МОН запорира сметките на Медицинския университет

МОН е запорирало сметките на Медицинския университет в София. Предложението е било одобрено от финансовия министър, съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - МОН запорира сметките на Медицинския университет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кунева да обясни публично, какво смята да прави с милионите на Медицинския университет! Може би екзотични екскурзии с любимия й подстрекател мъжествения Даниел Вълчев? Ха-Ха-Ха!

Алчната Червена Кукувица- вън от павителството. На Миланова мястото й е в психиатрията, която също съсипа.

Не мога да разбера ентусиазмъма на Кунева. Защо се намесва на страната на проф Миланова? Защото мрази Ваньо Митев или защото еврейското лоби я натиска? Защо гнусния директор на Александровска болница Костадин Ангелов все още е директор и не е проверяван за дефицит на болницата от 75 милиона лева натрупан само за една година, а проверяват МУ който е с огромна печалба. Как така Кунева ще запорира сметки, кой ще плаща заплатите на преподавателите които изкарват тези пари и нямат нищо общо с тези злоупотреби, какво се цели с това? Няма ли този Ангелов след като е осмян и презрян и изгонен от над 300 души от Общото Събрание да спре да върти интригите имда се замисли къде ще му отиде края след проявите на всенародната любов към него. Няма ли Прокуратура която да се интересува все пак къде са потънали тези 75 милиона от Александровска болница!!!

Кунева и Миланова са си другарки от детските години..израсли са в два съседни блока! Та за това ,как да предадеш другар? А на Митев му е вдигнала мерника откакто публично я охули заради наложената от нея дискриминация по повод Европейските стипендии за неговите студенти!!

..ми приятелки са от детството още..заедно са расли ...! А Митев я разлюти като я направи на кисела краставица по повод Европейските стипендии,от които тя отряза студентите му...ама сега той бил апаша...Не сме народ щом търпим подобни недоразумения като нея! Крадеца вика :Дръж крадеца!!

Не от МОН, а от ДАНС трябва да правят проверката....И не 4 а 40 човека... Да се разшетат по факултетите и да затварят Деканите наред, докато пропеят като млади петли... Защото свинските черва в този МУ са като човешки дебели черва - пълни са с ла.на ? неееее - с пари, много пари..... И като свършат тука да започнат и в МУ - Варна..... Дано !!!!!

кунева е вербувана от американците откак затвори атомната ни централа. как си мислите иначе, че това омразно същество, което българите ненавиждаха след предателствата й в ЕС, се озова на върха на властта в България, без никой от нас хорта да я е избирал за това и точно когато никой българин не можеше да я гледа, заради безумно скъпия ни ток сега....

Кунева обича големите пари..!! Има колкото щеш материал в Интернет за тази и любов!!Ама кой да се мори да рита срещу ръжена!!

Кунева и нейната маша Миланова са на дъното на тези клевети. Кунева е пътник. Борисов какво чака, Кунева вреди на коалицията!

Алчната и бясна Кунева-Пръмова работи срещу Реформаторския Блок. Трайков ще вземе под 3% само заради тази баба.

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ЛЕКАРИТЕ НИ МА!

Какви са тия професори и доценти, които могат да се издигнат над законите и да самоуправляват? Да крият протоколи, да запечатват кабинети, да заключват залата и да имат наета охрана? И ще ръководят МА??? Да им се потърси отговорност за извършените деяния и да си понесат санкциите!

Ако видиш колко неграмотно пишат и какви правописни грешки правят ще се чудиш наистина ли имат титлите ,които размахват под носа на всички. Жалка работа!

..ако прочетеш внимателно ПРАВИЛНИКА на Университета,Решението на Върховния съд по повод събранието им и закона за легитимни избори ,ще разбереш!!

Е защо в касата има 85 000000 лв?А не са в банката?Кви са тия счетоводители,а одита?

щото и те толкова разбират, естествено, че няма да са в касата, и вие се хващате за думата. То тя че куневата не знае как точно се казва

..в банка са им бе пич!Сметна палата заверява БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ финансовия им одит към март 2016!!! Митев оставя Университета с 85 милиона актив месец март!!А сега де???

Освен безочливо корумпирания бивш ректор --трябва да се проверят светките в чужбина и на деканите на няколко катедри--например на Марин маринов-от неврохирургията---3 млн евра отмъкнал от някакъ европроект-така се говори Абе тия там от 4-5 години не се занимавт с нищо друго освен с продажби на диплами в чужбина--продажби на конкурси--продажби на научни звания помежду си-- услуги за пари -- само далавери под прикритието--ние сме голяма работа и недосегаеми

Този път госпожата надмина себе си,интересно е как така върви срещу закона за висшето образувание,срещу правилниците за управление на университетите,срещу вече две ршения на съда.Обвиненията са смехотворни,това го знае и тя.

Абсолютно те подкрепям! Не съм наясно с образованието на медиците ни, но съм съвсем наясно какво "може" кунева, а то е - нищо! Най-вероятно е решила да разсипе нещо, което все още ни е останало след масовата емиграция на наши лекари! Не вярвам на тази глупава и лъжлива персона.

..че тя нали била адвокат уж...?Ще се бори до последно да защити малоумието си!С тая власт дето са я облекли Единственно Бойко може да плесне един шамар зад врата,че да дойде на себе си...

А МУ-Варна кога?

Този път госпожата надмина себе си,интересно е как така върви срещу закона за висшето образувание,срещу правилниците за управление на университетите,срещу вече две ршения на съда.Обвиненията са смехотворни,това го знае и тя.

А къде са научните трудове на ДОКТОР Бойко?

Тъпако!...

Лекарите се оказаха големи и безскрупулни "мутри "!!!

Не е вярно. И защо поставяш всички лекари, повечето от които са наистина достойни хора, под един знаменател? Не виждам нищо умно в това! Спомни си го, когато следващия път отидеш на лекар! А когато те излекува, го наречи "мутра"!

Тук въпросът не е в "Когато те излекува!" , а в " Ако те излекува!"

Добре е, че вече е ясно кой, кой е. От едната страна имаме Паръмка и машата и Вихра Миланова, подкрепяна от безхарактерния шеф на Александровска. Технят интерес е предимно финансов и се върти около едни 85 000 000 лв. От другата страна имаме бившият екип на Ваньо Митев, които се стрхуват, че може и те да бъдат привикани от прокуратурата. Принципно обвиненията са смешни. При условие, че стария ректор е докарал печалба от 78 000 000 лв., да го съдат за неизгодни сделки за 250 000 е нелепо. Съдят го че купил автомобил, ама колко може да ощетил университета 5-10% от цената му. Не го е купил на двойна цена нито си го е взел в къщи. Миланова и всякакви червени ченгета бяха изметени, сега е нужно соломовско решение - хем Паръмка да не гепи кинтите, хем порочните практики със чуждестранни студенти да спрат.

"Вече има шестима проверяващи от МОН в Медицински университет-София и те не са получили никакво съдействие за осъществяване на проверката. " Това обяснява действията на Меглена Кунева - правилни!

...леле ,леле Васе...има ПРАВИЛА ,ПРОТОКОЛИ ,НАРЕДБИ!!! СПАЗЕНИ ОТ ПРОВЕРЕНИТЕ!!! Как така МОН изведнъж реши .че има злоупотреби и айде Митев на пангара,след като до март 2016 ВСИЧКИ ОДИТИ/ФИНАНСОВИ/ са заверени БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ?? Събудете се бе ей!!!

Разгроми успешно и МОН. До каквото се докосне еврейката Кордоба-Примо, всичко рухва! Отврат!

Как няма да си защитават интересите си тази сган. Има факултети където са назначени всички членове на семейство на даден декан ики зам. декан. Ходете да видите във Факултета по обществено здраве какво е, където и двете дъщери на Митев са назначени. На декана дъщеря и племенница, на зм. декана и двете деца, абе лапачката е голяма.)

Така е, но Миланова не е решениято. В нейната клиника е същата история - роднини, любовници и деца на колеги. Самата тя е спусната за неин шеф по линия на баща и - Крум Миланов.

..баси свестния.. ..що бе ти щеше да откажеш назначение ли ,ако чичо ти беше владика ?Ае стига с лозунги.. Сигурно не са с дипломи от училище за дърводелци щом са ги назначили..

То да беше само МУ! Цялата система на висше образование е за боклука. Изградена е на корупционни принципи от вида "парите следват студента" с цел източване парите на българския данъкоплатец. Система обслужваща само работещите в нея без полза за обществото. И МиКу е един от нейните основатели.

По-страшни са роднинските, половите и партийните лобита. В този случай едно лоби подмени друго лоби. Нищо добро и двата случая. Проф. Константинов дори повдигна малко завесета и каза,че става дума за две партии, но до там не каза кои са.

85 МИЛИОНА ЛЕВА ... ТВА СА БАЯ БАНИЧКИ ... ОХ КОТЬО !

СБОГОМ НА ПАРИТЕ

СЛЕД ЗАПОРИРАНЕТО ПОЗНАЙТЕ ДАЛИ ЩЕ ОСТАНЕ НЕЩО ОТ ТИЯ СМЕТКИ

тази Кунева ще излезе най-читава от целия РБ.

а да си чувал, че нищо не е такова, каквото изглежда! И че тази от тъпотия или умишлено иска да прави погроми?!

СЛУШАТЕЛ ОТ БЪЛГАРИЯ ПИТА : ... "КАК ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ " ... НАШИЯ ОТГОВОР : "ПУСНЕТЕ ИМ Д-Р ПРЪМОВИЦА ЛИКВИДАТОРКАТА ":))