълна сила лафа на вуте от Шопско: "Уй да е да му го намааш. акъл не мож' му вкара" Очевидно Русия езаплаха за всички държави в региона. Агресията й срещу Украйна показа на всички че агресивната политика на Русия снищо не се различава от агресивната политика на СССР. И докато агресията срещу Грузия през 2008 беше само напомняне, то продължаващата агресия на Русия срещу Украйна е предупреждение за всички. Швеция от 250 години е неутрална държава. И след като и тя си прави сметка да се защитава (интересно от кого, освен от Русия), значи нещата са отишли много далеч. Черна гора е уязвима от Сърбия. Както добре знаем Сърбия играе по свирката на Кремъл и з ада угоди ан МКосква може да участва във всякакви провокации Русия да си ходи в Азия. Където им е мястото. Само там има мавзолеи и други анахронизми. И да остави нас европейците да си живеем по европейски. Ч. гора е суверенна държава. И сама прецеценява с кого да се съюзява. И това не е Русия. Като държава от НАТО е много трудно някой да си позволи да нарушава суверенитета й. Еле пък Сърбия. Те, сърбите още имат спомени за натовските бомбардировки. А ако са забравили ще им ги припомнят. Че той идиотизмът граници няма

Съзнаваш ли колко си прост?????!!!!

Не им слушай агресивната простотия на тея, вселенски малоумници братле, ПРАВ СИ. Инвестицията в храчещи безмозъчни се изплаща, имам чувството , че тук има вече такива , които 1 стотинка не взимат да грачат внушените им мнения, критична мисъл - нула.

Путин пак ще трови някой. Обича да ги трови с полонии, диоксин и всекви други отрови. Отровителя от червения площад не си губи времето.

Черна гора -тази огромна и агресивна заплаха за руската сигурност и земя със сигурност заслужава подобаващ отговор и отмъщение за агресивните си действия и намерения към изстрадалия и мирен руски народ и държава.

как само ще й отмъстят ръшките. Още утре ще си продадат всичките имоти по черногорското крайбрежие. И от виното им няма да близнат вече. Ще видят те...

Путин като ретро КГБ-ст друго и не умее. Може само да плаши и да убива. Непонятното тук е защо още не е разбрал, че подобни действия не могат да бъдат идеал за следване и поради тази причина никой не ще да е в една лодка с него. Да анексираш цял полуостров в Крим, да вкараш танкове и редовна армия в Украйна, да подържаш "тлеещи" кървави конфликти в Молдова, Грузия, Чечения и т.н. може би гъделичка КГБ-ското му самочувствие но категорично го прави отвратителен и омразен. Но очевидно Путин няма достатъчно интелектуален потенциал за да го разбере и проумее. Да пратиш убийци в Черна гора също не е от най добронамерените действия, а после трябва да си голям глупак щом се питаш защо тая държава отива в НАТО. Какво да го правиш Путин си е тъп силовак който само от бой разбира......

ГРЕШКА - ГОЛЯМА ГРЕШКА НА ЧЕРНА ГОРА - КАКВО ИМ БЕШЕ ЛОШО НА ТЯХ....

Голяма грешка е твоята совдепска глава, кацапино.

Изявление на Драголюб Иванчов - Председател на българската партия /от Босилеград/ "Демократичен съюз на българите" ДСБ, във връзка с "арестуването" на Плочата с имената на убитите босилеградчани от разбойниците на Коста Печанац. . Като Председател на Демократичният съюз на българите съобщавам, че бях призован с призовка като гражданин на 06. 06. 2017г. в 10,00 часа в полицията в Босилеград да давам показания, както пишеше в призовката, за събиране на сведения по оплакване на граждани във връзка с поставянето на паметна плоча на ден 24. 05. 2017г. Отзовах се в заказаното време на поканата и предадох писмено изявление във връзка с незаконното отнемане, без решение от прокуратурата и без протокол от органите на МВР, на паметната плоча с имената на жертвите избити от разбойническата чета на Коста Печанац на 15-16 май 1917г.

Ни съ плашете шороши, ножът е дървен. Глобарх Путин е строг, но справедлив. Той разбира каква буря вилнее в нежните ви душици - все пак и на вас ви се живее, макар и в жалко съществуване.

споменаването на Русия, веднага събира в този форум цялата еврогейска измет, която се надпреварва кой ще демонстрира най-нисък коефициент на интелигентност.

Ние еврогейовете най-обичаме да чукаме православните ви дъщери :))))

Дали си гей или не, изглежда не е важно, защото се забелязва веднага , че си голям сексуален комплексар - може би онанатор / онанис/

Най-страннотое, че в целия си комсомолски плам не осъзнават, че Русия никого не е заплашила. Те само оведомиха, че ще вземат съответни мерки. Държавата, където се разположи база на НАТО ( САШ ) ще стане цел. Толкова. Нито повече, нито по-малко. Пък платените се радват. Странни хора, със странни ценности.

До вчера русофилистична измет и болшевики утайки, неистово "квичаха" в коментарите, колко смешно било "подсилването" силите на НАТО с присъединяването на Черна гора. А днес Путинистан друга песен "запя" ...

Черна гора - заплаха номер 1 за сигурността на рассия...

Русия ще затвори пазара си за черногорски домати ;)) Четногорци се чудят как ще вържат двата края ;)

Ще си преместят краставицата с двата домата в другия крачол.

Макрон публично му наби кснмето насред Франция. Шведите влизат в НАТО Черногорците и те му го забиха. Никой не му дреме за православните ценности славянски мир пр мурзилажка плява...

Шведите влизат в НАТО ? Ами защо тогава в натовска България брутални швкди ритат слугите по главите? хахахвха натОВЧЕ, никой НЕможе да ти помогне на тебе чалгопитека тъпоръбести, ако ще и в марсиански военен чсьюз да влезеш па ще си същото РоБско животно, и па ша те ритат по празната кратунв!мбухахаха

Рушките дерма да одят на пуйка си Ленинова. Аазиатската кочина друго освен войни и курви друго не е дала на света.

Русия просто става смешна с тези заявления и заплахи...Тва се едно слон да плаши мравка ,че ще я стъпче!Безсмислена злоба и безсилие да предложиш нещо адекватно и смислено като алтрнатива,,,,

С какво Русия е виновна, че Перуката показа на черногореца де му е мястото?!

Има ли държава с която Путин да е в добри отношения?

С Турция са в добри отношения и с иколностите на Дамаск където царува Башар.

Ами само те са независими държави, остатъка се води формално държави, но са васали на американските империалисти.

здрава заплаха е било. казали са им: ей черногорци неблагодарни, щом влизате в нато, ние пък няма да ви направим наша военноморска база в добра вода, та да ви видим как ще я карате без нас!

И правилно, който и да е друг, би предприел съответни мерки!

кажи вярно? ми що тогава нито китай, ни монголия, нито сингапур или малайзия, нито дори корейската народно демократична република, не предприеха съответни мерки??

На никой не му пука за някакви си дрисливи сибирски пияници. Мераците им за военна база в Адриатика отидоха на кино.

Русия плаши гаргите. Да се омитат и от Черна Гора, и от България и Сърбия и от Македония. Стига са се месили в нашите работи и се разпореждали на Балканите. Марш от тука , птицо проклета Русийо!

Какво беше това "Русия"? И какво зависи от нея?

Прочети БЪЛГАРСКА история и ще разбереш що е Русия.

за Първата световна война и какво е правил генерал Колев с руските нашественици?

това, дето е.а мама.а на спонсорите ти, мършо протестърска....

Днес чествали 73 години от десанта в Нормандия, където според няколкстотин милиона души, САЩ пречупили нацистка Германия и изобщо са провели най-кървавата и важна битка в световната история. Добре, че немците са били доста заети на другия край на Европа, иначе нямаше вече 7 десетилетия да се възхваляват "най-смелите герои" от ВОВ ...

С какво Русия може да отговори? Много просто.Примерът е Турция, която е колко-колко по-богата и по-стабилна икономически от Македония, която нищо не произвежда и основния я приход в бюджета е туризъм.Турция загубила от руското ембарго 11 милиарда и фалирали хотели. Македония ще остане хептен без гащи.

Хайде хайде от тебе с по голо дупе няма да остане,като ви знам надника какъв е....

Каква Македония те гони бе тролче? В публикацията става въпрос за Черна гора.

щом Путин газ пикае от влизането на Черна гора в НАТО, значи има защо. Само не знам какъв ще е ответния удар - пояснете ми.

Какъв ответен удар? Путин ни казва, че държавите ни стават цел за ракетите им. Нищо повече, нито пък по-малко. Можеш да се радваш или пък да недоволстваш, но нищо повече.

Нас не може да ни уплаши. Няма нужда от ракети. Управлението на Тиквата ни стига. Паразитите цигани и мигранти ни стигат.

за всеки е ясно, че вашите предци са дошли дори не и от села, а от колиби - корлибари, но явно и това не е така - вие сте си циганя като говорите такъв език - на най-простаците. Това е ясно и за малките деца.

Грешка е, да се смята( приема), че БСП (БКП) е свързващото звено между БЪЛГАРСКИЯТ народ и РУСИЯ,БСП ( БКП) са предателите дето 1990 отидоха при РАН ЪТ за да им даде инструкции как да разграбят страната ни.

Много точно казано. И точно затова, платените дезинформатори постоянно се опитват да ни внушат, че БСП са комунисти и приближени на Путин. А фактите са други и всеки може да види кой, къде ходи и с кой се среща.

Да, бе. Защото БСП са соросоиди, затова Курнилището се съветва с Решетников дали да издигне Гадев за президенче. Лъжи, лъжи, и пак лъжи, утре БСП ще обвинят Клинтън за атентата, където комунистическите гадняри убиха стотици деца, жени и невинни българи в църква.......

т.н.балон НАТО /от него така инищо не зависи щото нищо няма/ -колкото повече безмомощни страни поглъща толково по беззъб става и толкова повече върху населението на страните от НАТО издевателстват джихадисти ,банкери олигарси, брюкселски зелки прочие палячовци. На Русия и Путин им е през оная работа.Проблема е че Черна гора формира 15-20 % от туризъм а туризма се поддържа от руски туристи и купувачи на имоти за лятна почивка.И там руснаци притежават стотици хиляди имоти. Не съм видял туристи или те са твърде малко в Черна гора идващи от страни членки на НАТО.

спаси ЧОВЕЧЕСТВОТО. Дълг на всеки нормален Човек.

Да ти отговоря подобаващо - Дълг на всеки нормален човек е да изрита москалските пияници в Сибир!

Поредната страна без армия, която влиза в НАТО. Ние имахме армия когато влязохме и в този смисъл Черна гора няма какво да загуби.

Имат армия - 1500 бойци, танкове - 0, авиацията -12 вертолета. Виж, ВМФ е най-мощно, има и фрегати стари.

слагат яко минуси. Голям кеф,значи им влиза у гЪзо...))))) скоро ще висят по стълбовете,всички предатели и унищожители на МАКА БЪЛГАРИЯ. АМИН.

Мокри мечти на тъпа мурзилка. По вероятно е скоро да те пратим в сибирските пушинаци с еднопосочен билет.

Това на нищо не прилича!Руските простотии нямат край и къде е този СССР,дето отдавна го няма и всичко приключи!НАТО бяха партньор на Русия до войната в Украйна и сегаРусия след като се осра сее на дъното просо и пречи и на Черна гора да е член на НАТО!Изключително нахална намеса със собственически привкус!

Има един коментар по-долу : "Когато България не е съюзник на братска Русия, винаги губи територии и население ... " и т.н. В този коментар има една съществена грешка: " ... братска Русия ..". Никога не е била ...

Тия па все недоволни. Черна гора ги застрашавала Смех!!!

Не. Не е Черна Гора. Както не са Полша, Румъния, България и т.н. Застрашават ги базите на САЩ в страните ни и Путин ни казва, че държавите ни стават цел за ракетите ни. Нищо повече, нито пък по-малко.

на цръна гора кампютрити тилвизорити дрехити обувкити еденито пиенито се им е от Расия

На териториата на Черна гора не се продава нищо пройзведено в РАСИЯ ама НИЩО.

че то къде се продава нещо произведено в россия?

Братушки, с простотията и имперското си мислене, се отдалечихте на векове от цивилизования свят!

какви ще да са тия ответни мерки спрямо Черна гора? Май само се чува руски безсилен и злобен лай.

Коментари - Русия заплаши да отговори на влизането на Черна гора в НАТО | Днес.dir.bg

Русия заплаши да отговори на влизането на Черна гора в НАТО

Русия заплаши с ответни мерки след присъединяването на Черна гора към НАТО, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Русия заплаши да отговори на влизането на Черна гора в НАТО | Днес.dir.bg

Коментари

Нова победа на евроантлантическте ценности. Елате в събота на гей-парада, за да демонстрирате привързаността си към евроантлантизма!

Ко ми са дърват руснаците ми да влезнат и те в НАТО и да се приключи с цирка!

От рассия освен освен заплахи, войни, курви и газ...

От курвите има избор

Че кочината му не може да предложи никаква алтернатива на ЕС, НАТО и Европа... Затова се държи като селски бабаит, с който никой не иска са седне на една маса в кръчмата...

И какво точно ще направи? Може би ще изпрати самолетоносача който ще строи през 2030г. до бреговете на Черна гора. Едва ли. Може би ще се опита да прати Адм.Кузнецов без да потъне по пътя. Пак едва ли. Най-вероятно е да прати терористи. Това го умее. Ех къде е Карлос чакала.

40% от икономиката и територията на Черна Гора е СОБСТВЕНОСТ нa Руснаци / Руски евреи олигарси приближени на Путин като Дерипаскха/.РУСАЛ НАЙ-големия руски и световен алуминийев концерн държи добива и производство на АЛУМИНИЙ стратегическа суровина на бъдещето/от нея правят самолети.ЧЕРНА ГОРА и АЛБАНИЯса сред страните с НАЙвисоки концентраци и залежи с Алуминий совалки коли/ .ЧЕРН ГОРА е възлово място ВХОДНА ВРАТА за НАРКОТИЦИТЕ/КОКАИН от Южна Америка и Турски Хероин за ИТАЛИЯ/ на 4водещи Италиански Мафиотски клана .По ДАННИ на Италианскита служба Гуардия ди финанца иИнтерпол /Черногорския премиер-президент ДЖУКАНОВИЧ е НАЙ-богатия човек на БАЛКАНИТЕ има над 12МИЛИАРДА $/в Швейцарски Италиански Малтийски банки/ и то още преди 10години.Не коронования крал на Контрабандата златната кокошка на Италианските кланове закрилян от гранд мастърите на Малтийския орден.

Там, вдали за рекой, Загорались огни, В небе ясном Заря догорала, Сотня юных бойцов Из будённовских войск На разведку В поля поскакала. Сотня юных бойцов Из будённовских войск На разведку В поля поскакала. Они ехали долго В ночной тишине По широкой Украинской степи, Вдруг вдали у реки Засверкали штыки - Это белогвардейские Цепи. Вдруг вдали у реки Засверкали штыки - Это белогвардейские Цепи. И бесстрашно отряд Поскакал на врага, Завязалась Кровавая битва, И боец молодой Вдруг поник головой - Комсомольское сердце Пробито... И боец молодой Вдруг поник головой - Комсомольское сердце Пробито... Он упал возле ног Вороного коня И закрыл свои Карие очи: "Ты, конёк вороной, Передай, дорогой, Что я честно Погиб за рабочих! Ты, конёк вороной, Передай, дорогой, Что я честно Погиб за рабочих!" Там, вдали за рекой, Уж погасли огни, В небе ясном Заря разгоралась, Сотня юных бойцов Из будённовских войск Из разведки Домой возвращалась. Сотня юных бойцов Из будённовских войск Из разведки Домой возвращалась...

тук пак е дежурен като модератора-еврогей и усмърдя целият форум.

Това е манталитета на имперската същност!! Със заплахи (Грузия и др.), анексия (Крим), бандитизъм (източна Украйна, Донбас,) империалистическа Русия се мъчи да догони утвърдените световни икономики, НО не й се получава!!!!

Не само Черна Гора влиза в Нато. Швеция също влиза. Грузия е отдавна кандидат. Финландия има намерения. Тези военни и икономически колоси са пряка заплаха за Жужето от Кремъл.

Грузия и Черна гора били "военни и икономически колоси"! Е, в сравнение с нас, които включваме за тежест в армейската си численост и военния оркестър, може и така да се каже! А иначе, това си е просто опит за неуспешен анекдот.

И аз се чудя, защо е нужна Черна гора на НАТО! Единствено и само като демонстрация на сила на влияние на САЩ и подчертаване на продажността на управляващите там. Нито някой ги застрашава от съседите, нито имат нужда от някаква военна помощ. Това е нужно на САЩ , за да изтикат руския интерес от региона и да демонстрират световното си превъзходство. А иначе, с мощната си армия, черногорци ни вдъхват увереност и спокойствие, че когато в случай на нужда, ако не можем да вдигнем във въздуха двата си бойни самолета и не пуснем на вода едната си лодка, има кой да ни помогне за защита на милото ни Отечество.

Тъп, по-тъп, най-тъп, комунде. Това е градацията. Щ се опитам да обясня с думи прости за симпатизанти и членове на бСП. Поне за тия, за които не важи с пълна сила лафа на вуте от Шопско: "Уй да е да му го намааш. акъл не мож' му вкара" Очевидно Русия езаплаха за всички държави в региона. Агресията й срещу Украйна показа на всички че агресивната политика на Русия снищо не се различава от агресивната политика на СССР. И докато агресията срещу Грузия през 2008 беше само напомняне, то продължаващата агресия на Русия срещу Украйна е предупреждение за всички. Швеция от 250 години е неутрална държава. И след като и тя си прави сметка да се защитава (интересно от кого, освен от Русия), значи нещата са отишли много далеч. Черна гора е уязвима от Сърбия. Както добре знаем Сърбия играе по свирката на Кремъл и з ада угоди ан МКосква може да участва във всякакви провокации Русия да си ходи в Азия. Където им е мястото. Само там има мавзолеи и други анахронизми. И да остави нас европейците да си живеем по европейски. Ч. гора е суверенна държава. И сама прецеценява с кого да се съюзява. И това не е Русия. Като държава от НАТО е много трудно някой да си позволи да нарушава суверенитета й. Еле пък Сърбия. Те, сърбите още имат спомени за натовските бомбардировки. А ако са забравили ще им ги припомнят. Че той идиотизмът граници няма

Съзнаваш ли колко си прост?????!!!!

Не им слушай агресивната простотия на тея, вселенски малоумници братле, ПРАВ СИ. Инвестицията в храчещи безмозъчни се изплаща, имам чувството , че тук има вече такива , които 1 стотинка не взимат да грачат внушените им мнения, критична мисъл - нула.

Путин пак ще трови някой. Обича да ги трови с полонии, диоксин и всекви други отрови. Отровителя от червения площад не си губи времето.

Черна гора -тази огромна и агресивна заплаха за руската сигурност и земя със сигурност заслужава подобаващ отговор и отмъщение за агресивните си действия и намерения към изстрадалия и мирен руски народ и държава.

как само ще й отмъстят ръшките. Още утре ще си продадат всичките имоти по черногорското крайбрежие. И от виното им няма да близнат вече. Ще видят те...

Путин като ретро КГБ-ст друго и не умее. Може само да плаши и да убива. Непонятното тук е защо още не е разбрал, че подобни действия не могат да бъдат идеал за следване и поради тази причина никой не ще да е в една лодка с него. Да анексираш цял полуостров в Крим, да вкараш танкове и редовна армия в Украйна, да подържаш "тлеещи" кървави конфликти в Молдова, Грузия, Чечения и т.н. може би гъделичка КГБ-ското му самочувствие но категорично го прави отвратителен и омразен. Но очевидно Путин няма достатъчно интелектуален потенциал за да го разбере и проумее. Да пратиш убийци в Черна гора също не е от най добронамерените действия, а после трябва да си голям глупак щом се питаш защо тая държава отива в НАТО. Какво да го правиш Путин си е тъп силовак който само от бой разбира......

ГРЕШКА - ГОЛЯМА ГРЕШКА НА ЧЕРНА ГОРА - КАКВО ИМ БЕШЕ ЛОШО НА ТЯХ....

Голяма грешка е твоята совдепска глава, кацапино.

Изявление на Драголюб Иванчов - Председател на българската партия /от Босилеград/ "Демократичен съюз на българите" ДСБ, във връзка с "арестуването" на Плочата с имената на убитите босилеградчани от разбойниците на Коста Печанац. . Като Председател на Демократичният съюз на българите съобщавам, че бях призован с призовка като гражданин на 06. 06. 2017г. в 10,00 часа в полицията в Босилеград да давам показания, както пишеше в призовката, за събиране на сведения по оплакване на граждани във връзка с поставянето на паметна плоча на ден 24. 05. 2017г. Отзовах се в заказаното време на поканата и предадох писмено изявление във връзка с незаконното отнемане, без решение от прокуратурата и без протокол от органите на МВР, на паметната плоча с имената на жертвите избити от разбойническата чета на Коста Печанац на 15-16 май 1917г.

Ни съ плашете шороши, ножът е дървен. Глобарх Путин е строг, но справедлив. Той разбира каква буря вилнее в нежните ви душици - все пак и на вас ви се живее, макар и в жалко съществуване.

споменаването на Русия, веднага събира в този форум цялата еврогейска измет, която се надпреварва кой ще демонстрира най-нисък коефициент на интелигентност.

Ние еврогейовете най-обичаме да чукаме православните ви дъщери :))))

Дали си гей или не, изглежда не е важно, защото се забелязва веднага , че си голям сексуален комплексар - може би онанатор / онанис/

Най-страннотое, че в целия си комсомолски плам не осъзнават, че Русия никого не е заплашила. Те само оведомиха, че ще вземат съответни мерки. Държавата, където се разположи база на НАТО ( САШ ) ще стане цел. Толкова. Нито повече, нито по-малко. Пък платените се радват. Странни хора, със странни ценности.

До вчера русофилистична измет и болшевики утайки, неистово "квичаха" в коментарите, колко смешно било "подсилването" силите на НАТО с присъединяването на Черна гора. А днес Путинистан друга песен "запя" ...

Черна гора - заплаха номер 1 за сигурността на рассия...

Русия ще затвори пазара си за черногорски домати ;)) Четногорци се чудят как ще вържат двата края ;)

Ще си преместят краставицата с двата домата в другия крачол.

Макрон публично му наби кснмето насред Франция. Шведите влизат в НАТО Черногорците и те му го забиха. Никой не му дреме за православните ценности славянски мир пр мурзилажка плява...

Шведите влизат в НАТО ? Ами защо тогава в натовска България брутални швкди ритат слугите по главите? хахахвха натОВЧЕ, никой НЕможе да ти помогне на тебе чалгопитека тъпоръбести, ако ще и в марсиански военен чсьюз да влезеш па ще си същото РоБско животно, и па ша те ритат по празната кратунв!мбухахаха

Рушките дерма да одят на пуйка си Ленинова. Аазиатската кочина друго освен войни и курви друго не е дала на света.

Русия просто става смешна с тези заявления и заплахи...Тва се едно слон да плаши мравка ,че ще я стъпче!Безсмислена злоба и безсилие да предложиш нещо адекватно и смислено като алтрнатива,,,,

С какво Русия е виновна, че Перуката показа на черногореца де му е мястото?!

Има ли държава с която Путин да е в добри отношения?

С Турция са в добри отношения и с иколностите на Дамаск където царува Башар.

Ами само те са независими държави, остатъка се води формално държави, но са васали на американските империалисти.

здрава заплаха е било. казали са им: ей черногорци неблагодарни, щом влизате в нато, ние пък няма да ви направим наша военноморска база в добра вода, та да ви видим как ще я карате без нас!

И правилно, който и да е друг, би предприел съответни мерки!

кажи вярно? ми що тогава нито китай, ни монголия, нито сингапур или малайзия, нито дори корейската народно демократична република, не предприеха съответни мерки??

На никой не му пука за някакви си дрисливи сибирски пияници. Мераците им за военна база в Адриатика отидоха на кино.

Русия плаши гаргите. Да се омитат и от Черна Гора, и от България и Сърбия и от Македония. Стига са се месили в нашите работи и се разпореждали на Балканите. Марш от тука , птицо проклета Русийо!

Какво беше това "Русия"? И какво зависи от нея?

Прочети БЪЛГАРСКА история и ще разбереш що е Русия.

за Първата световна война и какво е правил генерал Колев с руските нашественици?

това, дето е.а мама.а на спонсорите ти, мършо протестърска....

Днес чествали 73 години от десанта в Нормандия, където според няколкстотин милиона души, САЩ пречупили нацистка Германия и изобщо са провели най-кървавата и важна битка в световната история. Добре, че немците са били доста заети на другия край на Европа, иначе нямаше вече 7 десетилетия да се възхваляват "най-смелите герои" от ВОВ ...

С какво Русия може да отговори? Много просто.Примерът е Турция, която е колко-колко по-богата и по-стабилна икономически от Македония, която нищо не произвежда и основния я приход в бюджета е туризъм.Турция загубила от руското ембарго 11 милиарда и фалирали хотели. Македония ще остане хептен без гащи.

Хайде хайде от тебе с по голо дупе няма да остане,като ви знам надника какъв е....

Каква Македония те гони бе тролче? В публикацията става въпрос за Черна гора.

щом Путин газ пикае от влизането на Черна гора в НАТО, значи има защо. Само не знам какъв ще е ответния удар - пояснете ми.

Какъв ответен удар? Путин ни казва, че държавите ни стават цел за ракетите им. Нищо повече, нито пък по-малко. Можеш да се радваш или пък да недоволстваш, но нищо повече.

Нас не може да ни уплаши. Няма нужда от ракети. Управлението на Тиквата ни стига. Паразитите цигани и мигранти ни стигат.

за всеки е ясно, че вашите предци са дошли дори не и от села, а от колиби - корлибари, но явно и това не е така - вие сте си циганя като говорите такъв език - на най-простаците. Това е ясно и за малките деца.

Грешка е, да се смята( приема), че БСП (БКП) е свързващото звено между БЪЛГАРСКИЯТ народ и РУСИЯ,БСП ( БКП) са предателите дето 1990 отидоха при РАН ЪТ за да им даде инструкции как да разграбят страната ни.

Много точно казано. И точно затова, платените дезинформатори постоянно се опитват да ни внушат, че БСП са комунисти и приближени на Путин. А фактите са други и всеки може да види кой, къде ходи и с кой се среща.

Да, бе. Защото БСП са соросоиди, затова Курнилището се съветва с Решетников дали да издигне Гадев за президенче. Лъжи, лъжи, и пак лъжи, утре БСП ще обвинят Клинтън за атентата, където комунистическите гадняри убиха стотици деца, жени и невинни българи в църква.......

т.н.балон НАТО /от него така инищо не зависи щото нищо няма/ -колкото повече безмомощни страни поглъща толково по беззъб става и толкова повече върху населението на страните от НАТО издевателстват джихадисти ,банкери олигарси, брюкселски зелки прочие палячовци. На Русия и Путин им е през оная работа.Проблема е че Черна гора формира 15-20 % от туризъм а туризма се поддържа от руски туристи и купувачи на имоти за лятна почивка.И там руснаци притежават стотици хиляди имоти. Не съм видял туристи или те са твърде малко в Черна гора идващи от страни членки на НАТО.

спаси ЧОВЕЧЕСТВОТО. Дълг на всеки нормален Човек.

Да ти отговоря подобаващо - Дълг на всеки нормален човек е да изрита москалските пияници в Сибир!

Поредната страна без армия, която влиза в НАТО. Ние имахме армия когато влязохме и в този смисъл Черна гора няма какво да загуби.

Имат армия - 1500 бойци, танкове - 0, авиацията -12 вертолета. Виж, ВМФ е най-мощно, има и фрегати стари.

слагат яко минуси. Голям кеф,значи им влиза у гЪзо...))))) скоро ще висят по стълбовете,всички предатели и унищожители на МАКА БЪЛГАРИЯ. АМИН.

Мокри мечти на тъпа мурзилка. По вероятно е скоро да те пратим в сибирските пушинаци с еднопосочен билет.

Това на нищо не прилича!Руските простотии нямат край и къде е този СССР,дето отдавна го няма и всичко приключи!НАТО бяха партньор на Русия до войната в Украйна и сегаРусия след като се осра сее на дъното просо и пречи и на Черна гора да е член на НАТО!Изключително нахална намеса със собственически привкус!

Има един коментар по-долу : "Когато България не е съюзник на братска Русия, винаги губи територии и население ... " и т.н. В този коментар има една съществена грешка: " ... братска Русия ..". Никога не е била ...

Тия па все недоволни. Черна гора ги застрашавала Смех!!!

Не. Не е Черна Гора. Както не са Полша, Румъния, България и т.н. Застрашават ги базите на САЩ в страните ни и Путин ни казва, че държавите ни стават цел за ракетите ни. Нищо повече, нито пък по-малко.

на цръна гора кампютрити тилвизорити дрехити обувкити еденито пиенито се им е от Расия

На териториата на Черна гора не се продава нищо пройзведено в РАСИЯ ама НИЩО.

че то къде се продава нещо произведено в россия?

Братушки, с простотията и имперското си мислене, се отдалечихте на векове от цивилизования свят!

какви ще да са тия ответни мерки спрямо Черна гора? Май само се чува руски безсилен и злобен лай.