Медведев нарече украинците "свине" за отказа да спрат бойните действия за Рождество

С примирието Москва се опитва да засегне репутацията на Киев, смятат американски експерти

Обратно в новината

Коментари - Медведев нарече украинците "свине" за отказа да спрат бойните действия за Рождество | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не си в час приятелю. Нивото на лидерите пада откъм запад, където просто копае дъното. Пълно е с ненормалници и откровени случайници, без качества дори за отговорник за тоалетната на МОЛ! Като започнем от неадекватният деменциален старец БайДрън, ръкуващ се с призраци, минем през некрофила Макрон, палавата мис Трас, готова да натисне ядреното копче, но незнайно за къде (защото географията й куца), нейният предшественик с разрошен перчем на пациент от Карлуково, наследничката на немските нацисти Ана-Лена Бербок, дето по стара германска "традиция" след 80 години пак се копри да праща "Леопарди" в Русия. Знаем как трагично завърши предишният им опит - като на изпаднали германци... Еми като се натискат, ще ги опраска пак дядо Иван с дългата тояга и ще си седнат на д-тата...

Аз толкова ниско ниво на руски политици не помня. Тези се държат и говорят като улични хулигани. На какво отгоре?! Автомобили ли произвеждат, компютри ли, смартфони ли, таблети ли... На времето майка ми донесе съветска елка със слънчева батерия, много добре изглеждаше, обаче правеше следното: натискаш бутон, появяват се 4-5 цифри, изтриваш, натискаш втори път, появява се половин цифра. Натискаш трети път - появява се "Е", натискаш четвърти път - нищо не се появява. Явно бяха откраднали някаква технология, после е работил цял институт по тази елка, накрая са я поляли яко елката с водка. Целият колектив от учени и лаборанти се е търколил под масата мъртво пиян и се е родило това чудо на техниката - съветска елка със слънчева батерия. Още я пазя, но не разбирам знаците, които излизатр на екрана. Да взема утре да натисна един бутон, белким се оправи, ама дано не гръмне.

Точно така свине и не само, за мен са хиени. Господ да ги накаже

Не мисля, че Путин иска примирие, заради почивка на армията си. Мобилните телефонии могат да бъдат подслушвани и издават местонахождението им, както стана ясно по Коледа и загинаха руски войници. Освен това, едно освобождаване от задачите води до отпускане, до размечтаване на войниците от двете страни на фронта и не случайно, според статистиките в света, повечето трудови злополуки са след почивните дни. Но е възможно Путин да разчита и на това разтъжване по стария живот и бит, на размекването и немотивираността на украинските войници, а да държи в бойна готовност руските, освен ако не спазва истинските християнски празници. Защото той твърди, че осъзнава братоубийството на войната и антихристиянската й същност, подкладена от неправославните.

Кремълските фашисти разбират , че губят завоевателната война, и само псуват от злоба и безпомощност. Малкото насрано Меченце се опитва да се прави на велик терорист като началника си - жужаКъсий.

Няма повече място на просташка пРоссия сред държавите от днешната човешка цивилизация! пРоссия-този тумор на днешната човешка цивилизация, задължително трябва да бъде премахнат и изчистен!

Не разбирам, ама руската мечка още воюва с частна армия.

Това, за какво ти говори, а в Украйна се бият англичани изроди, поляци фашисти.

Правилно им го е казал Медведев на тази продажна сган! Цоцкат пари зад океана и продават народа и земите си хората около зеленски-боклуци!!!

Не украинците, а украинските ръководители! Те са жадни за пари, препродавайки западното въоръжение! Не им се спира и за час!

Спокойно евроатлантически фашисти тангото е бавно,но винаги актуално. Ще потанцувам с вас педеруги шибани

Вчера опънах в гъза Костя Копейкин.

къде бееее , къде се бутате сред големите ? С мижавите 2% от Световният БВП срещу Златният Милиард с едни поне 55-60% , къде сте тръгнали да рипате бе , будали ? Какво имате - човешки потенциал ли , научно-технически ли , индустриален (бухахахаха) , IT (хахахахаха ) , какво ? Едни ядрени ракети ви останаха , а Магучая Красная Армия се видя че и за чеп за зеле не става . Как не ви е срам въобще да си отваряте плювалниците ? От "3 дни до Киев , 3 седмици до Ламанша" сега за бавно танго приказвате. Че те точно Запада това може със години да го танцува......един Ленд-Лийз и туй то ! Украинците добре се справят....то навремето една Чечня ви разката , че тея ли , део целият цивилизован Свят е зад тях.

Русия е Империя на злото.

Ти си империята на лайното!! От както сме с ЕС и НАТО сме спряли всякъкво развитие, кво развитие, топим се като масло в тиган. Шибани фашисти, ще ви троша зъбите, един по един ми идвайте само!!!

Руски фашисти - рашисти.

Нещо не се връзват понятията руски диваци- комунисти и християнството. Руснаците правят ли военен парад на Коледа?

Наемници на Путин са черкезите-чеченци бе, малоумник! Изпрати дивите орди да избиват цивилно християнско население!

Бандеровските фашагинимат Батальон Шейх Мансур, от чеченци. Онзи ден са убити 35 души от тях Батальонът е създаден от агента на Ми 6 Дудаев Така, че си ЕПМ

Не смятам, че англичани и поляци християни.

ти си молодец......травмирай украинската смрад!

Наемници на Путин са черкезите-чеченци бе, малоумник! Изпрати дивите орди да избиват цивилно християнско население!

Ха, ха, ха! Лауреатът на наградите Дарвин и водка Сталичная говори за смирение. Е няма такава наглост.

И този седнал да ми говори за християнство. Изпращат мусюлмани да колят християни. В Ада ще гори цяла вечност!

Са се побъркали напълно.Нахлуха в чужда държава,изтрепаха доста народ и даже претендират да определят кога да се бият и кога не.Заради такива педали Русия ще се превърне в най-бедната държава,а можеше да е най-богатата.

Свине бяха наречени клоуни управници, а не украинци. Мога да твердя, че този, който пише такива партенки, за журналист не става, а тава за продажно, безгрьбначно леке.

съдейки по кометарите и минусите неска усраинските тролове са на двойна надница

те са си такива....

От западните свиневъди само свинска пикня, тор, Ковид 19 и Озонови дупки !.

Медведев прецизно точен както винаги! Браво!

Ти си цървул.

Като ги гледам какво правят рашките и си давам сметка, че Хитлер направо ги е въздигнал наричайки ги получовеци. Те показаха на света, че са НЕчовеци.

Русия спря ли войната на Рождество-24,25,26 декември. Как очаква само по нейн кеф да спира и почва

В Русия Рождеството е на 7 януари

я да питам руски лизачо , войната, в която сега искате примирие за Коледа къде е ? В Русия ли ? Или в Украйна ? И руските орки спряха ли огня на 24-26 декември ? И откога болшевишкият отпадък станахте православни и въобще вярващи ? Аре беж към Азия , в близките години се подготвяйте да празнувате Китайската Нова Година , освен Байрямите......

Не е за вярване колко виодитени са руските лидери, като бесни кучета са, усещат, че края им наближава и хапят като змии.

Тия руски сволочи вече дори не прикриват нацизма си. Пълни фашизоиди. Омразата към целия цивилизован свят ще ги погуби.

Свине са!

Стига бе ! върхът на падението . Да празнуват пандзчиите от Вагнер ли ? Баси , спец операции с затворници и пи..ли !

Медведев е юдей , на какъв се прави ,а е и пасивната страна в ония отношения с шефа му !

Не са свине! Само Зеленски и типигьосите от Банкова наистина са такива

"Дори неграмотната немска женска Бербок ..." ахахаха тоя ме кефи как ги троли яко хахаха

Какво обича един наркоман??? ПАРИ И ДРОГА,това е неговият бог.Шута Зеленски отговаря напълно с това определение Унищожиха християнските храмове с бомби,подгони и разграбват имущество на московската патриаршия в Украйна Принуждават хората да се прекръстят отново в църквата която обслужва неговите фашистки интереси.Това не ще остане безнаказано от силите в който вярваме и ни дават надежда в тежките моменти Дано Путин приключи по бързо всичко това Амин дай Боже,

коментар https://www.youtube.com/watch?v=12gxuGQW4SE&ab_channel=LikeADoctor

Защо продьлжавате да публикувате глупостите на това злобно и човеконенавистно хуманоидче...Оставете го само да си умре в цинизма и простотията

Бандерюгите са белязани укропрасета от които света няма нужда.

Точно руснаците ли се изкараха най големите християни?Те които хвърлиха срещу Украйна ислямски главорези в лицето на чеченци и дагестанци.Те които атакуват суверенна Украйна с ирански дронове избивайки мирно население.Те същите които миналата година не спряха да обстрелват хората по време на страстната христова седмца преди Великден.Бог вижда всичко

Изявленията на Външната Министърка на Германия по повод двудневното спиране на военни действия от страна на РФ по границата им с Украйна (анексираните територии са Руска собственост,) биха могли и наистина проява на невежество, независимо, че биха били и конфликт на интерес. Два факта трбва да се отчетат. Първият е, че политиката на Украйна и по-специално на академичните среди там, се характеризира с крайна антируска агресия; липса на обективно излагане на факти; изопачаване на факти; и подчертано адресирана към читатели на Запад. За разлика от тях, руските академични среди пишат обективно, но главно на руски в много области. Затова, малко пояснения за западни читатели и забудени украинци (руснаците това го знаят.) Един основен проблем в конфликта Русия-Украйна е липсата на разбиране за държавност у украинците, като това датира от почти 1000 години. Руската държавност датира като една условна официална година от 1103 година. Това е годината на първата писмена Руска Система от Закони създадена от Княз Владимир Всеволодович Мономах (преводът е мой и може и неточен да е.) Той прнадлежи на династия Дмитриевич (това го предполагам, но не е от династия Риурик, дефинитивно), които са били собственици и са управлявали областните градове Суздал (официално основан 1024; по други данни е от 9ти век) и Ростов (862 година на основаване.) Независимо, че има данни за славянски племена населявали тези земи от 2 век не може да говорим за държавност. Официално Киев е основан 1037 година, като преди това е била построена само Църквата Св. София без да има град Киев. Киев става основен търговски център по време на Киевска-Рус, но не и административно държавен център. Правите разлика между търговски окръжен център-град и административен център-Столица. Както в съвременна Германия Столицата е Берлин, но основният бизнес център е Щутгард. Киев е бил ханзейски тип основен търговски град. Писах, че по това време администратияния град е Владимир след, което - Москва. С прости думу, административната неграмотност, липса на уважение към руските традиции, култура, Закони, Споразумения, Религия, Църква ако щете, и т.н.; но отявлен стремеж към забогатяване на всяка цена и с всички средства е украинска черта у Зеленски и групировката му, не е еврейска такава. Последното е коментар свързан с това, че на мен от самото начало ми беше крайно чудно, как един еврейн не уважава споразумения (Евреите имат вътрешен усет към Закон и Норми.) Мисля, че писах многократно, не може да потъпкваме и оставяме на произвол и унищожение европейски народи; хора с европейска традиця и култура, ценности и т.н. и да протектираме хора, които не се спират пред нищо и живеят с мотото “След мен и потоп (Зеленски.)” Трябва да се намери диалог с РФ на политическо ниво в EU, за да се постигне правилноторешение а то е връщането на земите им (прознаване ан анексите им,) и приемането им в EU (ако искат, разбира се, но това би било много добро и балансиращо решение за всички – един хубав двуплолюсен моден на управление на EU.) Коя репутация се руши на Зеленски и групировка? не терористи? Ни най-малко. Дори напротив, потвърждава се.

... как може да ги пишеш тези глупости, след като цивилни биват обстревални, като животни, домовете и бъдещето им разрушавани от тези некадърни руски идиоти ... голяма смелост да стреляш по беззащитни хора и да говориш високопарни тъпотии, като този клоун медведев ...

Анексираните територии били руски. Браво ма. Утре ако прати Гиркин във Варна, Варна руска територия ли ще стане.

Надявам се да доживея разпада на руската кочина.

Моля тези православни хростияни, които празнуват Рождество по Юлиянския календар, със свинско ли посрещнаха Новата година, или с постни манджи? Защото тогава бяха Коледни пости според Юлиянския календар. Фарисеи и лицемери.

Не ги е нарекъл, ТЕ СА такива!

“ Из Дневника на Стефан Стамболов: Всеки българин, който милее за родината, ще види, че Россия иска да унищожи Царството ни”

Да, Левски се е борил за чиста и свята Република, иначе цар- султан все от зад за народа!

Американците, които са смешка във военното дело се изказват, пародия :D!

Не просто свине, а крастави свине. Нали знаете че след Путин идва Медведев? Сбогом на красотата...

“ Захари Стоянов за Русия:”Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели, са биле против официална Русия.” “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” Русчук, 1-й Март 1886 г. З.Стоянов Из предговора към статията на Георги С. Раковски “Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите”, публикувана във в.”Дунавски лебед”, 1859 г.0 Захари Стоянов, статия “Русия и българската криза” пише: “С безобразните си военни действия през 1804, 1807, 1828 и 1854 тя опожари страната, погуби населението и в крайна сметка я остави на произвола на поробителите. Трябва да се отбележи, че тези войни не се вдъхновяваха никога от интересите на България, чието име не бе дори произнасяно. Не е ли Русия тази, която разруши градове като Свищов, Русчук, Силистра, Сливен, Стара Загора, Разград, Варна и т.н.” Коментар: Разгледана в по-широка перспектива, тази политика на Русия към България (а и не само към нея) е “дообогатяване” на панславизма, същността на който се изразява главно в непризнаването на отделни славянски нации и тяхното разглеждане като различни групи от един и същ народ, предопределен да се обедини под скиптъра на руските императори. Точно в този дух е прекроена и цялата история на българо-руските отношения. “Всяко тържество на България е смърт за Русия”, пишеше в един брой на “Русь” покойний екзалтиран славянофил Аксаков, за когото се проляха толкова сълзи в Софийското книжевно дружество. “Какви са тия Крумовци, Симеоновци и Борисовци? Разве не можеше и без тях?”… пишеше същий тоя Аксаков на княжеската прокламация към българските солдати, в която се казваше: “Вие, синове и потомци на Крума и пр.” Виждате доколко е жесток бил горещий славянофил. Негова милост желаял, щото ние да се не обърщаме към нашето минало, да заместиме името на Крума, и Симеона с Иван Грозний и с Екатерина Вторая. ”

“ Христо Ботев за Русия Публ. във в. „Знаме”, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51 “Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на „общата повинност” и, когато ние пожелахме да оставим пепелищата на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка преобърна на рай, и да са върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни български души за да ни отвърнат от това намерение. Но това, което не можиха да направат устата на продадените блюдолизци, направиха казаците със своите сулици и камшици и с копитата на своите коне, направи правителството със своите темници, със своят Сибир и със своите 25 по гърбът. Вие няма да повярвате, ако ви кажа, че в едно село казаците извързаха сичките старци, мъже и ергене и, като ги испроводиха „куда Макар телят не голял”, не оставиха не една жена необезчестена, ни една мома неразвалена и ни едно дете неизнасиловано. Тие испокрадоха имането и покъщнината на селяните, испоклаха им птиците и добитакът и сичкото това премина ненаказано от страната на правителството. На мяста даже и кръв са пролея! Кажете ми после това не ще ли нашият народ да заеме мястото на евреите в Европа? Не е ли сичкото това знак, че тоя народ са смяташе и сега даже са смята за стока, с която секи има право да са обърща както иска? На нашите викове за свобода, на нашите стремления за братство и за съединение със славянете и на нашите трудове за прехраната на тирането никой почти не обърща никакво внимание. – Първата рекрутация, която правителството прибърза да направи по колониите, има твърде печален исход. Правителството натовари 1,000 души български момци в един твърде веран вапор и ги испроводи на Кавказ в такова зло време, щото от бурите вапорат потъна в Черното море и нашите отидоха да защищават от рибите своето ново отечество.”3

по украинските свине!

Този Медведев явно е загубил връзка с реалността. Първо нахлуват с оръдията и оръжията после не били християни украинците. Второ руските военни, били си отдъхнали, че нямали да спрат....-е по неговата логика и те са свине, защото не желаят да спрат Ужас, ръководството на русите е ....

що да спира огъня

Коледа мина преди две седмици ,що да спира огъня...

А вие изродите от кочината дали спряхте когато Украинците празнуваха.

Съвсем точно определение!

Значи, руснаците ядоха бой в едно училище където умряха 600ч., сега войниците им ги е страх в окопите и се чудят как да дезертират, у путя да замаже очите и да ги успокои малко предлага примирие. Тоя същия, дето обещава примирие, обещаваше и че няма да нападне преди 1 година.

Около 200 са доказаните, другите са на кайма и надали ще ги преброят точно. Ситуацията е като в завод Миджур - някои са се изпарили от взрива. Тоя завод беше взривен от руските диверсанти от ГРУ.