Кунева готова да състави правителство

„Готови сме да поемем мандат и да съставим правителство”, заяви в Добрич Меглена Кунева, като подчерта, че тя поема отговорността, а Движение „България на гражданите” /ДБГ/ има план как да се случи това, съобщи Дарик.

Обратно в новината

Коментари - Кунева готова да състави правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожо Мунева, закони има в нашата страна....Законовата ни система е много добре съставена и изградена. Законите ги има това всичкото е направено вече,написано, обяснено...Проблема е там, че всичкото това нещо НЯМА КОЙ ДА ГО СПАЗВА

..аа готова цъвти и ша върже,ма кат не влее у властта и родата кат и подири сметка за потрошената пара и па ша изкриви д.жуки и ша гледа криво кат на миналете изборе хахаха

Да и това е най-правилно за България.Нака управляват Движение България на гражданите ще е за добро.

Готова ли си ? Мислех да ти кажа да си лягаме,но като ти видях набръчканата мутра ми кацна самолета..

Знам, че е готова. По принцип е ясно, че като държава сме стигнали дъното, но ако мадам yes ще ни съставя правителство, дъното може да се окаже блато.

Мадам Yes е винаги готова за такива неща.

е ма другарко пръмова ,вече много маимуни станахте на клона за кражбите, ти, серго, местан. да не изброяваме повече, че няма място. ха спри се поне ти, че нямаш маи никакви шансове.осъзнаи се,жено!

Всички са готови да съставят правителства - и хамстерчето Станишко, и Властолюбеца Костов, и другарката Кунева - АМИ ПОСЛЕ???? - после си пълнят джобовете от комисионни и добавки към заплатите, а народът пак мизерства. Ако тези тримата вземат властта, ще видим през крив макарон и работа и хляб и пътища. А както са казвали в древен Рим VIA VISTA EST, т.е. пътят е живот - трябват ни пътища, за да дойдат по тях и работата и хляба при нас!

Стискам й палци да мине 4 %.Да я видим как ще се оправдава 4 години за присъединителните золуми.

Тя е готова само дето хората не я искат

Вървяла лисицата през гората и видяла враната да лети на заден ход. Попитала я:-Ти защо летиш на заден ход?-Сега има демокрация. Както искам така ще летя. Решила лисицата също да тръгне на заден ход. Не щеш ли,зад един храст се показал мечока и я. . . изненадал. Ядосала се тя и продължила пак на заден ход. Зад втори храст се показал вълка и също я. . . изненадал. Зад трети храст изкочил заека. И той. Ядосала се лисицата и си казала: Само да ми падне враната ще й откъсна главата. В същото време се появила враната и лисицата я попитала:-Каква е тая "демокрация"?И мечока, и вълка, и заека ме. . . изненадаха. Враната й отвърнала: -ДЕМОКАЦИЯТА Е ЗА НАС, ДЕТО СМЕ НА ВИСОКО. ЗА ВАС ДОЛУ ОСТАВАТ ИЗНЕНАДИТЕ........

Направих си труда да изчета постингите. Само един съветваше Пръмовица да "дава напред". Всички други отрицателни. Досега не бях срещал толкова отрицателни гласове.

грешно си прочел. чвека я съветва да дава отпред:)

Не вярвам на социологическите изследвания, които дават тези резултати за Пръмовица. Тя със своите измекяри - Прошков, Зеленогорски и др. отблъсква хората. Българина не обича предателите.

Абе, тая защо си смени фамилията.Не беше ли Пръмова. Да не се разведе ? Да бе, разведе се със съвестта си.

Каква стойка е заела,сякаш е глътнала бастун и се мъчи да го изплюе..Дали ще влезеш изобщо в парламента,бе другарко Пръмова ?? Какво се слагаш на всяко гърне и мерудия.. Върви си търси друга работа,там при Барозу..Ще завеждаш отдел " Страсти"..викат,че много те бивало..

Боже пази България!!!

Тази първо трябва да даде обяснение в качеството на каква е член на трилитералната комисия, заедно с Цветелина Бориславова ? Комисията си има сайт и публикува своите членове.

другарко кунева ти освен за тартурка на някой бардак не ставаш за нищо друго, ХОРАТА НЕ ТЕ ИСКАТ В СЕЛО А ТИ ЗА ПОПСКАТА КЪЩА ПИТАШ, МЪРШИ САМО ЗА ЗАТВОРА СТЕ

Тази не се ли пенсионира като евродепутат ? Каква и беше пенсийката ?

..................лелина.......лелина...лелина

Пръмовица нещо здраво е слънчасала - сигурно си милси, че народа има мноооого къса памет та не помни кой предаде интересите му като затвори едни блокове от АЕЦ-а... и за награда отиде на 30К евро месечна заплата + 10к евро за сътрудници /дето повечето си ги усвои тя/. Да ама не - гад мръсна комунистическа. Подлога..

Тая бабичка комунистическа защо не вземе да се скрие.

Тази и по-зле и от Станишев...

рибата в морето та тигана сложила .......мечтиииииииии

Важното е, че е готова да продължи да лапа. Както гласи народната поговорка - крушата не пада по-д0алеч от дървото! А като знаем червеното дърво на тая никаквица, знаем и на какво е готова само и само да е във властта и да мези от баницата.

Тази е най-голямото менте. И нема срам. Тя има най-голям принос за дереджето на народа сега!

Тази госпожа пак успя да ни избяга и забрави да си изпие хапчетата...

Тя се гласи,ама няма кой да я нагласи защото на нищо не мяза!

Няма по-страшен политик от ламя с голямо самочувствие. На всички устите им знаят много, но решенията на проблемите, далеч не са толкова сложни. Сложното е, че на първо място се мисли за лобистки интереси, а това почти никога не е съвместимо с интересите на българския народ. Там идва трудността, хем да се правим че работим, хем да точим държавата законно.

Нещастна еврейка гладна за власт...Може да съставите правителство в сянка...

там от сянката я правят смешна., а тя се вживява като единствено-кадърна

Хамелиони. Хамелеоните (Chamaeleonidae) са семейство влечуги....тези малкоподвижни влечуги са прочути със способността си да променят окраската в зависимост от фона на околната среда.... Между зелените листа хамелеонът е зеленикав, но ако бъде сложен върху кафяви листа или голи клонки, той постепенно става кафяв.... Големите му очи са с особено устройство, защото могат да се движат самостоятелно: едното може да гледа напред, а другото назад. Тази способност е много полезна за търсенето на насекоми, както и за предпазване от врагове. Хамелеонът се движи много бавно, от крак на крак, като с всяка крачка се придвижва с 1-2 cm. Само ако е застрашен, прави скок от цели 50 cm, за да се захване за друг клон. Той не може да гони жертвите си, затова ги дебне неподвижно, след това изстрелва дългия си, лепкав език и улавя жертвата. Езикът му е по-голям от тялото... Какво нещо е еволюцията, хем еволюираме, хем приличаме на "прадедите" си.

"ДБГ няма да влиза в коалиция с БСП" - ние сме част от тях, като ДБГ е от еб*ната страна, защото аз съм снахата, а те - тъпкача.

Кунева- Пръмова/комунистическа сган/- Те в селото не я пускат Тя за КМЕТ се гласи!!!

ДА на Меглена Кунева!!!

Пръмова

Комунева, защо страницата във Фейсбук на Станишев е цензурирана. нали се пише демократ?

А дали ще имаме правителство ????

Куха лейка.........

Кой ще е в кабинета? Ангеличин и Прошков, които дойдоха от ДСБ ? Който подреди първи в листите? Същите тези, които не се отказват от изборните си длъжности в ОС, където са избрани с квота на ДСБ ? Това ли е НОРМАЛНО ?! По лицемерни сте и от БСП.

КРИВАТА УСТА ЩЯЛА ДА СФОРМИРА ПРАВИТЕЛСТВО...АМА ЕИИ ...ЗАТВОРИ 3 И 4 БЛОК НА АЕЦ КОЗЛОДУИ ЗА ДА СИ ОСИГОРИШ МЯСТО В ЕВРОПЕИСКИЯ ПАРЛАМЕНТ....БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЧЕ Е БИЛО ПРЕПОРАЧИТЕЛНО ЗАТВАРЯНЕТО НА 3 И 4 БЛОК НА АЕЦ КОЗЛОДУИ А НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!! ТЕЗИ ФАКТИ ИЗЛЯЗОХА СЕГА,А ТАЯ С КРИВАТА УСТА БЕШЕ КАТЕГОРИЧНА ЧЕ ОТ ЕВРОПЕИСКИЯ СЪЮЗ КАТЕГОРИЧНО СА ИСКАЛИ ЗАТВАРЯНЕТО ИМ!!! БЪЛГАРИ МИСЛЕТЕ ИНТЕРЕСУВАИТЕ СЕ И ОТИДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ-НО- ЗА ТАКАВА ПАРТИЯ КОЯТО НИКОГА НЕ Е БИЛА В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ!!! НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ С ЯСНА ПРОГРАМА !!! С НАМЪ И БОГЪ БРАТЯ БЪЛГАРИ....

Вземете ме мене! Нека аз, нека аз! :D:D

Кунева била етърва на Ц.Ризова. Ц.Ризова се маскира на обективен журналист за да извършва по-коварно манипулации в лична изгода.

Иван Пръмов има 3 синове: Андрей Пръмов - женен за Меглена Кунева (български политик) Климент Пръмов - женен за Уляна Пръмова (бивш генерален директор на [[БНТ], понастоящем продуцент на "Лице в лице" по bTV[1]]) Райчин Пръмов

Лелееее и Куневица се гласи да управлява.Комунистическата снаха се е взела много насериозно.И през ум не и минава,че може и да не мине 4%-та граница.Аман от самозабравили се идиоти.На луди ни направиха с тъпите си предизборни послания.И си вярват,вярват...

Тая червена кукумявка ще ме умори от смях.Такава вопиюща тъпотия и наглост, че чак да ти се доповръща.