Медведев остава премиер на Русия, Игор Сечин ще му е вице

Новият руски кабинет ще стане официално известен след 7 май

Обратно в новината

Коментари - Медведев остава премиер на Русия, Игор Сечин ще му е вице | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне този път няма чернобилски дъжд на манифестацията ,щом такива като лицемерката Нинова са навън и не консумира колет от зеленчуци изпратен от синът и в САЩ.

нищо ново от руската кочина..ха.ха тези не търпят еволюция само революция..ха.ха азиатски му работи..ха.ха

Обратното щеше да бъде НОВИНА!

АНГЕЛА НА СПРАВЕДЛИВОСТТА !!

Шефът на "Роснефт" Игорь Сечин работи по договор, съгласно условията на който е длъжен да работи в компанията още две години, уведоми ТАСС прес-секретарят ня "Роснефт" Михаил Леонтьев, коментирайки информацията в СМИ за еветуалното преминаване на Сечин в правителството. До края на 2020 година сиреч. Така че тази новина си е просто един фейк. Подробнее на ТАСС:

Мафията пак остава на власт.Красивая страна Россия ... но жаль что она заселена (с ватники)

ХАЗРСКАТА мафия Дмитрии Медведев /Давид Аарон Мендель/ и Владимир Путин-ШАЛОМович

Уважаема, редакция!!! Оправете си бутоните за гласуване, защото съществува възможност за манипулиране - реципрочна подмяна на броя гласове за даден коментар!!! Ако не вярвайте, пробвайте!!! Ако не вярвате, мога да ви изпратя скрееншотове на определен от вас е-mail!!! С неуважение към вас, ваш 112!!!

от руския интернет, освен нещо подобно, но не съвсем - в царьград, няма подобен фейк.

неназован източник, който е запознат със ситуацията в Кремъл и не е назовал имената на вице-премиерите - поне в страницата на царьград чета точно това черно на бяло. ВВП е казал изрично, че ще назове имената след инаугурацията си на 7 май. Освен това чета, че "акциите" на Медведев доста са паднали. пак там. и категорично мнение на назован източник, Михаил Делягин. Изобщо каква е тая смелост и кураж да публикувате като категорично реализирано решение нещо, за което никой нищо не знае и което ще бъде обявено след 7 май? Само защото някакъв неназован източник го твърди. Така че

Stan Stan

Журналисти, сър !

Е, краварски подлоги? Пак изненада!!!

Каква изненада бе боклук. За демократичните държави е най-приемливо този некадърник да остане на власт, за да може да доубие всичко в тъпата ватна държава, както унищожи икономиката. Този лилипут освен да краде за друго не става.

Боже, Боже...

Каква изненада, каква футболна драма, драги зрители и радиослушатели...из известен скеч от миналото на Шкумбата...

Точно като в арабските емирства....не,че са по-различни но ония поне са по-хитри