ГЕРБ кани партньорите в коалицията на среща

ГЕРБ кани на среща Реформаторския блок другата седмица, за да бъдат изгладени отношенията в коалицията. Радан Кънев вече обяви, че пукнатината е запушена.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ кани партньорите в коалицията на среща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дей йе златниот сфинктер от патака ?Кога пак ще дойдат момата и чалмата ,да го направят комисар по морала и да цоца кинтаци за шафрантии и шампанско ? На муки,в близката 2085! Цяла София ще се дигне с живите и мъртвите да ги изгонят!

Пукнатината е запушена с парченца от простотии и замазана с хвърлена кал.,,Велик" е РаРадан, ,,велики" са РеРеформаторите ,,,велики" неща раждат мозъците им бъбреци.

mISHO

Ч-ш-ш, алоу, модераторчето! Като свършиш със свирката дето връткаш на Сорос ела и позатъркай малко коментари, щото не се знае колко от изказалите се са цигани и съответно коментарите им са етнически нетолерантни спрямо българите.

Краят на стъкмистиката геРБ и Боко 2 е близък, въпреки всички имитацийки.

РАМАДАН КУНЕВ ОТИДЕ ДА ДУХА НА МУТРАТА БОКО :)

ГЕРБ, ТИ СИ НАДЕЖДА, С ТЕБ Е НАШ'ТА ВЯРА, ГЕРБ, БЪЛГАРИЯ Е В НАС. И НИ ЗОВЕ В ТОЗИ ЧАС. ГЕРБ НАС НИ ПОВЕЖДА ГЕРБ ЕВРОНАДЕЖДА, С ТЕБ ИЗГРЯВА СВЕТЛИНА В НАШИЯ ДОМ И СЪРЦА.

Леле, каква пародия стееееее

О, ГЕРБ Наш, насущнии Клан, недоразбан ХРУМКА Клан, клан, недоклан Дран, недразпран .. Живот, живян, недоживян Сърце разкъсано на две, Душа събрана във ръце. О, ох, о ...

ООД-то го направихте...кога идват майсторите???

..."ГЕРБ кани на среща Реформаторския блок другата седмица, за да бъдат изгладени отношенията в коалицията. Радан Кънев вече обяви, че пукнатината е запушена".. 1. -Ама,това се очаква да се случва през определен период от време ! Нали трябва да се имитира дейност,работа,разногласие и куп още лицеприятни но лъжливи действия ! 2. И с какво ги запушихте тези пукнатини,щото на нас не ни стана ясно как ! А ! С пари ? С обещания? С получаване на някакви облаги ? Лични или партийни ? Или и от двата вида ? Или пак продадохте национални интереси ! Както сте постъпвали винаги досега ! Какво се договорихте да окрадете и опропастите сега заедно ?

Велес много си предобеден, по кротко. Истината е в диалога. Добре работят, без малко кютек не става.

"Кажи ми, кажи бедни НАРОДЕ, кой те в таз робска люлка люлее..."

Роби сме на недоверието един към друг.

сладури

симпатизанти-Наште са във властта за да контролират герб и да им пречат да вършат безобразия... Блажени са верующите....ама какво да кажат???

Рамаданчо се превърна в най-големия празнодумец и гъзолизец. Жалко за хората, които гласуваха за вас и ви повярваха. Подметки жалки

Айде моля,не ни мисли ти нас! Гледай си твоите дертове,на чужд гроб няма нужда да плачеш! Като избирател на РБ съм доволен от действията им! Обнадежден съм и продължавам да им вярвам!

Аз като избирател на ГЕРБ, също съм доволен от позитивното отношение между тях. Само с разпри не става. Диалог му е майката.

Леле, каква пародия стееееее

Рамадане, Дупедавецо, нямах предвид теб, а онези дето те избраха

за Велика БЪЛГАРИЯ! Сами сме си виновни, като търпим вече 25 години да ни управляват хора, мислещи само за личното си благо. А за ГЕРБ гласува, по думите на ББ, "лошият материал"! Честито на гласувалите за предателите на интересите на България! За мое дълбоко съжаление, това е мнението на ББ за хората останали в България, напук на всичко. И ако си мислите, че тази "коалиция" е на основата на програми, жестоко се заблуждавате. На основата е на "топли местенца". Поне за кумова срама, не изчакаха да повярваме, че партията на верска основа е вън от властта!

Да бе да, знаем, че всички са маскари, нещо друго да ни кажеш? Хленкало.

Браво ,това е въпрос на елементарно възпитание , а Бойко и ГЕРБ се държаха досега като "селски бабаити"!

Залагам 2/два/ лева, че до пролетта ХОРАТА В КАРЕТО ще си взаимно избият зъбките/ нищо, че пред хората искат да покажат, че така страстно се целуват, ЧЕ СА СИ ОПЛЕЛИ ЕЗИЧЕТАТА НА МОРСКИ ВЪЗЕЛ... ХА, ХА, ХИ, ХИ......

Радан уж щеше да чупи китки. Вместо това запушва дупки, най-вече на собствените им задници

само герб и реформаторите...велики умове и вождове от световна велицина....урааааааааа

депутат до депутат, артист до артист.

Лайнометите бълват продукция с пълна сила и запушват дупки секакви. До следващия дъжд...

Ха, ха, ха!!!! За малко да развалят любимото на Бойко КАРЕ за игра на белот.....А те нищо друго не правят, освен да ГО НАЧУКВАТ на обикновенните хорица, които междупрочем ГИ ДОВЕДОХА НА ВЛАСТ... Но ХАК ИМ Е......

Всички в ГЕРБ са себични копеленца, които няма начин да работят в коалиция. Не виждам кой от 'лидерите' на ГЕРБ е склонен на компромиси, независимо от тъпотията, която измисли. И за мое най-голямо съжаление, баш лидерът ББ пък се вслушва само в тълпата, която не иска никакви реформи, освен увеличаване на помощите и намаляване на сметките. За това и реформи ще видим някой друг път. ГЕРБ ще кърпи, ще кърпи, ще кърпи . . . докато и последния тъмнозелен остане доволен и/или докато фалираме тотално и глобално!

КОКАЛА,КОКАЛА,КОКАЛА никога няма да бъде изпуснат!

Бе айде оставка бе!

е новия начин да се каже, че си бъркат по дупките?

Р.Кънев все повече ми заприличва на късният Я.Янев. Толкова трепери да не изпуснат кокала,че става смешен.

Тия за "пазарната икономика" Менда да ги разправя на мангалите от Столипиново!!! Това е псевдо-пазарна икономика- монополи, олигопопи, обслужващи интересите на чужди фирми и български мутри-техни проводници и лакеи в България, 2-3 чужди банки с пирамидална структура- тип "Популярна каса", малко на брой шивашки фирмички, цехчета за дограма и дюнерджийници, горивата също са в ръцете на монополист, телефонните оператори- също- олигопол... Всичко е олигополна структура, която се е договорила помежду си за изкуствено задържане на високи цени на продукта и услугата с цел инкасиране на по-голяма браншова и лична печалба. Всичко друго е консуматор на вносни изделия и продукти и обслужващ сектор. Пазарна икономика няма, не е имало и никога няма да има.... А Менда на тая снимка гледа като биено куче...

Ама защо цените на течните горива стремглаво падат , а цените на стоките и услугите остават високи! Това някаква нова пазарна икономика ли е нашето! :-) Иначе за цената на горивата супер, въпреки че на запад тя е още по ниска - 80 евроцента за литър от най масовия бензин А95!

Абе, тая що гледа така злобно?

ТАКА тенденциозно ги подбират тука снимките в дира!

Abu Talib

....тя отговори, че, разбира се, ще пият и кафе, но разговорът няма да е неформален ...Явно разговорът ще е ФОРМАЛЕН. Ако това не е така, то тогава Менда Стоянова следва да се възприема като проводник на Лиловите неологизми, които нанесоха огромни щети в България. За първи път това понятие се появи, за да се окачествят дружествата на рокерите, които имаха регистрация в съдилищата.Поради тази регистрация, Лилов ги нарече неформални организации, тоест, напълно законни.Оттам насетне, обаче, на това понятие се предаде отрицателен заряд в смисъл на НЕЗАКОННИ,нелегитимни дружества и тя се отече...Лилов нищо не направи, за да спре порочното тълкуване и отношение към тези НЕФОРМАЛНИ ДРУЖЕСТВА. НЕФОРМАЛЕН предполага ФОРМАЛЕН! Слаб 2 на Менда Стоянова.

и как ще тълкуваме нещата сега? - формален, представлява ли законен, ами неформален е ли е незаконен или формален е незаконен, а пък неформален е обратното на формален и следователно е също незаконен???

Abu Talib

Нещата може да се тълкуват без папагалстване.А най-добре ще да бъде, тази думичка неформален да отпадне от речника на журналистите и политиците.Стоянова явно е искала да каже, че няма да подходят формално към въпросите, ама за да изглежда модерна, изтърси антонима, тъй като говори, без да мисли.

трибуната на 41-вия парламент: "АКО ПОХАРЧИМ ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ ЗА ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИТЕ, ЕВРОПА ЩЕ НИ НАКАЖЕ!!!!"........ И узаконихме със стара дата - през 2010-та година, изхарчени 1,4 млрд. здравни вноски... ИЗПАПКАНИ ПРЕЗ 2009-та година.....

и студен труп, който се разлага бавно и мъчително в страшна смрад.

говориш от гробищата

с колко пачки са запушили тая пукнатина? Ще стигнат ли 8-те милиарда нови заеми да се запушват дупките ей така през 1-2 месеца?

Оставка бе.

Само да не я запушат с чепа на Местан, че не за това гласувахме, а да натикат депесарите в кучи gъз.

Ivan

Народа го интересува кога наркотрафиканта Боко Тиквата ще влезе в затвора! Всичко останало са празни приказки!

не интересува ме кога комунистите ще увиснат на лампите

Когато члена на бкп-тиквун увисне

още не си изтрезнял,ходи да си доспиш

Bell

Аз лично цяла нощ съм писала поканите в стаичката с боковата кафеварката! Вечно ваша М. Стоянова

Ей така ще мине и тази година сред нежно отглежданите ни химери. И общата умора, обхванала надеждите. Вярно, казват, че надеждата умира последна. Но един умен стар човек с въздишка добавил, че надяващите се - първи си отиват. Важното е, че живеем в демокрация. Системата, изграждаща се върху колективната правота на индивидуалното невежество. Което става многознаещо, щом се стигне до рецепти за оправяне от новогодишния махмурлук. Давани от нашенските ни УЖ политици...

Много мил поглед има тази жена.

Bell

Мил ми е. Само да не си ми пред очите! Щото ставам хищна хиена.

Герб защо не покани малко ДПС да се поцелуват уста във уста,както се целуваха във Кърджали със Местан на турско кафе и баклава умувайки как да приберат и разделят парите от КТБ,които ние нашите деца и внуци ще връщаме,аферим машала:)