Премиерът смъмри медиите, че отразяват палежите и така водели до нови

Ако тази истерия не се даваше непрекъснато, те нямаше да ги палят. Най-правилно е такива случаи да не се отразяват от медиите. Като се гледат по телевизията как им горят колите и палят пак.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът смъмри медиите, че отразяват палежите и така водели до нови | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера защо медиите не си гледат работата и не отразяват само и единствено къртовския труд по рязане на лентички и ритане на топка по игрищата. Ами се занимават с глупости, като например да пишат какво се случва въпреки бодряческите изказвания на Цветанов. срамота. Аз предлагам да се закрият всички онези медии, които вместо да ни радват с ликовете на старателно водещите ни към поредното дъно на корупция, се занимават с маловажни неща и то без да питат всезнаещия ни министър-председател. Е в краен случай може да поискат мнение от спящите върху "Дормео".

това е запомнил от бай Тошо

Но когато младото момиче попада в плен на безмилостния диктатор, отговорен за смъртта на Туул, мисията на Непобедимите 2 се променя, и сега те не само трябва да я спасят, но и да попречат на диктатора и хората му да унищожат цяла една държава.A кои ще попречи на боко тиквата и цецо щрауса да унищоят BG.няма такива хора има само заспали човеци.

Абе Бойко нещо много е нахитрял. Дали от Световната Ебанка са отклонили капацитет към Близкия Изток и не го манипулират толкова, или е поумняла тиквата? Може и така да е. Тиква или не - прав е. И вече взе да му става навик да е прав. Точно аз да го кажа...Бе 2012 иде :)

пожарникарчето нервничи....

едно уточнение б.б не се гаври с българския народ а с трупа на балгарскя народ !

Ало, Труп! Говори само за себе си! На всички, освен на теб, им е ясно, че медиите се държат като "чакали на мърша". За тях е важно да има екшън, това им е хляба и нямат чувство за негативно последствие. Особено някои самовлюбени и недоброжелателни типове като Цветков, Николаев и др.

И КАКВО като медиите (в българия обаче) се държат като "чакали на мърша",,.... кой е виновен че сме си сложили мърша на власт,та да налитат така на "въпросната мърша... т.е. -както те разбирам - (-и правилно си го написал ) ??? просто е като БЯЛ ДЕН и САМ ГО КАЗА- МЕДИИТЕ НАЛИТАТ НА ТЪПИТЕ ИЗЦЕПКИ НА ИДИОТА бб- като чакали на мърша... ПРОСТО ЧОВЕКА НЕ СТИГНА ТОЛКО ДАЛЕЧЕ КАТО ТЕБ- КАЗА САМО ЧЕ БЪЛГРАСКИЯ НАРОД ВЕЧЕ Е ТРУП- А ЧЕ ББ Е МЪРША- ТОВА ВЕЧЕ Е ТВОЯ ИДЕЯ- И АЗ Я ПРИВЕТСВАМ бРАВО..+1

На прав път сте др. Борисов ! Пътят към пълната диктатура минава през смачкване на медиите и затварянето на устите им... Така можеш спокойно -да се пъчиш по всички ТЕЛЕВИЗИИ-И САМО ТОВА КОЕТО КАЖЕШ ЩЕ Е ПЪЛНАТА И ЕДИНСТВЕНА ИСТИНА..АМА на този прост народ май така трябва- щом те търпи, Ти продължавай пълната гавра с тях. Нали сам каза-ТОЗИ НАРОД Е КОФТИ МАТРЯЛ...

Боко тиквата е лош и некадърен премиер, но пък явно е бил добър ученик на Т Живков! Докато му е разтривал петичките е слушкал как точно се прави медийно затъмнение!

ПРЕМИЕРЪТ СМЪМРИ МЕДИИТЕ,ЧЕ 1 ДЕН ИСКАХА ДА НЕ ГО ПОКАЗВАТ

В случая Премиерът е прав!

премиера му пречи оная работа(крива май)- и изкарва всички виновни . Ами ти се поопомни Байно- ако не бяха "виновните медии" да алармират- можеха колите да не са толкова- а 5 пъти повече.. А ако тогава бяха запалили и твоята... ПАК ЛИ щЕШЕ ДА Е ПРАВ ТОЯ ТЪПАН.. ТЪП НАРОД СМЕ СИ - И ТОВА Е !

Премиера да си върши работата. А ние като общество ще си вършим нашата (че я бяхме позанемарили 20г). Естествено, че медиите трябва да отразяват всичко.

ТЕ ЗА ТОВА СА МЕДИИ БЕ

Боко, Боко, истината е, че космите ти са крива на крия ти.

Идва време на апокрифна литература и шушукане.Всеки втори вече е доносник.

профсъюзите спряха протестите, зърнопроизводителите се прибраха, стачката в БДЖ минава в почти пълно медийно затъмнение и ЛИЦЕТО БОРИСОВ ПАК ИЗПЪЛЗЯ. И ПАК ДАВА СЪВЕТИ И ПАК СЕ ПЪЧИ НА ЕКРАНА. Жив тато. Знае кога да се сниши и кога да използи.

И на мен ми писна да те гледам по медиите и днес пак си в десет новини!

Така е Борисов, котараците и те се прикрепиха към тебе , че да крадете повече!

И да не отразяват... Те хората да не са балъци и не виждат, че тук гори, там гори??? Клюките бързо се пренасят от единия край на града към другия...Пък как ще са украсени...Може и трета световна да стане...Така че по-добре все пак медиите да си "отразяват новините"....

Най-правилно е било тоя пироман да го залеят с бензин и му драснат клечката в 3 ч. през нощта. Нека вика пожарната сам.

има ли тикви пиромани?

Абе изобщо за какво са ни медиите, дай да не отразяваме нищо... Те и кражбите и убийствата стават повече след като отразяват медиите... Пореното оправдание, когато не могат да се справят с проблема!

НАЙ-ДОБРЕ и ТЕБ ДА НЕ ТЕ ДАВАТ,ЧЕ ТОКУ ВИЖ, СЕ УВЕЛИЧИЛИ МАСОВИТЕ УБИЙЦИ!

Алоу, в демократичните държави има свобода на медиите, в тоталитарните държави премиерите смъмрят медиите. Ние кои сме?!

А бе, коя година сме? Да не е 1980-а?--

Hе 1984 Oруел

Подкрепям Премиера,никакви средства за масово осведомяване! Такива случаи трябва да се дават на врачки да развалят магията и да ги разкрива онзи екстрасенс Деси от плевенско,за да не хаби МВР ресурс.

Смисъсът на мъмпенето: Пожарникаро е разярен, че временно е извън кадър. Зотава готви нови мерки - който не плаща рекет към неговата команда - ще гори... А медиите ще си плащат абонамент (от хвалебствени репортажии) за да отразяват само успешното гасене на тия, които са си платили!!! Това е смисъла на играта!!!

+1

Ами да не показват и стачките аърем ти тръгне държавата !

Този иска да въведе вече и цензура. Не му стига, че медиите се подмазват.

ЦЦ малко се умори покрай избоприте, но че ги тури на место. Медиите лижат Д на ББ нема лошо но само това не стига, требе и за некои неща да си траат.

Абцолютно! На медиите не им е работа да отразяват всичко, а само рязането на ленти и изказванията на Вожда Бате Бойко!

Докъто е на свобода, все така ще бъде.

Поредното комунистическо изказване. Сега медиите трябва да отразяват само рязането на лентички от ББ, както и събиранията на ГЕРБ,като пленумите на БКП и престъпността в България да се укрива.Така хем няма да се чувстват безпомощни, хем ще казват че при тях престъпност няма. КОМУНИСТИ.

Тоя боко май скоро ще накара главните редактори на медиите сутрин да му докладват какво ще пишат и може ли?Май сме тръгнали към нова диктатура!

Нашият премиер, да ни е жив и здрав, не може да надскочи рутината от службата си в МВР;о) - прави-струва все до "обичайните заподозрени" стига - ако не е Станишев, ще е тройната ламя, ако не е ламята - медиите, ако не са медиите - глобалното затопляне...

Това го е научил от ТЖ. При комунизма също се забраняваха новините за престъпления. "Свобода" за медиите... И как да няма палежи тази нощ, в Хасково има.

О,ооо вече чукаме и с юмрук по масата и търсим сметка на независимите медии. Ами като е калпав Цветанчето, тъй ще прави всеки кой каквото си иска.

Няма ли някой да се реши!?

Бат ви Бойко разбира от медии, иначе как щеше да направи от слеското магаре Плевнелиев нещо като президент.

Не е истина просто! Ами щрауса, като си зарови главата в пясъка пък дъто му остане да старчи навън, дали е избягал от опасността?;о)))))))))

+1