Тръмп заговори за отнемане на лицензи на медии

Тръмп искал да увеличи многократно ядрения арсенал на САЩ, съобщи американска телевизия, президентът отрече и я обвини, че разпространява фалшиви новини.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп заговори за отнемане на лицензи на медии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"резидентът на САЩ" - вие четете ли какво пишете ? Ако пък е така, кажете чий резидент е ? После се чудите защо човека е против медиите - ами компетентността ви е достигнала абсурдно ниво.

И тоя е вреден, точно колкото ПутКин и оня на Сев. Корея - наневоювали се, непремерили малките си п...и.

Колкото до медийте Друго си беше едно време 2 вестника Работническо дело и Земеделско знаме и всичко си беше кротнало и щастливо.

Има ретуити от свои почитатели в Туитър които смятат че 32000 са малко.И още се чудят защо се бави със удара по Северна Корея.Нищо не могат да му направят народа в средните щати е със него и ако стане нещо Гражданската война е неминуема там всичко е въоръжено до зъби.Щ е хвърчат глави на конгресмени.

Проблемът е, че и Русия ще се обзаведе със същия брой, а Китай вероятно с повече.

Поредното сенилно изказване, естествено в Туитър. Тоя дебил продължава да възприема упражняването на президентските си правомощия като игра в риалити формат. Чудя се колко време още ще го изтърпят Конгреса и Сената преди да започнат процедура по импийчмънт? Човекът просто не става за президент и това е. Доказва го всеки ден с нови и нови изцепки, както във вътрешен така и в международен план.

дебил си ти ганчо мизерен ....кениеца Хюсеин обама само за осем години удвои дълга от 10 на 20 трилиона а при Тръмп само за десет месеца брутния продукт скочи с 5.2 трилиона и безработицата падна до рекордните 4% ...слушай пропагандата на ционистките медии промит мозък после американците били глупави

изберете японските и руските ,които излъчват на различни езици и бойкот на останалите до дупка ,лицензите им сами ще паднат .

всяка новина пазоваваща се на анонимен източник трябва да се приема като феик и медията да отговаря за това.

Алеле ако отнемат лиценза на пенделите от сиенен нашите медии няма да могат да преписват "новините"?!?

Америка е една луда държава, обитавана от идиоти, дебили и кретени.

Медиите знаят че не ги контролират и си правят каквото си искат. Навсякъде лъжат, мамят за оцеляване. Голяма грешка. Никой не ги избира, ама се имат за власт. Как става това?

Тук си в голяма грешка. Те са най-избираната власт. Ако не ти харесва вестника, не го купуваш. Не гледаш телевизията, не слушаш радиото, не влизаш в сайта. Рекламодателите не публикуват в медии без интерес към тях. Като свършат кинтите - край, няма медия.

абе лицемерчета! като им разправят на нашите продажни журналя,че ще ги уволняват, скачате. Сега пляскате. Смешковци

БСП да му искат оставката!

действай, а не само да споделяш!

Навсякъде журналистическата мафия е вредна за страната си! Това са най-големите предатели и врагове на народа, които активно работят против интересите на хората! Не случайно Ердоган изчисти сума ти чужди агенти от "журналистите" в Турция. В БГ положението е плачевно. От единствените 3 национални ефирни телевизии, една е американска, другата е шведска (и иска шведски изтребители), а третата е некадърна и абсолютно негледаема. На практика целия политически живот в БГ се контролира от чуждите "национални" ТВ, те колят и бесят, както се видя ясно от това което стана с Антон Тодоров. Не само че трябва да им се отнеме лиценза на тия предатели, както Тръмп иска, но трябва да се променят законите така че в БГ всички медии да са 100% българска собственост и чуждите телевизии бТВ и Нова да бъдат изритани от БГ! Но продажните политици никога няма да го направят това, защото са сложени на постовете им точно от предателските медии и зависят от тях за всичко. Това е малко като яйцето и кокошката, кой е пръв, предателите политици или предателските медии! Дано да има все повече хора като Антон Тодоров които да разкриват ченгетата и манипулаторите в медии. Те не случайно му спретнаха тоя номер!

Е, ако ще вземаме пример от Ердоган....

Пий си хапчетата бе човек!

Удри Доне!

но сърбинът е прав:"Ове е стандарт". Лъжат на едро или са имали двойки по математика? Как си представят увеличаване на ядрения арсенал на САЩ десет пъти?

Питай Тръмп.

NADIA

Не знам какво ще гледа Бойко на закуска, ако Тръмп отнеме лиценза на СНН. Откъде ще се информира? Притеснявам се.

Виктор Николаев, нали той му свърши работата.

Прав е Тръмп. Подобни лъжи са напълно е стила на CNN а не бива да бъдат оставени да действат "според плана". Но същевременно е очевидно че президентът на САЩ в случая има твърде слаб контрол върху САЩ.

а ... как така бе хора , откъде ще черпим информация ? преди желязната завеса ни пречеше да знаем истините за америка ... . добре че поне отидохме и видяхме при факта че там никога не е падала бомба има : много бедни много прости без образование без мед. застраховка без зъби много пълни хора без пенсионни фондове без познания за света иначе знаят само че са номер 1 :)

вярно ли?? а защо има толкова желаещи да станат , цитирам бедни прости без образование без мед. застраховка без зъби много пълни без пенсионни фондове без познания за ... та защо цели свет налита да е там, а в раша никой не ще??

Правилно, Вместо лиценза на RT, по-добре да отнемат този на СNN и NBC

САЩ - страната където истината е най-евтина и в най-голям дефицит.