Кунева не била автор на декларацията на Реформаторите

Меглена Кунева заяви пред Фокус, че не е автор на декларацията на РБ, в която косвено се намеква, че няма да участват във власт, в която са Борисов и Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Кунева не била автор на декларацията на Реформаторите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички простаци,които пишат обидни неща за Госпожа Кунева без да я познават вероятно имат за приоритети ракията и салатата.

Тази политическа прос.....тка и тя се не начекна

СТИГА с тези РЕФОРМАТОРИ! Такова "чудо" като РБ НЯМА,не разбрахте ли? Има само една шайка ПРЕСТЪПНИЦИ,които се стремят по някакъв начин да ВЛЯЗАТ в парламента! Дано този път ПАК не ни ИЗМАМЯТ като ги НАБУТАТ вътре! Това ще означава ,че ни очакват НОВИ ИЗБОРИ!

Др. Кунева, що ни мирясаш и да се махнеш най-после от небосклона. Не те искаме, не го ли разбра? И на тия избори ще те отсвирим. Гладна ли си, жадна ли си, та така идиотски се напъваш? Що не си купиш една къщичка на Канарите и да си гледаш старините? Пфуу...от напъни като жабата ще вземеш да се пукнеш.

Поведението и говоренето на активистите на РБ показват тяхната зависимост от БСП. Като погледнем назад от днешния ден, можем да си обясним много от "нелогичните" действия на Иван Костов. Маските паднаха!

В "сдружението" на битите карти наричащо се РБ явно си проличават Костовизма и желанието на ВСЯКА ЦЕНА да се разбие ДЯСНОТО политическо пространство!?!?!? Може би е време да си зададем въпроса:- КОЙ и ЧИИ интереси обслужват "реформаторите"??? И дали си заслужава да им "дадем" гласа си??? Кунева- ПРЪМОВА ще отблъсне десния избирател , Радан Кънев ежедневно плюе против ГЕРБ!!? Той ЯВНО работи за връщането във властта на БСП и ДПС!! НИКОГА не бих гласувал за тази конфигурация!!Целта на 1-но годишния протест беше :-Да изгоним комунистите и ДПС от управлението на държавата!! А РБ върши точно обратното?? ЗАЩО ЛИ????

То е ясно, че не е Пръмовица. Тя е заета да прави свирки на Тиквата и Цецо Кретена.

Реформаторският Блок, май, вече е виртуално понятие! Това е ДСБ, ползващо името РБ, за благозвучие и покриване на смърдящото минало на Костовизма! Няма да влез РБ в Парламента!

Тая какво ли не би дала за да влезе във властта...

Кунчето-маймунчето, тази лисичка усмяна е автор на доста добри комисиончета и далаверки покрай банката BNP.

ти си една Червена шапчица ! Нито имаш харизмата, нито визията, нито пък идеята за да бъдеш лидер. В РБ сте се събрали мишоци, търсещи власт и добър живот. Нищо добро обаче не можете и няма да донесете на България.

Няма харизмата на Меркел.

Какъв автор да бъде тя??! Нали някой трябва да й го напише!

Този РЪБЪ трябва да бъде изключен от Европейската Народна Партия, понеже по-големи саботьори и плювачи по другия член на ЕНП от тях няма! Те надминаха Сергей, Мая и Местан в пъти! Радан Кънев е СРАМ за всички! Не е нужно Сергей и Местан да дискредитират ГЕРБ! За това се грижи партньорът на ГЕРБ по "убеждение" Радан Кънев! А Сергей, Мая и Местан си пият шербета с локум в сараите на Доган и се нас.рат от смях, гледайки сцените на смешникът Радан Кънев!

По-скоро трябва да изключат мутрокомунистите от ГЕРБ самопровъзгласили се за десни , каквито в действителност не са.

МНОГО СТРАННО, защо тогава Ангела Меркел от Гернамия- мотора на ЕС- се среща толкова често с "мутрокомунистите" от ГЕРБ и дори заявява на 21 януари 2012 " Възхитена съм от Борисов" (провери в интернет) и защо Юнкер и той се среща толкова често с "мутрокомунистите" от ГЕРБ? И МИ Е МНОГО СТРАННО, ЗАЩО НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ СЕ СРЕЩНА С "ДЕСНИЯ" КОСТОВ или ОЩЕ "ПО-ДЕСНИЯ" РАДАНОВ? ТЯХ НИКОЙ НЕ ГИ ПОЗНАВА В ЕНП! АКО ГРЕША ПОПРАВИ МЕ! КАЖИ МИ, КОГА НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ МАСТИТИ ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИЦИ СА СЕ СРЕЩАЛИ С КОСТОВ ИЛИ РАДАН?

Ако РБ спомене, че ще се коалира с ГЕРБ, аз няма да гласувам за тях и впрочем за пръв път няма да гласувам изобщо. От ГЕРБ по- зле няма.

Не е голяма загуба! Не се притеснявай! За РБ (Радановия Блок) ще гласуват останалите 76 човека!

АКО ГЕРБ СПОМЕНЕ В ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ "РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК" и "КОАЛИЦИЯ" АЗ ЗА ГЕРБ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ, ОСВЕН АКО РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК НЕ ИЗХВЪРЛИТЕ ОНЗИ МАЛОУМНИК-ПРЕДАТЕЛ, ВЕЧНО ПЛЮЕЩИЯ ПО ГЕРБ РАДАН! ИМА СИ ГРАНИЦИ НА ТОЛЕРАНТНОСТ, НО ТОЯ ГИ ПРЕМИНА В ПЪТИ!

Супер! Герберите за гъби!

Пръмова не е и част от РБ итова беше доказано на евроизборите!

ПРАВ БЯХ ЗА ТОВА ЧЕ НАПИСАХ ТОВА ЧЕ ТАМ КЪДЕТО Е КУКУВИЦАТА КУНЕВА СЪГЛАШАТЕЛСТВОТО Е НЕВЪЗМОЖНО И КАКТО ВСЕКИ САМ ВИЖДА ТЯ САМАТА ГО ДОКАЗВА

дя-до

Че тя на какво е автор? Обикновена зубрачка с привилегии.

Единственият, заради когото щях да гласувам за РБ е Радан Кънев и той избяга от вас.. пак ще гласувам за Герб!

Я, спокойно си гласувай за герб, без условности:) Амин!

Ако не влязат в парламента и взимат едни пари 4 години...без да се знае какво и как го правят ЛИ Е ПО ДОБРЕ или да влязат с 4% да вкарат 7 депутата и цяла България да им види"златния палец" АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗА ГЕРБ,ще мачкат!

казала как било спред европейските практики......................................................................................

Направихте съботно барбекю от Кунева:) И кво?

Ех пръмова, ГНУС МЕ Е ОТ ТЕБ! На такива като теб, едни на юг от България казват ГЬОН СУРАТ! Продаде се, измами и предаде и България (пред-присъединителните глави ЕНЕРГЕТИКА и СЕЛСКО СТОПАНСТВО и т.н.)! За "доброто обслужване" евр(оп)ейските ти ментори те наградиха с "европеец на годината", съответно солидно подплатено финансово. Платиха ти през ПАРИ БА и те "освободиха"(предполагам стигнаха за "основния ремонт" на фасадата и задните ти части). Не им се сърди - и на тях не им трябва вече един политически труп в собствената му държава. За твое сведение - твоите колежки от Ботевградско шосе са по-достойни, защото го правят за "насъщния"! Типично в твой стил си оставяш отворена вратичка към борисов(една народна мъдрост гласи: Краставите магарета през девет баира се надушват!). Ако искаш да направиш нещо полезно за РБ веднага го напусни (още по-добре България), защото има само две причини за присъствието ти там: 1. Платила си си мястото. 2. И те са като теб! И НАЙ-ВАЖНОТО НИКОГА, АМА НИКОГА, ОТ УСТИЧКАТА ТИ ДА НЕ ИЗЛИЗАТ ДУМИ ЗА БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГЕТИКА, ЗАЩОТО ИМА БЪЛГАРИ, МНОГО ПО-НЕРВНИ ОТ МЕН!

с една дума радане ти еднолично ли управляваш ръбъ щом кунева и лукарски не я приемат и не знаят ти еднолично с костов си я приехте декларацията тя какма излиза бре радане плашипутарник ниеден

Напълно неадекватно е поведрнието на тези от РБ. За мен е ясно, че от тази формация нищо няма да излезе. Те даже не знаят какво и как биха реформирали. Под "реформа" разбират поредното прецакване на българите и запращането им в отчайваща бедност.

Борисов,ако стане депутат първа ще избяга при Герб.

нямо да те изберем за депутат.

не бъди толкова сигурен..

Pesh0

Тя има много повече избиратели от Радан и Костов , взети заедно.

Имай малко почтенност,след като органа в който е обсъдена и приета тази декларация е решил това,никак не е коректно да не кажа нещо по силно да излизаш и да казваш какво ти конкретно мислиш пък вижте те останалите без да са на нивото ми са приели друго. Ей затова много членове на партиите от РБ се колебаят да застанат открито зад блока, виждат ,че между ръководителите и най вече Кунева често прави глупави коментари.Това не ми харесва.

ДСБ изпрати Малинов в Брюксел с подкрепата на Кунева и за нейна сметка. Ако бяха сами нямаше изобщо да се чуват сега, Господин комунист Костов

Фурнаджийската лопата си е фурнаджийска лопата !!! Тая не я интересува нищо друго освен да се закачи на лапането...

всички знаете добре, че без костов и таkива като него българия ще си остане в третия свят

България е страна от третият свят най-вече заради лицето Иван Костов. Личността, която доказа, че десните могат да разрушат държавата по-успешно и от левите.

Костов и Радан веднага да се махнат от РБ ! Кунева и турците нямат никаква работа сред тях. ДСБ да ходят сами на изборите. Така или иначе те ще имат 12-14 депутати, със или без Кунева и турците.

Pesh0

голям виц си надиплил , Костов сам с 12 депутати :) Отстъпва само на заплахата на Мая с протести.

Да си кажем право в очите. Никой не обича различните. Колкото повече се различаваш от стадото, толкова повече ще те мразят и завиждат. Нищо лично.

jingiby

Култът към личността на мутро-милиционера стигна дотам, че да бъде избран за футболист на годината в България, а го гласяха и за заслужил художник. Все пак Кунва, не е такава простакеса, като комунистът израснал на филии с мас и стигнал до елита на СИК...

Да простакеса не е , но..... Ляга за пари с Пръмови. Че и сватба дигнаха..... Пачата си е пача ша знайш

jingiby

Всички жени лягат за пари...

Един хубав ден и в България може да стане като в Европа, но остават само още 20г, за да може махалото да се върне в изходна позиция.

Тя е психически неуравновесена. Жалка дърта пръчка, готова на всичко за пари.

Можела да кара с 300 лв на месец! Това го разправяше по телевизията преди да стане еврокомисар и да продаде интересите на избирателите за остатъка до 3 000 лв. ПОДКРЕПЯМ +++++++++++++

една друга бг дама, разправяше че ядяла на ден има-няма за 5 лв. храна, на бисквитки и топла вода...

"Не,не,нее,не съм аз". Кунчеце,це,каквото и да правиш пътя към властта ти е затворен.За да не се чудиш много защо е така,си спомни за АЕЦ-а и за главите.

Pesh0

Кунче , бегаи от блока на Костов и се гушни с Надка . Ще имате по голям шанс да влезете в парламента , от Радан и Костов .

jingiby

Все пак Кунева беше избрана за европеец на годината в ЕС, а Борисов за футболист на България, но у нас...

Нищо лично, просто бизнес-Реанимираните Атака!

Тая люспа слухти и се ослушва санким да не сбърка в клякането, че ако бат Бойко вземе властта белким я покани на държавната ясла да зоби. Тя цял живот туй е правила.

Кунева, алчната кариеристка, дори не може да подтисне егото си и да застане зад общо приетото решение!!! Нито неудобство, нито срам, само алчност...

+++

Кънев е обикновен Кънчо (да, оня) мек - априори преди изборите събаря мостове. В това отношение помага директно на комундетата, и ще поеме по прашната дорога на Лостов.

Разбира се, че не е автор, нали и тя е от комунистическото котило като Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Мисля, че Кунева е износена от всякъде,напълно амортизирана-духовно, идейно и физически. Само очилата се и остават не променени. Бабо,бабо имаш ли внуци? Кожата ти не е еластична вече, нерабираш ли!!!!!!

Не подкрепям г-жа Кунева,не гласувам за г-н Борисов,но знаете ли коя е разликата между тях двамата?Тя етази,че г-н Борисов е лице на ГЕРБ,а г-жа Кунева пречи на РБ! Не можем да разберем НАСИЛА ли я задържат в РБ? Ако РБ влезе в парламента това ще е голяма ИЗМАМА !

Милиарди хора по света се опитват да достигнат нирваната, при която и туй до края и ДУШАТА В РАЯ, ама до колкото съм запознат - за сега няма ПОСТИГНАТИ ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ!!! Та и нашата КУКУВИЦА така..............!

Кунева не била автор на декларацията на Реформаторите Мисля, че тепърва предстои разпад на "дефлорирания" блок. Тях не ги обединява някаква идеология, а частни интереси.

Не разбирам ти какво си се загрижил за реформаторите,гледай си твойта партийка

След като съм им доверието си на евроизборите, имам право остро да ги критикувам, за това което в момента прави Костов и Радан.

Пръмова, изхарчи ли вече хонорара от французите за затварянето на Козлодуй?