Кунева: Продажбата на храни-менте да стане престъпление

Продажбата на стоки, които не отговарят на изискванията и на етикетите, е измама и трябва да се санкционира по Наказателния кодекс, а не по Закона за потребителите, заяви бившият еврокомисар по правата на потребителите Меглена Кунева.

Обратно в новината

Коментари - Кунева: Продажбата на храни-менте да стане престъпление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз пък предлагам избирането на политици-менте да стане престъпление! а червената снаха пръмовица да ходи да свири на оня кретен барозу, само той оценява нейната духовитост :-)

Много народ в тоя форум и в цялата държава продължава да си мисли, че наукообразната логорея, с която ни залива тази кривоуста мазница от снимката е признак за някаква интелигентност и висока експертиза. Нищо подобно - това само доказва две неща - че госпожата бързо усвоява новите думички от еврожаргона /негават, например - пълна глупост!, но нали все нещо трябва да дрънкат там срещу парите, които получават/ и че те не могат дори да разберат дългите усукани изречения, които тя къдри тук и там. Поради което им се струва много умна - не, лъжете се, това е особеност на речевите отдели в кората и хората с нея стават журналисти /като нея/ или преводачи, а напоследък и европолитици - щото за тях не е нужно да си направил нещо смислено преди или след това, достатъчно е да си жена и дъщеря на други политици - и те поставят в мекото кресло. Не се лъжи, народе!

Меглена Кунева е най-добре представения в Европа български политик с много успехи на европейската политическа сцена. Заслужава да бъде президент на България защото е доста по-интелигентна от всички които досега са били президенти взети заедно.

Къде е ДАНС ??? Кунева би трябвало да бъде разследвана за "заслугите и" към потребителите на атомна енергия.Лицемерие и лъжа безкрай защото в Б-я няма национално отговорни институции.

Сети се другарката Кунева да работи най- сетне за българските потребители и да проявява национално отговорно поведение след куп извършени националин предателства? Що ли ? Вероятно за да я харесат БСП и я представят за свой кандидат президент!

Не се е сетила др. Пръмова да работи за България. Това е нещо, което тя никога не е правила. ПРЪМОВА ВИНАГИ е работила ПРОТИВ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БЪЛГАРИЯ, като най-фрапиращият случай бе пагубната и роля за затварянето на 3 и 4 реактор на АЕЦ Козлодуй. Това тя направи с ясното съзнание, че ПРЕДАВА БЪЛГАРИЯ и ДОРИ НАЙ-НАГЛО НИ ИЗЛЪГА, че после винаги може да предоговорим глава Енергетика и да пуснем реакторите отново. За това си предателство тя получи и поста във френската Париба.

Как ще живеем в ЕО вече знаем -- мизерно. Присъединяването към ЕО бе преговаряно и направено от Кунева при крайно неблагоприятни, робски за БГ условия. Сега правителството се упражнява в дупедавство. А ако стане президент, т.е. церемониал майстор, даже там ще има само поклони към новите поробители.

Др. Пръмова (и апапи) -- ха вземете та издялайте барем един камък в таз Вашата/вашата кариера ! ... И защо прочее не вземете да обявите на всеослушание пред всички нас българските данъкоплатци, че структурата която идентифицира проблематиката на Юнилевър и Проктър-и-Гамбъл е именно тази, на която Вашите апапи дори и днес ( Дори и днес ! ) пречат да си върши така-нужната ( За тези-същите нас ! ) работа у нас ?!

г-жа Кунева е майстор на словото- говори много интелегенто, увно, а вдумите и няма нищо празни, произнася изречения без смисъл и това ако ми наричате интелигентност и ум .Школата на празнодумието, която е завършила е именно в Брюксел, от Брюксел ще ни кажат кой ще е следващият президент ! Дано той се смили над България и Българите АМИН !

Аз, като потребител на въздух и вода, се възмущавам от лицемерието на Кунева. Защо тя не надигна глас за защита на Европата от "химическите следи" на самолетите на NATO?! Вероятно в домът си Кунева диша сгъстен въздух от Антарктида? Хайде холан, като ядем "радиоактивни" марули поумняваме, очите ни се отварят и виждат "набразденото" небе от прелитащи квазипасажерски самолети.

А тя като беше еврокомисар защитаващ потребителите, защо не направи нещо, ами сега се обажда...

Тя е направила много повече от всички останали , ама вие герберастите нямате очи и уши , за до го видите и почувсвате ..-. Когато вие, герберастите имате такъв интелигентен и компетентен кадър , елате ми се обадете ... Сите сте от некадърник нагоре ...Какво да очакваш от фурашки и мутромилиционерчета , какво- освен некадърност , необразованост , простащина , некомпетентност и наглост ... Слава Богу , изтича ви времето вече ...

Да, направи - поиска еднакви зарядни за GSMи... Ама и дума не каза за бг-закона за вечно робство в лапите на топлофикация!

хайде драги кажи какво е направила че нещо не хващам да ми е станало по-добре или казано по-ясно да ми се спазват правата.

Не се кахъри, ела при мене на 4-ти километър . Аз Ще те Излекувам. Завинаги.

Като еврокомисар така ускъпи всички плащания и комисьонни на банките, че свят се зави на всички европейци. С нищо не защити потребителите. Спекулата в цените на дребно придоби нечувани размери, стоки от извън ЕО със вредно за здавето съдържание поличиха разрешения за внос, разбиването на социалните елементи в западна Европа доби нечувани размери. Лобитата придобиха официален статус. Еврото премина в частни ръце, подчинено на съвсем малобройни германски и френски групировки (нашите мутри ряпа да ядат). С какво са по-защитени сега потребителите в БГ в сравнение с допреди 4-5 години? С липсата на санитарен контрол по границите ли? Така че голяма работа направи като евроминистър на всички удобната мека мария, наречена Миглена Кунева.

Що не предложи и Беднотията да е престъпление (който е с по-малко от половината от минималната заплата, доходи - в затвора).Тея хора , кога ще разберат, че ако не строят заводи , ще им се наложи да строят затвори. Толкова земи пустеят, толкова села се обезлюдиха, а по магистралите е забранено за трактори.ГРЕШНО РАЗБИРАНЕ ЗА "ПОЛИТИКА"

Ами какво да правим с политиците ментета в държавите ментета?

Абсолютно съгласен ...Който ни трови с химии и боклуци , да влиза в затвора ...Ще ви кажа наколко истини-ПРеди две седмици от фирмен магазин си кухих Петрохан- беше читав с характерният си вкус .. Обаче преди седмица си купих от Фантастико - Петрохан на Маджарони- коренно различен вкус ат автентичният и киселееше .По същият начин пилешки бутчета- един път автентични и миришещи на пилешко месо , а другите пъти миришещи на кучета и котки ...Трябва строг контрол- този който ни трови и пълни пилетата с всевъзможни боклуци и антибиотици , лично аз ще го лансирам за панделата ... Имам връзки .. Стига сте ни тровили с боклуци , бе калъфи печалбарски ..От тука нанатъка всеки вкус на месото , различен от автентичният ще ви излиза солено , алчни печалбари ...Хорааа , вдигнете , непозволявайте да ви тровят заради собствените си печалбарски алчни гъзове ... По същият начин и агнешкото по празниците- НЕКУПУВАЙТЕ , ДОКАТО ЦЕНАТА НЕПАДНЕ ПОД 8 ЛВ . НА КИЛОГРАМ , КАКВАТО Е РЕАЛНАТА ...

тая стига е гастролирала с измислени теми.Мазна слуз царска.

А ти какво искаш- всеки ден да ни тровят с герберските си боклуци- продукт на лобистки интереси на Миро Мазния- така ли .. Не мерси ....Хората се осъзнаха вече ... А ти като си малоумна си плуй в герберските фекалиии. Аман от заблудени ....Аз , както и болшинството от моите блиезки и приятели искаме да се храним здравословно ...ай сиктир от тука ...

те са сетиха ве... то се натрови цялата българя.. макар че 100% това няма да се приеме апак и ако се приеме няма да се спазва ;) това е наи голямото престапление.. нито педофили, нито наркодилари... продажбата на лошо качество храна е наи голямото престапление.. наркотика се купува по желание.. а педофила дори и да изнасили дете ако нее го ебе зверски няма как да го увреди.. но храната уврежда жестоко всеки .. в българя всички магазинери и прозиводители на храни са престапници и то наи големите.. митио очите ее по малак престапник от притеятеля на един голям квартален магазин или една баничарница до училище.. защото митио очите продава дрога на които поиска.. а тея магазинери лаят че продават качество а продават отрова.. затова те са наи големите престапници и е време да ги глобяват, да им зимат имущеество и заведения и да ги пахат в затвора.. и да доидат други на тяхно място по савестни