Кунева: Правителството трябва да издържи пълен мандат

"Правителство трябва да има и да издържи пълен мандат, за да излъчи България стабилност", заяви Меглена Кунева пред bTV.

Обратно в новината

Коментари - Кунева: Правителството трябва да издържи пълен мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По време на една предизборна кампания госпожата казваше "да на нормалността".Къде е обаче нормалността в това изказване?

МЕКЕРЕ!!!

Боя се, че Кунева е по- умна от Радан Кънев, който съсипва опозицията като Иван Костов. Липсата на кооперативност от ДСБ ги прави обществено безполезни и ги унищожава , а с тях всеки който им се връзва по акъла.

Трябва да си пълен малоумник и простак, за да хулиш един от двамата единствени българи, удостоени със Европеец на годината и Еврокомисар на годината, каквато е Меглена Кунева. И да хвалиш доказана мутра и бандюга като Бойко Борисов. Всъщност трябва да си БЪЛГРИН и това е възможно.

Я да ми обясниш какво е направила другарката Пръмова ЗА БЪЛГАРИЯ, че толкова я венцеславиш??? Това, че се навря в борда на "Париба", не го броя...

Една изключително отблъскваща персона.Какви излъчвания,какви еманации ма Пръмовице,ние отдавна светим на червено и у нашенско и по свето,само поводите са различни.Ти си се цепи и полягай на Боци за постче,мен ме не облъчвай с глупостите си.Всичко е неотложно,всичко е спешно,всичко е належащо-Парламент цял месец се не открива,Боци без мандат си води някакви соарета за кабинет.

,президентчето си го мести от единия в другия крачол.

Без власт не може, а изборните нагласи не показват по- добър резултат за сините, дори е по- зле.

С принципност и последователност може.Да поработят,да отстояват позиции и идеи.Да се докажат сега,като опозиция,както им е отредено от вас.Изисква повече време,но има по-траен ефект.Направо във действащата власт,с доминиране на чужди ''политики'' и действия краят им е предопределен.Сега отговорността да си понесат ''първенците'' или и те веднъж за винаги да проумеят,че не стават.Въобще политическата система,субектите,които я представляват е крайно време да признаят пълното си компрометиране,несъстоятелност и липса на доверие в хората.В противен случай държава няма и не може да има,колкото и някои да си играят театро.

Е, то стабилност трябваше да има и при предишното правителство, ама вие всячески се стремяхте да го друсате ! Щото сме много богати да правим избори всяка година ! И сега КВО ще променят герб с "умните" си "експерт" ? Или чакат ЕС да им излее рога на изобилието ?! Май пак ще има нови избори, но този път по-рано !

Лъжлива алчна нагла нагаждачка !Само заради теб не си струва РБ да участва в правителство . Защото пак ще излъжеш и ще възседнеш някого за пари и власт.

за да излачи стабилност балгаря,трябва балгарите да имат достоини европеиски доходи ,да живеят на топло ,светло да имат канализации и асвалтирани патисчта....разбра ли кунева да си запишеш....

кат да си запише , като първо някой трябва да редактира туй що си написал ?

ами редактираии щом си рекал....

Ама те нямат настояще, как тогава ние да имаме бъдеще ??

Радан, Меглена и Корман са бъдещето на България!

особенно корман,с преправената карабина...направо точно го оцели....

май раданчо ще остане валат ?

Тая политическа курва пак стана много активна-все едно са и го забелили вече...

Да не се чете от лица под 12 години!

Как по-точно ГЕРБ,които докараха нестабилността,изведнъж ще започнат да излъчват стабилност?В моите очи излъчват по-скоро дебилност.

логичен въпрос .

хахаха най-добрият коментар досега !

ГЕРБ, нестабилност ? Нкакви лумпени се биха и Борисов омекна. Айде стига с тези соц. пропаганди.

Ти и такива като теб излъчват най-много ДЕБИЛНОСТ. И не ми трийте коментара нещастници.

По-добре побързайте и сменете настилката пред парламента! Сегашната, като нищо ще ви се стовари по тиквите скоро!

Пламен Орешарски беше нива над цялата тази паплач , която тайно се договаря,подкупва , изнудва ,продава .......!!! .... Искаме си Орешарски !

ако това не е ирония , то ти си или мазохист , или луд .

от ореховски се отказа ха всички ! и местан и пеевски и ковачки и дори сергеевич , а ти си го искаш ? той ще е щастлив да го научи .

Защо вече не се скриете някъде г-жо Кунева-Пръмова като Милен Велчев, ще бъде най-правилно да престанете да показвате, смешна сте........

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

ха дано, ама надали !

Тази женица има предвид себе си... ако може 4 години да е на власт....

Ей това човекоподобно за власт, е готова на всичко. Не желая да уточнявам точно какво, от уважение към сайта.

се превива от смях..

при наличие на тази в ръб кой и що за идиоти са гласували за деформаторите?

Нали вече Заедно свалиха правителството на Орешарски ,което беше отлично, на фона на Уродливото правителство което се задава ....от МутроГЕРБ и техните най-Големи Отрицатели и Критици ...Преди изборите .... РБ ,НФСБ-ПФ ,АБВ,ДПС !!! ... Направо е Шокиращо !!!

бързия начин от това коалиционно чудовище дето се заформя,нямате работа там.Пръмовата не я мислете!

Аз не знам толкова червен човек като теб, калво прави в дясна партия!? Да ти се начудя на акъла. Толкова лъжеш, толкова двуличник, толкова наглост никой не е имал. А Кунева ги има в излишък. Пълен нагаждач, жаден за власт, друго за нея не мога да кажа.

Баце, Пръмова,Каракачанов,Симеонов,и... Гоце! Айде викайте -червени боклуци!

Да, Пръмова, че може и да не влезеш следващия път!

въпроса за антикомунизма? Има ли желаещи? Абе някой от протестна мрежа да има тъдява...?

...КАКЪВ МАНДАТ ЩЕ ИЗДЪРЖИ КАКВОТО И ДА Е БИЛО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ТЕЗИ КРАДЦИ...НО ЗНАМ,ЧЕ ТАЯ МЪРША,АКО ПОПАДНЕ СРЕД НАРОДА КОГОТО ИСКА ДА УПРАВЛЯВА,ЩЕ СЕ ....УДАВИ ЗА СЕКУНДИ В ХРАЧКИТЕ(ИЗВИНЕТЕ) КОИТО САМА Е ПРЕДИЗВИКАЛА В ТЕЗИ ХОРА СРЕЩУ СЕБЕ СИ И ...ПОЛИТИКАТА СИ...

ТАЗИ,НЕЙНАТА ПАРТИЯ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА СЛУГИ НА САТАНАТА ! ТЯ ПРЕДАДЕ ЦЯЛ ЕДИН НАРОД ,ЗАЩОТО СЕ ВЪРГАЛЯШЕ ,КАТО РАЗГОНЕНА КУЧКА В КРАКАТА НА ВАСАЛИТЕ ,ЗАЩОТО УРУСПИЯ ОБЛАДАНА ОТ ДЯВОЛА И СЕ КЛАНЯ НА РОГАТИЯ!

Ама без тебе!

АБВ и Герб са приключили със съгласие по 14 точки от 18 и продължават вече на експертно ниво. Вземете си и Пръмовата и ПФ и да вие честито.

Госпожо ела те да си купите мандарини от моята сергия. Изкараха си пълния мандат гова лято преди да ги откъсна.

"Правителство трябва да има и да издържи пълен мандат и аз да бъда министър", заяви Меглена Кунева.

Какъв цял мадат ,бе??Няма да стане.Преди година държавата също имаше нужда от стабилност,но вие плащахте на викачи и свирачи да правят панаири и да искат незабавна оставка.Оставка на сегашното правителство и оставка за бъдещото,защото ни е ясно какво ще е !!!

Тоя (ИНСУЛТ) Пръмова има много гнусен iceface , това сигурно е от проклетия.

Абе, другарко Кунева, Пръмов не те ли научи на класов подход? Какъв стабилитет с един сикаджия, неграмотник и бияч? Какъв стабилитет с такава шайка като ГЕРБ? С такова масово опростачване, повторение на германската трагедия през 1933 година? Веднъж се стигна до пукнати глави, до бягството на този неграмотник Борисов, а сега отново ни го натрисате! Тази ваша лакомия за власт и лесни пари, за кражби на милиарди, за нови заеми, за нови безобразия, ще ви докара до ешафода. Всяко национално предателство трябва да има край. Отвъд него започва нищото.

Пръмова не забравя ,че е снаха на сикретаря на ЦК на БКП -Иван Пръмов и езикът на комунизма е общ.

Тази нощ на Рамаданчо ще му скъсат топките, а утре ще е кротък.

Аха... ама някое друго. Давайте пак избори тогава.

Потрива ръчички за нови предателства и ла-пачки!! Така е наредено ВЕРВАЙТЕ ... да е ВИЦЕ-предател!

Посочи ми поне един от политиците ни, който да не е такъв!

Леле, леле. Кво да видя! ПръмОвца направо се е попикала от притеснение, че може да съставят правителство без нея. Че и целият (мандат) го иска. Да бе, да. Ще стане...

По принцип "мисис Йес" е права. И дано кабинетът стане факт, и дано издържи пълен мандат! Ясно е това, че ще стане с цената на големи компромиси. Дано повечето бъдат в полза на България!

Дано, ама надали.

Гербери, що мълчите бе? Гласуваш за Бойко получаваш Първанката, Куневица и Слави Бинев. Честито!!

Милено ма, ти друга работа нямаш ли си? Хората се събират, излизат, почиват си през уйкенда, а ти - пак само политика и власт! За теб мъже няма ли ма? Я подкъси полата, начерни джуките, опъни деколтето, сложи лещи и си оправи прическата и ще видиш, че и за теб ще се намери някой, стига да си търпелива и да чакаш достатъчно дълго! Че така де, иначе срамота.

Стига сте плашили хората с тази стабилност! Не това е важно сега, а СПРАВЕДЛИВОСТ. А на Кунева, нищо не и вярвайте, и я попитайте защо има ордени от Испания, Италия, Франция и т.н.

КАКВА СПРАВЕДЛИВОСТ ТВОЙТА, МОЙТА ИЛИ НА ФЕЛАНФЕШИЯТА