Меркел отърва кожата: няма да бъде разследвана. Курц: Или пазим границите на ЕС, или него го няма

Водещите европейски лидери са все по-близо до кардинални решения за опазване на границите на ЕС и реформата на Съюза. Съзнават, че без това, Общността е загубена

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е виновна Меркел, както и за нашето нещастие не е виновен Винету... виновни са плиткоумните им избиратели... а защо, как и кога стадото стана толкова плиткоумно е друга тема.

си гледам раницата да ми е пълна и си я пазя. Границата не ме интересува. Заглавието е напълно в тон.

Не погрешно а престъпно... все пак скандала с мигрантите се разгоря защото са плащали подкупи за да получат статут на бежанци, на какъвто нямат право;)

Доста драматично. Кога ли ще прочетем подобно заглавие за Путин?! Ама той е богоравен! Новият Христос!

Ко речи,ко? Малеее къв си дееебииииил!!!!

Онези, които не искат да имат деца няма как да работят за бъдещите поколения. Това е така, защото техният времеви хоризонт свършва с живота им. Следователно - след тях и потоп. Тази бабичка е точно такива.

от баща на 3 деца

Вижте си заглавието.........раниците или границите да пазим?????

Раниците, раниците са по-важни !!!

че защо да я разследват? тя си е на слушалка от години. знаят абсолютно всичко за нея. Послушна, педантична, заповедаш и нещо по слушалката и тя само ти вика: явол майне щурмбандгруппен фюрер. а, да, вилкомен бе......

е основен разпределителен център на джихадисти за Европа и света. Ръководителят на този нелегален център е сенилната бабичка от снимката. Европейците все още не могат да си дадат ясна представа за злините, които ги чакат вследствие на “милосърдието” и. Силно се надявам, че веднага след идването си на власт германските националисти ще я натикат в затвора. Алтернативно могат да я изпратят на опреснителни курсове в Афганистан без право на завръщане.

Германците и те ли станаха продажни ! Спомних си 1992 година когато дойдоха на проверка на строежа в германия и като концлагеристи един по един , проверка паспорт , разрешително и после свинска опашка на ръката зад бариерата ни гониха ! Сега вредят на нас и собствения Народ ! Щом правят така Меркел е заповядала и те са се възползвали от положението !

По колко раници трябва да пазим на ден?

Квотата е по една раница, две торби и три пазарски чанти на човек. Зачиляват се по местоживеене от окръжния комитет на партията.