Депутат от Реформаторския блок: Кунева ни изнудва

Депутатът от гражданската квота на Реформаторския блок Гроздан Караджов обвини лидера на "България на гражданите" Меглена Кунева, че изнудва колегите си.

Обратно в новината

Коментари - Депутат от Реформаторския блок: Кунева ни изнудва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грозданчо, я кажи нещо за поредната криминална приватизацията на БТК, осежествена когато ти беше шеф на БТК, а и още по интересно ще бъде на българският народ да разбере, как се издигна от "демократично" мислещ студент през 1989 (противник на тогавашният режим) до шеф на БТК? За бузките и шията , която си отпрал, няма да те питаме :) Аман от тарикати !!

баба куневица няма ли внуци да ги дандурка, а още се прави на политик, тя е троянският кон в РБ заедно с Корманчо. Проблема е че РБ, като Герб и дпс имат един господар отвъд евроатлантика.

те всички в реформоторският блок са Троянски коне:)!

Ех Караджов, това ли ти каза Костов.

Кунева е най големият БГ политик, тя говори без да казва нищо , само БКП лозуги и локуми !

Този дебеловрат пън е интригант от сектата. Само там могат да виреят подобни ограничени и посредствени подлеци.

Изнудвачите на десните са бесните пекинези Радан и Москов. Всичко , което правят тези червени маши е в полза на БСП.

Както и да я наричате - Кунева или Пръмова, жената има поведение на държавник в труден за страната ни момент. И айде стига с костовистки простотии :)

Ох народе, бързо забрави кой ни докара до това деридже... Другарката Кунева (как всъщност пропускаме да й споменеме истинското име), скючи условията за присъединяване на РБГ към ЕС и нито една точка не е в полза на народа!

Този Гроздомир от къде изпълзя? Не беше ли послушник на Софиянски , после се поклони на Костов , подрежда му епруветките-за награда -депутат и говорител на същият ! Я не му слушайте глупостите!

Предстоящият кабинет ще се крепи единствено на тайната около КТБ.Затова данчо ментата ги изнудва с проектозакон.Ако тайната престане да бъде тайна вероятно ще има нови избори.

тази мръсница ще ти изяде главата, помни това! Запотрябвало ти е да оправяш червените бакии от предното неморално правителство. Опомни се, не живей за едната слава, мисли!!!

Много ми харесва ,,Червената кукувица ''- Кривата устица

Не мога да повярвам,че простия народ е паднал толкоз,че да вкара другарската Меглена Кунева отново в парламента!!! Сега може да очакваме спирането и на останалата част от АЕЦ Козлодуй,нищо вече не би ме учудило!!!!

Човекът е единственото животно, което си повтаря грешките. А ние, българите, явно не сме и човеци, щом дори не мога да изброя колко пъти сгрешихме.

Този пък Грозданчо много бързо започна да хленчи!Постоянно му намират топли местенца , депутат го направиха сега .А кой е той всъщност ? Световно неизвестен , безличен и нагъл.Реформаторите като цяло стоят добре , но ако не си узаптят тези геройчета ще ме накарат да се отрека от тях.

Не ме интересуват все още реформаторите с техните 9%, не са ми заплаха но им препоръчвам обединение по темата :" Злото ГЕРБ не ртябва да допускаме да управлява държавата"! Ха хаа.. как дружно внушаваха тогава, пък сега аха да се разцепят.

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал. АТАКА е реакция на имунната защита на българите, а Волен е нашият апостол

тъпи, умствено ограничени и повредени червени лозунги. И болен лидер. Ама много болен.

той е вашият апостол, горко ви! Съвсем ви е зомбирал, нещастни момченца и тъпи момиченца, вживяващи се като политици-флагмани. Вие сте за посмешище! За подигравка. Малоумници са и онези, дето ви избраха, сякаш нещо зависи от вас. Марш от сцената! Най-после и завинаги!

ако си мислиш че боко мензиса го е гржа за теб грешиш,ще го разбереш още преди коледа,преди новите избори

Гроздан Караджов обвинява Кунева че прави договорки, докато Гроздан Караджов е бил В договорката за Ненчев. Следователно Гроздан Караджов просто е изгубил един рунд и бяга да се оплаче на приятелите си във FB. Детска работа

Поне прояви някакво творчество и не копи-пействай тъпите си постинги.

Когато се правят безпринципни коалиции, само и само да се "закачим" за властта - краят е предизвестен - виж Разпадналия Блок Тези смешници, още не са влезли в парламента и започнаха да дърпат чергата, ама тя къса и кърпена в Драгалевци със стари конци от 1989

и Кунева и сивият й кардинал Даниел Вълчев са конформисти. Те са майстори на задкулисието. Затова трябва винаги да се говори ОТКРИТО за техните действия, за да не могат да се извъкнат с лъжи и дребни манипулации. Мисля си ако бях пратли Кунева в ЕП, дали нямаше да е по добре. загубата щеше да бъде 1-1.5 %на парламентарните избори. Защото приносът на нейната партия в общия резултат не е повече. А тя ако беше отишла в ЕП, нямаше да работи за РБ. Сега тя и сивият й кардинал, както и тези около нея, заедно със СДС, ще са потапящия камък за РБ.

онова, дето го твърди Даниел Вълчев за Мавъра е вярно. Това е злодеят на българската политика. Човек с нечисти мисли, зъл. РБ затова и ще пропадна, а не разпадне.

Не, не е вярно. Вълчев е съдружник на Любен Гоцев и Черепа.

..."тракторист",но с десен волан и все "надясно" тегли в браздата.... ...Знае ли някой колко десетки хиляди декара заграбена БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ "пори"...или е човек на тези дето я..."ПОРЯТ" !!!! "ДЕСЕН",ЧЕ ЧАК ....БЕСЕН ЗА АВАНТА И ЗАПАЗВАНЕ НА ...ЗАГРАБЕНОТО!!!!

Радане, осъзнай се човече - способен ли си да се освободиш от хватката на лаборантите и да станеш истински лидер, или ще си останеш марионетка - ти избираш. Боклуци като този на снимката не ни трябват.

...Той,пък Рамадан е един"ЛИДЕР"... ...на партийка ...файтон хора....реститути,фашаги и ...останали лумпени от тези ,които ....РАЗРУШИХА БЪЛГАРИЯ!!!...СКАЧАЙКИ ,КАТО ИЗОГЛАВЕНИ ПО ПЛОЩАДИТЕ С ДВАТА ПРЪСТА (символизиращи рогата на дявола) и крещейки:... "Времето е НАШЕ....НАШЕ..." ....На ви днес "Време",на тотален разпад,разруха,безверие,немотия и ...криминализъм...."ВАШЕТО ВРЕМЕ"....ДА ВИ ГО НАЧУКАМ....СДС-ари мръсни...

си червена долна издънка. Вие донесохте бедите на България с фалшивия си преход и пъклените си номера - като се почне от свалянето на селяндура от Правец, през създаването на партии, в които вкарахте ченгета, та досега. Нямаш думата изобщо! А РБ е рожба на друг ваш агент - Костов.

Този чичка с вид на тракторист по-добре да се замисли, че БЕШЕ ИЗМЕСТЕН от второто място в листата на РБ от Мартин Димитров с преференциалния вот на избирателите на РБ и за малко да остане изобщо извън парламента. Това е РЕАЛНАТА оценка на народа за неговата личност. В РБ има 3 ядра - ДСБ, ДБГ и СДС. Първите две ядра имат по около 2% електорат, а СДС - около 1%. Разликата до 9% е следствие на мобилизацията на някаква периферия, която моментално ще се изпари, ако блокът се разпадне. Пожелавам на РБ да води пълноценен дебат по важни за страната теми, да проявява единство в многообразието и постепенно да се освобождава от такива аграрни типове, като този Гроздан, които превръщат пълноценната дискусия в разпространяване на селски клюки.

"Горчивата"истина е,че всички партии и формации произлизащи от СДС,не могат да избягат от орисията си... И тя е,че винаги когато им се посочи,че политик от тях е за бунището,преносителят на коментара се посочва като "мръсен комунист"... Докато не ос..ре нещата,точно посоченият политик,и тогава:-"ааауууууу-ама той,е комунист по прикритие и ни излъга...."!!! Резултатът е-фактически-точно тази политическа сила,да е вкарала най много боклук в политиката.....

могат могат. ДСБ избяга, но не знам чию беше идеята да се хванат с Кунева. маотематическа сметка или стратегическа. Ако има избори догодина, от днушна гледна точка Кунева и нейната партия и 2 % няма да получат, докато ДСБ в колиция с други партии- десни- ще премине 4 %.

Гроздане, ако това ще ти бъде работата в този парламент - да рушиш групата в името на лабораторните упражнения, омитай се начаса !!! Ама че "гражданин" - ти къде щеше да видиш парламент без Кунева бе момче ?

Е,сега... И Кунева без тях-през крив макарон щеше да го види.......

Защо ми се струва , че Гроздан обръща нещата?Изнудването идва точно от хората на Костов , а ответната реакция се обявява за изнудване !!! Факт е, че без Кунева РБ не може да съществува , и слава Богу ,Радан осъзнава това - бавно , но еднозначно.И сега костовистите са на ход - или ще се осъзнаят и ще се съобразяват с коалиционния начин на мислене , или отново ще изпаднат в изолация.

Тя Кунева изнудва цяла държава за да я накара да закрие атомните си реактори ти се ядосваш, че няколко депутати изнудвала.

Кунева малко да се поспре, че кариеризмът вече избива много сериозно.

Ами отлюспете я бе Гроздане. Като по времето на СДС. Познавам те като мъжко момче.

Е до къде ще стигне това ново правителство с подкрепата на тази парламентарна група състояща се от такива доказали се още от сега рекетьори.Явно до никъде.

ББ да си взима ДПС тогава. Нали и без това обяви Ахмед Доган за най-великият политик.

Куневица да не знае много, защото излязоха проучванията според които, на евроизборите нейните избиратели са гласували за Капута. Виждаме кои и какви са те. Не случайно Малинов беше избран за евродепутат. Единственото по-страшно от разцеплението е това РБ да се обезличи с безпринципност.

Майкъл Чорни не успя да го изнуди, сега го изнудвала Кунева. И как с това нейно вратле дето е 3 пъти по-тънко от неговото го заплаши, че и изнуди? Горкия! Жив да го ожалиш Гроздан Караджов. Чудно ми е как така гражданите все такива приближени до Костов си ги избират за представители тук там и депутати.

С това нейното вратле ( и гушка пеликанска) успя да затвори 4 реактора на Козлодуй, които можеха да си работят поне до 2020г.

Нали не мислиш наистина, че тя затвори 4 реактора? Цялата пиеска отдавна е ясна.

тая е нахална по комунистически, отказ няма, длъжни сме й всички. обикаля из цялата страна когато създаде движението си и какво - НЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА. После избирателите ИЗПРАТИХА ДРУГ В ЕП, пак недоволна изкара конспиративни действия и не знам какво си. днес пак рови, да се маха и тя като нейски и да си гледа работата

Пръмовата снаха е едно от най-вредните човечета! Не само в РБ (реф.блок)но и в РБ(Република България).

Този нелицеприятен юнак трябва да бъде изметен от РБ. Това е един клюкар и простак. Какъв реформатор е? Той не вижда , че държавата е в тотална криза, а занимава обществото с клюкарници. Бойко не може да разчита на такива като него и Рамадан! Сигурно няма да се състави стабилно правителство. А такива като този свинчок да се махат от НС!

е и като държавата е в криза кой е виновен. какво точно искате - крадците и наглеците да си останат с присвоените от същата тази държава пари, да няма разследване, съд, присъда.. да няма връщане на присвоените държавни и европейски пари..... а останилите да плеснат и да се прегърнат като избършат насраните з........ци на олигарски, дпс и компания... е този път няма да плащаме 20 милиарда - прибраните 10 чрез експретното правителство олигарски и новите 10 милиарда с които ще запълваме дупките Б А С Т А

милиардите за нищо ги нямате!Милиард глупости в главите ви! Какви 10 милиарда прибра правителството Орешарски, като дълга за една година се увеличи от 14 на 15 милиарда, а фискалния резерв - от 3,8 на 8,7 милиарда! Поне четете, данните ги има в интернет!

И вие сте едни "реформатори", дъртите и най-некадърни комунисти в овчи кожи...

изглежда ми на евреика и ако наистина е такава ще разцепи реформаторите с помоща на гроб

Семейната и фамилия не е Кунева а Кордоба(присъщо за евреите е да си сменят фамилиите за да се скрият от общественото внимание)! А фамилията на свекъра и Иван Пръмов- секретар на ЦК на БКП и член на Политбюро е Примо!

Патологично властолюбивото зверче от семейство Порови предателката на България, снахата на ЦК на БКП, любимката на висши комунистически функционери,на Царъ, на красавеца Бурозу, направил от Европейския съюз североатлантическа подлога ПРЪМУВА, с най-голям кеф ще разбие РБ. Това личи от настървеността, с която говори за единството на блока и нейната велика роля за поддържането му. Когато в кръвта на човека е предателството, той е предател на всичко съпруг1 и съпруг2, фамилия, приятели, идеология, поведение. Доброто в случая е, че миловидната муцунка, поради одъртяване, вече непомага.

до къде стигна синята идея .да подкрепя партия чиито бос е уличен в лобиране и прекратяване на проверка на данъчни и полиция /мишо бирата/ и чиито втори лидер е уличен в организиране на нерегламентирано подслушване и с ефективна присъда на първа инстанция. а съдружието с паръмова -отврат. иване ,иване до къде го докара...

Тези от РБ( реставраторски блок) , както я подкараха няма да оцелеят до първия ден на т.н. дясноцентриско правителство.

Тя не е в час Пръмова-Кунева, болна от мерак за власт. И интересното в нейния случай е, че колкото повече се натиска и се жертва толкова повече се отдалечава от мечтата си да е нещо си от което зависи нещо. Вече няма ракета носител да я изстреля нагоре и само потъва. Ако имаше малко акъл да защити интересите на България когато имаше възможност Кунева сега нямаше да и е невъзможно да бъде фактор.

вони на безпринципност и нагаждачество. Долни издънки от СДС, които от лакомия за гласове приеха Куневата йезуитка. Дано се разпаднат по-скоро, да се отърве пространството от лъжите и недомислията им.

И честно да си призная бат Сали ми е много по-симпатичен от еврейката Кордоба-Примо! Обществената енергия насочена срещу него, трябваше да бъте насочена срещу тази куковица, кацнала в гнездото на РБ! Тя е много по-опасна за България от бат Сали и го е доказала с разгрома на АЕЦ "Козлодуй"!

Г-жа Кунева да се еманципира от Даниел Вълчев и нещата ще си дойдат на мястото. С Радан Кънев се допълват много добре и ЗАЕДНО могат да постигнат повече.

Да вземе да се "еманципира" от България, за да не и гледам кривата еврейска уста!

Е ми, 'аресахте си Пръмовица, че и гробокопача на СДС Костов, че и бат'Корман майчиния език, че и . . . Айде вижте кои са за първата малка стъпка (но голяма крачка за Родината): прочистването на България от комуно-&турко-&цигано-феодализма и пуснете останалите да си ходят !

Кой, каквото иска да си говори , но миризмата на държавния кокъл е умопомръчителна.

изхвърляйте я тази Кунева от РБ.... Споко, пак ще останете вътре само бивши комунисти и тъмносини кариеристи..

Фсеки ден ! Гюзмета до "Сини бийч" със самолета, със шветки, скоч уйски, бира, много ятки! И ас бих му клекнала на Боце! баба ТудъркЪ

Кунева да си вземе бележка. Поведението й взе наистина много да дразни. Съжалявам, но в последно време тя работи много повече за това да е разединителна линия в РБ, отколкото обединителна.

ЦЕНА! Тепърва ще гледаме кой- кой е! Хубавото е че някои хора ще лъснат и си мисля че сделките са за кратко време ,и ще ги изхвърлят завинаги от политиката.