Гръцкият СЕМ глобява телевизии за сцени на бедност

Гръцките телевизии ще бъдат наказвани, ако показват беднотията на гърците, това реши Съветът за електронни медии в Гърция. Журналистите оцениха решението като "безпрецедентен контрол".

Обратно в новината

Коментари - Гръцкият СЕМ глобява телевизии за сцени на бедност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е ЕС. Естествено че решението идва под политически натиск от Тройката. Казва се нацизъм и се ширеше из Европа до преди 50 години. Хората имат толкова къса памет. Гответе се, защото ще става само по-зле. Нацистите от ЕС ще стават все по-нагли и по-нагли. А всички знаете, че за нацистите човешкият живот е без значение.

ако в гарзия 21,3% са на гранизата на бедността, то в балгария са 98,8% на сащата таси граниза.

Да и аз бях там при раздаването, и аз видях бедните гърци. Толкова бяха изгладняли, че помежду си си говореха на българо-цигански и алабно-македнски език. Странно нещо е гладът.

А на тези , които показват красотата на избраниците и богатствата на на миропомазаните ще се плащат бонуси с европейски пари. Че то като у нас, бе!

И аз искам да съм толкова беден с 12200 лв. на година! Къде са 120 лв., къде са 1100 лв.!

Боко сбърка в обещанията си: Не ние ще настигнем гърците, а гърците ще ни настигнат по беднотия! И все пак ние ще бъдем на 61% от тях!

Къде ги видяхте тези цени като нашите там бе? Някой неща са по-скъпи от Германия. То бива бива ама...Особено в Атина и Солун ( където живее половината население) положението е трагично.

Гръцкият сем - радвай се народе - гръцкият кораб е пълен с доволни хора и потъва щастливо - ЕвроСредновековие, Евро-Византийски номера. Евро-социалистически реализъм. Евро-цинизъм. А колко му е да се ударят банките и световните монополисти на течни горива?

След 1989 година западният свят потъва постепенно в невиждан регрес. Цялата фалшива, дива кафява реакционна същност на един мракобеснически, антинароден, див и примитивен капитализъм на Балканите изригна като задръстен кенеф и връща народите ни към събития от отдавна отминали времена. След свалянето на стандарта следва кампания за отнемане на жилищата на хората чрез съдии изпълнители. Айдушкото поведение на правителствата, смъкнали се до равнището на квартални банди неминуемо води до контрареакция на хората. Свърши се с послушанието и изчакването за пояява на нормални политици. Десните реакционери ни тласкат към ожесточена съпротива. С непредвидими последствия.

Съдебни изпълнители, бе. Няма съдия изпълнител.

"Бедността означава годишен доход под 6600 евро на глава от населението...". При тях бедните получават под 1000 лв. на месец за 1 човек. Цените им са като нашите, а при нас болшинството живее под 300 лв. на месец на човек. Ето това вече не е бедност а пълна мизерия. А ни лъжат че сме били по добре от тях.

Хаха :) Това е то - диктатура в люлката на демокрацията :)

деер

Театър в полза на Гърция!

а комат хляб ти е 4 (четири) евро. Честито.

Като гледам стандарта в гърция и българия вече си е изравнен:D само дето тук безработицата е 10 % там 20. Разликата е че ние сме свикнали на криза а те ще изпукат от глад :Д

Има още много да ги гоним. Бензина там ВЕЧЕ Е 3 евро литъра. Поздрав за всички които искат българите да сме като гърците.

А ние в България си правим ШОУ предавания с БЕДНОСТТА!? И ни е много ВЕСЕЛО!? А не е ли време да си ВНЕСЕМ един СЕМ от вън,както примерно си ИМАМЕ ЧЕЗ?!