Кунева: Ако зависи от мен, РБ няма да се разпадне

Меглена Кунева заяви, че от нейна гледна точка Реформаторският блок няма да се разпадне заради разногласията. Конгрес щяло да има след спазване на процедурата.

Обратно в новината

Коментари - Кунева: Ако зависи от мен, РБ няма да се разпадне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази жена трябва да отиде на лекар и сериозно да се изследва. Освен това да влезе в църква и да посети гробищата, за да й стане ясно какъв е краят на всеки живот, в тч и нейния. Да посети една детска градина, за да разбере , че предназначението на една жена са децата на страната, а не да се вре между мъжаги без акъл и с големи бицепси като Борисов. Кунева е напълно сбъркана, заслепена от лесен живот, затъпяла от интриги и дезориентирано кривоустато досадно плямпало. Незрялостта й и безотговорността на Симеон ІІ доведоха до това ,че Кунева разби енергетиката ни и за всички поразии отрича с пяна на устата. Жалка картинка в една разбита страна.

Има ли още някой да се съмнява, че тая гнила слива пръмовица е способна само на едно - да скапе всяка групичка, която се стреми да оглави, докато граби с цели шепи кинти и имоти?! Да не повтарям всичко, писано преди мен - хората знаят "заслугите" й ... Отвратителна типеса, омръзнала на всички, но закачена за някакви имена на партии, с които на косъм премина бариерата и се намести в парламента и правителството, за съжаление ... А блокчето на подобните й алчни и некадърни да управляват дори и себе си "лидери" (много лидер, малко индианец в техните измислени "формации") ще се разпадне, преди да се е организирало и избрало един формален лидер, който да ги представлява, за да не ги чакат всичките да се координират и съгласуват за всяка среща ... Какво ще управляват тия нещастници, като себе си не могат?! Кой умник гласува за тях и разми "дясното" пространство, а сега и правителството заради тях ще работи с някои министерства, други ще се "координират" и разправят до безсъзнание ...

Куковицата запява своята песен, след като снесе яйцето си в чуждото гнездо! Кривоустата и този път успя да свърши тази работа! Да му мислят баа Боци и Рамаданчо Пънев! А особата Кордоба-Примо(пръмовица) може да се захване с старият си занаят да лъска бастуни.

Тази трябваше да бъде издухана преференциално, както стана на изборите за ЕП.

пръмова,да се пържиш в ада заради Козлудуй.

Ало, дира вие говорители на РБ ли сте? Само за тях драскате !

Много вожд, малко индианец е рекетьорския блок

....Кунева: Ако зависи от мен, РБ няма да се разпадне...... от вас нищо не зависи! но от тези които ви създадоха и ви крепят още зависят много неща!

комунистическата снаха - трън в петата на реформаторския блок - разкарайте я!

Кой кой кой и даде власт на тази бе ? Така ли не помните или бързо забравяте какво подписа тази - квоти за износ реактори и т.н. Не осъзнавате ли че тази е една от тези заради които държавата ни е на този хал и без икономика ? Тя е за затвор те и дали право да говори . Що за хора сме бе ?

Тия десни ли бяха? Какво значи десни- да крадат с дясна ръка и да мислят с лявата част на мозъка си!

пръмова, КАКВО НАПРАВИ, КОГАТО ОТ ТЕБ ЗАВИСЕШЕ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА И КВОТИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ? КАКВО, ОСВЕН ДА НАТЪПЧЕШ БАНКОВИТЕ СИ СМЕТКИ? ТВОЯТА НАГЛОСТ НЯМА ГРАНИЦИ! пръмова, за теб има доста определения - ГЬОН СУРАТ (извинете ме за турцизма); ПОЛИТ-ТРУЖЕНИЧКА; ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП и още много! НЕ СИ ЛИ ПРОУМЯЛА, ЧЕ ПОЛИТ-ПРОСТИТУЦИЯТА Е ПРЕЗРЯНА ДЕЙНОСТ, ДОРИ ОТ ТИЯ КОИТО ПОЛЗВАТ УСЛУГИТЕ И (плащат и те гонят - това си го усетила, нали)? Надявам се и "реформаторите" да са наясно с теб.

а оттам и уйдурмъта. просто това е геном. омраза, завист, разделение...де да можехте да разберете какво ви казват малките диаманти- Крисия, Хасан и Ибрахим...:(...бг щеше да е добра!

Все пак,Кунева ще трябва да се съгласи,че естествения лидер на РБ е Радан Кънев,а тя е една от подкрепящите го,макар и с отвращение и завист!Кунева трябва да осъзнае,че не е за лидер,но за слугинаж е печена и доказана!

Кукувицата няма нищо против да е служител на ББ, ама не приема някой нормален над себе си????

Абе Кунева и Лукарски направо се уляха. Не може конгрес през септември, а на 10 ноември. Ноември не може, щото не знам какво си. И после не може заради други процедурки. Те не си изпълняват собствените срокове и обещания. Радане, бягай от тази смрад!

Председателят на РБ не трябва да има комунистическа жилка до 9 коляно. Трябва да има поне една партия, необвързана с червените боклуци.

Въх, и к'о пра'им сега? Останахме и без партии! Боже, на кого ще даваме сега субсидии?

отнесе ги "вихрушка"-та

Пръмоа!Видяхме докъде ни докара навремето ,като нещо зависеше от тебе!Добре,че за сега почти нищо не зависи от тебе!

В коалицията Гоце/Боце, Мишо Бирата би бил министър на икономиката.

Червената кукундела носи смъртна зараза. Чупирайте я час по-скоро!

Кунева, доста ти беше увиснал носа, ама с този измислен блок успя да се закрепиш във властта! Затова ще направиш всичко възможно, за да не се разпадне, продажна мас...я такава! Доколкото си спомнят, ти беше една от тези, които за да се мазнят на ЕК спряхте 3 и 4 блок на АЕЦ!

ТЕТ, непознати приятелю, не обиждай мас...иите! Те се чукат за удоволствие, не за пари!

Кунева: Конгрес на РБ? Абсурд!

Когато се създаваше РБ не можах да преглътна тази противна особа др. Пръмова. Заради нея гласувах с отвращение.Не съм толкова закоравял ДСБ-ар и приех присъствието на Вълчев , Зеленогорски та дори и на Прошков , но нейното не мога.Чудя им се и на ГЕРБ-аджиите как приемат дясната ръка на Гоце? Абе май оправия няма.

Те се съюзиха със самия Гоце,чуди се на ДСБ как се съюзиха с нея.

орел рак и щука - стига де ! не крадете , а успокойте се и работете !

Ха ха. Тези е могат да се разберат помежду си, а тръгнали държавата да оправят. Друг път мислете повече преди да гласувате за подобни елементи.

майстора...свършва им търпението .. няма да ти минат номерата с процедурни хватки!

Генералната идея на политическата и мафиотската система е да не се допуснат реални промени. Щеше да е готино само те да са виновни, но ние също сме против промените, защото се надяваме да се облагодетелстваме от настоящия хаос. Кой да вдигне възрастта за пенсия и да увеличи вноските, като нито политиците го искат, защото ще изгубят тъп електорат, нито електоратът го иска, защото трябва да плаща повече..?! И така е не само с пенсиите, а с всичко! Затова и сме в тинята - сипете си още едно питие да и рием заедно и весело!

Имат много избиратели и се чудят какви да ги вършат. Алоу РЕФОРМАТОРИ, проверете колко сте малко и тогава се дуйте. Имате късмет,че комунистите не си стегнаха редиците и се осраха . Ама Вие сте по- зле и от тях.

Тази жена няма никакъв срам. Докога дегенерати ще подкопават всичко читаво? Докато Меглена Кунева е в РБ аз повече няма да гласувам за него. Точка.

И Корморан Исмайлов

..то и от Станишев да зависеше нямаше да падне Правителството, ама не зависеше от него! Кунева да изпълнява нарежданията на Партията и да не прави самоволни акции!

Отново пълно "единомислие" по въпроса за разпада на РБ. Хора, разберете: Крадът ви! Не търси виновника в миналото, огледай се, но преди това свали партийния чувал от главата си.

Тия от РъБъ ,кога се обединиха ,кога започнаха да се разделят ,...мноО началници,мноО нещо...

Не знам за вас, но аз не мога да понасям "бивши" комунисти "бивши" партийни секретари на БКП, синове, дъщери, снахи и внучки на партизани. Какво може да се очаква от тях, освен самоизтъкване, оправдания, демагогия и т.н. А народа - вятър го вее на бяла кобила!

Абе да отиваме на избори. Зимни, летни - няма значение. Иначе тия заедно с АБВ така ще гласуват за комундетата когато наой-малко очакваме, че знае ли се.

Бойко, бий им шута на тия! Рано или късно ще те предадат на БСП.

"Късно е либе за китка..."

Направо ме е срам, че съм гласувала за тази жена за президент. Такъв апаратчик и йезуит - ужасна просто! Повече не искам Меглена Кунева да ме представлява като избирател на РБ.

За крилатата й мисъл "Ако зависи от мен..." трябва да се поясни следното : Понеже нищо не зависи от нея, както и от останалите сателити около ГЕРБ, предлагам да празнуваме всеки ден да бъде "Ден на независимостта", защото нищо не зависи от тях а и от всички останали до 240. Така, както пееха 90-те години Замунда банана бенд. Всъщност нещата зависят от нас. Ние сме им работодател и ние можем да ги уволним. Дори и без предизвестие. Просто трябва да сме наясно и да бъдем наистина активни. Ние не сме безмозъчен продажен електорат! Надявам се , че сме болшинство.

Шилo

Става това, от което всички истински десни хора се опасяваха(ме) - тая шафрантия ще играе за БКП, защото "Вълкът козината си мени, но нрава - не!". Колкото по-рано я шкартират тая, толкова по-добре за България!

Твърде много комуняги и в РБ. Все пак нека останалите опитат да изрият първо собствения си обор от щастливите червени говедца, преди да се заемат и с проблемите на ГЕРБ. А пътем народа чака и работа по същество, напр. да се върнат, а не компенсират, едни 4.5 млд. грошовце !

Не е зле да се разпадне на една мнооого малка част - Царските глисти, проникващи навсякъде, и една голяма - истинските реформатори.

Кунева, не зависи от тебе. От мен зависи! Ти също.

в тоя деформаторски блок е пълно с лисици ... а пръмовица е дърта комунистическа лисица ... Щилиян Кунев - баща буфосинхронист .... Иван Пръмов - свекър партизанин .... имала е какво да научи от семейството ...

Подкрепям "Култура ми Янков". Това, че Пръмова е богата, не я прави носител на дясната идея. Тя е толкова политик, колкото и първия й лидер - Симеон Кобургготски.

Госпожа Кунева може да смята, предполагам. Та, госпожо, 10 % не са твърде висок резултат, за да рискувате да го делите!

С едно понятие, "ВЛАСТИТУТКА" (създадено за Людмила Живкова от Радой Ралин),може да се квалифицира тази кривоустата чта.

Колко жалко, че правителството трябва да разчита на тия смешници. А рано или късно те ще заиграят за БСП, точно както и при предни мандат на Борисов. И всички видяхме какво постигнаха. За пръв път в най-новата ни история в парламента нямаше десни.