Менда Стоянова: Не е престъпление да се виждаш с Доган

Много народни представители си позволяват да говорят неща, за които няма доказателства, каза депутатът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Също , не е престъпление , да си слуга на ''цар'' Кирил Рашков ,....нали ?

Освен това аз не виждам престъпление с това някой да се е виждал с господин Доган. Да се срещаш с шефа на мафията , не е престъпление,разбира се, особено,когато той е шеф на всички известни политици в парламента.

Освен това аз не виждам престъпление с това някой да се е виждал с господин Доган. Да се срещаш с шефа на мафията , не е престъпление,разбира се, особено,когато той е шеф на всички известни политици в парламента.

Ма ка щяло да е престъпление, Менде;) Нали ако дон Доги беше престъпник нямаше да му подарите част от "студения резерв" на територията за цели 23 милиона?! Че кой дава такива пари на престъпниците - правилно разсъждавам, нали Менте?;)

Да се срещаш с главата на мафията в България си е чисто престъпление.

oIo

На коя държава? На нашта или на вашта, защото очевидно не живеем в една и съща.

да пробва да се види с него и да види какво ще и се случи после ..

"По думите ѝ управленският модел на правителството дава резултати..." Понякога и от управляващите може да се чуят истини ! Което е вярно си е вярно: Най-корумпирана държава в ЕС Най-бедна държава в ЕС Най-беден регион в ЕС Най-бързо изчезваща нация в Света Това наистина са изключително сериозни резултати!!

Тази шайка крадци и разбойници няма място в България, камо ли в управлението! Да си ходят миг по-скоро, че на народа вече му се повръща от тях! Прекалено светло е, за да оцелеят занапред тъмните им действия! Има Господ!!!

Ми ... хората ни обещаха "Видими резултати!" и те са факт;)

Баба Менда що не си седне на пенсията и да си гледа внуците, вместо да ръси умнотии?

абе да се виждаш с Доган може и да не е престъпление, ама това, което се говори и крои с него обикновено попада под ударите на НК.

Като знаем, че се казва МенТа, останалото е ясно.

Ти пък! След депутатската заплата - на пенсия! Да не е луда? Че за кого тогава по-напред - за нея ли, за внуците ли. Няма банички, няма кюфтенца, един гол хлебец и чешмяна вода. Почти по Яворов: "... И лучец еж, водица пий...".

Не зная кое е по-сериозното престъпление - да се виждаш с Доган или да се целуваш на площада с Местан? При всички случаи обаче е по-добре, отколкото да си коалиционен партньор с Волен и да носиш ибрика на оня, дето ще ходи в рая.

НякоTройно поскъпване на „Гражданската отговорност” през 2019 г. е възможно, ако не се стесни кръгът на хората, които имат право да претендират за обезщетения за неимуществени вреди след катастрофа, това зловещо предупреждение направи в. Труд. Преди месеци съдът разшири кръга на тези хора до братя, сестри, баби и внуци на пострадалия. Застрахователите дължат по дела в последните 5 години между 800 млн. и 1,3 млрд. лв. за неимуществени вреди, които трябва да се покрият от застраховката. Средно изплатените обезщетения са 95 хил. лв. за убит на пътя. Според Светла Несторова, председател на Асоциацията на българските застрахователи, ако проблемът не бъде решен, „Гражданска отговорност” трябва да поскъпне тройно. Председателят на бюджетната комисия Менда Стоянова заяви, че депутатите обмислят текстове, които да решат проблема между първо и второ четене на промените в Кодекса на застраховането. В сутрешният блок на bTV тя пък заяви следното: „В момента този данък е на практика имуществен, което позволява той да е по-нисък за по-старите автомобили, тъй като се отчита тяхното изхабяване. Това сега се коригира с коефициент, който оценява тяхната екологичност“. някой ПРЕСТЪПНИК да си е ПРИЗНАЛ НАПРАВО

Живеем в мафиотско-тоталитарна държава. Мафията ни е превзела.Усмихнатото лице на мафията разрешава гейпарадите. Менда трябва да се върне в родния си град и да отвори една бакалия. В гараж. Как ще й отива да вади от едни кофи саламурено сирене и да реже 125 г. на бабите от околните панелки. И парламентарната Ни Пекинска патица да се върне в цеха за поцинковани кофи. Цецка и Екатерина не са само "адвокати" на Истанбулската конвенция, а нейна илюстрация.