Меджидиев: Следващата седмица ще бъде обявена поръчка за два медицински хеликоптера

ЕК да се върне на масата на преговори за ваксините, призова служебния министър на здравеопазването и допълни, че предстои да бракуваме още 2,5 млн. ваксини, а искат да закупим нови 7 млн. дози

Обратно в новината

Коментари - Меджидиев: Следващата седмица ще бъде обявена поръчка за два медицински хеликоптера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Меджедиев,само хиликоптери ни липсват!!!Цъфнал та вързал!

А колело, колело тати ще ми купи ли???

Лъжливи циркаджии,развитието и нивото на тая уж държава е на ниво 15 век.

От 33 г. слушаме само ЩЕ , ЩЕ , ЩЕ , кажете нещо в мин.св. .

Явно "нашите" хора са готови за усвояване на средства.

ето защо умираха по 500 души на ден, защото петков за едно селфи е уговорил с лайен ваксини с които да ни ваксинира всички по няколко пъти, а сега ще ми говорят колко мислят за нас, мислят само как да се докарат на началниците

Не са хамбари, а хангари.

Вместо да демонстрираш загриженост за едно внуче на някой си , кажи какво става със стоежа на детска болница! Строим спешно заводи за военна техника, а децата ще чакат!

Така и не разбрах , пари има ли държавата за тия хеликоптери или няма, щото и аз мисла да взимам последната G класа на лизинг ама знае ли се несе знае

Как ‘в близост до лечебни’ … на покривите на лечебните заведения директно, за кога ще ги прехвърлят от тук от там.

НАЛИ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НАПЛАШИ БЪЛГАРИТЕ СЪС "СТРАШНАТА ВАКСИНА", КОЯТО ЧИПИРА ... .... СЪРБАЙТЕ СИ СЕГА ПОПАРАТА НА ПРОПАГАНДАТА - НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА Т.Н. "ДЪРЖАВА", НИКОЙ НЕ И "ГЛАСУВА НА ФАЛШИВИТЕ "ИЗБОРИ", И В РЕЗУЛТАТ САМАТА МАФИЯ Е ВЕЧЕ "НЕВАКСИНИРАНА", ЩОТО...НЯМАШ ЛИ "ОВЦЕ" КЪВ ОВЧАР СИ ТИ ВЕ ...СТАВАШ ВЕДНАГА ОВЦА НА ГОЛЕМИТЕ ОВЧАРИ ! СЪРБАЙТЕ СИ ПОСЛЕДСТВИЯТА НА ПРОПАГАНДАТА - ШИБАНИ ЧЕРВЕНИ ФАШИСТИ !

Нали си имаме ф-16, на хартия, за какво ни е нещо друго? Тиквунът предложи, с каквото има, с това да се работи, парите заминаха по други направления. Не слушате вожда, и за това той пак ще ни тъпчи, защото сме оФце . Явно от тази сделка, няма да се открадне много, и за това се бави.

Хеликоптер на български се казва вертолет. Срамно е представителите на държавните институции да не знаят думите.

Насрахте се с тези хеликоптери, като че ли ще купувате международната космическа станция, симатохата е кой да гушне комисионните и колко да са те, а иначе ви е презкура, нека мрат дебилите, те са 80%.

всички дози в задника на Фон Лайняната и семето и!

Летателните апарати не се съхраняват в ХАМБАРИ, а в ХАНГАРИ. Много прост народ, най простия на Земята

аз пък моя си го държа в хамбара.

Ма не стоварвайте невежеството на министъра върху народа!

Като едното нищо могат да ги заключват в някакви хамбари. В Пд имаше хеликоптер ен полк, толкова ли няма летци. Сега и ваксините.... Това е изнудване! В полза на фон Лайен... Ще ни обезкостят тези мошеници!

Прости журналистически отрепки.

Тези прословути хеликоптери станаха,толкова известни,че чак в Зимбабве най-вероятно се говори за тях.Големи приказки малко дела.Сякаш се борим срещу невидим ( Голиат)а е толкова лесно да се закупят,но явно има големи интереси,кой да гушне комосионната или по лошо,непукизам.Без коментар!!

Не съм сигурен, че е добре хеликоптерите да са в хамбари. Май трябва да са в хангари, но то за редактора е едно и също.

Слушах интервюто по радиото - Меджидиев упорито използваше думата ХАМБАРИ, той звучеше като гузна ученичка, която бърза да сподели колко се е готвила за това събеседване :)

Изчезвай ! Не струваш! И никакви ваксини повече! Това е жива отрова, която ни убива!