17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Резултатите от проверката на "Пирогов" може да паднат в съда Медиците в "Пирогов" искат оставката на служебния министър на здравеопазането д-р Стойчо Кацаров, защото са обидени и са стигматизизрани. Това заяви пред bTV председателят на УС на Българският лекарски съюз д-р Иван Маджаров. Д-р Маджаров подчерта, че БЛС подкрепя пироговци в обидата им от обвинението в злоупотреби. Не е тайна, че сме в конфликт с НЗОК, а като човек, управлявал болница, мога да кажа, че такива констатации за пациенти фантоми падат в съда, отбеляза той. Според него темата за "Пирогов" трябва да слезе от екрана. Шефът на БЛС посочи, че е говорил със здравния министър

Самият здравен министър Стойчо Кацаров заяви, че е бил един от фалшивите пациенти на "Пирогов". След като беше обвинен в лъжа от лечебното заведение и от бившия здравен министър Костадин Ангелов, той заяви, че е готов да докаже правотата си с документи. На поредния протест на пироговци днес стана ясно, че те ще преместят протеста си пред президентството и ще търсят отговорност от президента Румен Радев, тъй като той е избрал състава на служебния кабинет.

А бе тези няма ли да престанат с тази наглост. Щом са КРАЛИ ДА СИ ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТТА. - Гешев да не си прави оглушки ами да се захваща за работа..

Може да протестирате и пред посолствата на ЕС ,ако Бойко ви каже.Другия вариат е ПРОТЕСТ по осевите линии към Калотина пеша само не в джипка като Балтов.Питайте ПКП Караянчева тя ще ви вдене за ходенето пеша.

И защо повече от година не протестирахте срещу Тиквата и Ангелов , че няма пътека за постковид синдром . Или ви беше по-комфортно да пишете фалшиви пътеки . А Балтов в джипката не можа ли да спомене на Джипко и Ангелов , че има проблем с лечението на цяла година.

Медици от ПИРОГОВ, С поздрав от кервана на Радев, Получавате любов и благодарност за усилията и спасените човешки животи! Някои от вас паднаха в жертва, а други оцеляха за да доживеят тази тъжна развръзка!! Заслужаваше ли си вашата саможертва? Аплодисменти

За каква саможетрва става дума, това ЧИСТА КРАЖБА, СЪСТАВЯНЕ НА ДОКУМЕНТ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЯ и т.н.и т.н. - НАКАЗАНИЕ ЗА ВАС.

спри се троле, я ми обясни защо същите не спасиха човека дето падна и почина до Пирогов, а сега видиш ли нямало проблем да са извън болницата????

Ето пример за партийната линия на Радев и действията му : Червен депутат уволнен за корупция Баташки е назначен тихомълком за шеф на МВР болница, това ли ви е новото и почтеното, Каруцаров Радев Защо така тайно, защо?

Нали с КОРУПЦИЯТА щяхме да се борим? Или нашата корупция, НЕ Е корупция?

То да е само Баташки, ами навсякъде по всички министерства и служби върнаха тихомълком отявлени шмекери и престъпници, такива , които не стават за нищо и са изпъдени, сега се пишат репресирани. Досега беше зле, ама сега тук там някоя бяла лястовица, всичко друго отпадък. А колкото до канкретните протести, дано на Кацаров не му се наложи наистина лечение, не знам коя болница ше го приеме и лекува като забравя , че подписва и какво подписва

Аха, видяха, ме няма да могат да крадат и протести започнаха. И аз да съм бъркал в шкафчето на Боци, и после да не нога да взимам, и аз протести ще правя. Като отидеш в болница, да предвижат скучая ти по-бързо, гледат какво ще им бутнеш и въобще не се церемонят за дребни суми. Видяли веднъж как може да доят тази държава, и пеша до морето ще отидат, и нова клинична пътека ще искат за това.Нагли, та нагли.

Борисов да умира заедно с Балтов !!! Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боклуците на Болук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ??? Ако на някой олигофрен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка, шал и маска през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято и да ХАРЧАТ пари за маски, вместо с тия пари да си купят ХРАНА, ДРЕХИ и ОБУВКИ !! Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца...

Да подкрепим смелите пироговци и да се опълчим на комунистическите изстъпления и диктатурата! Да си върнем Балтов и Бойко Борисов!

под надслов "ИСКАМЕ ДА КРАДЕМ"

нещастно копеленце, ходи ти един ден да работиш тяхната работа, а те да си пият ракийката и да дрискат в дира по теб ;)

Герберски номера в действие. Ехооо работете....

". Кой е облагодетелстваният - болница "Пирогов", която има фиксиран бюджет и не е взела и стотинка повече или този, който не е отишъл на касата и не си е платил 450 лв"," Тоя доктор , токова ли е тъп или само се преструва? Болницата и плащат от касата за всяко проведено лечение. Мечашката услуга да не си плати 450лв ама да му лепнат заболяване което няма и то сериозно като цироза. Накрая и касата излъгана и пациента излъган, ама довелен от услугата ... Да и КАТ са много усложливи, като си вземат 20лв, вместо да ти треснат акт, да ти земат точки и да ходиш да се редиш по опашките да си плащаш глобите. Благодаря за загрижеността.

243Win

Така признават, че са СЪУЧАСТНИЦИ в тази огромна КРАЖБА!

Само кинти могат да извадят доктор на протест. Те имат право да крадат, щот са много специални. Лично са ми искали подкуп в Пирогов и то на 2 пъти. Платих го - трябваше да оправят счупената ръка на майка ми. Нямах избор.

Долу ръцете от Пирогов и лекарите, начело с Балтов. Тези хора спасяват животи Ежедневно.Как не ви е срам, от години лекарите у нас са лошо и недостатъчно заплатени. Сега седнали да ровят и да измислят може-би нарушения. Всичко оправиха- само Пирогов остана ненаказан. Срам и позор, да вините и притеснявате лекарите, на които абсолютно всички разчитаме.ОСТАВЕТЕ ги да работят спокойно, че ако се присъединят и благодарните пациенти ще стане тежко.

„Срам и позор, да вините и притеснявате лекарите...“. Така де – да си правят каквото искат. Бахти племето.

Със смяна на няколкото управители нищо няма да се промени! Системата трябва да се оправи! За закони с дупки трябва да има наказания!

Никой не преследва лекарите! Махнаха им шефчето, което не си е свършило работата да контролира изпозването на тези клинични патеки. Резултатите от проверка на касата са плашещо лоши. Касата има право да прави проверки и АЗ искам някой в тази умряла държава да прави проверки и да следи тия закони да се спазват. Докторите имат право да протестират и исканията им сигурно имат основание. Но да ми обясняват че са нарушили правилата чрез измама, от добро сърце. Да изискват от мен, преебания / излъгания да им благодаря за "услугата", това е нелепо.

Лекарите от Пирогов откраднали 1 000 000 лв, що за проблем! Ами по света крадат милиарди, нормално е. Ако вие имате възможност да сложите милион в джоба, щяхте ли да откажете?

Браво ПРОТЕСТИРАЩИ МЕДИЦИ! Изправете си и покажете, че не могат да ви мачкат временните! Успех на Барикадата Останалите Болници могат да ви последват! И те пострадаха

Чуваш ли се? Така повече не може, а те нищо ново не предлагат.

Доблестните лекари от Пирогов скандираха мощно:"Кръв повръщаме, пари не връщаме!"

Радев и тези от неговия КЕРВАН, като Кацаров Не обичат да им казват ИСТИНАТА В ОЧИТЕ!!! Те се считат за БЕЗГРЕШНИ

ПИРОГОВЦИ, ВИЕ СТЕ МЪДРИ ХОРА. Направете го!

Унизително е да защитавате доктора, дето се возеше и снимаше в джипката. Защо не скочихте да защитите докторите дето ги уволяняваха от Пирогов, защото защитаваха пациентите си и алармираха за точене на НЗОК, помня как Балтов изхвърли д-р Сопотенски, мисля му беше името. А за колко ли други не знаем?

Ако се беше возил на джипката на Радев, щеше да е прекрасен човек?

Не бе, защото е червен! Знаете кой го предложи за този пост!

не става въпрос на кой е джипката, а че мястото на лекарите не е там!

Този път никак и изобщо не ги подкрепям !

А да се хвърля риба по министерствата и да се опикае Орлов мост подкрепяш, нали

Срещу какво протестират? Системата допуска извращения, но явно им е удобна. Куче влачи - диря няма. Да седнат да обмислят и да дадат предложения за здравна реформа. Да е ясно кой пие, кой плаща? Що този цирк с електронния здравен картон, с електронните рецепти? Програмисти ли нямаме, пари за сървъри ли, що ли?

За здравна реформа си имате министър - лъжецът измамник Кацаров

Според мен НЗОК насади министъра на пачи яйца. А дори имам съмнения, че целенасочено му скрои шапка. Защото калинките усетиха, че ще задуха вятъра на промяната и ще ги отвее от топлите им кресла. С един удар- два заека. Хем отчитат дейност (къде бяха всички тези години?!), хем се отърват от неудобен фактор в тяхната дейност. 1. Съставят доклада за източване на касата и го пращат до прокуратурата и до министерството. В този случай Калчев няма какво друго да направи, ако държи на думите с които се представи, освен да уволни директора. Ако не го направи, веднага ще го насметат, че само приказва, а пази статуквото и ще се злепостави като радетел за реформи. 2. Защо НЗОК са попитали само още малцина пациенти дали наистина са били лекувани?! Веднага някой е видял името на Кацаров и се е досетил, че ще стане джангъра. Още повече го има и момента с политическите противоречия- всички знаем за добрите отношения на Балтов с ББ, което вероятно ще повлияе за бързата реакция на Кацаров. 3. Няма как Кацаров да си признае, че е заобиколил правилата, за да си направи изследвания- това е министерско самоубийство. 4. Няма как Балтов да си признае, че източват касата, защото го грози още по-тежко наказание. 5. Ако някой доктор не го е правил нито веднъж, нека пръв ме заплюе тука! Всички пациенти също знаем, че касата се източва и сме се съгласявали когато е било в наша полза, като безплатни изследвания например. Също така неведнъж сме плащали под масата за да си свършат работата за която вземат пари и от НЗОК. Някои плащат големи здравни осигуровки, а не могат да си направят безплатно изследване защото не е предвидено в клиничната пътека. Нормално е да не си доволен от това положение и да смяташ, че си си го заслужил, макар и по заобиколен начин. Други не могат да си го позволят, ако е платено, и също нямат нищо против да участват в схемата. А докторите и болниците са доволни защото печелят допълнително. За другите проблеми като пренасочване към частни кабинети, работа на 5-6 места, избор на екип и т.н., и т.н. можем да говорим цял ден. Изводът- здравната ни система е гнила и трябва да се промени. Силно се надявам резултатът от цялата разпра между Пирогов и министерството да е промяна в полза на здравната система- лекари и пациенти. Само че като знам досегашната съпротива на цялото съсловие (лекари, НЗОК, фармацевти) защото така са си много добре, може би трябва не да се караме дали Балтов или Кацаров е прав, ами да правим протести пред парламента за промяна- справедлива и с ясни правила.

Протестираме за правото да крадем свободно. Затова и пред президентството ще отидем.

На Фатмака троловете не дават да се протестира пред президентството. Те са си го препикали.

Медиците от Пирогов да вземат да си отиват н работните места, защото това им е работата!!!!!! Не стига, че са лъгали безобразно, /те си знаят кои са/ами и имат нахалството да протестират! Я, моля ви не на нас тия

Само Бабикян и мая ли имат правото да протестират???

Да не е запазена марка, с лиценз? Ние сме свободни хора

И те ли са гепвали?

Когато имаше 10човека на площада-това бил гласът на народа:)))) Обаче сега не можели медиците да протестират.

Не у зле да обмислят да работят, висшата шайка от лекари да не фалшифицират документи , да не се подават на псевдо- защита, да не се оставят да бъдат използвани.

Бялата мафия, предпочета да не я разследват, и опандизят. Тези документи не ги е подправял лично Балтов, по не 20-30 'доктори, сестри' са замесени във фалшификацията. Нормално да не искат да ги разследват.

УВОЛНЕНИЕ на всички Мошеници, и араби, и китайци, които РАЗПРОСТРАНЯВАТ вируси и ПРОДАВАТ арабски маски и китайски Ваксини. Ей таи БОКЛУЦИ гласуваха за Боклук Борисов - мошеници, араби и китайци...

АМИ БАЛТОВ ВЗИМА НА ГОДИНА ПОЧТИ 70.000 ЛВ. ОТ ЗАПЛАТИ САМО. ХАЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ. САМО ПРЕДИ ГОДИНИ ПРОТЕСТ ПРАВИХТЕ ДА МУ ИСКАТЕ ОСТАВКАТА. КОЛКО КАДЪРНИ ДОКТОРИ НАПУСНАХА ЗАРАДИ НЕГО

Много са му? Значи под 6хиляди на месец са много за лекар,професор и специалист. Обаче 15 000на месец са добре за президент.

Бялата гвардия в настъпление! Съдрахте си задниците да крадете. Не можете да си затворите бузите от засмукване.

А бе селтак тъп какво са откраднали от теб та ти имаш едни осрани червени гащи които не са сменени от години

Атаката срещу Балтов и Пирогов е по заръка на един човек със голям език и никакъв морал и той е лизача Радооф

Ако щат да отидат на площада "Св. Петър" във Ватикана да протестират пред папата!

Въведете ма му са най-накрая този електронен здравен картон, за всеки пациент, който е здравноосигурен и при всяко лекуване, посещение на болница, изписване на лечение ВСИЧКО ТАМ СЕ ВЪВЕЖДА И ИЗПИСВА. Ако се беше случило ТОВА ОТДАВНА КРАЖБИТЕ ЩЯХА ДА СА СПРЕЛИ, ИЛИ АКО СЕ УСТАНОВЯТ, ЩЯХА ДА БЪДАТ САНКЦИОНИРАНИ ТЕЗИ,КОИТО СА СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛИ ДА МАМЯТ, ЗАЩОТО СЕ УСТАНОВЯВА КОЙ Е ВЪВЕЛ МАНИПУЛАЦИЯТА А ПРОТЕСТИТЕ ИЗОБЩО НЯМАШЕ ДА ИМ СЕ ПОЛУЧАТ С ТЕЗИ ОПОРКИ И И УСТАНОВЕНИТЕ ФАЛШИФИЦИРАНИ ХОСПИТАЛИЗАЦИИ! КОЛКО ГОДИНИ ЧАКАМЕ ТЕЗИ ЕЛЕКТРОННИ КАРТИ!!??

Ама то съсловието си е добре така, защо да се променя нещо?! Не спазваш много много правилата, бачкаш малко и некадърно, вземаш здраво на ръка. Не казвам, че всички са такива, но тези от които зависи промяната на системата са такива.

Бялата мафия в атака!

Кога точихте здравната каса не ревахте,а сега ревете... Ако започнат да ви разследват ще се окаже,че половината сте милионери,а получавате само заплати... Не трябва само Пирогов да се разследва,а всички болници,навсякъде е точено и то яко!

Долу еничарите,главорезите,хунтата на Радев!

Кой да е горе?

Браво колеги за смелостта и ентусиазма.Но аз мисля ,че протеста трябва да е пред президентството ,пред този Радев ,който с полицейски хватки и машинации се опитва да съсипе държавата.Долу предателя Радев и послушковците от служебното правителство.

Служебното правителство приключва този месец, ама не са ви го обновили в целите и опорките.

Човече, я ни обясни за какво е протеста ! Какво искате ? От думите ти излиза, че протеста е политически ! А това не е добре !

Е искат да си получат парите за тролене. Задачите са да плюят Радев навсякъде, без значение дали има нещо общо с темата. Другото е да върне гроб, че лойко да ни доограби.

Протеста е затова че кмунетата и чикистите на шпаклата Радеев превърнаха България във финансова разруха и терор за всеки който не е съгласен със тях

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ РАДЕВ Е ТОЧНО ПРИНЦИПАЛА !!! ПРОТЕСТЪТ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ТАМ!!!

Това все повече прилича на мероприятие контролирано от герб. Задава ли се нов юурмът на Президентството след този на гешев? Много е тъжно, че част от лекарите и персонала на Пирогов са толкова продажни. Надявам се някой да ги отбележи, че после да се махнат.

Дай Боже

И вие двамата да си отидете с ковид. Фашисти, които ще записват и ще тормозят лекари.

Аз съм го изкарал за 4 дена и имам естествен имуните и не мога да се раболея пак. Беше си точно грипче.

Нямаш имунитет за цял живот. А следващият път- е може да няма лекари.

Всъщност по последни изледвания е открито, че при естествен имунитет има клетки в костния мозък, които създават антитела при нужда и естествения имунитет трае десетилетия, а най-вероятно е и доживот.

Колкото имаш десетилетен имунитет срещу сезонния т вирусен грип, толкова имаш и срещу короната. Но нищо -вярвай си.

Тия за какво реват, че не разбрах ? Искат си крадливия директор или някакви нови измислени клинични пътеки ? Ако са на фиксиран бюджет, както твърдят , за какво са им нови клинични пътеки, по които също ще източват касата ? И то забележете какви са тези пътеки: лечение на постковид синдром ( какъвто в медицинската практика липсва и никой не знае нито какво е, нито пък как се лекува) и лечение на продължителна Ковид инфекция ( чиято продължителност никой досега не е определил ) ! Ха ! Циркаджии !

Явно не си в ред! ПОСТКОВИД СИНДРОМ Е ФАКТ И МНОГО ОТ ПОЧИНАЛИТЕ ИЗВЪН БОЛНИЦИТЕ, СЛЕД ИЗЛЕКУВАНЕТО НА ВИРУСА, УМИРАТ ТОЧНО ОТ ТОВА!!! НЕГРАМОТНО СЪЩЕСТВО!

Умират от страх или от ваксините. Някои умират от друго с ковид и ги пишат от ковид - старата измама.

Ами не се ваксинира по време на пандемия. Искате да крадете. Айде стига вече омръзна ни да Ви гледаме платените ГЕРБАДЖИИСКИ НОМЕРЦА.

Щом лекарите са циркаджии какви са неибразованите смръдльовци, като теб.

гробаджии последователи на лойко от последното нощно чекмедже

От снимките е очевидно, че медиците се къпят редовно, имат семейства и деца, което за протестиращи в България е крайно нехарактерно! Само ще помоля без да блокирате кръстовищата на СУ и Орлов мост!

На гроб протестирашите са най-къпаните, с най-много деца, най-умни и най-красиви.

За правото да крадат безнаказано? Наистина само в България може да стане това

Едните крадат, а другите искат да им откраднат откраднатото. Народе възродени, кое така те изроди.

Че обществото трудно ще тръгне от тук на сетне в права линия.

Това,ако се беше случило преди 89г,всичките щяха да бъдат във затвора,и жестоко наказани,но сега нали имат права,искаха демокрация,и си правят каквото си поискат,Бас държа ,че всичките тия продажни крадливи доктореи и сестри са членове на Герб,и всичко им е спуснато от главният Тулуп и Балтов. Трябва да бъдат всички уволнени,и да се назначи нов персонал,ако трябва дори и да бъде затворена и дадена на концесия на някой частник,и да видите как ще заработи и как ще ви обръщат повече внимание,от колкото тия крадци сами въ лъжат да ви оперират за нещо,което ви няма като заболяване,само и само да откраднат пътеката която ви се полака от здравната каса,това е цялата истина дами и господа.,някой ако е стъпвал във частна клиника,ще разбере какво имам предвид нали така?

ама дядо ти,те отърва,нали?!

Да не забравяме – проф. Тодор Кантарджиев е национален здравен консултант на Dir Podcast. Дали ще си направим правилния извод?

Написал си бай Шиле грешно.

аз бях принуден да подпиша еднодневен престой, който се изискваше за моята хирургична очна манипулация, но ме пратиха да си ходя след има няма час. Мошеници и крадци, а да не говорим, че се оказа, че ечемик може успешно да се лекува с най-обикновен крем за 3 лева, а те ме ошашавиха, че единствен шанс е операция, пожелавам им заслужен фалит.

ЗАВИСИ НА КОЙ ЕТАП СИ ОТИШЪЛ ЗА ЕЧЕМИКА. АКО ВЕЧЕ Е МИКРОАБСЦЕС - ПРАВИЛНО СА ТЕ ОПЕРИРАЛИ.

Подавайте си оставките! Или почвам да изчегъртвам наред! До 12:00

Няма логика, защо да си подават оставките, когато така или иначе ще бъдат изчегъркани? Ама тролска глава море, акъл шамандура...

Няма спасение от медицинската мафия ! Като крадат пари от Здравната каса по-добро ли медицинско обслужване ни предлагат или като заплатата на проф. Балтов е 77 000 лева месечно управлява по-добре лечебното заведение ? Фактите са налице - НЗОК е направила проверка и е установила, че Пирогов е взел неправомерно над един милион лева от касата, а здравният министър е освободил шефа на болницата, защото така е решил и има това право ! Къде тук е проблема ? Константин Ангелов като сменяше шефовете на болниците дори без причина, защо никой не протестираше ? Това си е чиста мафия !