17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,, Просяците прибалтийци, изперкалите поляци, осраните мозъци..." Дипломатическа лексика на нивото на руска кръчма. И този е на най-висши държаавни длъжности.

"На свой ред обаче бихме искали европейските граждани не само да изразяват тихо недоволството си от действията на своите правителства, но и да кажат нещо по-ясно. Например, да им потърсят сметка, като ги накажат за очевидната им глупост." Е, и ние очакваме СЪЩОТО от руските граждани!

На всичко сме съгласни и ще го преживеем ,само и само Русия да умре.

сега са препълнени и се греят с водка, ако осъмнат де.

брутално копеленце ... жалко че тоя кочинарник 500 години трови света и пак ще стане патакламата в скоро време, в смисъл никога няма да се оправят, сега ще има размирици, щото такива изродчета като тоя, вожда му, лавров, шойгу, милер, рогозин, и тн и тн ще бъдат линчувани от руснаците!!!

чакай си да бъдат линчувани ще видиш какво ще стане :) Това не са ти българи това са руснаци и ще се борят ако трябва и до смърт. На враговете им!

Комунистите в руската кочина бяха по нормални от сегашните управляващи КГБ лайнари. Тези изроди са за газовите камери и крематориумите...

Над 800 коментара и 90% са русофобски. При условие, че общественото мнение за Русия е наобратно като съотношение... ясно кой плаща на тролове.

Другарко Дърева,фобия значи страх,знаеш ли го това!?!Не значи омраза!!+

При СРЕДНА заплата от 200$ в Най голямата и богата на ресурси държава да наема тролове в най бедната европейска държава с МИНИМАЛНА заплата 350$ зада обясняваш колко са зле е Руска работа Хахахха.

Тези съвсем са изтрещяли

Какви времена доживяхме!?!?КГБ да чете морал,на нормалните хора!?!?!Всички при Ленин и Сталин,заградени сте с армия и милиция, иначе нормалните руснаци,ще ви бесят по стълбовете!!

си гледайте вашето населено и вашите хладилници и вашия студ. Че май е по-голям от нашия.

Mноoго злобно съществo! Изпycka cи налягането. И нищо Вярнo в излoженото.

А какво ще кажете за населението на вашите съмишленици в Северна Корея?!?! Там пък каква им е целта та гладуват!?!? Крепостните селяни са си крепостни селяни и след столетия!

Кой говори за ,,празни хладилници,,.....? Подобни глупости демонстрират тоталната безпомощност на руските политици да се справят с проблемите които сами създадоха на народа си...

ще разбереш кой говори ..

Време е Медведев да вземе влстта в Кремъл, тогава Путин ще им се стори детска песничка на укронацистите и западните меки китки.

Оуу цепката която крие калната пещера се е развихрила! Ако не се сещаш си виж името!

Нали вие в русия ще сте на топло и вашите хладилници ще са пълни, какво толкова се тревожиш за Запада? Ти само с мисълта за Запада ставаш и с нея лягаш! Ти други проблеми нямаш ли си, или те е яд, че сина ти вече ще вижда Запада само през крив макарон?

Само това изказване доказва глупостта на кремълските джуджета! СВОБОДАТА Е НАЙ-ЦЕННОТО НЕЩО И НЯМА ЦЕНА, ДРУГАРЕ КАГЕБЕЙЦИ!

Покрай морето всички сте тъпаци, явно не знаеш какво е свобода за да пишеш за нея. Само погледни джуджетата на запад - зеленият клоун е по-нисък от Путин, Гутереш е по-нисък от зеления клоун, столтенберг е висок колкото зеления клоун, макарона е висок колкото путин, само дядката от белия старчески дом е над всички, но пък в главата му има вакуум.

Може да сме на изток от Шопландия ,но имаме по- западно мислене от "столичани"! Факт доказан с времето! Причината се корени в една фраза на великия Ърнест Хемингуей" ВСИЧКО ,КОЕТО НЕ Е НА МОРЕ Е ПРОВИНЦИЯ!"- ШОПЕ!

А то блестиш с ум след като мярката ти за интелект и възможности е ръстът на човека! Всъщност дори и това не е, както си личи от оплитането ти в поста! Та яж си сапуна, че пари си давал, какво като се пени! Ти за това си само една чертичка и то наклонена

Samo 6opite sme ora v BG, Vsi4ko drugo e ciganje i turci

Какво да кажем за вашето население?! Безумци по принуда?!? Или водката и киселите краставички (когато ги има) хем топлят, хем притъпяват чувството на глад!?!? Точно от такива като теб такъв коментар е смешка!

предлагам на всички бензиностанции да има две колонки - едната за русофоби с по-скъп петрол и другата с по-евтин за русофили.. и да се сложи тапа на тръбите, които водят към домовете на русофобите, да се ограничат във всичко, което се нарича руско.. та дано им замръзнат злобните, продажни сърца подклаждани от дедко отвъд океана..

Също така всеки, който е за Путин, Русия или прословутия руски газ, петрол или каквото се сетиш руско нека замине ца Русия и повече да не се връща. Мисля, че е справедливо.

Да бе да,няма да мръднат от тук,тия копрофили!!!

А нима смяташ, че твоето сърце не е продадено за евтин газ и бензин?!?! Нима после няма да ядеш храна добита и доставена с гориво от скъпата колонка!? Толкова си смешен и късоглед. Разбираемо е защо си русофил, нямаш и собствено достойнство! Не те упреквам за това че си русофил, но не те и карам да гъзолижеш! Чудя се, защо напоследък всички русофили се държите като подтиснати?!?! Много започнахте да ми приличате на ЛГБТ обществото, което се стреми да се покаже и заяви в обществото. Дори и в страни където не е преследвано и потискано. След като симпатизираш и се определяш като болшевик, бъди такъв, уважавай болшевизма! Какво толкова като си от малцинството!?! И преди да си скокнал, забележи: не съм нито русофоб, нито русофил. Не ходя на стриптийз клубове в които танцуват хора от пол, който не ми допада. Няма нужда тези хора да ми се натрапват в ежедневието с техните сексуални предпочитания. Ти не ми пречиш докато си стоиш в твоя клуб, а на улицата си ЧОВЕК!

Сащ целят тотал щета, пардон контрол на целия свят..нали сега техния скъп,втечнен газ го пласират на високи цени та дори не стига..нещо което преди 25 февр. бе невъзможно.. промиват мозъка на еврогейовете и ония си траят,те след кат ти набодаха доброзорно в свободна европа вечи тъй или иначе нямат тлезв ум и съпротивителна сила..ЕС няма цветущо бъдеще с тоя скъп газ..наште еврогейове и те ни влачат натам .. срещу $$$ за тях са готови и нас да ни продадат на долните лицемери от сащ и марионетките им от ес..жалка история..

Само си показва простотията като магаре на панаир

Поживем-увидим !

Другаря Медведев да си гледа руските хладилници! Струва ми се, че хладилниците на редовите руснаци не пращят от плодове и луканки… Дай Боже стандарта на обикновенния руснак да достигне стандарта на обикновенния германец… нооо това са си само пожелания хахаха

БЕЗ НЕП ... НОВАТА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА , НА ЛЕНИН НЯМА ПРОГРЕС .. Deng Xiaoping In 1985, openly acknowledged that 'perhaps' the most correct model of socialism was the New Economic Policy of the USSR .... А ДЪН СЯОПИН Е ЧОВЕКА КОЙТО СЪЗДАДЕ МОДЕРЕН КИТАЙ ... https://en.wikipedia.org/wiki/NewEconomicPolicy ....

Народите на Европа са слаби за да свалят и променят политиката на своите правитества, която по волята на световния жандарм е жестоко окована от САЩ. Една от причините е, че тези народи, вече едно поколение живее в мир, просперитет и спокойствие и сега за нищо на света мяма да стане от меките си фотьойли за да тръгне да прави раволюции. За бизнесмените оаче не е така - те бщха си изградили две пълноводни реки от суровини и енергоизточници от Русия към тях и обрато – стоки, капитали, лицензи и ноу хау към Русия. През настоящаата година потока в тези реки рязко намаля, срещна затруднения от субективно естество. Това бизнес елитът не може да го приеме спокойни и ще свали виновниците за създалата се ситуация. Смяната е трудна, понеже виновнкът САЩ ги е оплел в своите политически мрежи, вземал им е страхът и те се чудят как да го финтират, поглеждайки завистливо към Китай, Индия и Япония, които хич не се съобразяват и церемонят с янките. Докога европеиският бизнес-елит ще понесе американското робство - предстои да видим !

Абе склери, как можа да ти роди главата такива глупости. Това си е талант. Никой нормален не иска и няма да си свали правителството, заради жалките ушанки. Бизнесмените, които са зависими от раша да се преориентират. Само пълен тъпак може да смята, че без раша не може. А да, и червените мафиоти. За тях не ми дреме.

На такива като тебе народът е лепнал етикета "подай гъз", а не "продай гъз", защото все пак последните получават нещо в резултат на продажбата, докато първите - НИЩИЧКО, от един серсемлък и позьорство, щото днес така е модерно !!!

Такива като тебе, трябваше да ги бесим на Моча 90та...

Закъсали са го руснаците. Тепърва ще ядат бахура на трите джуджета които ги управляват.

... ГРЕШКИТЕ НА РУСИЯ СА ДВЕ : ... ПЪРВО, ТРЕТИРА АНГЛОСАКСОНСКИТЕ ЖИВОТНИ КАТО ХОРА .. ВТОРО , ДОКАТО ДЪН СЯОПИН НАЛОЖИ И ПРИЛОЖИ НА ПРАКТИКА НЕП - НОВАТА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА НА ЛЕНИН ( ДЪН СЯОПИН Е ТВЪРД ПОЧИТАТЕЛ НА НЕП-А) ... В РУСИЯ ОЩЕ ОТ КЪСНИЯ БРЕЖНЕВ ,ГОРБАЧОВ И ЕЛЦИН СЕ ПРИЛАГА ВОР - ВЕЛИКОЕ ОГРАБЛЕНИЕ РОССИИ ( ВЕЛИКОТО ОГРАБВАНЕ НА РУСИЯ)

Заради малоумници като теб, човек се убеждава в правотата си да плюе рашистите.

Руски задник те е изтропал, майка ти е била бременна в дебелото черво с теб и те е разтоварила с един напън. Не се знаенкой е татко ти, шото майка ти е руска про.ститутка...

В балон летели американец, руснак и българин. Балонът почнал да пада и всеки трябвало да хвърли най-любимото си. Американецът изхвърлил парите, руснакът хвърлил водката, а българинът изхвърлил руснака.

Митя , че с това изказване направо бръкна с багера в свинкъерите на всички западни торове или тролове бяха ... все тая , миризливи порове. Сега ще трябва отново да подушат с пълни гърди памперса на байПън , за да се върнат в играта :))

И защо така реши. По-скоро лъха на безпомощност.

a?

Тъп путинофил, друг няма как

Този е резултата от генетичния подбор в Русия за 70г съветска власт и 35г поссъветски капитализъм... при ннас все още има някаква надежда да излезем т ленинската матрица, но руснаците са в киреча от вкякъде. Този от 3 месеца не е изтрезнял

Трудното за Европа щ отмине до една година, за Русия трудното тогава започва

По-добро представяне на руската реалност от постовете на това пиянде няма! В този измислен, примитивен и жалък свят на лъжи, подигравки и примитивност бяхме принудени да живеем през 45те години съветска окупация

Най-доброто представяне на европейската реалност е как "демократичните", "могъщи" европейски държави се готвят за режим на тока през 21-ви век и увещават гражданите си да стоят на студено и да не се къпят.

През соца и не бяхме с 3 има, 3 няма, преживяхме го, ти нас и другите европейци не ни мисли, вата

Като толкова мразиш комунизма, що ползваш гадната комунистическа магистрала?

Тука е сбирщайн на русофобски тролове.... обикновено под такива статии се задавят от плюнки...белким госопдаря от Козяк ги поглади с някое центче....

Дали са русофобски или не тоя и другото джудже върнаха Русия в първобитно-общинния строй след някои де ще си варят опинките за чорба.

Това е твое мнение. Ние не смятаме така. Отиди се образовай малко.

Ти това ли успя да измислиш след толкова напъни. Е много си прост, честни. Хич не ти е лесно.

По-вероятно ще са празни хладилниците в Русия, която внася 80% от храната в супермаркетите им. Европа може и да си произведе храна, и да си внесе. Санкции няма, да, ще е по-скъпо за европейски данокъплатец, но ще е налично. Руснаците да му мислят, защото скоро с парите от газта, нефта или урана, които продават, ще могат да позаруват само китайски и индийски стоки. На база на собственото си производстно и малкото им останали търговски партньори, руснаците ще се насладят на диета съставена от водка, хляб, цвекло, картофи, овес, царевица и слънчогледово олио. Плюс евентуално хайвер от Азербайджан и турски домати.

Трол на име Ася ....много сте изтрещели ейй

Открай време една чорба от цвекло овес ябълки и жито без месо сирене и екстри гладуват като кучета и в момента.

Медведев оправяй си руснаците. Не се грижи за европейците. Чудно ми е какво работиш като непрекъснато пишеш по разни социални мрежи.

нещо подобно на тебе, но неговото е платено, а си има и истинска работа. Хайде - доходна смяна /не съм злобар/. За мен -лека нощ.

Селският идиот.

Я колко много тролове тука. абсолютно е прав руснака какво ме интересува управляващите ни идиоти дали са против или за Русия на мене ми е важно да ми е топло , хладилникът да ми е пълен и джоба също. Аз щом зависи това от Русия Аз съм с Русия

Забелязал съм, че обикновено такива новини се нападат от американските тролове. Не съм учуден.

Американски тролове тук няма, има българи, които пазят Родината си от руските тролове

Явно си на някое от най-ниските две нива в пирамидата на Маслоу, щом най-важно ти е топлото.

Бегай от тука бе...това не е статия за ковид...нещо ПАК си се объркал

По-гнусно от комунистите във Вселената са само децата им капиталисти.

Медведев май е оцапал гащите от страх, явно примката се затяга около Кремъл.

Айде бе...ти май сега ставаш от зимен сън а?

на Путя пак баука. Бау-бау!

Бог е създал руския народ, за да покаже на другите народи как не бива да се живее. Руското население никога не е имало самосъзнание. Няма и днес. Пък не му и трябва. Населението на Русия, както и самата Русия, съществуват само като урок за света.

Диагнозата ти е идиотизъм и тежко невежество. Лекарство: Чети повече!

Паника и смъртен страх . Това усещам в идиотските излияния на този господин никой. Тресат се от ужас путкинските другари,че идва видов ден.

празен хладилник в европа?? баси тъпия россиянин!

Ще те видим след време. Сега си бабаит.

3евзек

Няма да видите нищо. Теб няма да те има след 6 месеца да обясниш защо нито хладилнмиците са празни, нито е студено. Вече не е 1985, че да има режим на тока с редуване на три часа тъмно с три часа светло.

По-вероятно ще са празни хладилниците в Русия, която внася 80% от храната в супермаркетите им. Европа може и да си произведе храна, и да си внесе. Санкции няма, да, ще е по-скъпо за европейски данокъплатец, но ще е налично. Руснаците да му мислят, защото скоро с парите от газта, нефта или урана, които продават, ще могат да позаруват само китайски и индийски стоки. На база на собственото си производстно и малкото им останали търговски партньори, руснаците ще се насладят на диета съставена от водка, хляб, цвекло, картофи, овес, царевица и слънчогледово олио. Плюс евентуално хайвер от Азербайджан и турски домати.

Защо човек който не може да разбере и осмисли думата "демокрация" я използва?!?

да се повиши цената на бензина - по малко идиоти по пътищата да ми пречат. Съгласен. да се повиши цената на газта.Цените на много продукти ще скочат, но пак съгласен - който не може да не купува. Накрая да спре Топлофикация "София" - здраве да е . Пускам климатика и бойлера /монтирах заради профилактиките/. Да изгори трафопоста от претоварване? А да няма и "Топлофикация" ?. Т.е. без топла вода, без парно, без климатик, без хладилник, без ток в коридора, без асансьор, без интернет, без фурна, без ..., без ... Първия тъпак, който ми спомене нещо добро за ЕС и Укри ще яде задвратник. До тогава ще трая. Но ако когато мога и си плащам да ме върнете в първобитното общество, заради непознати за мен хора. Майната ви.

с минусите. като всички си пуснем климатиците и почнат авариите. ЧЕЗ си го знаем. Та хубаво минуси, но аргументи? Простотията - аз съм на село и имам дърва не ми се и чете.

Много добре

Чуек, много шамари и псувни раздаваш от клавиатурата, очи в очи ще ти стиска ли? Че всичко става, току виж те намерил някой..

Няма по-тъпо нещо от соросоидите.

Или, да! По-тъпи са тея с минусите

На равно са по тъпотия с русофилите.

ДЖУДЖЕТО "ДЕМАГОГ" ТОТАЛНО Е ИЗГЪРМЯЛО СЪЩО КАТО КАТО СВОЯ НАЧАЛНИК КРЕМЪСКОТО ДЖУДЖЕ , ТИ ПОДОБРЕ ЗА РУСНАЦИТЕ ПОМИСЛИ , ЧЕ КАТО ИЗЛЯЗАТ НА ПЛОЩАДА И ТАМ ЩЕ ВИ ЛИНЧУВАТ И СЛЕД ВРЕМЕ АКО НЯКОЙ ВИ ПОМНИ ТО ЩЕ Е С ОГРОМНО ОТВРАЩЕНИЕ КАТО ХОРАТА РАЗВАЛИЛИ РУСИЯ

Кажи му запартък на тоя това стига!

вМЕСТО да плюем наляво и дясно и да завиждаме на други държави винаги първо да гледаме българското - да се учим от американците Ние да направим БЪЛГАРСКАТА МЕЧТА -да не чакаме чужде намеси Който разбрал е БЪЛГАРИН

ко им дреме за еврогейците; да мръзнат кат са инат... лошото е че и ние ше изпукаме от студ, но ще умрем гордо защитавайки благосъстоянието на америка