Коментари - 4 държави подписаха за Южния газов коридор | Днес.dir.bg

4 държави подписаха за Южния газов коридор

Меморандум за разбирателство по реализацията на Вертикалния газов коридор бе подписан от представители на България, Румъния, Унгария и Гърция.

Обратно в новината

Коментари - 4 държави подписаха за Южния газов коридор | Днес.dir.bg

Коментари

Сега искам да ГО чуя и видя, дали ще се Фали, че е спрял три руски проекта! И ни го Фкара троен...

само идиоти коментират тук. за болница сте, ама не тук а в русия. махайте се!!

Ха-ха! А някой от тия Тикви ритал ли е Путин как вижда нещата? Някой Идиот-Тиквар си мисли че ще изключи Сърбия от играта??? Аман от Прости люде!

Да подпишат и за Южен Гей-Парад. ха ха ха ха

Ще останем на гъзовия хъб на Боцко. От много столове - на земята.

Българските политици провалили Южен поток трябва да бъдат съдени

Цитирам бате Бойко: "Ние бяхме най-лоялният член на ЕС, дори на моменти до глупост в лоялността си всеки път когато съм писал подобно нещо, милото Дир-че го трие . . . . . сега не знам . . .. . . . .

Дали пък целта не е да се снабдяват съответните страни с американски втечнен газ или друг, с цел изолиране на Русия ? Всъщност кой дърпа конците и каква ще е ползата за България? Този газ по евтин ли ще бъде от руския и дали това не са геостратегически интереси на големите играчи , а нас ни заглавикват със сладки приказки? Впрочем нашите политици само козируват и изпълняват.

Разбира се, че целта е да има конкуренция и това е гаранцията за по-ниска цена. Не виждам нищо лошо в това.

Вервай, братле, вервай че тези дето държат две сергии с еднаква стока и различни цени на пазара не са едни и същи, или пък ако са, не си пият питиетата заедно.

Паруше, каква конкуренция? Газа е руски, ще идва по турски поток до Гърция. От Гърция ще тръгне за България, Румъния и Унгария. Къде виждаш тази конкуренция. Само където нас ни отсвириха като разпределител и вместо да получаваме за това пари, ние ще плащаме пари.

Викаш, също като американския ток.

Това е сега българската нация- какъв е народа такъв е цяря-що не гръмнете

дано някой им пусне газ, защото прилича на сметка без кръчмар

Супер! Това означава, че ако варягите се направят на интересни, газът от Турски поток ще стигне най-много до ...Турция!

Рангеле, варяги са скандинавците и газ от тех през Турция нема как да дойде. Но УСА ни разпорежда в интерес на.....Турция и Гърция. Те ово стандарт.

Ето какво пишат руснаците: Газпром приступил к укладке в Черном море второй нитки газопровода Турецкий поток, пишут Ведомости со ссылкой на информацию, полученную от федеральных чиновников. На сегодняшний день уложено уже около 25 км трубы, прокладку ведет судно-трубоукладчик Audacia швейцарской компании Allseas. Работу трубоукладчика обеспечивают три грузовых судна, которые пополняют его запасы труб на маршруте. Тръбата ще излезе - или на турския или на българския бряг - който желае . . . .който не пожелае - в киреча, няма таксички. . . . . .

от първата тръба на ТП са построени 70 км ,а от втората 19 км!! Pioneering Spirit Подробнее: https://link/ru/news/2017/07/19/uspet-do-sankciy-dve-nitki-tureckogo-potoka-ulozheny-na-melkovode

Боковата простотия даде козовете в ръцете на Ердоган.

промишленост нямаме, провинцията се изнесе в София, а София ще я кара на ток от американските марици

За нас българите е добре че през Южния газов коридор ще минава голямо количество неруска газ което ще намали цените наложени от руските рекетьори от Газпром.

Малоумник

Не, не е малоумник - БЕЗУМНИК.

Другарят Борисов повтарч като шаман: "Чакалнята на еврозоната, кохезионната политика да се развива." Със сигурност не знае какво означават половината от думите, НО - някак си е ефектно! И- пак някак си - закачиха ни се някакви интерконектори! Гъзът от Черно море ще го вкараме в тия интерконектори и ще сме черешка на сладолед! Тъй де - разклонения от България на газова свързаност - вече има/ще има. НО - газ - откъде? МИ - БЪЛГАРСКОТО НАХОДИЩЕ В ЧЕРНО МОРЕ!!! ДГД КАТАРЦИТЕ И ТУБИТЕ С ГАЗ!!!

Отново .... ала-бала. Вместо министър-председателя на РБ за се вземе в ръце и да се справи с циганите, той отива в Бугорещ (слава богу, че е наблизо и няма такива командировъчни разходи) и да подписва "меморандуми" със странно съдържание. Интерконекторните двупосочни връзки са тема от поне 20 г. и вече (най-накрая) има някакви резултати .. макар и минимални. От друга страна, всички държави около нас строят (и то яко) магистрални газопроводи (отнякъде и нанякъде). Само България, като остров на спокойствието ... сключваме меморандуми и .. толкова. И 'кво от тва.

Дали пък това не е "прекрасна" възможност да ни захранят с шистов газ през Солун? Кой ли би го докарал? Дали пък така ще станем "по-независими" и виждаме възможност да "падне" цената на газта? Знам ли дано тези дето го изградиха са направили добре сметката за да не загубим всички!

"в инициативата е включена и проектната компания "Ай Си Джи Би" АД". предмет на дейност:а)развитие, проектиране, финансиране, управление, изграждане, експлоатация, поддръжка и потенциално разширяване на ИГБ Газопровода; в)упражняване правото на собственост върху ИГБ Газопровода; с)управление на преносния капацитет на ИГБ Газопровода и сключване на договори за пренос по отношение на ИГБ Газопровода; d)участие в договорки за свързването на ИГБ Газопровода със съседните съоръжения; е) и други дейности, в допълнение на тези, посочени в горните подточки

Приватизирана газопреносната мрежа на България!

Участието на Румъния е... изключително странно.

Ами така е. Като послушния Бочко, осуети възможноста, да ни захранят директно и да бъдеме незаобиколим фактор в транзитирането на газ за трети сърани, сега ще ни захранват вертикално. А може и отвесно или задно захранване, направо в дебелия гъз на Тиквун. Нали и в Черно море, благодарение на него откриха милиарди кубически метра газ. По неговите думи, ние щяхме да храниме половината ЕС, с наша газ. Дрън, дрън, та пляс. Ако някои събере всичките глупости изречени от тоя примат, сигурно списъка ще е по дълъг, от обиколката на земята по екватора.

Забрави за Камилските кервани, натоварени с Газови бутилки ДИРЕКТНО от Азербайджан !

Mekong Delta

И Катар, и Катар!!!

На тва народа му вика изпусни питомното гони дивото. ББ и тъп като сплескан гъз.

И на мен това ми направи впечатление - едва ли не сега е повод за гордост, че имаме някакъв шанс да получим газово кранче от посредника Турция, а преди отказахме газ директно от доставчика Русия. Поредната уникална БГ "далавера", с която ни обясняват как трябва да сме доволни. Малоумие!

Че наш дебел Боко пак се хваля, ама за какво, така и не разбрах.

А питаха ли американските ни господари?

Това е американският проект, за продажба на втечнен газ, доставен до терминала в Гърция, нали за това американците наредиха да спрем южен поток. За сега крият намеренията и ни баламосват с турски поток и ще ни го кажат при свършен факт. Накрая ще бъдем принудени да им дадем (подарим) и газопреносната мрежа. Не случайност, че компресорните станции се подменят с американски агрегати.

слагаме ,,тръбата,, и чакаме да ...завали...!!! през турция ...може а през черно море за нас-не...!!! ,,вожде,,...нещо ми ,,намирисва,, на ...знаеш какво...!!! децата...внуците...осигурени ли са...???

или с добро или с нищо :) Време е и него и фамилията му дружно да кълNем!!!

Само заради южен поток Минискуса требва да си подаде оставката! Да се разследва да се националлизира краднотото в Банкя

Путин да пусне газа че без него ще са с конекторите за никъде.

Сега остава да разберем откъде ще дойде този газ, защото от това зависи цената му. Ако е руски през Турция е едно, ако е с кораби от другия край на земното кълбо - съвсем друго. Най-добре би било втората тръба на Турски поток да кривне към нас. Варианти различни, въпросът е нашите политици да работят професионално и национално отговорно.

Добро вечер! Минувам да ви кажувам дека всите соросоиди и путлерасти са ...айна. Чао.

Не може ли когато става въпрос за национален интерес, да не намесваме политиката?

В Турция газопровод а тук в България-МУТРО-ПРОВОД!!!!!!!!!!!!!!!!

Прав сте изнасяме мутри и престъпност за целия свят. Сделката с ЮП неможеше да бъде спасена, не сме Германия или Турция, тоест голям пазар, бяхме транзитна страна с незначително политическо влияние. Спора беше межу ЕС и Русия, а нас просто не ни провървя за пореден път.

какво подписват тези не е ясно газ та дава газпром ане катар !!!!!!!!!!!!1

Комунистите пикат газ,така че Бг ще има ,даже ще може да изнасяме.БСП(ДС) като главно находище(Кури,Пиги) ще печелят най много.

поредният недоразвит ембрион!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

изпуснаха питомното гонете дивото.Са и интеконнектор с Турция вместо да сеползва газовата връзка през България газоконектор с Гърция ще прокарва възхух под налягане сигурно?

Сега отнякъде ще се изтичат американците и няма да се "съгласят" с "несъгласуваните" проекти на васалите си :)

Че така де! Кво му пука и кво го грее обикновенния българин от де щели да минават тръбите на плешивия евреин от масква! Даже по-добре да не са през Бг щото само ще ни съсипят земята!

За какво е статията прочете ли ? Я по-добре скокно до ходжата да ти я прочете .

Па и на плешивия евреин му дреме на черупката кой и къде ще си строи тръбите. Той пуска газ до Турция и толкоз. На останалите да ги боли глава за другото.

ГТ, ти не си от позитано, а от поСЕРАНО! ХАХАХАХАХАХА

Ха ха този коментар явно е след сто удара на главата ти в асфалта ха ха ха и този коментар е резултата от това :)))))))) !!!!

ГТ, прав си, троле! Вашите от позитано изпуснаха келепира тоз път!

Я колегата толераст-либерал наддаде вой що бре ?А ти имаш ли доказаталства че аз съм от Позитано ? И ако нямаш, ще си удариш ли главата сто пъти в асфалта та дз видим кое е по кораво асфалта или главата ти ? Нищо чудно и асфалта да победи че с тия кухите сте заникъде ха ха ха !!!!

Квичите ли квичите ли, истината винаги боли и то много ??!!

Късно късно се сетихте;-)......

А разрешение получиха ли??

Гърция случайно нема ли да я взема от Турция и да я препродаде ?

То е много логичен въпрос друг е въпроса че и Турция НЕ транзитира газ а купува на едната граница и продава на другата ? Значи за нас пак може да е руска газ но с турска или гръцка надценка..но ще е по "независима" от Русия !!! Нашите изпуснаха питомното сега май и дивото няма да хванат !!

Коментари - 4 държави подписаха за Южния газов коридор | Днес.dir.bg

4 държави подписаха за Южния газов коридор

Меморандум за разбирателство по реализацията на Вертикалния газов коридор бе подписан от представители на България, Румъния, Унгария и Гърция.

Обратно в новината

Коментари - 4 държави подписаха за Южния газов коридор | Днес.dir.bg

Коментари

Сега искам да ГО чуя и видя, дали ще се Фали, че е спрял три руски проекта! И ни го Фкара троен...

само идиоти коментират тук. за болница сте, ама не тук а в русия. махайте се!!

Ха-ха! А някой от тия Тикви ритал ли е Путин как вижда нещата? Някой Идиот-Тиквар си мисли че ще изключи Сърбия от играта??? Аман от Прости люде!

Да подпишат и за Южен Гей-Парад. ха ха ха ха

Ще останем на гъзовия хъб на Боцко. От много столове - на земята.

Българските политици провалили Южен поток трябва да бъдат съдени

Цитирам бате Бойко: "Ние бяхме най-лоялният член на ЕС, дори на моменти до глупост в лоялността си всеки път когато съм писал подобно нещо, милото Дир-че го трие . . . . . сега не знам . . .. . . . .

Дали пък целта не е да се снабдяват съответните страни с американски втечнен газ или друг, с цел изолиране на Русия ? Всъщност кой дърпа конците и каква ще е ползата за България? Този газ по евтин ли ще бъде от руския и дали това не са геостратегически интереси на големите играчи , а нас ни заглавикват със сладки приказки? Впрочем нашите политици само козируват и изпълняват.

Разбира се, че целта е да има конкуренция и това е гаранцията за по-ниска цена. Не виждам нищо лошо в това.

Вервай, братле, вервай че тези дето държат две сергии с еднаква стока и различни цени на пазара не са едни и същи, или пък ако са, не си пият питиетата заедно.

Паруше, каква конкуренция? Газа е руски, ще идва по турски поток до Гърция. От Гърция ще тръгне за България, Румъния и Унгария. Къде виждаш тази конкуренция. Само където нас ни отсвириха като разпределител и вместо да получаваме за това пари, ние ще плащаме пари.

Викаш, също като американския ток.

Това е сега българската нация- какъв е народа такъв е цяря-що не гръмнете

дано някой им пусне газ, защото прилича на сметка без кръчмар

Супер! Това означава, че ако варягите се направят на интересни, газът от Турски поток ще стигне най-много до ...Турция!

Рангеле, варяги са скандинавците и газ от тех през Турция нема как да дойде. Но УСА ни разпорежда в интерес на.....Турция и Гърция. Те ово стандарт.

Ето какво пишат руснаците: Газпром приступил к укладке в Черном море второй нитки газопровода Турецкий поток, пишут Ведомости со ссылкой на информацию, полученную от федеральных чиновников. На сегодняшний день уложено уже около 25 км трубы, прокладку ведет судно-трубоукладчик Audacia швейцарской компании Allseas. Работу трубоукладчика обеспечивают три грузовых судна, которые пополняют его запасы труб на маршруте. Тръбата ще излезе - или на турския или на българския бряг - който желае . . . .който не пожелае - в киреча, няма таксички. . . . . .

от първата тръба на ТП са построени 70 км ,а от втората 19 км!! Pioneering Spirit Подробнее: https://link/ru/news/2017/07/19/uspet-do-sankciy-dve-nitki-tureckogo-potoka-ulozheny-na-melkovode

Боковата простотия даде козовете в ръцете на Ердоган.

промишленост нямаме, провинцията се изнесе в София, а София ще я кара на ток от американските марици

За нас българите е добре че през Южния газов коридор ще минава голямо количество неруска газ което ще намали цените наложени от руските рекетьори от Газпром.

Малоумник

Не, не е малоумник - БЕЗУМНИК.

Другарят Борисов повтарч като шаман: "Чакалнята на еврозоната, кохезионната политика да се развива." Със сигурност не знае какво означават половината от думите, НО - някак си е ефектно! И- пак някак си - закачиха ни се някакви интерконектори! Гъзът от Черно море ще го вкараме в тия интерконектори и ще сме черешка на сладолед! Тъй де - разклонения от България на газова свързаност - вече има/ще има. НО - газ - откъде? МИ - БЪЛГАРСКОТО НАХОДИЩЕ В ЧЕРНО МОРЕ!!! ДГД КАТАРЦИТЕ И ТУБИТЕ С ГАЗ!!!

Отново .... ала-бала. Вместо министър-председателя на РБ за се вземе в ръце и да се справи с циганите, той отива в Бугорещ (слава богу, че е наблизо и няма такива командировъчни разходи) и да подписва "меморандуми" със странно съдържание. Интерконекторните двупосочни връзки са тема от поне 20 г. и вече (най-накрая) има някакви резултати .. макар и минимални. От друга страна, всички държави около нас строят (и то яко) магистрални газопроводи (отнякъде и нанякъде). Само България, като остров на спокойствието ... сключваме меморандуми и .. толкова. И 'кво от тва.

Дали пък това не е "прекрасна" възможност да ни захранят с шистов газ през Солун? Кой ли би го докарал? Дали пък така ще станем "по-независими" и виждаме възможност да "падне" цената на газта? Знам ли дано тези дето го изградиха са направили добре сметката за да не загубим всички!

"в инициативата е включена и проектната компания "Ай Си Джи Би" АД". предмет на дейност:а)развитие, проектиране, финансиране, управление, изграждане, експлоатация, поддръжка и потенциално разширяване на ИГБ Газопровода; в)упражняване правото на собственост върху ИГБ Газопровода; с)управление на преносния капацитет на ИГБ Газопровода и сключване на договори за пренос по отношение на ИГБ Газопровода; d)участие в договорки за свързването на ИГБ Газопровода със съседните съоръжения; е) и други дейности, в допълнение на тези, посочени в горните подточки

Приватизирана газопреносната мрежа на България!

Участието на Румъния е... изключително странно.

Ами така е. Като послушния Бочко, осуети възможноста, да ни захранят директно и да бъдеме незаобиколим фактор в транзитирането на газ за трети сърани, сега ще ни захранват вертикално. А може и отвесно или задно захранване, направо в дебелия гъз на Тиквун. Нали и в Черно море, благодарение на него откриха милиарди кубически метра газ. По неговите думи, ние щяхме да храниме половината ЕС, с наша газ. Дрън, дрън, та пляс. Ако някои събере всичките глупости изречени от тоя примат, сигурно списъка ще е по дълъг, от обиколката на земята по екватора.

Забрави за Камилските кервани, натоварени с Газови бутилки ДИРЕКТНО от Азербайджан !

Mekong Delta

И Катар, и Катар!!!

На тва народа му вика изпусни питомното гони дивото. ББ и тъп като сплескан гъз.

И на мен това ми направи впечатление - едва ли не сега е повод за гордост, че имаме някакъв шанс да получим газово кранче от посредника Турция, а преди отказахме газ директно от доставчика Русия. Поредната уникална БГ "далавера", с която ни обясняват как трябва да сме доволни. Малоумие!

Че наш дебел Боко пак се хваля, ама за какво, така и не разбрах.

А питаха ли американските ни господари?

Това е американският проект, за продажба на втечнен газ, доставен до терминала в Гърция, нали за това американците наредиха да спрем южен поток. За сега крият намеренията и ни баламосват с турски поток и ще ни го кажат при свършен факт. Накрая ще бъдем принудени да им дадем (подарим) и газопреносната мрежа. Не случайност, че компресорните станции се подменят с американски агрегати.

слагаме ,,тръбата,, и чакаме да ...завали...!!! през турция ...може а през черно море за нас-не...!!! ,,вожде,,...нещо ми ,,намирисва,, на ...знаеш какво...!!! децата...внуците...осигурени ли са...???

или с добро или с нищо :) Време е и него и фамилията му дружно да кълNем!!!

Само заради южен поток Минискуса требва да си подаде оставката! Да се разследва да се националлизира краднотото в Банкя

Путин да пусне газа че без него ще са с конекторите за никъде.

Сега остава да разберем откъде ще дойде този газ, защото от това зависи цената му. Ако е руски през Турция е едно, ако е с кораби от другия край на земното кълбо - съвсем друго. Най-добре би било втората тръба на Турски поток да кривне към нас. Варианти различни, въпросът е нашите политици да работят професионално и национално отговорно.

Добро вечер! Минувам да ви кажувам дека всите соросоиди и путлерасти са ...айна. Чао.

Не може ли когато става въпрос за национален интерес, да не намесваме политиката?

В Турция газопровод а тук в България-МУТРО-ПРОВОД!!!!!!!!!!!!!!!!

Прав сте изнасяме мутри и престъпност за целия свят. Сделката с ЮП неможеше да бъде спасена, не сме Германия или Турция, тоест голям пазар, бяхме транзитна страна с незначително политическо влияние. Спора беше межу ЕС и Русия, а нас просто не ни провървя за пореден път.

какво подписват тези не е ясно газ та дава газпром ане катар !!!!!!!!!!!!1

Комунистите пикат газ,така че Бг ще има ,даже ще може да изнасяме.БСП(ДС) като главно находище(Кури,Пиги) ще печелят най много.

поредният недоразвит ембрион!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

изпуснаха питомното гонете дивото.Са и интеконнектор с Турция вместо да сеползва газовата връзка през България газоконектор с Гърция ще прокарва възхух под налягане сигурно?

Сега отнякъде ще се изтичат американците и няма да се "съгласят" с "несъгласуваните" проекти на васалите си :)

Че така де! Кво му пука и кво го грее обикновенния българин от де щели да минават тръбите на плешивия евреин от масква! Даже по-добре да не са през Бг щото само ще ни съсипят земята!

За какво е статията прочете ли ? Я по-добре скокно до ходжата да ти я прочете .

Па и на плешивия евреин му дреме на черупката кой и къде ще си строи тръбите. Той пуска газ до Турция и толкоз. На останалите да ги боли глава за другото.

ГТ, ти не си от позитано, а от поСЕРАНО! ХАХАХАХАХАХА

Ха ха този коментар явно е след сто удара на главата ти в асфалта ха ха ха и този коментар е резултата от това :)))))))) !!!!

ГТ, прав си, троле! Вашите от позитано изпуснаха келепира тоз път!

Я колегата толераст-либерал наддаде вой що бре ?А ти имаш ли доказаталства че аз съм от Позитано ? И ако нямаш, ще си удариш ли главата сто пъти в асфалта та дз видим кое е по кораво асфалта или главата ти ? Нищо чудно и асфалта да победи че с тия кухите сте заникъде ха ха ха !!!!

Квичите ли квичите ли, истината винаги боли и то много ??!!

Късно късно се сетихте;-)......

А разрешение получиха ли??

Гърция случайно нема ли да я взема от Турция и да я препродаде ?

То е много логичен въпрос друг е въпроса че и Турция НЕ транзитира газ а купува на едната граница и продава на другата ? Значи за нас пак може да е руска газ но с турска или гръцка надценка..но ще е по "независима" от Русия !!! Нашите изпуснаха питомното сега май и дивото няма да хванат !!