Кунева призова НС да излезе с декларация за Шенген

Вицепремиерът по европейските политики и институционалните въпроси Меглена Кунева призова НС да излезе с декларация за Шенген.

Обратно в новината

Коментари - Кунева призова НС да излезе с декларация за Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За г-жа Кунева :link

кунева, с каквито и измислени декларации да излизате, трябва пределно да ви е ясно, че с Тази съдебна система и прокуратура - могат и има сметка да ви приемат само, и единствено в зоната на идил и С. Корея, където ви е мястото де.

Кунева имитира някаква дейност. Наивниците ѝ вярват.

Била вредна за България КОй си ти би простак дето го казвашА кой и какъв е лицемерния Станишев терориста АхмедДоган и Местан Първанов ОРешарски .Защо не пишете за тези мръсници ?Защото сте техни слуги и подлоги а вие прдажни мекерета . Ако всички бяга като Кунева отдавна да сме се оправили .Жалки пладнешки разбойници -И вас ви чака трап метър на два .Амин?

Първо. Статията е за Кунева, а не за изброените от теб негодници. Второ. Не ти прави чест да наричаш обикновените хора "жалки пладнешки разбоници"!

Абе може да бълвате колкото си искате простотии по адрес на жената но сме в ЕС благодарение на нея и ако не бяхме там отдавна да сме Руская губерния и крпостни на товариш ПУтин Децата ни могат да работят си пътуват свободно и да си търсят работа . Иначе щяхте да гледате света на кукуво лято така че аз и вярвам че мисли доброто на хората Лошото е че крадците от миналото правят непрекъснато интриги и така си минава живота нашия в една заблуда .Старите умираме от недоимък младите са необразовани достатъчно и им пълнят главите с лъжи а живота е кратък.Но тази жена не е МАя МАнолова тъпата клюкарка интригантка .Тази жена е пълна противоположност и знам че ще направи каквото може за България Но и тя ечовек с единственно човешки възможности а не е Бог .Така че нека спрем с лошите думи и българската ни простотия да престане .Така е когато някой върши нещо хубаво господата от БСП иДПС и АТАКА започват да го оплюват защото не са добре във властта и интерисите им са съмнитлни Това е присъщо на дребните души повече от собственния с нос не виждат.Но и вие ще умрете и никой няма да ви помни с добро но аз тази жена и вярвам защото толкова години не промени своите възгледи и политика спрямо България За един човешки живот това е голямо нещо.

Бабо, Бабооооо! Много си наивна, Бабо! Тая кукумявка е същата като Мая Манолова.

"Куневата каквото и да направи, тя не работи за доброто на България! Избяга от конференцията за бежанците, където стана още по-ясно,че тези 240 дупетати и правителството усилено работят по преодоляване на демографския срив в страната ни. Ще правят всичко необходимо за "бежанците" да се приобщят в нашето българско общество. Що за безочие -какви пари от бюджета се отпускат за 1 бежанец и какви смехотворни са минималната заплата и пенсиите в България? Държава със затихващи функции, заден двор на ЕС и преден фронт за НАТО."

дрисла,скрий се,че си за затвора само

ПРОТИВ съм да се хармонизира визовата политика, обмена на данни и ОСОБЕНО ВАЖНО по правилата за предоставяне на убежище.

Куневааа ма! Не на искат оти сме К-О-Р-У-М-П-И-Р-А-Н-И.Което значи,че каналитуе са готови и чакат само деня да започнат масово траонслиране на имигранти,трева и прогресивни идеи към леговището на баба Меркел и другите брюкселци.С нашето цирикане за тоа Шенген само открояваме до каква степен не ни искат и всеки се сеща за причината.Само Кунева и сие не са сяща.Интересен трике,че тия в Брюксел не не отхвърлят всички,а оставят една-две държави,които да са дежурни по несъгласие.Така се избягва неудобството да се види,че ни отхвърлят единодушно.Щот пък тогава са налива вода в мелницата на пропагандата на Вл.Вл.Той и без туй бая си я усъвършенства пропагандатаДобре работят.Време е някои да си вземат поуки.Макар че Вл.Вл. е леко разсеян и пропусна да си оправи икономиката и корупцията.

Госпожа YES е вредна за България

...само аз ще иго наместя в кривата мутра ...ако не го поеме ....кривака през устата мрасна ...крива ...

КЙ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА - ПЪРВАНОВ - АГЕНТ ГОЦЕ ОТ ДС - ДОГАНОВ - АГЕНТ САВА ОТ ДС - КАРАКАЧАНОВ - АГЕНТ ИВАН ОТ ДС - БОРИСОВ - АГЕНТ БУДА ОТ УБО - ЛИЧЕН БОДИГАРД НА ТОДОР ЖИВКОВ - СЕРЕГЕЙ СТАНИШЕВ - ПРИНЦ ОТ ЦК НА БКП - ПРЪМОВА - ПЕПЕЛЯШКА ЖЕНЕНА ЗА ПРИНЦ ОТ ЦК НА БКП :))))) ........ ТОВА СА ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРА :)))

каквото и да направи, тя не работи за доброто на България! Избяга от конференцията за бежанците, където стана още по-ясно,че тези 240 дупетати и правителството усилено работят по преодоляване на демографския срив в страната ни. Ще правят всичко необходимо за "бежанците" да се приобщят в нашето българско общество. Що за безочие -какви пари от бюджета се отпускат за 1 бежанец и какви смехотворни са минималната заплата и пенсиите в България? Държава със затихващи функции, заден двор на ЕС и преден фронт за НАТО.

Заслужава да бъде унизена и прокудена от България.... СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ Е ТАЗИ .......нямам толкова отвратителна дума с която искам да я нерека..... СРАМ И ПОЗОР ПРЕДАТЕЛИ!!!! И утре изберете си ги пак......

А, ма! Колкото и да се блещиш, ще гледаме Шенген през крив макарон. И задника си да съдере, хората са ни преценили.

Тази квачка само се святка. Не знае ли, че никакви декларации няма да помогнат?

Ква декларация ма, като приеха декларация против птичия грип, той стресна ли се?

ма на селу

Някога далеч от тук в друга вселена България може и да била е изпълнила за момент някакви технически критерии, ама в нашата вселена техническите критерии си останаха същите а техниката която ни подариха за да отговаряме на тях полека лека взе да дава фира. Термовизионните камери по границата от години не ловят тълпите нелегални емигранти дето наште управници се мъчат да ги покръстят в бежанската вяра, а пари за нормална подръжка на граничните катери просто няма. Та госпожата първо трябва да проагитира финмина за некоя и дрега стинка, па тогава да вдига в атака на декларативния фронт и останалите лаладжии наречени политици.

ес ще имат полза, и то голяма, но БГ - НИКОГА

Като чета коментарите разбирам че простотията е повсеместна, не се прави разлика между Шенген и Еврозона.

Като чета коментарите разбирам че простотията е повсеместна, не се прави разлика между Шенген и Еврозона.

На тази патка само приказките и обещанията са големи.

Обичайното за госпожа Примо много говорене без покритие, не казваща нищо. Но господин Зеленогорски, да погледне лунния пейзаж на съществуващите пътища включително и в градовете и тогава да бълва глупости какво щели да направят. Нищо не могат да направят, видно е от 25 години. Тъпота и безгрижие.

Тая като разбра че и вземат МВР от ресора и се активизира.

ОХ КАК Я ОБИЧАМ ТАЯ КРИВА МУЦУНА!

Ако говориш като жена-виждал съм я отблизо-на гърдите и могат да завидят и манекенки,а като политик е начетена и има дар слово-има връзки в Брюксел и наистина може да работи както трябва-аз съм безпартиен и говоря безпристрастно.

Ти за сексуален партньор ли ще я взимаш, що ли?

Това е оптична измама от перспективата която си видял, докато си лизал.

Никога няма да ни приемат.Съдебната ни система е като "дебела дама"-тя трябва да е независима според демократичните принципи т.е.разделение на властите-те обаче правят каквото си искат и недай се боже им направят забележка,врещят,като ощипана девственица.Поради тази причина те "ще си разиграат коня , защото се нарушава демкр.принципи".И на Бойко и на Кунева им е ясно ,че не могат да им повлияят да се променят.Ако Европа ни приеме-ще ни приеме ,заедно със Съдебна система,която взема подкупи и не може да бъде променена.Това е омагьосан кръг-само ако се отчитат пред Президента или мин.-предс. ще им хванат "спатиите".

КОЙ ЛУД Е ГЛАСУВАЛ ЗА ТОВА ГРОЗНО МРЪСНО И ПРОДАЖНО ЧОВЕЧЕ?! ТРЯБВА ДА НЕ СИ БЪЛГАРИН И ДА МРАЗИШ ДЪРЖАВАТА СИ ЗА ДА НАПРАВИШ ПОДОБНА ПРОСТАЩИНА.

КОЙ? ТА В ТАЯ ДЪРЖАВА Е ПЪЛНО СЪС ИДИОТИ!

Е защо си мислиш че в тая държава нещо зависи от гласуването.

За влизането в ЕС спряхме напълно сигурни реактори на АЕЦ-Козлодуй. Въпросът е за влизането ни в Шенген от какво още трябва да се откажем?

От дъравата си

Госпожа Кунева вероятно не помни, че една от целите на Народното събрание е именно влизане на държавата в Шенген, но държавата ни не може да влезе в Шенген просто така! Верно е, че Шенгенската зона е повишение на икономическия стандарт на българите, но това ще е така за не повече от 10-15% от българския народ. Някои стоки ще станат по- евтини, други ще поскъпнат до безумни размери. Влизането в Шенгенската зона трябва да е много предвидливо и обмислено решение. Това не е само политически, а повече икономически ход. Много е важно в държавата да има създадено повече български търговски марки и да се подобрява постоянно тяхното качество. Шенген е ползване на по-скъпи стоки, защото са по- качествени, а като следствие от това заплатите са по- високи. Освен свободното движение на работници и капитали, Шенген представлява още повече икономическа помощ за всичко. Близо две години ще плащаме едновременно с левове и евро. Шенген означава икономическо изпитание за народа ни и е добре да се знае това.

Влезем ли в шенгена,само заплатите ще останат български!

За да получиш заплата, трябва да има кой да я плати и с какво. В този момент се сгромолясва бизнеса. В момента има огромна междуфирмена задлъжнялост, а с влизането в Шенген много ще фалират директно поради неплатежоспособност. Сигурно ще получим поне 20 млрд за тази операция, но трудност ще има. Това ще е край на един дълъг процес, след който стабилизирането ще трае поне 5 години и никак няма да е лесно на всички. Тогава ще е важно да се спестява и харчи предвидливо.

Sm3hurk0

Освен заплатите, че ще останат същите, ще вдигнем качеството - от второ на трето.

а какво мисли другаря Бареков от "България Без Гражданите"?

ОЩЕ ЕДНА ЦАРИСКА. И БОРИСОВ СЪЩО Е ЦАРИСТ ИЗГЛЕЖКА, ЧЕ КОБУРГА ДЪРЖИ ЗДРАВО НЕЩАТА В РЪЦЕТЕ СИ БИЛО ТО КАТО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ , БИЛО ТО КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ИЛИ С ОХРАНИТЕЛЯ СИ БОРИСОВ! КОГА ЩЕ РАЗКАРАМЕ ОТ РЕПУБЛИКАТА ТЕЗИ МРЪСНИ ГНУСЛИВИ ЦАРСКИ МЕКЕРЕТА?!

като стигнем Румъния тога да се пробваме !

Трай коньоза зелена ливада

Ами убедете ги бе, Кунева.То само с декларации не става. Направете реформа в съдебната система, тогава може и да ви чуят.

Това ли е най-важното бе Тъпунева, хората мизерстват, нямат работа ниско заплащане а тая пача ни занимава с глупости.

Що не стана политик да ни занимаваш с умнотиии... Чакай наготово да дойдат у леглото ти предложат работа...аман от тъпънари

каса че имат представителства в зяла источна европа, но в балгаря никога не биха досчли. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това никак не е глупост, а акт с много сериозни последствия. Влизането в Шенгенската зона е сериозно мероприятие, от което в началото малко хора ще се радват- не повече от 10-15% Всички ще обеднеят и започваме отново, но да се сравняваме с богатите европейци. Шенген означава увеличение на всички стоки със спекулативна цел, защото повечето цени са, както в Европа и цените ще паднат. Всички храни в ЕС са по- евтини, което е успокояващо. Бензинът, токът, водата, ще придобият европейски размери. Бензинът все пак ще е според стандарта ни, което не е проблем. Като цяло вдигаме стандарта, но е болезнено за всички. Това е залагане на същността на качеството в условия на тежка конкуренция с по-силните от нас. Ще е време за много повече старание.

Вывести Францию из еврозоны обещает лидер партии "Национальный фронт" Марин Ле Пен. В интервью газете Financial Times она заявила, что это произойдет в случае ее победы на президентских выборах в 2017 году.

Другарко Пръмова. Не може наши политици да отправят послание към общественото мнение на страните, от които зависи нашето приемане в Шенген. И в същото време тези наши политици да не са се допитали до нашето обществено мнение. Не забравяйте другарко Пръмова, че Вие и другите около вас се радвате на символична обществена и електорална подкрепа в страната си. В тази ситуация най-добре да си гледате прането и гладенето и да не образувате мисли за националния интерес. Ако много Ви влече темата вземете напишете една книга барем, в паузите между манджите.

Пръмова до 1992.Сега - Кунева .Иска да ни набута в Шенген и в Еврозоната ,точно защото и двете ще имат съдбата на еврото.Нашият гениален Милен Велчев направи врътката на дълга от долари в евро и ние днес държим първо място по бедност в ЕС ,но пък първо по обща и детска смъртност ,по корупция ,по неефективна съдебна система ,по здравеопазване,

Кунева, не му трябва никакъв Шенген на бедният български народ! Трябват ни работа, добре заплатена и здравеопазване за да не изчезнем като нация.

не знам защо, но като ѝ видя муцуната ми се иска да ѝ изкривя мундзата и в другата посока, че така е много урудлива! да не говорим за другите ѝ некачества а още повече като политическа проститутка. ма то

Хората не ни щат, понеже в Булгаристан има огромна корупция и престъпност!

Точно така Мигленче.Шенген е сега най-важното за България. Другото ще си дойде с времето.