17-11-2017 20-11-2018

Коментари

rossenjt@

А кой ще помага на Русия, когато бъде изправена пред банкрот?

тъй си е! на раша винаги може да се разчита ще им отпечатат купоните за храна безплатно в россия!

Като цяло Централна Америка е в криза, и то благодарение единствено на политиката на САЩ в региона. За да не ме опонирате - срещу кого строи стената на мексиканската граница Тръмп? Не е ли срещу онези "щастливци" от банановите републики, радващи се на щатския протекционизъм? Явно се наситиха на добрия живот у дома и тръгнаха към центъра на благата, точно както африканците към ЕС. А Куба и Венецуела без намесата на САЩ наистина щяха да са нещо по-различно.

ми те бяха, после ссср се намеси, и ......

Че от кога Куба спазва американските санкции срещу Венецуела?! Държавната "Петролес де Венецуела" изцяло притежава 32 танкера, както и още няколко танкера в съсобственост с Петрочайна... някой пак ни кръщава на ангро;)

да идват руските танкери с бензин и нафта и да сритат задниците на хамериканците!

баба пена? Колко руски танкера имат руснаците?

Така хубаво ги подкрепят от половин век и нагоре, че са цъфнали като китайска роза. Още карат коли производство 60-те години на миналия век. Евала и машала за таз Руска подкрепа...

Медведев обеща на Куба винаги може да разчита на руските ,...,.......ракети! Забият братушките няколко кюнеца С 400, Искандер и Калибър и лудите говеда от краварника ще имат икономическа блокада ама кукиш

Русия трябва да разположи ПРО в Куба за да сдържа фашистка Америка и тяхната агресивна политика в света!

Медведев обеща на Куба, че винаги може да разчита на руска подкрепа за увеличаване на мизерията.

Руския ИМПЕРИАЛИЗЪМ е най-добрия приятел на кубинския СОЦИАЛИЗЪМ! Аз ли съм изкукал или дрогаря Медведев? Дали той не се е нашмъркал яко?

Мижави суми. От този стокообмен са предимно хавански пури и алкохол за Русия. Русия няма как да им тури газопровод, а корабоплаването им е гола вода. Така че им е през оня работа за тях. Просто да имат някой близо до САЩ. Дори полет тямат до там.

Пари няма, но вие се дръжте. Дежурен лаф на гиганта на руската политика. 500 мил. стокооборот между държавите е колкото цената на яхтите на гнома...

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

Запада освен санкции да прилагат друго не знаят, но ще си берат последствията, по този начин затягат така наречените режими и ги бетонират....абе аланкоолу направете така, че самите хора да усетят хубавия живот и те сами ще свалят "режимите" си както ги харичате вие! Кой днес бяга от хубавото!

Да бе, добре че Рейгън доведе СССР до просешка тояга, та Източна Европа се отърва от комунизма. Иди сега кажи на някой чех, словак, поляк или унгарец, че при социализма са живели по-добре - ще те набият!

те дори и да унищожат РФ нали се сещаш че после идва ред на следващата държава ? сещаш ли се дебил сакат ?

желаю харошее настроение.

Време е руснаците пак да разположат ракети в Куба. Малеее, каква паника ще настъпи в САЩ .... Генерали пак ще скачат от прозорците на Пентагона при сигнал ,,Руснаците идват "

Ти са опикан пенсионер - бивш военен, нали?

БРАВО

значи скоро няма да се оправят.

Руска подкрепа, за гарантирано мизерен живот ...