Коментари - Кунева: Некоректно четат писмото на ЕК за еврофондовете | Днес.dir.bg

Кунева: Некоректно четат писмото на ЕК за еврофондовете

Бившият вицепремиер и министър на образованието Меглена Кунева настоя да се спрат спекулациите по темата за ОП "Наука и образование за интелигентен растеж".

Обратно в новината

Коментари - Кунева: Некоректно четат писмото на ЕК за еврофондовете | Днес.dir.bg

Коментари

..бре да му се невиди ..тя много умна бе..всички други са прости и не могат да разчетът ...от позиция на силата поръча погром на Медицинския Университет и в частност на бившия ректор..Мадам не търпи когато някой публично я критикува ,че за нищо не става..

За съжаление истината е, че по времето на професорът Денков са допуснати основните грешки но новите на г-жа Кунева не ги оправят, а ги задълбочават. Самият факт как и двата екипа избират или побългаряват метод за оценяване отречен от световната практика за такива центрове за наука, показва и най-големите доброжелатели, че нито единия нито другия екип е годен. Проблемът сега е ясен : идват избори и това че и старо и ново ръководство не са достатъчно компетентни да помогнат ако не за осъществят целите на програмата то поне да не се превърне това дело в поредния грабеж.

ax,tazi ustica........

Кривоустата влезе в обяснителен режим

Това нагло същество прехвърля отговорност на заместника си. Ами ти за какво беше министър, некадърнице, разкрачила се за власт,, ти отговаряш за всичко!!!

Толкова са прозрачни, а Денков какво прави? Наи и той прехвърля ВСИЧКО на Кунева? Той е ангел. Няма да забравя как Игнаов дойде в образованието и какви суперлативи се носеха за него, после същите тези, дето разчитаха на него го окрякаха, коато той започна да прави кръгове от агенчета около себе си и понеже парите са малко, не стигнаха за всички. Та така. Не им вярвам аз на тези..докато няма пълна лустрация НЕ ВЯРВАМ НА НИКОГО!

Денков да не се прави на ангел, защото не е , той е работил по това 4 години, а Кунева - почто година. Просто си отмъщава на Кунева с този доклад и занимава всички. Това първо и второ, лъже, че е предлагал на Брюксел тази програма, всъщност това е инициатива от Брюксел. Все еднакви са.

Придворния глашатай Лазаров- търговецът на сирене и бакалски стоки, е голям разбирач от наука. Много ми е интересно дали има досие, защото му личи кои обслужва отдалече. Денков - първо при ген. Борисов, после при ген. Радев. Военните досиета- защитени, абе ясна е работата как са навързани. Ясна е.

ти какво искаш, този човек изглежда на обиден от живота. Рядко чета пресата в България но това което бях чел показва че той нито познава системата в САЩ нито в Европа. Силата му е в отричането, което е полезно защото системата на науката в България - не струва и пени. Освен това изглежда човека владее изкуството и да ласкае тези които го харесват .

Денков беше Уволнен алооо...защо ли? Може би защото другарката чете най-правилно от всички,а?

Тази да си затваря устата дрънка глупости и си гледа келепира-нагаждачка.

вместо да направят една лустрация, както във всички нормални държави- те все настройват общественото мнение срещу личните си конкуренти и който е по-силен в пропагандата. Колко некоректни длъжници има от парното? Вярно, че и топлофикация имаше период в който безчинстваше, но сега случая не е такъв. За заплахата за спиране на еврофондовете за наука и образование, Кунева не е главния виновник, Денков също е писал това. Какво се прави? Нали от 2012 е там до 2016? Да не би Кунева да е започнала от нулата? Много лоша черта да прехвърляш всичко на този преди теб. Познато.

Това писмо няма никакви реални последици относно конкурсите, които вървят в момента. Ако човек може да мисли, ще разбере че това са политически борби и изкарване на мръсните ризи. Печеливша стратегия. Същото бе и с парното. Като някой сбърка някъде като ято безмилостни лешояди са.

И тая кукувица я готвят пак за еврокомисар !!!

Каква наглост! Досега ти раздаваше псевдоправосъдие. Сега дойде и твоя ред. Марш в небитието!

А, ти като го чете коректно /писмото/ защо спират парите. Крадлива и нахална комунистка другарката Пръмова. Всички на съд и в затвора, то бива бива нахалство и безочие ама тази мина всички граници. Съд и затвор.

Кунева е супер нахална и алчна. За затвора е.

Няма страшно. Батко и братко отново са в играта и шъ оправят нещата.

Ти неподготвен се изказа от кочината на Пръмова.

Ей тая е олицотворение на цялата ни политическа класа от 27 години насам ... Алчна, продажна, ненаситна ,без чувство за отговорност ...дебилна ... Не разбираща нито от дума ,нито от критика ... Единствена оправия е само ...КЮТЕК ...АМА ЯК КЮТЕК ....

Да си взема кмета на Добрич и да потегля нанякъде...

Настоляла всякакви спекулации да бъдат преустановени... Самозабравила се унищожителка. Мисли си, че може да заповядва наляво и надясно. Да, ама не...

Кунева ли си , цунева ли си или на цицунева ми се правиш, но къде са мангизите от еврофондовете за "интелигентен растеж", разбирай "интелигентен грабеж"! Не дойдат ли парите, ке одиш да ги търсиш - сигурно си ги прахосала по мангалите и имигрантите:Д Брюксел няма да си играят на шикалки,както тук се случват "реформите" -"реКордите" по финансиране на родното обрЯзование! А с увеличението на учителските заплати и с "мътните" . т. е - пътните разходи до паланките и родопските селца кво праим - на кучешки впряг ли ще я карат клетите даскали?

Едни и сащи хора ,погребват БГ идиоти сте вие балгари те се васползват от васата тоес страх маниполациа. Не чакаите повече Балгариа си отива

Нали твоя кмет /детето-чудо/ опропасти Добрич влечуго проклето. Град Добрич, кмет от партията на Пръмова, известен като Данчо ТЪПОТО, но с баща Тодор ТЪПОТО, Добруджански меринджей. Дайба май..а им и на двамата олигофрена.

Да не би аз да го избрах този пубер бе добруджанци? Се га му се наведете и да Ви шиба.

Защо ли като гледам подобни снимки съм сигурен че мога да отърва майката земя от подобни същества.

КУЧКО, НЕ СТИГА, ЧЕ ЗАКРИ 4 РЕАКТОРА ОТ АЕЦ-КОЗЛУДУЙ ЗА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ, НО И ОПРОПАСТИ И ОБРАЗОВАНИЕТО! ПРОКУРАНУРАТА КАКВО ДРЕМЕ И НЕ СЕ ЗАЕМЕ С ТАЗИ ДЖОФЛА?

Писмото е най-малкото! Г-жа Кунева скапа ЦЯЛАТА ОБРАЗОВАТЕЛНА СИСТЕМА - Средно ПРОФИ образование - няма; - Общо образование - ЗАЕДНО В КОСМОСА (да се откраднат едни пари); - Назначи, всяка година преквалификация за учителите! В същото време няма нито 1 ден трудов ПЕДАГОГИЧЕСКИ стаж! НЕКОГА НЕ СЕ Е ПРЕКВАЛИФИЦИРАЛА И НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА ГО НАПРАВИ. Може само да РУШИ КУНЕВА Е ОБРАЗ(ОВАТЕЛЕН) СРУТНИК 1

Аре сега па че се учим да четем.Бившата министърка на образованието позакъсня и пропусна да ни научи на нейните специални способи на прочит.А дано съдия ти прочете оня правилния за теб текст по правилния начин с поне 15 годишен срок.

Що не вземеш да разкажеш на Кунева как тримата влъхви (вкл. Денков) те излъгаха да им дадеш парите за "центровете" и как си мислеха, че и ЕС могат да излъжат!?

Оказа се,че Нинова пак е лъгала най безсрамно!

Много си заблуден.Затова правилно си сложил своя прякор baj Onzi или просто казано никой.

Не, госпжа лъжа е Кунева.

Коректно ще да е, когато ти куч.о си в Сливенския.

Неграмотни били Българите и за това некоректно четем писмото ! Мадам Пари Банк е грамотна!

Денков напусна след като реши, че е успял да овладе трика лява ръка десен джоб. Изгради си собствена мрежа и реши да премине от другата страна на бариерата. Този е изключителено обързан с всички ВУЗ и БАН и участниците са подредени от неговите хора от ФНИ. Пазете се!

А кой друг освен ВУЗовете и БАН? Знаеш ли други научни организации в България? И ако ги знаеш, ще да е някаква си твоя специална тайна, щото други научни организации просто няма.

АЛО,НЕЩАСТНИК,С КАКВО ДА МЕ ДРАЗНИ КОМУНИСТИЧЕСКА СНАХА И КОМУНИСТКА КРИВОУСТАТА ПРЪМОВА МЕГЛЕНА. ДРАЗНИ ПОМИЯРИ КАТО ТЕБ,ЗАЩОТО ТИ СИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКОТО БЛАТО ,КЪДЕТО СЕ ВЪРГАЛЯТ ЖИВОТИНСКИТЕ ВИДОВЕ КАТО ТЕБ. ТИЯ КОМУНЯГИ НЯМАТ НАЯЖДАНЕ ,А ТЪПОТИЯТА И НАХАЛСТВОТО ИМ СА БЕЗУМНИ. НЯМА ВЕЧЕ ДА ИЗМРЕТЕ И ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТАЯ СГАН.

Куне, а ти коректна ли си ?

Денков напусна след като реши, че е подготвил терена, и време като жертва-герой да мине от странта на усвояващите по програмата, което нямаше как да стане. ако беше останал в изпълнителната власт. Този е изключителен тарикат и корумпе. Пазете се!

Не забравяйте ""ПРИНОСА"" на главният КАДРОВИК , който в това Министерство поставяше същества като Игнатов и Танев, преди Кунева...Един последователен ФЕН на "забърсване" на министри -"КАЛИНКИ" по метода "АЗ КАЗВАМ КОЙ!!!" от кръстовища, седянки и прочее

ЕС е една тотална кочина, търпят Кунева години, а сега понеже ще има избори и хоп, спираме евро парите, за да рекетираме следващото правителство.

Я, на тая много и пораснали циците ! Да не се е тунинговала при д-р Енчев ?

Просто е със сутиен, който струва около 5-6 пенсии.

"БАБА", е бременна ??? ОКРАДЕНИТЕ евра,са в ПАЗВАТА Й !!!

Той Ники Денков затова си тръгна - щото не беше съгласен да правите далавери, ма! Познавам го лично - супер-професионалист и интелигентен човек е, не набедено комунде-номенклатура като теб.

Марш оттук некадърна Пръмовице! Съсипа АЕЦ, съсипа образованието, съд и затвор за теб, предател на националните интереси!

Когато тази подмокрената Кунева влезе в затвора за национално предателство, България ще е държава на българите.

Че пръмова/кунева е комунистически боклук в това няма съмнение, но и "Г-жа Лъжа", също избълва смрадливи кафявочервени фекалии!

За Протокола : - както МониторингДоклада, така И това писмо (Авизо ? ..СледПоследно?) - СА СвръхПрецизно Ясни. ...и така, другарки и другари от Всички 'наште' десени-и-мастари : --> Се ли усетихте че ви гепсаха кат пълни лебедари ?! ---- Не знам какво Ще ги правим тия 'наште', Колеги... - а Щом при Румънците има И-досега Сериозни пропуски - Ясно че у Нас иде Содома-и-Гомора.

зомбирано нищожество изпълнено с амбиции за власт и пари

Поздрав за Пръмовица с песента на Ъпсурт "Ако"!

Оказва се, че бившата министърка на образованието е скарана с четенето, защото само тя разбира това писмо като подкрепа за ОТЛИЧНО свършена работа

ли не те прочете правилно, или ТИ НЕГО не го прочете - 9 ЯНУАРИ 2017-та: "Към края на миналата година България не е изпълнила 12 от общо 45 предварителни условия за получаване на европейско финансиране през новия програмен период. Има реален риск от спиране на парите по някои от програмите." Това става ясно от писмен отговор на вицепремиера ДОНЧЕВ в оставка на въпрос на депутати. И сред списъка на ВИНОВНИТЕ МИНИСТЕРСТВА изброени от него е и ТВОЙТО - НА ПЪРВО МЯСТО си го поставя чиляка.. И ХОП!! Понеже си много оправна и УЖ разбираш еврофондовете, ТВОЙТО ПЪРВО ГО ЗАПЕЦНАХА..

Тая жена не знам да работила за България,то явно и екипа е същия,като тоя де се снимал гол,даваха го по ТВ маниерите му и отговорите са не адекватни,на 100% се е снимал

Колко познато - всички други криви, само Пръмовица света вода ненапита! То като ѝ видиш само кривата муцуна и ти става ясно колко е права...

лъже,лъже,предизборно лъже,лъже до припадък лъже,като влаинка лъже.

Тази от много време е за затвора.

Попитали Радио Ереван: "Вярно ли е, че България е изнесла за Япония 500 компютъра?". Радиото отговорило: "Има нещо вярно, само че не са били 500, а 500 хиляди, и не са били компютри, а компоти, и не са били за Япония, а за Германия, и не са били изнесени, а са били върнати."

Коментари - Кунева: Некоректно четат писмото на ЕК за еврофондовете | Днес.dir.bg

Кунева: Некоректно четат писмото на ЕК за еврофондовете

Бившият вицепремиер и министър на образованието Меглена Кунева настоя да се спрат спекулациите по темата за ОП "Наука и образование за интелигентен растеж".

Обратно в новината

Коментари - Кунева: Некоректно четат писмото на ЕК за еврофондовете | Днес.dir.bg

Коментари

..бре да му се невиди ..тя много умна бе..всички други са прости и не могат да разчетът ...от позиция на силата поръча погром на Медицинския Университет и в частност на бившия ректор..Мадам не търпи когато някой публично я критикува ,че за нищо не става..

За съжаление истината е, че по времето на професорът Денков са допуснати основните грешки но новите на г-жа Кунева не ги оправят, а ги задълбочават. Самият факт как и двата екипа избират или побългаряват метод за оценяване отречен от световната практика за такива центрове за наука, показва и най-големите доброжелатели, че нито единия нито другия екип е годен. Проблемът сега е ясен : идват избори и това че и старо и ново ръководство не са достатъчно компетентни да помогнат ако не за осъществят целите на програмата то поне да не се превърне това дело в поредния грабеж.

ax,tazi ustica........

Кривоустата влезе в обяснителен режим

Това нагло същество прехвърля отговорност на заместника си. Ами ти за какво беше министър, некадърнице, разкрачила се за власт,, ти отговаряш за всичко!!!

Толкова са прозрачни, а Денков какво прави? Наи и той прехвърля ВСИЧКО на Кунева? Той е ангел. Няма да забравя как Игнаов дойде в образованието и какви суперлативи се носеха за него, после същите тези, дето разчитаха на него го окрякаха, коато той започна да прави кръгове от агенчета около себе си и понеже парите са малко, не стигнаха за всички. Та така. Не им вярвам аз на тези..докато няма пълна лустрация НЕ ВЯРВАМ НА НИКОГО!

Денков да не се прави на ангел, защото не е , той е работил по това 4 години, а Кунева - почто година. Просто си отмъщава на Кунева с този доклад и занимава всички. Това първо и второ, лъже, че е предлагал на Брюксел тази програма, всъщност това е инициатива от Брюксел. Все еднакви са.

Придворния глашатай Лазаров- търговецът на сирене и бакалски стоки, е голям разбирач от наука. Много ми е интересно дали има досие, защото му личи кои обслужва отдалече. Денков - първо при ген. Борисов, после при ген. Радев. Военните досиета- защитени, абе ясна е работата как са навързани. Ясна е.

ти какво искаш, този човек изглежда на обиден от живота. Рядко чета пресата в България но това което бях чел показва че той нито познава системата в САЩ нито в Европа. Силата му е в отричането, което е полезно защото системата на науката в България - не струва и пени. Освен това изглежда човека владее изкуството и да ласкае тези които го харесват .

Денков беше Уволнен алооо...защо ли? Може би защото другарката чете най-правилно от всички,а?

Тази да си затваря устата дрънка глупости и си гледа келепира-нагаждачка.

вместо да направят една лустрация, както във всички нормални държави- те все настройват общественото мнение срещу личните си конкуренти и който е по-силен в пропагандата. Колко некоректни длъжници има от парното? Вярно, че и топлофикация имаше период в който безчинстваше, но сега случая не е такъв. За заплахата за спиране на еврофондовете за наука и образование, Кунева не е главния виновник, Денков също е писал това. Какво се прави? Нали от 2012 е там до 2016? Да не би Кунева да е започнала от нулата? Много лоша черта да прехвърляш всичко на този преди теб. Познато.

Това писмо няма никакви реални последици относно конкурсите, които вървят в момента. Ако човек може да мисли, ще разбере че това са политически борби и изкарване на мръсните ризи. Печеливша стратегия. Същото бе и с парното. Като някой сбърка някъде като ято безмилостни лешояди са.

И тая кукувица я готвят пак за еврокомисар !!!

Каква наглост! Досега ти раздаваше псевдоправосъдие. Сега дойде и твоя ред. Марш в небитието!

А, ти като го чете коректно /писмото/ защо спират парите. Крадлива и нахална комунистка другарката Пръмова. Всички на съд и в затвора, то бива бива нахалство и безочие ама тази мина всички граници. Съд и затвор.

Кунева е супер нахална и алчна. За затвора е.

Няма страшно. Батко и братко отново са в играта и шъ оправят нещата.

Ти неподготвен се изказа от кочината на Пръмова.

Ей тая е олицотворение на цялата ни политическа класа от 27 години насам ... Алчна, продажна, ненаситна ,без чувство за отговорност ...дебилна ... Не разбираща нито от дума ,нито от критика ... Единствена оправия е само ...КЮТЕК ...АМА ЯК КЮТЕК ....

Да си взема кмета на Добрич и да потегля нанякъде...

Настоляла всякакви спекулации да бъдат преустановени... Самозабравила се унищожителка. Мисли си, че може да заповядва наляво и надясно. Да, ама не...

Кунева ли си , цунева ли си или на цицунева ми се правиш, но къде са мангизите от еврофондовете за "интелигентен растеж", разбирай "интелигентен грабеж"! Не дойдат ли парите, ке одиш да ги търсиш - сигурно си ги прахосала по мангалите и имигрантите:Д Брюксел няма да си играят на шикалки,както тук се случват "реформите" -"реКордите" по финансиране на родното обрЯзование! А с увеличението на учителските заплати и с "мътните" . т. е - пътните разходи до паланките и родопските селца кво праим - на кучешки впряг ли ще я карат клетите даскали?

Едни и сащи хора ,погребват БГ идиоти сте вие балгари те се васползват от васата тоес страх маниполациа. Не чакаите повече Балгариа си отива

Нали твоя кмет /детето-чудо/ опропасти Добрич влечуго проклето. Град Добрич, кмет от партията на Пръмова, известен като Данчо ТЪПОТО, но с баща Тодор ТЪПОТО, Добруджански меринджей. Дайба май..а им и на двамата олигофрена.

Да не би аз да го избрах този пубер бе добруджанци? Се га му се наведете и да Ви шиба.

Защо ли като гледам подобни снимки съм сигурен че мога да отърва майката земя от подобни същества.

КУЧКО, НЕ СТИГА, ЧЕ ЗАКРИ 4 РЕАКТОРА ОТ АЕЦ-КОЗЛУДУЙ ЗА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ, НО И ОПРОПАСТИ И ОБРАЗОВАНИЕТО! ПРОКУРАНУРАТА КАКВО ДРЕМЕ И НЕ СЕ ЗАЕМЕ С ТАЗИ ДЖОФЛА?

Писмото е най-малкото! Г-жа Кунева скапа ЦЯЛАТА ОБРАЗОВАТЕЛНА СИСТЕМА - Средно ПРОФИ образование - няма; - Общо образование - ЗАЕДНО В КОСМОСА (да се откраднат едни пари); - Назначи, всяка година преквалификация за учителите! В същото време няма нито 1 ден трудов ПЕДАГОГИЧЕСКИ стаж! НЕКОГА НЕ СЕ Е ПРЕКВАЛИФИЦИРАЛА И НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА ГО НАПРАВИ. Може само да РУШИ КУНЕВА Е ОБРАЗ(ОВАТЕЛЕН) СРУТНИК 1

Аре сега па че се учим да четем.Бившата министърка на образованието позакъсня и пропусна да ни научи на нейните специални способи на прочит.А дано съдия ти прочете оня правилния за теб текст по правилния начин с поне 15 годишен срок.

Що не вземеш да разкажеш на Кунева как тримата влъхви (вкл. Денков) те излъгаха да им дадеш парите за "центровете" и как си мислеха, че и ЕС могат да излъжат!?

Оказа се,че Нинова пак е лъгала най безсрамно!

Много си заблуден.Затова правилно си сложил своя прякор baj Onzi или просто казано никой.

Не, госпжа лъжа е Кунева.

Коректно ще да е, когато ти куч.о си в Сливенския.

Неграмотни били Българите и за това некоректно четем писмото ! Мадам Пари Банк е грамотна!

Денков напусна след като реши, че е успял да овладе трика лява ръка десен джоб. Изгради си собствена мрежа и реши да премине от другата страна на бариерата. Този е изключителено обързан с всички ВУЗ и БАН и участниците са подредени от неговите хора от ФНИ. Пазете се!

А кой друг освен ВУЗовете и БАН? Знаеш ли други научни организации в България? И ако ги знаеш, ще да е някаква си твоя специална тайна, щото други научни организации просто няма.

АЛО,НЕЩАСТНИК,С КАКВО ДА МЕ ДРАЗНИ КОМУНИСТИЧЕСКА СНАХА И КОМУНИСТКА КРИВОУСТАТА ПРЪМОВА МЕГЛЕНА. ДРАЗНИ ПОМИЯРИ КАТО ТЕБ,ЗАЩОТО ТИ СИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКОТО БЛАТО ,КЪДЕТО СЕ ВЪРГАЛЯТ ЖИВОТИНСКИТЕ ВИДОВЕ КАТО ТЕБ. ТИЯ КОМУНЯГИ НЯМАТ НАЯЖДАНЕ ,А ТЪПОТИЯТА И НАХАЛСТВОТО ИМ СА БЕЗУМНИ. НЯМА ВЕЧЕ ДА ИЗМРЕТЕ И ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТАЯ СГАН.

Куне, а ти коректна ли си ?

Денков напусна след като реши, че е подготвил терена, и време като жертва-герой да мине от странта на усвояващите по програмата, което нямаше как да стане. ако беше останал в изпълнителната власт. Този е изключителен тарикат и корумпе. Пазете се!

Не забравяйте ""ПРИНОСА"" на главният КАДРОВИК , който в това Министерство поставяше същества като Игнатов и Танев, преди Кунева...Един последователен ФЕН на "забърсване" на министри -"КАЛИНКИ" по метода "АЗ КАЗВАМ КОЙ!!!" от кръстовища, седянки и прочее

ЕС е една тотална кочина, търпят Кунева години, а сега понеже ще има избори и хоп, спираме евро парите, за да рекетираме следващото правителство.

Я, на тая много и пораснали циците ! Да не се е тунинговала при д-р Енчев ?

Просто е със сутиен, който струва около 5-6 пенсии.

"БАБА", е бременна ??? ОКРАДЕНИТЕ евра,са в ПАЗВАТА Й !!!

Той Ники Денков затова си тръгна - щото не беше съгласен да правите далавери, ма! Познавам го лично - супер-професионалист и интелигентен човек е, не набедено комунде-номенклатура като теб.

Марш оттук некадърна Пръмовице! Съсипа АЕЦ, съсипа образованието, съд и затвор за теб, предател на националните интереси!

Когато тази подмокрената Кунева влезе в затвора за национално предателство, България ще е държава на българите.

Че пръмова/кунева е комунистически боклук в това няма съмнение, но и "Г-жа Лъжа", също избълва смрадливи кафявочервени фекалии!

За Протокола : - както МониторингДоклада, така И това писмо (Авизо ? ..СледПоследно?) - СА СвръхПрецизно Ясни. ...и така, другарки и другари от Всички 'наште' десени-и-мастари : --> Се ли усетихте че ви гепсаха кат пълни лебедари ?! ---- Не знам какво Ще ги правим тия 'наште', Колеги... - а Щом при Румънците има И-досега Сериозни пропуски - Ясно че у Нас иде Содома-и-Гомора.

зомбирано нищожество изпълнено с амбиции за власт и пари

Поздрав за Пръмовица с песента на Ъпсурт "Ако"!

Оказва се, че бившата министърка на образованието е скарана с четенето, защото само тя разбира това писмо като подкрепа за ОТЛИЧНО свършена работа

ли не те прочете правилно, или ТИ НЕГО не го прочете - 9 ЯНУАРИ 2017-та: "Към края на миналата година България не е изпълнила 12 от общо 45 предварителни условия за получаване на европейско финансиране през новия програмен период. Има реален риск от спиране на парите по някои от програмите." Това става ясно от писмен отговор на вицепремиера ДОНЧЕВ в оставка на въпрос на депутати. И сред списъка на ВИНОВНИТЕ МИНИСТЕРСТВА изброени от него е и ТВОЙТО - НА ПЪРВО МЯСТО си го поставя чиляка.. И ХОП!! Понеже си много оправна и УЖ разбираш еврофондовете, ТВОЙТО ПЪРВО ГО ЗАПЕЦНАХА..

Тая жена не знам да работила за България,то явно и екипа е същия,като тоя де се снимал гол,даваха го по ТВ маниерите му и отговорите са не адекватни,на 100% се е снимал

Колко познато - всички други криви, само Пръмовица света вода ненапита! То като ѝ видиш само кривата муцуна и ти става ясно колко е права...

лъже,лъже,предизборно лъже,лъже до припадък лъже,като влаинка лъже.

Тази от много време е за затвора.

Попитали Радио Ереван: "Вярно ли е, че България е изнесла за Япония 500 компютъра?". Радиото отговорило: "Има нещо вярно, само че не са били 500, а 500 хиляди, и не са били компютри, а компоти, и не са били за Япония, а за Германия, и не са били изнесени, а са били върнати."