Меркел в Грузия: Подкрепям териториалната цялост на страната

ЕС смята Грузия за лидер сред страните от т. нар. Източно партньорство

Обратно в новината

Коментари - Меркел в Грузия: Подкрепям териториалната цялост на страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Южното ни Черноморие и варненското! ВСЯКА ПРИЛИКА Е ИЗКЛЮЧЕНА!

Първа стъпка по пътя към референдум за отделяне на Калифорния от САЩ 25.04.2018 06:50  Властите в Калифорния разрешиха на привърженици на отделянето на щата от САЩ да събират подписи за свикване на референдум. Информацията е на телевизия Fox News, която се позова на решение на държавния секретар на щата. За да бъдат взети насериозно, на първия етап привържениците на излизането трябва да съберат до средата на октомври най-малко 365 880 подписа на регистрирани гласоподаватели, за да бъде проведено допитване по въпроса дали изобщо е целесъобразно да се обсъжда такава мярка. В случай на успех допитването би могло да се направи паралелно с общите избори в САЩ през 2020 година. Ако повечето калифорнийци са "за", то година по-късно те ще трябва да гласуват пак, но вече по въпроса за независимостта на щата, уточнява БГНЕС. Предстои референдум за разделянето на Калифорния на три щата Предстои референдум за разделянето на Калифорния на три щата Предложението на американския милиардер Тим Дрейпър за разделяне на Калифорния на три отделни щата спечели достатъчно обществена подкре... Прочети повече Авторите на инициативата са активисти от движението "Да, Калифорния" (Yes California), появило са през 2015 година . Дори и да има положителен изход от гласуването, то за да получи Калифорния статут на независима държава, тя трябва да бъде одобрена от гражданите в не по-малко от половината щати на САЩ. Ако се стигне и до този момент, има и още бюрократични спънки пред независимостта. Калифорния е най-населеният и трети по големина американски щат, който води по обем на брутен вътрешен продукт на всички други щати. През 2015 година икономиката на Калифорния е на шесто място в света като пред нея са само САЩ като цяло, Китай, Япония, Германия, Великобритания.

Дрън, дрън, та мляс... Единственото, за което си струваше да ходи, беше да прокара някой южен поток от Азербайджан, през Грузия, по дъното на Черно море, до България. Да, ама друг път.

Ислямизаторката на Европа се загрижила за Грузия,а през това време във Франкфурт строят поредната джамия,там отдавна църквите са по малко от ислямистките сборища

А за руската окупация на Южна Осетия и Абхазия нищо не казваш, нали руско лайно такова, а?

Дудуци праиш ли?

"кавказката република трябва да бъде обявена за безопасна страна, предаде ДПА. Агенцията отбелязва, че това ще затрудни даването на убежище на грузинци в Германия." -демек духайте супата за визи! Обаче: "ЕС смята Грузия за лидер сред страните от т. нар. Източно партньорство" -в превод - докато охлаждате супата продължавайте внимателно да следите и изпълнявате разпорежданията на господарите!

Комунистически диктатор Хрущев незаконно анексирала Крим към Украйна. Та какви още въпроси има по Крим?

Изтрезняваш ли? Обърка статията!

тоя лизач като че е брат на боко мисли че ще напълнят джобовете с евро!!!!! ще обеднете бе глупаци и ще се чудите какво ще ядете ,не се връзвайте на дебеля г.....

"смятани за евентуална алтернатива" - демек, разчитаме на смилянския боб повече.

В Кавказ е бъкано от националности и племена и да се слагат всички под един грузински знаменател значи да се подкрепя великогрузинския шовинизъм. Още повече, че и Осетия, и Абхазия са "зачислени" към Грузия през лошото съветско време. Но виж ти как такива "демократични" и "прогресивни" държави като Грузия бранят с всички сили социалистическите завоевания! Нещо не си спомням Германия да подкрепяше териториалната цялост на Югославия, а?

А имаше ли тържествена вечеря с ядене на вратовръзки? И защо техния велик бивш прецедент Михо, който започна и изгуби войната е осъден от грузински съд? И защо ходи по държавите като шемет, и никъде не му дават гражданство?

Каква Европа е Кавказ ? Там живеят още в началото на 19 век и си купуват жените ,каква цивилизация има ! Погледни Гвардейците всеки мисли че е генерал и приличат на Саакашвили всичките ! Грузия сами са си виновни за Южна Осетия и Абхазия , Южна Осетия нападнаха през нощта с танкове и градове ,истребители и американски инструктори ,дори негри е имало във войската на Грузия , половина от гражданите на Южна Осетия са с Руски паспорти и извикаха Русия да ги защити от грузинските зверове , които хвърляли гранати в мазетата на домовете където се криели стари хора жени и деца , те никога няма да простят на Грузия ! Грузия искаха да нарушат автономията на Абхазия и ги нападнаха с танкове и самолети , за да помогнат дойдоха Чеченци , казаци , руснаци и дори Украинци и защитиха Абхазия от Грузия и се присъединиха доброволно към Русия 10-15 километра източно от град Сочи е Батуми !

Дали е ходила на мача Торпедо -Лудогорец..??? Всъщност целта на посещението и да премахне клаузата опасна страна- Грузия , защото от година грузинците се изнасят на тумби на тумби в посока Германия

конфликта започна, когато Грузия нападна Южна Осетия и реши, че е тяхна(подтиквана от Америка)...само Русия не беше съгласна с това и се намеси. Кой е демократ сега???

Казала на грузинецът При мен Путин дойде с казаци но при вас не ви гарантирам с кого

хахаха де е ба и дъртата швайна ! плачете руснаците пак да ви набучат знамето над райхстага пак !

мерекел е национален предател и какво тя приказва не важи за никого! лично изказване на тефлона, което не бива да се взема под внимание.

Заради Меркел Брекзитът е факт, но се загрижила за териториалната цялост на Грузия... ... "Властите на Калифорния разрешиха подписка за референдум за отделянето на американския щат от САЩ." Меркел ще подкрепи ли територилната цялост на САЩ?!

Аз живея тука вече 10г нищо такова няма! Червен боклук, трол ама и некадърен! Путьо трябва да те уволни!

що бе , може и да има.....от 40 млн.население може да се намерят десетина балъци дето да организират подписката за отцепване. Това е демокрация....виж и в Крим колко демократично си гласуваха. А след 20-30 год. предвиждам такова гласуване в Сибир , ама там няма да са зелени човечета , а жълти ( с дръпнати очи )

Имам доста приятели и колеги в САЩ, но никой от тях няма време (и желание) да пише в подобни сайтове. Ако изобщо се хване да пише, че бъде някоя дълга и подкрепена с конкретни факти и линкове, обзорна статия. Така че май една тролска майка ви е раждала.

Меркел, а не подкрепяш ли териториалната цялост на Германия? Включваща Померания, Източна Прусия и Силезия, заграбени от Полша след 1945 година. Или 10-те милиона прокудени от Силезия, Померания и Източна Прусия твои сънародници - кучета ги яли?

по тия въпроси никой не я пита, там руснаци и американци вече са решили

Подкрепям териториалната цялост. И на Осетия и на Абхазия. Вън грузинският окупатор! Изобщо осъждам всички анексии без всенароден референдум. Като анексията на Крим от Украйна през 54та. И анексирането на ГДР от ГФР.

След 3 часа разговор на Путин с Меркелунда, Европа почва да се стабилизира. И Грузия ще клекне, както и О Крайна. Просто настъпи времето, САЩ да спасят първо себе си.

Германците успяха ли да стигнат до там?

И баба Меркел трябва да се изходи...по въпроса.

Меркел да внимава, че съветите имат една нова ракета, лети плизо 2 мин. или 35,4 км., и ако я извадят от дъното на морето ще стане страшно!

Браво на Меркел

Да! Да не стане като през Варшавското време?

А нещо за теритприалната цялост на Сърбия ....

Комунистическата на Тито или истинската историческа Сърбия имаш в предвид. Щото комунистическата измислена федерация никой не я бръсне в исторически план. И внимавай с отговора защото по плана на СЕСЕСЕРЕТО България е трябвало да бъде част от Сърбия, но Димитров се е уплашил.