Меркел иска двустранни споразумения за бежанския проблем

Канцлерът не очаква на срещата на лидерите от ЕС идната седмица да бъде намерено цялостно решение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще има "Бойко! ела да се договорим за..."

"Меркел иска двустранни споразумения"значи само между Германия и България. Не многостранни....

Deus Vult

Меркел преди 5 години: Бежанци, елате при нас! Меркел сега: Ама моля ви се, дайте да си разпределим бежанците!

Kalin

Целта наМеркел е ясна.Ако може да си купи някои държавици и там да праща бежанци.На принципа разделяй и владей.В общия формат няма как да го прокара но така единично все някой ще може да подкупи.Да видим кой ще е той.ББ определено се бори за това място.

Бабето ги забърка, а сега реве "ама какво стана"...Пък и нейните хора взеха да я ръфат заради кашата, която наготви, че май мандат до край "нанай"...Сега дайте да спасяваме Меркелица, че ще и изстине креслото на канцлер. А идеята на наш Баце, да се връщат по родните места, е доста трудно осъществима, предвид огромния брой скакалци, няколко милиона...Виж, за границите съм съгласен. Да възстановят кльона и гранични воиски...

Първо трябва да се приеме декларация, че мигранта ако бъде приет, не е на гости, и европееца в никаккъв случай не е длъжен да го дондурка и да се съгласява с прищевките му.Особено по отношение на мюсюлманите, които са доказали агресивноста на религията си.Никой не е длъжен да се съобразява със религиозните им прищевки, а още повече да ги търпи, така , че закона който трябва да се приеме е-Всяка жаба , да си знае гьола.А после може да мислим за споразумения, но не с такива хватки-двустранни и тристранни, нарушавайки принципите на ЕС.И ние сме най-бедните, но Германия не сключва договор да изравним стандарта с тях с тяхна помощ.

Решението е много просто, Меркел начело с ония който целува нашия по челото и му бие традиции по главата - Юнкер и цялото политическо ръководство на Европейския съюз на СЪД и в затвора, за това , че съсипаха ЕВРОПА!

пак е обещал квота от талибани в БГ на бабунгера Меркел, за сметка на българския народ!

иначе няма да има снимка до нея и целувка и да казва АЗ!

При такова струпване не просто на лъжци и мошеници рецидивисти, но преди всичко на предатели извършили, много и изключително тежки престъпления спрямо народите си, веднага възникват въпроси относно очевидните липси. Първо. Защо ги няма действащите със западно финансиране превратаджии, закривачи на опозиционни партии, цензуриращи и ако е необходимо, пребиващи опонентите си, еврофъшаги от Киев, след като подобна брюкселска компания толкова им подхожда? Второ, къде са адекватните за обстоятелствата аксесоари като белезници, вериги, окови, усмирителни ризи, пранги, полицейски камионетки, тъмници и т.н., и защо просто от приличие, поне Ангела Меркел не е в затвора?

Бате Бойко си знае че, върнат ли мигранти в България си заминава директно в опозиция. Не виждам обаче кой ще дойде на негово място. Всички са маскари. От кога чакам някой родолюбец да застане начело но, уви такъв няма все още.

като им се иска на изкуфялата баба меркел и на недоносеният трикольор да се грижат за мигрантите, да си отворят границите и да приемат толкоз колкото си пожелаят. Но от позиция на силни икономически страни в ЕС да налагат решения е въпрос на безочлива простащина, дебелоглавие и безотговорност! До кога управниците на страните членнки на ЕС ще търпят заплахи, разпоредби и наказания от боклуци като тези по-горе.... според мен е въпрос на време. Англичаните след 23 години казаха разумно, ние сме до тук.... и няма да са последните.

Меркел си ги покани, тя да си ги задържи. Защо ги натиска на нас сега?? Аааааа сетих се защо. Ами най сетне и дойде акъла.

На нас ни е писнало от акъли, които идват след панаира.

Редно е първо Меркел, Макрон ионези 3-ма идиота в Брюксел да понесат отговорност, да признаят грешките си, да подадат оставки, да бъдат дадени на съд, че повлякоха цяла Европа в небитието и тогава начисто да се мисли решение, а то е само едно, всеки там от където е дошъл.

И кое в коментара ми е спам, ДИР-аджии?! Че еврочленките НЕ МОГАТ да достигнат до ОБЩО решение ли?! "Европейският съюз (съкратено ЕС, Евросъюз) е политически и икономически съюз между 28 европейски държави." Равноправни членки. Щом не могат да пеят в общ хор, фалшивият хор е нормално да се разпусне.

ти не си ли се убедил до сега, че предишните модераторо бяха полу грамотни.... а тези от новото издание на дир. бг са пълни неграмотници.... айде не се чуди и не преживявай

"Затова сключване на двустранни или тристранни споразумения ще е взаимноизгодно", продължи канцлерката и добави, че по такъв начин отделните страни няма да се налага да чакат всичките 28 членки на ЕС да намерят решение." Двустранни и тристранни споразумения?! За какъв чеп ви е ЕС?! ... Истината по принцип е в двустранните споразумения и договори, не само за мигрантите. Договори, на каквито ще разчита UK след Брекзита, а не двама-трима евробюрократи да си налагат мнението.

Фрау Меркел, ти даваш парите , ние ти даваме мигрантите, мисля че сделката ще е честна.

Не е трудно човек да се досети какви зулуми може се очакват от навлеците, които насила ще бъдат изметени от Германия и настанени в най-бедната страна. Недоволството и отмъщението им ще се изсипят тук, а вече се разбра на какво са способни.

Много е хитра мама Меркер- ще подписва двустранни спогодби и ще се спаси!!! Въпросът е с кого- с Орбан и вишеградската четворка не може, балтийските държави са малки и остава само Румъния и Бат бойко!!! Оставям на вас да си отговорите -ще дойдат ли 45000 мигранти в България или не!!!

Защо ни правят на олигофрени.Естествено ,че всички мигранти ще минат през външните граници.Ние не сме ги канили.И по логиката на меркелица,КАТО ГИ ВЪРНЕ НА СТРАНИТЕ И КАКВО ЩЕ ОСТАНЕ У ШВАБИЯ???????

Меркел аут от ЕС заедно с мигрантите към Близкия изток да им прави Арабски съюз.Френският мАкарончо към Африка да им прави африкански съюз на африканските мигранти.На ЕС не са нужни.Нужен е Виктор Орбан и Вишеградската четворка.

Номерата на старата баба. Ако Бойко вземе и подпише нещо двустранно, ще е неспасяем автогол. Който ги е канил, да си ги изпраща. Двустранно, Германия - Мангалия с бърз полет от Берлин.

За нас пари няма ,а за араби има.ПРОКЛЕТИ ДА СА И МЕРКЕЛ И НАШИЯТ АКО ГИ ПРИЕМЕ.ЗАЩО НЕ КАЖЕ НА ТАЯ НИЕ В КАКВА БЕДНОСТ И ПЕНСИИЙ ЖИВЕЕМ

човекът от банкя е склонил покорно главица към меркелица

А тя гледа на другата страна.

Съвесквият Съюз на Европа е най-прогнилата политическа структура създавана в историята та човечеството!! титаникът на меркел потъва със скоростта на светлитана, отдавна е под морското равнище!

ЕС е добра идея опорочена от политически боклуци, а американопедалите скоро ще духат супата.Разликата е огромна-ЕС не иска да управлява света, за разлика от американските шебеци, но хегемонията им свърши и затова си търсят войни за сплашване и създаване на хаос.

чакай, САЩ е с БВП повече от сумата на следващите 2-ма, т.е. Китай и Япония, тази година върви и към 5% ръст на икономика. ЕСССР мизерия, гета, мигранти, извършващи маса престъпления. Младите в Европа без работа - над 50% в Испания, 40% в Италия и т.н. от хората до 30 години без работа и съответно бъдеще. ЕСССР умира и то буквално!!!

Каква взаимна изгода? Г-жа Меркел си ги покани и каза "Ще се справим!", нека сега се справя. Ние нито сме обявявали войни, даже не ни питаха, когато ни записаха в НАТО, не сме черпили неограничено богатствата на онези страни. Тогава какво могат да искат от нас? Този Съюз даже не прилича на Съветския съюз, защото тогава никога никой за нищо не ни е принуждавал. А поздравленията, с които се хвали нашият премиер, не вещаят нищо добро за нашата държава. Трябва да внимаваме ние - гражданите. От политиците не чакам нищо добро.

Аз си ги поканих ама сега не мога да се справя. То и те не могат да се социализират па и не щат да бачкат. Я сега обратно да си вземат от де са влезнали.

е нали бяхме в мулти-латерален съюз, сега обаче би-латерални споразумения, това даже и 2-ра скорост не е, а е 3-та, 5-та и 10-та, всъщност 28 членни за да имат билатерални споразумения един с друг ще е бая повече и от 10... уж се борихме срещу 2-ните стандарти!!

че дъртата не ще споразумения...тя иска работна ръка,иска да води икономиката на европа,германия да води хорото и да лапа...вкл.и за наша сметка...само,че ингилизите им писна от това германия да бъде ном.1 и й теглиха майната...дотук бяхме...искаме да си върнем величието на империята,да лапаме от старите колонии-наши са си..германия и европа да вървят на майната си-ние ще вървим нагоре...европа на меркел я чака бавен,мъчителен и тотален разпад...

Боцо се е научил все да иска..

Бабето с франсетата забъркаха кашата и да си я сърбат.Заедно с американците и англичаните забъркаха гьовеча "арабска пролет" при което претрепаха Кадафи който спираше африканските потоци към Европа, докараха ислямисти в Тунис, Алжир,Египет и в Либия.Опитаха и в Сирия но там нещо зациклиха и огромните вълни от африкански,сирийски,иракски и афганистански емигранти наводниха Европа.А и Ирак и Афганистан така ги демократизираха, че верицата им разказаха.

щом няма хумор , тогава да има пари .

бил голям майстор на съчувствата - и умрял в собственото . Поздрав , де Медичи .

районирани военни съюзи в ЕС - ето това е ауткам на слизането на Англия , както и всичко прочее. А защо си тръгват англичаните от договор 1972 ? Заради индустрия , или заради блестящата хуманитарна катастрофа ли ?

меркел трябва да бъде съдена за разпостраняване на ислямофашизъм и тероризъм , нацисткия сътрудник сорос за престъпления срещу човечеството а дира затворен и глобен за цензура и нерегламентирано финансиране от сатаниста сорос

това трябва да заяви бойко винету в Брюксел ако има топки а не блабла и да отиде после при Тръмп да го помоли за помощ и се закълне във вярност че ще се бори срещу соросоиднста сган в полза на човечеството

Аз залагам на президента, който на всичко отгоре е американски възпитаник - отличник на висша военна академия. Не мисля, че американците са пропуснали този факт за него. Ако техният президент изобщо приеме български политик, това ще е точно Радев. С него ще си говори на английски и ще си кажат каквото искат, на четири очи.

е работата щом става дума за двустранни или тристранни договори! Пак ще ни купят, не нас, а т. нар. ни лидери!

В туй сборище на словесни онанисти----"Вишеградската четворка" присъства ли?:)))))))))) ....нашия мазник , че беше там да гледа умно е ясно...;)))))))

Вишеградската четворка не присъства на срещата, в знак на несъгласие с това, което искат Меркел и Макрон.

Борисов не отрича необходимостта от вътрешно разпределение на мигранти. Нека бъдем честни казва той,Както ние така и Гърция и Италия пропускахме мигранти ...иначе те нямаше как да стигнат до Германия. Айде сега ми кажете какво е това? Какво е написано в статията,какво чух по новините в БТВ от устата на Борисов?

каква стана тя?ЕС се раздели.Хитрите Меркел и Макрон с двустранни споразумения ще прилъжат корумпираните и сервилни политици да подслонят нашествениците .Малкото останали работливи и талантливи хора ще бъдат принудени да емигрират в Германия или Франция.Добре за политиците от двете страни, защото едните ще си напълнят джобовете ,а другите ще получат работливи хора,,лошо за България,защото след 50 години ще изчезне.

Аз

Държавата-идеолог на ЕС: Целият ЕС няма да направи нищо, само част от ЕС трябва да решава. Държавата-двигател на ЕС: ЕС за нищо не става. Проблемите ще се решават чрез двустранни и тристранни договори. ЕС е ненужен. А добър ден... Ние щото не знаехме...

може би от времената на Giuseppe Galli Bibiena ? Who knows ?

потънала една немска подводница . Какво ще правиме сега ?

Калиакра немски бункери за съвременни подводници ?

Аха, двустранни и тристранни, значи. Ами добре - споразумение между Германия, Франция и "европейския" Брюксел звучи чудесно. Само да не вземе Фрау да натиска нашата кратуна за двустранно споразумение "Германия - Бълхария".

Германците трябва да свалят Меркел от власт.Да обявят край на мигранството и да върнат всички поканени от Меркел по домовете им. Ако искат ЕС да просъщесвтува. Всичко останало е мижи да те лажем,и задълбочаване на проблема.

има интервю с Ерик Принс бивш марин и създател на частна военна академия който казва че само за няколко месеца може да бъде спрян много лесно и евтино бежанския поток и обяснява как .Известно е че трафика и потока тръгва от Либия . В Либия има логистика на останали военни бази от Кадафи ерата които могат да се ползват за бежански центрове и потока да се спре от там вместо да ги чакат трафикантите с лодки по бреговете на Европа .Отделно тайните служби много лесно могат да проследят финансирането на милиарди от сатаната сорос за тази бежанска вълна и всичко да приключи за месец два както стана с Ислямска държава на обама . За жалост фебере и цереу все още се контролира от корумпирани соросоиди инсталирани от слугата му кенийския мелез ислямиста Хюсеин обама и верни на другата кукла килъри Клинтън

А защо в Либия да са тези центрове, а не в UK и Норвегия ?

ами бай мангал тръгва от Либия а не от Норвегия и УК ...ти водата от крана на чешмата ли я спираш или от кофата която пълниш...то че си цървул ами и супер олигофрен

и вече почва стрелбата

Военната Академия на този Ерик се казва Blackwater а интервюто го има в ютуб .Същия обяснява на времето как Англия завзема Индия с минимални разходи без да прати на фронта нито един английски войник като плаща на частни армии от съседни до Индия племена и после взема контрола над цяла милиардна страна без нито една английска жертва дори

да ги натоварят на кораби и да ги пратят в сащ,нали тръмпета възражда фермата,ще му трябва работници,че ония там черните и латиносите са мързели

Нашия все до баба Меркел се инсталира, много често взеха да се виждат:))) Да не вземе да му врътне някой номер и всички да усетим:)))

мхехе, хубаво й го е казал тоя от люксембург, директно! - доколкото е възможно между дипломати. С когот се й споразумявала да ги кани, с него да си ги дели сега! Гадина извратлива. Изгодни щели да бъдат споразуменията - мхм, за някой и друг безчестен министър. То бива, бива направо да предлага подкупи - ама на европейско събитие пред всички досега не беше бивало!

"Решението на миграционната криза може да бъде намерено в сътрудничество между част от 28-те държави в ЕС, а не между всичките" Това май означава който не е съгласен и куражлия, като унгарците, поляците, чехите, австрийците и т.н не приемат мигранти. Който е мека Гана - прави каквото каже баба Меркел.

Да си го поделят Германия, Франция и UK !

Дву- три -многостранни споразумения шломката шмеркел може да търси само с Пакистан/ Афганистан/ Иран / Сирия и компания са репатриране . Никой в Европа не е давал съгласие за ислямската инвазия , това зловещо престъпление си е изцяло нейно дело под усарски диктат. Всеки опит да прехвърли на друга страна колосалните проблеми , които сътвори , трябва да бъде посрещан с категоричен отказ .

България не трябва да сключва никакви споразумения за мигрантиа. Време е ББлюбимецът на Меркел, да и ходи,ново национално отговорно правителство начело с някой българин като Орбан.Стига вече простотии.

Като ги спасяват да ги връщат обратно, а не да ги вземат в Европа!!!!

Щото като има двустранни "споразумения" ще може пак да прецака тиквата!

Към Меркел Сините очи разпръскват отдалече европейско-ксенофобска тъмнина. Благият ти взор душата ми съблече, Мути Меркел - ти, лъчиста светлина! Русокосите вълни се спущат диво върху плещестите рамена. Теб възпявам, Рейнска Самодиво, Мути Меркел - европейска бъднина. Рафинираната гръд в екстаз ще смуча, ще играя жарко с твърдите зърна. А в играта даже Ердоган ще включа Мути Меркел - правоверната луна. А пък Путин нек' ме дяволски намрази, нек' ме жули крепко с кремълски стрели! майне Мути Меркел, нек' Аллах те пази - най-правоверната от всичките жени!!!

вече носи униформа на Щирлицът ! Браво , не паднала дотук в паркурът . Но да зопомним : Друсус , италианеца , предвиден като Цезар заради големите си успехи в завоевованията ( веднъж Англия , четири пъти Германия ), най накрая паднал от конят си. Една седмица покъсно и починал . Че Меркел сега се явява под баварският пагон предвид пъстрието на немска история , както и европейската : дотук ни-малко , ни-много не означава . Да не е началото на наполеонското Ватерло , макар че под други знамена, знаменосъци ? Въпрос : с съвсем малко въображение , може ли да възникне една подобна фракция както в втората американска гражданска война в Рез Публики Германия ? Или обърнато каруце на Андрешкият бирник : вместо Евро , каквото Унгарците направеха , както и Австрийците , така и Баварците да се пожертвува Евро от Брюксел заради кого ? Да , точно това може да е началото на край на голямата амбиция . Меркел Канцлер - ЕВРО капут ?

"Той отбеляза, че преди година се е обсъждало как да бъде преместен проблемът от една европейска страна в друга, докато сега се обсъжда как да бъде уреден проблемът в тясно сътрудничество със страните, откъдето идват мигрантите." Aашколсун! С тези темпове може след 5-10 години може и на някой да му хрумне да загърбят убийствената идея да се приеман неистово имигранти. Само дето дотогава отдавна ще сте на бунището, другари продажници. Само след година AfD ще е втора сила в Германия. Спете, спете и сънувайте розови мигрантски сънища.

Двустранни или тристранни няма да решат проблема.Тя самата е проблема.Без нея нямаше да го има това бедствие.

бабо, ти ги повика дръж си ги!