Меркел: Война или мир ще има в Близкия изток

Берлин призова за политическо решение на конфликта в Сирия

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Война или мир ще има в Близкия изток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,,...Президентът на САЩ Доналд Тръмп взел решение да прекрати секретна операция на ЦРУ в Сирия, което провокирало недоволството на „ястребите” в САЩ. Сега става ясно, че решението на президента е основано на шокиращи обстоятелства. Томас Хоселин, анализатор по Близкия Изток от „Фонд за защита на демокрацията”, разказал за изданието The Weekly Standard какво всъщност се случило. На Тръмп още миналата година показали вледеняващо видео, в което сирийски екстремисти колят като агне момче недалеч от Алепо. Тези „умерени опозиционери” принадлежали към групировката Nour al-Din al-Zenki, поддържана от ЦРУ в рамките за оказване на помощ на въстаниците в Сирия. Видеото е известно в България и по света. На него се виждат неколцина млади мъже, които се усмихват около момче на около 11-12 г. То се намира в каросерията на пикап. Един от мъжете хваща момчето за косата, друг започва да му удря шамари. След това те го просват по очи, извиват му ръцете зад гърба, отрязват му с нож главата и я вдигат като трофей. Всичко това напомня зверствата на ИД, но всъщност убийците са съюзници на САЩ...,,?????

Един познат казва, че първият вариант е война, вторият мир, а третият видиотяване- може и да е прав.

Ма таа убавата на кой го е задала тоо въпроз?..

На функционариуша на банката на Ротшилд.

по-същественото, което казаха и меркел и макрон, беше, че е време да се отделяме от уса; това се премълчава, а се пише за второстепенни части от речта; честита поредната мозъчна баня!

34 Не мислете, че дойдох да донеса мир на земята. Не дойдох да донеса мир, а меч. Христос

Stan Stan

Нетаняху в Москва, при съюзника на Иран и точно тогава иранците изстрелват 20 ракети по Израел. А стига бе !

Начело с Паси са наи ама наи големия б-------------------к

Много сте в час с тая тема сигурно трябва да ви вземе Меркел за съветник. Или Путин, защото и той не е наясно какво да прави. Ама вие знаете. Наясно сте как се решава проблема в който имаме конфликт между Израел и мюсюлмани, сунити и шиите, араби и турци, кюрди и турци, кюрди и перси, ама там в Иран имаше и азери...ама нещо и самите араби не са много наясно кой с кой е... Най-лесно е да вземеш страната на Израел - всички са против него та ти е ясно. Ама и това не е решение, а отбиване на номера. Тръмп е тарикат - за да отбие номера така направи. Гледам големи сте геополитици ама решение явно и вие нямате. Само критикувате, че решенията не са правилни...

А кой е третия вариант?

Да роди негър!!!

Това и аз мога да по предрека,"Война или мир" без да съм Меркел.

И не само ти !

Само че какво направи Запада да има Мир там освен празни приказки и декларации? Чиста проба лицемерие

да е направил добро, но и за РУСНАЦИТЕ не съм видял нищо повече от ПРЕДАТЕЛСТВО! НЕОБХОДИМО ЛИ Е ДА ТИ ДОКАЗВАМ КОЙ УПРАВЛЯВА РУСИЯ?! АКО СИ ГЛЕДАЛ ПАРАДА СЪС СИГУРНОСТ Е ЩЯЛО ДА РАЗБЕРЕШ, ЧЕ НЕ ДЖУДЖЕТО Е ТОЗИ КОЙТО КАЗВА КАКВО ДА ПРАВЯТ РУСКИТЕ ВОЙСКИ В СИРИЯ. ИРАН И СИРИЯ РАЗБРАХА, ЧЕ РОЛЯТА НА РУСИЯ В СИРИЯ Е НА ТРОЯНСКИ КОН!

А кой управлява Русия? Много ми е интересно да разбераот теб

Все някога трябва да има мир. Никога няма да е късно за мир. Какво, обаче ще накара хората да се откажат от алчността си и да пощадят живота на милионите, които искат мир. От мен да зависеше, веднага им правя една безмитна зона, едно законодателство, една общност , забранявам религиите и етническата омраза и им взимат правителствата, като ги обвързвам от една конституция и един съд. Никой не ме пита, обаче.

Вие до сега само помагахте на джихадистите и техните спорове да разнебитят една суверенна държава ама сега видите ли ''политическо решение'' сякаш до сега не ги разрушихте на база такова решение...

Ако искате да има мир,изобщо няма да си поръчвате войните

Забъркахте война така че не се правете на ударени с мокър чорап по чутурите макар че бая силно ви удря сащ по тях щом така стриктно забатачвате Европа за да им угодите..

ДОБРЕ ДОШЛИ В АДА. ИЗРАЕЛ Е АТАКУВАН. ТАЗИ ВОЙНА ВЕЧЕ Е НЕГОВА. ЛИВАН БЕ ПРЕВЗЕТ С ИЗБОРИ ОТ ШИИТСКИТЕ БРИГАДИ НА АЛ КУДС СКОРО НА РУСКИТЕ ВОЕННИ В СИРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПОКАЗАН ПЪТЯ КЪМ ДОМА. ОТ ТЯХ НЯМА НУЖДА. ТЕ СА ПЕТАТА КОЛОНА НА ИЗРАЕЛ

ти така с главни букви за тежест или защото недовиждаш? В нета пише на много места, че юдеите първи са ударили по Дамаск, в резултат на което е имало отговор. Само че това се премълчава от помиярските медии в България.

да пиша , такива като теб едва ли ще схванат ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА МОСКВА !! Атаката на Израел бе започната в моманта в който на Червения площад джуджето се гушкаше с НАТАНЯХУ!! РУСНАЦИТЕ БИЛИ ПРЕДУПРЕДЕНИ ОТ ИЗРАЕЛ ЗА АТАКАТА!! КАКЪВ ГО ДЪРВЯТ ТОГАВА РУСКИТЕ ВОЕННИ В ДВЕТЕ БАЗИ?! ЩО НЕ СИ ХОДЯТ ТАМ ОТКЪДЕТО МАЙКИТЕ ИМ СА ГИ ПРЪХНАЛИ?! ИРАН И СИРИЯ НЯМАТ НУЖДА ОТ ТРОЯНСКИ КОНЕ В БИТКАТА СИ С ИЗРАЕЛ!

жените ще оправят света.

Litzemerka.

Ти се стягай за милиони бежанци !