Ирански медии: Ердоган е свързан със саудитските екзекуции

Турция призова иранския посланик заради публикации в ирански медии, свързващи саудитските екзекуции с президента Ердоган.

Обратно в новината

Коментари - Ирански медии: Ердоган е свързан със саудитските екзекуции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mного си смешен! Гледай по БНТ 1 в 21 ч. История бг. Цивилизация на хиляди години. По нашият календар днес сме 7524г. През 1976 г. ЮНЕСКО обявява древнобългарския календар за най-точния в света. Учените от ЮНЕСКО били поразени от гениалното решение на математическата задача с чепатото число 365. Нещо повече древното българско летоброене предлагало същото просто правило и за високосния 366-и ден, който окончателно преобръщал колата дори на претендиращите за най-съвършени образци календари. Всяка година 12-годишния цикъл, за който обикаля Слънцето около Земята, е кръстена на някакво животно. За разлика от китайския обаче, при нас първата година не е мишка, а свиня. 1. свиня (докс, док, прасе) 2. мишка (сомор, шъши) 3. вол (шегор, куврат, буза, бусман) 4. тигър (барс, паръс, баръс) 5. заек (дванш) 6. змей (вер, драгун, кала, слав) 7. змия (дилом, делян, аттила) 8. кон (тек, таг, тих, алаша) 9. маймуна (песин, писин) 10. коч (суръх, север, расате) 11. петел (тох, тах) 12. куче (етх)

Cега очакваме още една балканска страна да изкара Hобел ,като турците вече имат 2 и тази година се очаква 3-ти.

ИМЕННО ЗА ТОВА,ОЧАКВАМ ЕВЕНТУАЛНО ДА ИМА СБЛЪСЪК МЕЖДУ АНКАРА И ТЕХЕРАН!!!НА ЕРДОГАН ЩЕ МУ Е ТЕЖКО!!!

Kойто подкрепя диктатора Aсад няма правото да говори за демокрация и мир. Mераците на иран да се настани на Cредиземно море са още от времето на шах исмаил, и сега им се падна тази възможност да направят договор с виновника за смъртта на над 400 хиляди души и прогонените над 8 милиона сирийско население .

Това, че веднъж пишеш под ник TURK , а друг път под PARS ,не означава , че пишат двама човека. Означава, че имаме случай на раздвояване на едно Куко .

Hе е вярно нямам нищо общо с парс , но напълно подкрепям неговите коментари, за по сигурно направи справка с редакцията на дир бг че турк и парс са различни хора.

БРЦК

Къде го тоя 'диктатор' дето е демократично избран от народа си и международно признат? Човек със светско образование в Англия и женен за християнка. Между Асад и ИДИЛ всеки нормален би избрал Асад!

кой беше предишния президент на Сирия? Как се казваше? За какъв "демократично избран от народа" говориш? Като референдума в Крим ли :))) Само дето "тати" брои гласовете :)))

хаиде като си Turk.... ходи си в Turkey там да си ресиш тъпите бисери и гнусна пропаганда... и никога повече ама никога повече да не си се върнал да мърсиш нашата свята земя!

а който подкрепя ердоGun и османска назаднала империя the turkey и демократична сунитска Арабия е пълен куку

по полека със раздаването на права в интернет и обобщенията.Като гледам май не разбирате traceroute как се прави. Иначе по темата нямам мнение\не се смятам за толкова компетентен\ просто ми харесват технологийте и в частност Интернет.

по-полека с раздаванета на "права" и обобщенията в интернет.Като гледам май traceroute не знаете какво е. Иначе по темата нямам коментар\не се смятам за компетентен\ просто ми харесват технологийте и в частност Интернет.

Я турците повикали чуждия посланик защото в страната МУ писали истини за ердоган а нашите от външноизмекярско седнаха да пият кафе с турския посланик и консулите защото действали на НАША територия защитавайки турските си интереси??? Сега видяхте ли разликата между двете действия за да си направите заключението за измекярите??

иран и моллите им да го духат. също така и поддържащите ги бандитски и диктаторски правителства начело с Pусия, иракското шиитско про-иранско и про-руско правителство, заедно със сатрапа от дамаск в името на които са убити (и уbииствата продължават) над 400 000 жители на Cирия. Kато им опре нещо до гъза и започват да пищят против Tурция - единствената демократична страна в региона и пазител / стожер на демократичните ценности в региона.

Тази сутрин, по нито една българска медия не съобщиха за бягство от лудница. Ти от къде избяга ?

БРЦК

Обувай шалварите , слагай феса и заминавай да правиш шпакли на рДоган.

Kойто се е залюбил с Русия - добро не е видял. Всички отрязаха Иран от как се сдуши с Путлер. Не остана съседна държава около тях с която да има добри отношения.

БРЦК

Има , има - Сирия !

та какво добро са видели хората в тази държава? Все пак повече от 20 години се любят от как им помогнаха да сложат таткото на сегашния цар там.

Ми Иран си купува газ от Туркменистан, продава нефт и газ на Пакистан, подържа политиката на Армения и Азербайджан, помага на Ирак в борбата с Идил...и остана само Турция с която май не се долюбват,да се пита човек що ли?

ти май не си чел новините тази седмица. Пробвай от 4-ти насам да го прочетеш.

все ги режат все ги изолират , а пък става обратното-снеха санкциите от ИРАН с мълчаливото и бъзро съгласие на САЩ ,а пък изолираните руснаци приемат постоанно гости след гости на килимчето в кремъл и си правят в каквото си поискат и чертаят нови карти на нови държави, не за друго ами защото сащисаните сепровалиха навсякъде почнаха да бятаг и да свирят отбой.

май не следваш хронологията на събитията. Първо снеха санкциите, после се залюбиха със Русия, а тази седмица ги изолираха. Абе хора... вие четете ли новините изобщо или пишете на щатна бройка?

Превземането на посолства в Иран си е национална традиция а щом Турция иска да бъде приета в Евросъюза трябва да свиква с мултикултурните особености, пък и свободата на печата, както наскоро казаха и на Полша, е основна евроценност;)

Видяхте ли към съюз с кого ни тика онова келеме, което ни назначиха за външен министър ?

отдавна беше ясно, че щом паднат санкциите срещу Иран, с главното посредничество на Русия сега върви преформатиране на близкият изток-първата стъпка е в ход -Русия напрактика заменя Турция и С.А. с ИРАН щато главен регионален играч с мълчаливото съгласие на САЩ .Втората стъпка ще бъде появата на нови държави и автономии вкл. в самата Турция и С.А.Никой не може да спре този процес.

Cигурен ли си? или това е предната партенка диктувана от "гаварит мAсква".

арабската преса в С.А и гостуванията на саудитските принцове при Путин на килимчето в Кремъл където на молбите на чалмите за отказ на русия от действия им е поднесена една карта на близкия изток с нови граници и държави.

Ирански медии: Ердоган е свързан със саудитските екзекуции С малки изключения, ислямският свят е срам за съвременната цивилизация и правовия ред.

B същия тон и дух могат да се кажат и докажат много истини и за твоята вяра "петров" именно християнството !!! Hо ти си явно неук и с интелекта на папагал повтаряш изявленията на ултра националистичиските вестници и медии в християнския свят.

Разбрах твоята позиция, но само не разбрах защо един "интелектуалец" , като теб поставя такива етикети на другия с различното мнение.

Mного си неук и непознаваш историята на човека . Hяма и 100 години когато християнска Gермания с подкрепата католическата църква извърши геноцида в Eвропа . Aми славянска Pусия ,която е причината за гибелта на над 4 милиона турско население на балканите , Aми европейските колонизатори на Aмерика , Aфрика и Aзия.

ердоган лъже като грузински циганин (какъвто е). Докога ли ще го търпят турците?

Рязаните калашници от "братска" турция(не заслужават главно "Т") винаги са били маша на хамериканците и англичаните впъклените им планове да владеят Света. Най-кръвожнадното и безмилостно племе в историята на планетата земя. Кой освентях е клал майки и деца?

българите масово колят маики и деца в Tурция по-време на балканската воина . помни cе още от живи свидетели в Tурска Tракия. българи са колили и бесили деца и маики в Mакедония - лично са ми разказвали (неволно и без да ги питам) очевидци от Mакедония. български озверели "башибозуци" клаха деца и маики по-време на възродителния процес 1984 - 1989 !!! Hикога не е доказано или видяно турци да са клали българи. митът батак вече беше доказан и опроверган. захари стоянов и иван вазов са обикновени писатели фантасти - правещи от мухата слон. Bсички клюки против Tурция в последно време са от определен ардес и хората в демократичните и независими старни им се присмиват вече под-мустак . да продължавам ли бат питко?

БРЦК

Не лъжи бе фес. Една верна дума нямаш. Пробвай на турски.

това което си написал за македония и особенно за батак и захари стоянов и вазов... няма как да то го простим.... защото е чиста долна лъжа и гнусна турска пропаганда!! ако не се чувстваш достатъчно българин си върви в турция, иначе ке ти падне... чотурата.... разбра ли гадно и долно турско мекере!

а сащо и за възродителния процес.... глупости ама глупости... били клали маики и деца през 198ч.... общо загиналите са 6 човека от които едно дете... а пък загиналите от бомбите на турските сепаратисти - такива като теб са 7 в събитията предшестващи така наречнят "възродителен процес".... защото и ти самият не знаеш какъв си... не мога да търпя тъпи демогози като теб... моля дира не ми трите отговора... самата истина е! а какво да кажем за гнусната лъжа за батак и вазов....

турска тракия - е няма такова понятие.... тракия е била българска от векове и населена с хора наречени по късно българи първо приемници на старите траки.... и аз сам точно наследник на такива българи от тази тракшя... баба ми почина на 96 години и беше живата история... знаеш ли колко от неините братя и сестри са били изклани на времето от турскшя башбозук.... след 1906 година за да ги прогинят от тези земи а които са останали там са си сменили вярата и имената.... и между другото башибозук е турско понятие... от каде се намери такъв малоумник тази сутрин да ми развалиш настроението... с гнусни лъжи и инсинуации...

При тази цена на нефта на Саудитска Арабия и остават само няколко месеца да продаде нефтената си компания. Затова хапе в предсмъртни гърчове. Веднъж като излвзе на борсата, САЩ ще ги купят и, кралското семейство вече няма да контролира нефта. Няма да са необходим играч и по стар краварски навик че бъдат шкартирани. Изобщо търсят война, защото иначе ще паднат.

Интересни са страните които подкрепят Саудитска Арабия. Явно се опитват да направят коалиция на крайният терористичен ислям. Запада точно тях трябва да следи.

на фона на днешните събития вече стана ясно каква е целта на "новата" коалиция начело със СА за борба с ИД. принципа е разделяй и владей - едната коалиция начело със САЩ играе срещу Русия, втората коалиция начело със СА играе срещу Иран. обаче и в двата случая лозунга е "Борба срещу ИДИЛ". и няма как всичко тава да не е режисирано и раззигравано предварително, доколкото всички се чудеха за какво им е на СА нова коалиция за борба срещу ИД. пък като прибавим и нефта - извода поне за мен - е че срещу Русия и Иран се играе на всички фронтове. и щом са решили така - няма лошо. ама тезата - "то това е заради демокрацията" вече почна да ми писва. после що думата "демокрация" вече стана мръсна дума

Ердоган явно е искал да присъства на екзекуцията в Саудитска арабия,но е закъснял,за което много съжалява, че не е могъл да присъства на рязането на главите на затворниците.

Що за екземпляр е този на портрета? Едно време и в Русия са били такива неандерталци с бради. Добре, че се е появил Петър I-ви да ги избръсне. Май и тия подчовеци в близкия изток се нуждаят от здрава ръка, за да се цивилизоват. И що за жена би харесала такъв индивид, който мяза на австралопитек? Направо да те е гнус да го гледаш...

америка играет много филигранно чрез васалите си

Да не се окаже, че Ердоган е в основата на всичко...

Обонго е в основата на кризата. Ердоган е лакей на Обонго. Целта е да не се допусне Иран да изпрати войски в Сирия.

От самолет е видно, че всички анти-ирански действия се режисират от задокеанската империя на злото. Саудитска Арабия по най-варварски начин в 21-ви век екзекутира 47 души, а виновен за всичко туй се оказва Иран!?

чрез Ердоган америнците правят това - не случаино им дадоха ф-16 - няма случаиност в политиката

Значи и сомалийските пирати са сунити, така ли е???

ОТ 1 ГОДИНА КАЗВАМ ЧЕ ЗА ДА СЕ ПОБЕДЯТ ИСЛЯМИСТИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ УДАРЯТ С ЯДРЕНО ОРЖИЕ РИЯД И АНКАРА:))

Добре, че никой не слуша такива идиоти!!!

Екзекуциятя на шиитския духовник в Саудитска Арабия не е свързана с Ердоган баш Талибан ,но 1 към 1 повтаря провокацията извършена от Турция срещу руския самолет ..Всичко това е дирижирано от фашистка Америка ,кото първо целта беше Русия да влезне в остър конфликт с Турция ,а сега целта е да бъде подпален конфликт между шиити и сунити . Фашистка Америка ловко се възползва от интересите на Турция и Саудицка арабия в региона първо ,като застава зад газопровода от Саудитска арабия за Европа и елиминиране на руския газ и второ ,като застава зад нео-османиските амбиции на Турция и елиминиране на иранското и руското влияние в този регион ..България трябва час по-скоро да се избави от американско-турското влияние !

СА са по-богати, но Иран вече няма място къде да съхранява бомбите си. Израел мълчи! Те горките Израел с всички са скарани-Египет, Сирия, Турция, Иран и т.н. Направо да им изместят държавата някъде до САЩ.

И с тях ще се скарат

а преди посещението даваха ли по ал джазира филм "Иран - моя родина"?