От БСП: Методите на СЕМ са брадясали и мухлясали

След обвинения и критики парламентът прие доклада на Съвета за електронни медии (СЕМ) за 2012 г. "Методите за мониторинг на СЕМ са брадясали, мухлясали и прашасали, а БНТ не оправдава стотиците милиони", каза Татяна Буруджиева от БСП.

Обратно в новината

Коментари - От БСП: Методите на СЕМ са брадясали и мухлясали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другарката Т. Буруджиева, дъщеря на генерал И. Буруджиев, убиеца на генерал Вълков!!- имали нужда от повече обяснения?

Гого Лозанов още преди две седмици почти в прав текст призна, че в СЕМ има политически натиск от Управляващите. Въпросът е дали управляващите ще издържат на хубав натиск отвън, от улицата!

БСП/ДПС/АТАКА яко настъпват срещу свободата на словото и това се обръща срещу тях. Тази коалицийка управлява като банда. Накрая ще ядосат и тези, които ги търпяха до сега.

"...Според него, ако съществува някакъв дефект и забавяне в този процес по цифровизация, неговото начало е поставено по време на Тройната коалиция, защото тогава са направени процедурите, които в последствие и от Европейската комисия се отчитат като нарушили конкурентния принцип на пазара...." Антигерб съм, но това е абсолютно вярно- даже присъствах на една такава "спявка" с тогавашния ресорен министър.Присъстващите много се чудихме защо след 2-3 месеца нещата се замълчава толкова яко, все едно никога не са правили 2-3 такива "спявки" по този въпрос за 1 месец.

замълчава -т.е. замълчаха

ves

Тея май искат да върнат член 1 и ръководната роля на партията кърмилница.Май ще се наложи революция.

БНТ абсолютно не оправдава стотиците милиони, които харчи на данъкоплатците и е крайно време да бъде преместена извън София. Примерно, Монтана или Видин.

Защо не коментирате собствената си мухлясала партия и вмирисания си електорат.

Когато върна член 1. от Живковата конституция, всичко ще си дойде на мястото и ще се успокоят нервните комундета. Сигурен съм, че Кутевчетата не знаят за какво става въпрос.

Лозанов започва да става пожизнен председател като синдикалистите.Структурата за членове на СЕМ ,с разните й квоти е смущаваща откъм обективност към обществения интерес и ценностни критерии.

Борисов - гледайте и сравнявайте с Борисов, тъпанари... Още ли не сте проумяли? Не? добре, наслаждавайте се на следващото действие! А когато втасате, ми се обадете, ще се ОБАДЯ НА Борисов да ви спасява, тъпанари. Предадохте Свободна България на тирани...

СЕМ пречи, даже не че пречи, но НЕ ПОМАГА - ДА СЕ СМЕНИ НЕЗАБАВНО ГОГО! МЕДИИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОВЛАДЯВАТ, това е принципно положение... Скоро ще има закон и за интернет, откъде-накъде някаква си сган ще ни плюе! за всяка плюнка - дело - съдът е С НАС!!!

всичко се върти около подмяната на калинки с бръмбари! за 100-те дни само едно от социалните обещания са "изпълнили"-тока?!?!? на път са да унищожат нциом с цел "по-реални" статистически проучвания,вчера си узакониха прането на пари и тотално заровиха възмозността за промяна в енерго системата, а днес щурмуват националните средства за масова информация!!! вчера писах по повод китайското посещение,че "не змам дали ще докара китайски инвестиции,но със сигурност ще докара китайски манипулации" и ето ви доказателството! интересното е,че всички тия организации са държавни или тясно свързани с държавата!!!

доколкото виждам Гого Лозанов е избръснат а другаря Сергей е плешив и му остава да си пусне брада / ако има такава защото се говори че бил БИ.../ ...

Pesh0

Освободиха ги, ама и по свободни ще ги правят.

Това обаче, което е най-ужасно, беше не че ще ви убият ако не мислите като тях, а това, че може да са прави. В края на краищата, как можем... още ние да знаем, че две и две прави четири? Или например че земното притегляне съществува? Или че миналото е неизменно? А ако и миналото, и целия външен свят съществуват само в ума, а ума е контролируем какво изобщо е действително? (Джордж Оруел, 1984)

Pesh0

След като не можеш да погледнеш, през чужди очи , от къде си сигурен, че виждате едно и също. За това Местан изскача с тайнствена папка и не я показва ни никой. От къде да знае, кой какво ще прочете. И с тефтерчето е така .

Това е едно много добро основание БСП да ги избръсне гладко и да ги освежи с нови техни си кадри! Да живей!!!

Въпросът се свежда до това дали привилегирования елит трябва да доминира средствата за масова информация, за да защитава себе си чрез наложени илюзии, да манипулира и лъже тъпото множество, или да бъде премахнат от сцената. Накратко казано, въпросът се свежда до това дали Свободата и Демокрацията са скъпи ценности или опасности, които трябва да бъдат избягвани. В тази възможно крайна фаза на човешкото съществуване, Демокрацията и Свободата са нещо повече от изключителни ценности те са може би единствения начин за оцеляване.

За съжаление за българският "материал" яденето и пиенето са исконни човешки ценности.

Оруел ги беше разбрал още в тридесетте години на миналия век, когато и той е бил марксист и е наблюдавал гнусотиите на сталинското КГБ в Испания, от което едва се е спасил заедно с жена си. И то не по друга причина, а защото е бил социалист, а Сталин такива мрази до гроб. Но той, както казват, е дете на своето време, или както казваше другаря Тодор Живков: Такива бяха времената... Но за десарски пигмеи като Гоце, Гоцев, Станишев и останалите партийни математици, за които доскоро две и две правеше пет, е нужно друго мислене, за да престанат да държат пресата в ръцете си и да крият престъпленията си от справедливостта. А ако не разбират, пресата трябва да им се отнеме. Тук на помощ идва Ноам Чомски:

Тия от СЕМ говореха /през зимата беше /,че от пролетта всички реклами по телевизията ще бъдат с намален-нормален звук.И до ден днешен гърмят па ние си чакаме да намалят звука като в белите страни.Е как да вярваш на когото и да било?

Еми честито... ето сега ще си намерят причина да уволнят разни хора от СЕМ, ще се сложат на съответните позиции "наши" хора и работата ще заспи... няма да има вече неудобни интервюта и нахални журналисти...

точно за това си мислех и аз,след вчерашото интервю на местана,дето ги обвиняваше в пристрастност - и хоп,сем са окачествени като противници на партията!!!

Е ми така трябва да е! Недейте тъпанари да го избивате на политика, разбира след като всички медии досега ви се докарваха и ближеха зад..ка на ББ това е разбираемо. Само, че пошлите реалити предавания, тъпанарски скечове и липсата на предавания за култура, наука, възпитанието в българщина, прокарване на морална ценностна система, поощряване на хуманизма и т.н това не може повече да се търпи. Тоя рошав дебил просто трябва да се разкара.

предлагаш пеевски на неговото место! той поне не е рошав!

КОЙ КОСЪМ ОТ ЗАДНИКА МУ БЛИЖЕХА, КОГАТО: 1. Посещение в Израел, срещи - във всички медий в България само псувни, придружени и с неглежиране на изпраелската страна 2. Трите национални телевизии канеха само лица от опозицията. От сутрин до вечер беше Станишев, Манолова и Кутев - сега да си виждал Борисов в национална телевизия ? 3. Компроматът за Р. Желева беше основна тема за упражнение на и в медийте с месеци не можеше да се прочете нормално за друга новина. Поради ограничение в мястото - само трички.

а бе тия както са тръгнали ,искат и министерския съвет да приватизират! уж социалистите се славят с национализиране и удържавяване, а то излиза,че се карат само на държавните организации! онзи ден вдигнаха врява за нциом днес на сем и ха познайте коя ще е следващата жертва!?

От СЕМ ,....СЪЩО СА ПРОДАЖНИЦИ ! СЕМ ,подари на султан -ДОГАН ,само ---27 медии ,по времето на 3-ната ЛАМЯ---БСП,ДПС,НДСВ,...които се управляват ,от СТОЖЕРЪТ ,ЛИЦЕТО НА МУТРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ ---ДРУГАРЯ ---ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ! Защо ревът ---БСП ,като това стана с тяхната ---БЛАГОСЛОВИЯ? ПО ОРИНЦИП ,...БЪРЪДЖИЕВА Е ---ПРАВА !

по-скоро депутата от герб е прав ,щото всичката тая каша не е от вчера

СЕМ не се занимава с това ама въобще!

А с какво се занимава? Доган ,колко ефирни канала има ---И ДУДУК--ТВ7 ,и той ли не е на ДОГАН ,...ИЛИ Е НЕГОВ ,НО НЕ СЕ ВОДИ НА НЕГОВО ИМЕ ,КАКТО И НА Маргените ,Галевите,Самоковеца,Брендо,Мендо,цар Киро ,Р.ОвчЪ.

И кой спомена че медиите се контролират ??? Ако не вече се почна

Според председателя на парламента Михаил Миков нещата трябва да се променят, защото хората извън Народното събрание искат така. Освен за Мишо шамара и Бисер петното не се сещам за други хора извън народното събрание. Възможно е Миков да е визирал циганите от Стлипиново и Факултето.

Накрая Партията ще обяви, че две и две прави пет и ти трябва да й повярваш. Беше неизбежно, че те рано или късно ще излезат с това твърдение: логиката на тяхната позиция го изискваше. И как не, когато не само значението на опита, но и самото съществуване на реална действителност бяха категорично отречени от тяхната философия. А най-голямата ерес беше разбирането за елементарна гледна точка, тоест обикновен разум. Това обаче, което е най-ужасно, беше не че ще ви убият ако не мислите като тях, а това, че може да са прави. В края на краищата, как можем ние да знаем, че две и две прави четири? Или например че земното притегляне съществува? Или че миналото е неизменно? А ако и миналото, и целия външен свят съществуват само в ума, а ума е контролируем какво изобщо е действително? (Джордж Оруел, 1984)

Опа.... време беше да заходят към овлядяване на БНТ и каналите, които ще са с лиценз за цифровизация! Честито, ако на някой не му е ясно, кой иска да управлява на всяка цена и на всички нива!

Защо не пишат в доклада какви хора работят в БНР напр. Има толкова хора, които отдавна са минали пенсионна възраст и ги държат на държавна ясла, а младите отиват да работят в чужбина. Това никъде го няма.

ГОЛЕМИЯТ БАТЮШКА иска да вижда всичко!

КОГА СТАНА ЦИГАНЕ, КОГА ТИ ПОЧЕРНЯ ЗАДНИКА, ДРУГАРКО БУРУДЖИЕВА.

много силна заявка за намеса в свободата на словото!!! въобще не ги интересуват методите в CEM ,а по-скоро как да филтрират информацията достигаща до народа!

малките българчетата позволиха на ромите от дпс с 8% да ги бъзикат от заде

Aбе, другари от БСП, то и вашата партия прехвърли стотака отдавна и освен, че е прашасала и мухлясала, със сигурност е хванала и паяжина на определени места, ма ние не ви навираме възрастта непрекъснато в очите, нали?;о)

"Методите за мониторинг на СЕМ са брадясали, мухлясали и прашасали, а БНТ не оправдава стотиците милиони", каза Татяна Буруджиева от БСП. Разбира се че са брадясали и мухлясали след като няма цензура над теливизионните медии,които отразяват вярно сегашната брадясала и мухлясала парламентарна политическа "кочина" в България

Започва сеее, май искат да си сложат техни хора в СЕМ, които да слушкат и да казват как се прави телевизия и радио според СерГея и Местана.Не че в СЕМ са идеални, ама не така другари, пак плитко тръгвате да се излагате!!!

Може да се осЕреме, но нЕма да се изложимЕ...

Ами... значи аз по принцип винаги съм бил антикомунист и мразя БСП, но все повече се убеждавам, че това правителство и този Парламент се проявяват направо като дясно ориентирани в правилната насока към изграждане на капитализъм, особено в сравнение с про-комунистическата политика на ГЕРБ!!! За пореден път се убеждавам че се съгласявам и за СЕМ! Наистина са брадясали и мухлясали, а по-скоро играят с парички бивши комунистически велможи!

Уж си емигрирал, а пишеш от Позитано. Да не си от новата китайска организация на БСП?

Дано всички с твоето мислене имигрират в чужбина!

Пази боже от дясно ориентиран комунист. Дясната ориентация е за тях , а левия популизъм за избирателите.

И аз не съм фен на камъните, но днес намерих едни дървени, което е супер!

Яд ги е че по БНТ предават протеста, помните ли кой отида да скача като павиан пред БНТ. Грозния предател Кътъра Болен

Може да се каже, че последните години БНТ правят доста добри продукции. Не разбирам дали с изказванията си от БСП се изказват против това повишаване на качеството?

Вземи се ограмоти малко, попрочети тук-там. Става въпрос за СЕМ а не за БНТ! Има разлика! На вас комунистите от ГЕРБ само протестите са ви в устата!!!

Ти вземи се светни! Зад целия този шум стои точно това , че искат да контролират и цензурират БНТ. Това е единствената цел. На другите телевизии им намериха цаката, сега е ред на БНТ.

Причината е че скоро не са давали сериала "На всеки километър".

"брадясали и мухлясали" точно като БСП