Медицинската експертиза в съда: Милен Цветков не е имал шанс да оцелее

Заключението на експертите по делото е, че при тези травми, които са нанесени, смъртта на телевизионния водещ е била абсолютно неизбежна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Копелето дето уби Милен трябва да гори в ада!

ДЕБИЛИ!Това се нарича СЪСТАВОМЕРНО деяние,щото цървула се е качил на колата с ПЪЛНОТО СЪЗНАНИЕ,ЧЕ Е ВЗЕЛ НАРКОТИЦИ!

Мое лично мнение е, че този нах*уйник - дрогирания - не е случайно избран да свърши тази мръсна работа с Милен (R.I.P.)!! Колко разследващи журналисти пострадаха преди него ?! Същата вечер по ТВ канала му ТОЙ е имал темата за Борисов и корупционните му практики !! При мутрата - Тиква - бившия сикаджия - съм склонен да вярвам и в тази версия на умишлено подготвено убийство !!!

Не ви ли прави впечатление, че в мутренското време, СИК отстрани, изби и присвои всичко материално на ВИС 1, ВИС 2, "КОРОНА ИНС" на Карамански и всички други, като се наложиха след това и в политиката, не само в икономиката !! И това под вещото ръководство на ген. Гоцев - вече не е между живите - (но от старост) и СИЕ от ДС и "Монтерей" !! И мутрата Борисов - Сикаджия също ?!

Стига глупости бе! Умишлено го бил убил тоя надрусан пикльо! Ако някой е искал да убива Милен, то нямаше да се случи по този начин!

Не знам дали е имал шанс да оцелее, но поне едно стана ясно за тези, които не са внимавали в часовете по първа помощ или въобще не са ги посещавали! НЕ МЕСТЕТЕ И НЕ ВАДЕТЕ ЧОВЕК ОТ КОЛАТА ПРИ ТЕЖКИ КАТАСТРОФИ, ОСВЕН АКО НЯМА ПРЯКА ОПАСНОСТ ОТ ВЪЗПЛАМЕНЯВАНЕ НА АВТОМОБИЛА!!!!!!!!! Това не е случайно измислено правило, щото видиш ли да могат медиците са оберат да лаврите! Има много случаи довели до смърт след подобни манипулации от хора, които не знаят какво правят и местят пострадалите!!!

Пред българското правосъдие се чувствувам като Калитко !

За пореден път при знакова катастрофа скоростта е точно под 100 км/ч. СлучаЕност ?

Не ми се мисли, ако жертвата беше някой случаен, а не топ журналист от категорията на Милен Цветков. Лека му пръст на човека. Похвално е, че когато иска събедбната система може да работи, ама оставя малко един неприятен привкус, че всички останали има риск да попаднем в казусса "Младо е момчето, нека е на свобода, да учи, иска да става адвокат, пускаме го под гаранция"

Ами то по тази логика, след като всеки човек рано или късно ще умре, направо да отпадне законът за движение по пътищата и наказателният кодекс! И такива като Кристианчо ще са като естествен подбор! Дори може да се стимулират от държавата със закон а? МАМА ВИ КОРУМПИРАНА, ПРОСТ, НАГЛА!

Какво не е ясно? Има свидетели, видео записи, експериза, превишена скорост, наркотици, убийство. Какво още трябва да се доказва ....и от кого? Или съда да се произнесе до седмица с решение...или да бъде уволнен и разследван за корупция, некомпетентност и умишлено бавене на делото. Има ли народ в тази държава, който да измете мафията?

Първо - според личното ми убеждение наркоманчето е напълно отговорно за убийството на Милен Цветков и трябва да получи сурово наказание, защото освен това има и утежняващи вината обстоятелства. И се надявам делото да не бъде потулено "като за наши хора" - би било скандално и противно на Закона. Въпреки това - трябва да отбележа, че съдът работи по определени процесуални правила и всеки, дори най-виновният човек на света, има определени права, които му се полагат по закон, има право на защита. Така че, ако адвокатите обжалват и съдът допусне - може да се назначат допълнителни експертизи и тн. Т.е. за да се финализира делото - то трябва да си мине през определеният процесуален ред, зачитайки правата на страните по делото и в съотвествие с правният ред. Няма как Сульо от улицата да иска това или онова. Законът е еднакъв за всички, затова и Темида се изобразява с превръзки на очите и везни в ръката.

Тоя в САЩ вече да е поне за 25 години в затвора пи негроците. Да ти имам и правосъдието. Те там дали нямат закони.

Пиян и друсан до козирката, с превишена скорост и без спирачен път. А делото се влачи повече от година. В нормална държава, този щеше да гние с поне 30 годишна присъда някъде. Но уви в България сме много, много далеч от нормална държава.

Това не е вярно. При такива тежки инциденти и преди издаване на сурова присъда - винаги делата се точат, защото процедурите и процесуалните правила са сложни и трябва да се изпълнят, за да се гарантира обективно решение на съда, зачитайки закона. И в САЩ - ако имаш тежко дело - ще се влачи, докато те осъдят окончателно. У нас може би е с 1 идея по-бавно, но в общи линии няма голяма разлика. Няма как за три дена да те осъдят на тежка присъда, дори в САЩ.

Хората сме крехки. за това не трябва да остават ненаказани проявите на агресия и престъпно поведение свързано със злоупотреба с наркотици и/или алкохол и шофиране.

"Тъй като автомобилът, който е управлявал подсъдимият е с доста по-голяма площ и по-голяма маса, се е получила много голяма кинетична енергия.." От физик нагоре са в Дир-а!

Какво не е наред? Ако автомобила на наркомана беше със същата маса и с форма на игла, щеше да пробие другия автомобил без да го мръдне.

Енергията нито се получава, нито се губи.

Безпорно, но преминава от един вид енергия в друг, тук е упоменато в случая нейната форма на " кинетична енергия".

Миленчо обичаше да се подиграва на различни елементи на соца, а го уби отрепка продукт на демократичния капитал. Сега демократично- капиталистически съд ще раздава справедливост за смъртта му. Живота е пълен с ирония.

Лекета имаше и при соца. И въобще не е ясно дали не бяха повече.

О, сигурно. Но него го уби леке на капитала, който той хвалеше.

Най-голямата ирония е, че се кефеше на наркоманчетата. Много големи купонджии му се струваха.

Спокойно, нема що ‘а се ‘абите граждане! След като резидентската сбирщина спечели изборите с манипулативното машинно гласуване и създаде правителство, Галевата и Дончевата ще вкарат законче да отърве наркоманчето от панделата!

Tи наистина си лумпен. Ако имаше поне малко образование в главата щеше да знаеш, че каквото и законче да вкарат (независимо кой и кога ) , то не може да важи за събития преди публикуването му.

Не и ако тече 2-3-4 годишно обжалване. Справка - Поправката "Ванко 1" внесена от МаяМанолова и Татяна Дончева през 2006 г.

Добре бе, образования, само че: НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС Чл. 2. (1) За всяко престъпление се прилага онзи закон, който е бил в сила по време на извършването му. (2) Ако до влизане на присъдата в сила последват различни закони, прилага се законът, който е най-благоприятен за дееца.

Направиха цирк със хората …

Смъртно наказание е малко.

Тоест да го обесим, после да го съживим, да го гледаме докато се оправи и после пак да го обесим?

Адвокатчето мръсно на убиеца дали заспива спокойно вечер?!

Защо не? Адвоката следва да прави и е задължен дори всичко за защита на клиента си, без престъпление.

Тая кола сплескана с два метра и изстреляна на 50. 120 км. минимум е удара.

Да, на 150 метра е изстреляна ... Ти въобще виждал ли си кръстовището или си плямпаш каквото дойде ... явно второто след като по снимка направи експертиза за скоростта ...

Браа след гудина и пулувина гу устанувиа. Вижти как ся за 5 дена ши разгадаят мистерията около сваления Миг 29 ут гусударити ни ФАЩ чрез любимият им пиниз "приятелски огън"

Това, че не е имал шанс да оживее Милен, е очевидно за всеки нормален човек. ДРУГОТА важно е как наркоман, който го прегазва нарочно, се ползва от специални протекции и се мотаят около него. ТРЯБВАШЕ отдавна да е приключило това ОЧЕВИДНО пресъпление. Не познавах лично Милен Цветков, но ме боли за него. Липсва ми в нашите медии. Сега останаха само МИСИРКИ. Те дори не знаят колко са плитки и продажни.

Сега просто ще избяга в Дубай при батката..

И сега, след като и законово всичко е ясно, ще дочакаме ли ефективна доживотна, или наркоманчето ще го отърват с парички?

2 години условна.

Е, гаа ти боклука! Като пиеш и смъркаш се мяташ на леглото, а не в колата. Това е отработено действие. А и да оспорваш, да губиш времето на хората. Животинска наглост !

Протакат те ,сигурно чакат новия Парламент да смени някой закон и да го измъкнат на мама детето а? Толкова е просто и до сега трябваше вече да е във затвора Може и Беленския ....Във затвора без право на обжалване и до живот там мръсно копеленце Наркоман шибан що ти не умря ами Милен Цветков шибаняк сигурно във Ареста му носят дрога ония подкупни ченгета ..Сега адвоката му Мастит кой знае как му пълнят гушата ,че майка му хич не е лоша говоря визуално ,..пък и пари има сигурно се гушка със някой подкупен прокурор Мастит ....ПОД МОНИТОРИНГА СТЕ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО ......Какво искате да го пуснете и да убие още някой ли ..Ами Оня на Лъчо мозъка от Герб СИНЪТ МУ ТОЙ ЗАЩО НЕ Е СЛЕДСТВЕН ....Че той е напуснал мястото на катастрофата

Какво точно протакват според теб ? Да не мислиш че година и половина е бавно ... обикновенно такива дела се точат по 4-5г, това си е направо бързо . ПС Какъвто и закон да гласува новия парламент, той няма да важи за събитиея преди влизането му в сила, базово правило .

Какви закони имаме ако можеш да убиеш човек на камера и над година не могат да те изкарат виновен, страхотно а ?

Не е от законите приятел, от друго е... ОТ КОРУПЦИЯТА!!!

Е, стига де, точно пък това дело е започнато и върви бързо.

постепенно намалява скороста при удара:от между 127 и 140 изчислена според видеозаписа на охранителните камери до 99 при първата експертиза и сега вече 98.до пледоариите по делото ще стане 90.

Убиец!!! Каквото и да пледират защитниците му - той си остава убиец. Дрогиран, недрогиран, буден, заспал... Крайният резултат е че Милен Цветков го няма, а живота на близките му съсипан. За гние в затвора.

Наркомана направо си го е убил.

Аз не мога да разбера какво се протака толкова това дело.......На всички е ясно, че този индивид е виновен. На всички е ясно, че е употребил наркотици или алкохол или и двете. Има записи от камери. ДО живот без право на замяна за такива индивиди. Трябва да се съдят по бързата процедура, а не да се протака такова дело....

Мдам, експертизи, али бали, това правосъдието е станало такава измекярщина, всичко е усложнено до немай къде, за да могат да се намерят вратички да освободят виновните. В този случай изобщо не виждам какво има да му се чудят - то се видя и на камерите - удар отзад с висока скорост, дори няма значение дали е бил друсан - убит човек на пътя с очеизвадна вина на младежа - трябваше да е съден и осъден точно след 3 дни и вече да отлежава в затвора. На оня дето шибна шамар на Макрон още на другия ден му треснаха 18 месеца присъда, от които 4 ефективна, а тука сигурно ако ида да зашия един на Радев, ще ме съдят 10 години докато решат. Няма Такава Държава, а скоро няма да има и такъв народ!

Милене, Милене само твоето има задържа келемето в ареста

защо са се втренчили в тоя калатак който е имал наркотици в кръвта и застрахователите отказват да платят та курвите му събираха кинти за детенцата едното на 26 г защо няма нищо за убийцата дъщеря на "пършевицата" убола 1 и инвалид друг работници по време на работа? защо убиеца ренгенолог гонил и застрелял в гръб но събрал овации? какво е различното? защо титулуват калтака "журналист" като никога нее бил годен, поръчков рядко продажен калтак задирял всико женско даже клозета.

Дай Боже да изгние в затвора малката друсалка!....

Скоро всичко ще е наред с младежа - управляват зелените чорапи, а той е с тях.

Имало разлика между чорапите и боко. Колко си прост и беден?

По голям герой стана от ботев

Р Тея с минусите да му направят по една свир

Наркоманчето да започва да взима противозачатъчни и да се запаси с вазелинче. Пожелавам му да открие любовта в панделата и да стане щастлива майка.

Навремето имаше един дето беше се запасил с вазелин в търновския затвор ходеше с радина килифарска мастия

Да взима доживотна присъда дрогираният младеж и да отива да радва бай Ставри.

Всичко когато има политравми човек не трябва да бъде пипан изкарвам от колата от аматьори и така нататък а някакви хора се опитват да му дават вода да му навдигат главата и така нататък и така нататък Това е абсолютно недопустимо

абе имал е разкъсана аорта бе идиот..... какво точно не разбра. с разкъсана аорта се живее 3-5 минути.

Говори по принцип и е напълно прав - след такъв удар , жертвата не трябва да се мърда (сама или от друг) ... освен ако няма по-голям риск (колата да се е запалила, да рискува да падне в пропаст и тнт). Всяко местене може да предизвика повече щети и когато е нужно се прави от обучени хора .

следва изчезване на подсъдимият!

Сега шанс няма да имат и опечалените му близки, защото обвинението е за предумишлено убийство....

то тва е идеят обвинеие недоказуемо в съда... ако не билет за екзотична дестинция...