Държавните медии в Гърция стачкуват - спряха новините

Държавните телевизионни канали и радиостанции в Гърция няма да излъчват новини и предавания в ефир заради започналата днес тридневна стачка срещу мерките за икономии, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Държавните медии в Гърция стачкуват - спряха новините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гръцките медии се по-зависими от нашите комунстически медии при Тато. Държавните, защото са на бюджетна издръжка, частните, защото са собственост на дадена финансово-икономическа групировка или клан. Като ги четеш, все едно виждаш новините ни по Татово време. За тяхните дългове пишат с малки букви и все едно ги няма. Само и всичко искат, без значение какво е. И ако им подадат един хомо-хамбургски мамул и него ще налапат без де мислят и гледат, после ще преглътнат без свян, свикнали са. Лапането е основен бизнес на гръцкия журналист, лъжата и краденето е основно занимание на новородения грък до смъртта му. Ако не изпълни това, живял е напразно. Така че, малко им е да ги скъращават 50 %, направо да ги премахнат. Всички журналисти са подлоги, гъзолизници, измамници и мошеници.Колкотто да за кредитирането и измъкването на Гърция от фалита, това ще е най-голямата грешка на ЕС и МВФ. Всичко ще загубят, ще му дойде времето скоро. Затова българските управници да не се натискат да влизат в еврозоната или друга подобна, преди Г-я и Ит. да са си изчистили сметките, т.е като се види че са фалирали.

Ма тя още ли мърдат, имат ли какво да хапнат по Коледа ил да спретнем пак колети с маслини и чекове за 200-300 млрд. евро? Щото са ни важни. Виж, блгарите - те там не протестират, така и така са бедни, ни да им дадеш, ни да им вземеш. Радват се и на малкото, та засега оттам нямаме изненади. Пък и сами си правят зимнина, почти не пазаруват, то няма и какво, и с какво. Мъжете пият по някоя местна бира, псуват всичко и всички и си стоят безработни вкъщи да чистят и перат, а жените издържат по всякакви начини семействата си. Ако видеха това, Сократ и Фройд щяха да и глътнат езиците. Но да живее демокрацията, да крепне и се разраства село Шенген и дружбата между народите, а защо не и между управляващите ги /справка - Меркози и Саркел/.

Те, тука на Балканите ми знаят табиета. Всички съм ги бил във войни, ама с КОМУНИЗъМА бая зор видях. Особено, с последния - хамериканският. Други Велики сили нямаха бази и се разпаднаха като такива, а тези първо парите им вече станаха на стари вестници, а след това ще им паднат и МАСКИТЕ. Ужасът който светът няма да може да понесе от външният им лик, масов мор ще доведе. Някъде, 500 милиона души може би ще останат, все БАНКЕРИ, разбира се. А "независимите" журналисти, ако все пак се разминат с мора, няма да има кого да манипулират (информация = манипулация). Банкер не можеш го накара да забрави "Колкото повече, толкова повече.".