Без глоби за медии за критики към политици

Отпадна идеята медиите да бъдат глобявани, ако по време на предизборна кампания излъчат или публикуват материали, накърняващи доброто име на политиците.

Обратно в новината

Коментари - Без глоби за медии за критики към политици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не забелязвате ли че политическата каста се опитва да узакони своят статус на такава Да не ги снимат , да не ги подслушват , да не ги критикуват .. Това са едни малки дребни човечета , случайно оказали се на върха на държавата които прекрасно го съзнават и се опитват да се скрият със закон

Мишки !В доклада на ЕС думата цървул не е спомената но нищо друго не е спестено Ха да заведат дело срещу ЕС за доклада А защо не съдят политиците за това че уронват престижа на заеманите от тях места ?

Григоров в БНТ и Волгин в БНР са пуделите на властта в националните медии. Партийното им поръчение е плюем по другите, без да показваме колко сме велики", като под другите се разбира всички нормални хора, които са против мафията и партийните картели във властта. Григоров и Волгин отдавна ни заливат с тонове интервюта със съмнителни авторитети в най общия случай щатни славословци на червената буржоазия и обръчите й, които безсрамно плюят по всяка гражданска проява, неглижират я, подиграват се с нея, или директно я представят като дирижирана и платена точно по партийните опорни точки. Вече всеки нормален човек, който иска да протестира заради надписаните си сметки или терор от монополи, картели и т.н., рискува веднага ще бъде оплют в предаванията на Волгин като агент на Сорос, купен от енджиотата или направо от Бойко Борисов. Повечето техни колеги журналисти виждат проблема, но не могат да направят нищо поради декларациите които са подписали да не критикуват колеги. Заради това единствено бивши такива се надигнаха за да се разграничат от това което става напоследък в БНР, а то е просто срам. Но пудела Волгин явно е от тази порода която не познава това чувство - иначе отдавна щеше да си е подвил опашката поне за да не мирише толкова много от това което е под нея. #Деконструкция без Петър Волгин

Abe/Ama, ne widaih spisyka na mediite, koito niama da gi globiawat nito priako nito kosweno? Zashtoto kato glkedam kakwa cenzura gu drusa mediite i izdatelstwata ... iawno iako gi globiawat? A?

днес комунягите имат конгрес,защо нищо не се коментира?ЗАПЛАХАТА ЗА НАКАЗАНИЯ НАЛИ Е ОТПАДНАЛА,ИЛИ НЕ?

ще отпадне ли цензурата в ДИРа

Не.Това важи само за свободните медии.

Това грозничко ,гейберастко същество с пискливото си гласче , го желая много .... насаме

В ДИРА цари цензура спрямо нас, пък не знам! дира са гъзолизци и изОбщо не отразяват събития - те или преписват, или пишат ПОРНО -ЖЪЛТА ПОМИЯ ПО ПОРЪЧКА НА СВИНЯТА ПЕЕВСКИ! СЪС ЗДРАВЕ!

"Дир.бг" убликува само малка, подбрана и изгодна някому, част от новините и тотално изоства от другите електронни медии. Да разиташ само на тяхната информация е все едно с магарешка каручка да се опитваш да си редом с електровоз.

"Консенсусният вариант е бюлетината да е интегрална и с възможност избирателят да използва преференция. В бюлетината обаче няма да бъдат изписани имената на кандидат-депутатите. Преференцията ще се отбелязва с изписване на номера на предпочетения кандидат от листата в квадратче срещу името на избраната формация. Имената и номерата на кандидат-депутатите ще бъдат поставени на видно място в изборните секции и в тъмната стаичка за гласуване. " До номера и името на всеки кандидат за депутат в ЕП и НС, или за кмет и общински съветник, поставете и снимката му. Тогава ще видите колко ги познават и обичат хората! Така ще гласуват за своите "избранници", че свят ще им се завие от "всенародната любов и признание" за свършеното от тях до сега и от очакваната им бъдеща "работа"!?

Пак законче за свинята Пеевски????

нова форма на цензурата и защита интересите на управляващите налагани от бившият ЗЗД (Закон за защитта на държавата)!

АЛО ПАРТИЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ ......!!!! В КОЙ ВЕК СТЕ ....?????????????? Я СИ ГЛЕДАЙТЕ РАБОТАТА , НИЕ СМЕ ВИ ИЗБРАЛИ И НИЕ ИМАМЕ ПРАВОТО ДА ВИ КРИТИКУВАМЕ И ........ОТЗОВАВАМЕ , КАЗВАМ ОТЗОВАВАМЕ !!!! САМО ПОЛИТИЦИТЕ НЕ СА СЪГЛАСНИ С ТОВА И ВСЕ "ЗАБРАВЯТ" ДА ГО ПРИЕМАТ !!!!!!!!

Че те останаха само медиите на доган/пеевски. Честито сега имате пълен карт бланш.

БНТ,БТВ,канал3 ?

Какво бтв? Контролирано от Дс.

Няма страна в която те да се ползват с добро име, съществува респект който трябва да се заслужи. В случая мисля ,че може да се обърне и по-голямо внимание на самите медии когато става дума за финанси, те самите също имат доста път да минат докато се научат как да отразяват политика

Ципа, ми че то всички трябваше да се глобяват, щото не съм чул една добра дума за вашата организирана група. По добре съд и затвор за който не ви харесва, така добре ли е? Тиквии смотани!

Дребнобуржоазните държави, в които шетат ГЕРБ и подобните им фалшиви десни формирования, демонстрират търпимост към други идеи освен техните до момента на заплаха за властта си. Тогава на Балканите се вади калъчката, правят се преврати, вади се армията, идват диктатори и всякакви самозванци. Въпрос на време. Опитайте се да мислите класово, да зовете към революция и връщане на властта на народа и ще видите какво знами глоба, санкция и репресия. Неща, вече видени в историята ни на тъпкана, унижавана и насила фашизирана нация.

няа никва цензура не се притеснявайте ;)

ЧУК

Значи,политическата измет да лапа на софрата- платена от бедните данъкоплатци, е-С ЧИСТО ИМЕ и НЕОПЕТНЕНА РЕПУТАЦИЯ!!!А бедните безработните и низвергнатите са ЗАПЛАХА!И господ горе, не иска да ви прибере-Господа политици от всички партии!!!

Герберите защо не уточнят какво точно искат? Днес предлагат нещо, утре са против него! Голям смях!

Ако всички гласуваме, дори и попънените бюлетини по махалите няма да свършат работа.

ако има клевета,лъжа,идеализиране на терористи и манипулиране в такава насока ,навсякъде има съд и дори затвор . СЪДЪРЖАНИЕТО НА ТЕРОР СЕ ХАРАКТЕРИЗИРА С ДОМИНИРАНЕ С НАСИЛИЕ ЗА ОБЛАГОДЕТЛСТВАНЕ ЧРЕЗ ЕКСПЛОАТАЦИЯ,НЕО-ЕКСПЛОАТАЦИЯ,СЪВРЕМЕННИ ФОРМИ НА РОБСТВО ,ТРАФИК НА ХОРА И Т.Н. ЗАДАЧАТА НА МЕДИИТЕ Е ДА ИНФОРМИРАТ ОТНОСНО РЕАЛНОСТТА И СЪБИТИЯТА,КАТО НАЙ-ДОБРИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРОУЧВАТ ПРЕДИСТОРИЯТА И ВСИЧКИТЕ ФАКТИ ,ОТ НЯКОЛКО ДОСТОВЕРНИ ИЗТОЧНИКА С ОГЛЕД ОСВЕТЛЯВАНЕ СЪБИТИЯТА И ПРОБЛЕМИТЕ И ПРАВИЛНОТО ИМ РАШАВАНЕ ,ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА ЧОВЕШКИТЕ ЗАКОНИ ,А ТЕ ВИНАГИ СА И ТРЯБВА ДА СА ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА ОНЕЗИ,КОИТО НЕ ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,А СЪВЕСТНО ИЗПЪЛНЯВАТ ЧОВЕШКИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ В ОБЩЕСТВОТО ,за права,свобода и мир .Има ред за ограничаване и отнемане свободата и правата на извършителите на престъпления ,като по човешките права подлежи на отнемане и правата на живот на престъпниците ,а неотменими до последно са правото на образование и информация .

Циганетата са около 700 000 на фона на 7 милионна България. Ако всеки излезе и националноотговорно даде своя глас в урните, вота на неграмотното цигане няма никакво значение.

Тази партия трябва най-сетне да се забрани! Само си представете, нямаше да има гей, нямаше да има овца .... нямаше да има изроди, като другаря Танчев, да са председатели на КС ...

ДОБРО УТРО на всички БЪЛГАРИ! добро утро на всички интернет лумпени!/наричат ни зомбита/ подкрепям ПРОТЕСТА против това правителство! поздрава не важи за продаващите БЪЛГАРИЯ ! БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ БЪЛГАРИЯ ОРЕШАРСКИ ГЛУХ ЛИ СИ! МАХАЙТЕ СЕ! ОСТАВКА ! ВЪН! И МЕДИИ НЕ МОГАТ ДА ПОМОГНАТ НА НЕКАДЪРНИТЕ!

Аааа др.серГей е добър...

това герп го направи нарочно да можи да уплюва чесните хора и да не го съдят....каквото да прави герп и боико борисов пак няма да спичели изборити щото целия народ е за орешарски и Станоишев.

Машаала! Ей това е електората на управляващите!!! ТЦ, тц и тези ни управляват държавата?