Осветиха агентите на ДС от елекронните медии

Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия е проверила 2366 души от 273 частни електронни медии.

Обратно в новината

Коментари - Осветиха агентите на ДС от елекронните медии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм против разгласяването на агенти на бившето ДС .Никоя друга държава в света не си осветлява агентите! Държава без агенти не е стабилна държава.Как ще се намерят нови агентурни структури,като след време може да се повтори същото и да им се търси сметка, че са работили за държавата!Това много добре би трябвало да го знаят и Б.Борисов и Цв.Цветанов

Чета коментарите и се сетих как преди няколко дни първо ми цензурираха /изтриха/ 3 мнения във фейсбук, а после ми блокираха акаунта - причината бе че подкрепих г-н Б. Димитров и явно съм написал недопустими неща...как докато ние българите се делим на бимбяни, виолетови, разузнавачи, доносчици, репресирани, нерепресирани и прочие и прочие. В България от дълги години под носовете ни се води отвън политика на обезбългаряване, сее се национал нихилизъм и принципа разделяай и владей бачка успешно.Потърсете в гугъл - Новото робство.Е братя българи докога сами ще си режем краката, ще осъзнаем ли, че най-голямото престъпление е че въпросните Луканови грабители се оказаха евтини безродници.Как при толкова източени милиарди не се намери поне един който да ги реинвестира в печеливш продукт - фабрики, марка, работна ръка, ами преобладаващата част от тях се оказаха тъпи охранители.Защо днес патриотизъм е грозна дума а демократ, педерал, социалист и пр. хубави.Баща ми помни след 10 интервю по ББС с някакъв анализатор от МИ 6, който /перефразирайки/ казва: Да ние знаехме че у вас ще протекат тези процеси /демокрацията, рухването на комунизма/ , но не вярвахме че управниците ви ще бъдат толкова жестоки към собствения си народ да го доведат до това положение...Навсякъд по света управляващите са преди всичко патриоти и после принадлежащи към някаква партия, а явно само у нас те са преди всичко дупедавци и евтини душици възпитани в духа на коминтерна.Лошото е че след толкоз години на ненаказаност, мутризация, митинги и пропиляна енергия народа ни се обезвери липсват силни личности, а и дори да ги има ние сме склонни да ги омаскаряваме и принизяваме.Липсва ни национален идеал, доктрина, позитивизъм.Аз съм от ВМРО и независимо кой у нас е на власт /изключая ДПС/ му желая доброто и да успее в управлението, защото неговия успех е успех и за страната ни.Дано намерим сили да гласуваме доверие на новите ни управници и да ги подкрепяме в името на просперитета и благото на народа ни.Да спрем с високомерието и ненависта ., да се уважаваме един другиму, затова че сме достоен и интелигентен народ с богата история и култура, с която малко народи могат да се похвалят.Според мен досиетата на хора работещи към 6-то у-ие на ДС /на другите би било равносилно на престъпление/ следваше много отдавна да се разкрият , а към момента тази тема се преекспонира и от нея вероятно трупат дивиденти бивши агенти ... по чието у-ие те са си имали достъп до досиетата си. Да живее България!

ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПОСТАВЯ ВЪПРОСА ЗА ОБЯВЯВАНЕ И НА ИМЕНАТА НА ВЕРБОВЧИЦИТЕ ОТ ДС. НЕ ВЯРВЯМ, ЧЕ ВЕРА МУТАФЧИЕВА САМА СИ Е ПРЕДЛОЖИЛА УСЛУГИТЕ НА ДС. В ИНТЕРНЕТ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯВЯТ ИМЕНАТА НЕ САМО НА ВЕРБУВАНИТЕ АГЕНТИ НА ДС, НО И НА ВЕРБОВЧИЦИТЕ. ТЕ СА РАЗБИЛИ НЕ МАЛКО СЪДБИ. ИСКАМЕ ИСТИНАТА ДО КРАЙ.

Отговарям на въпроса ти : защо се огласяват.Ами защото ПО ПЛАН тая държава я няма в бъдещето.Затова.

За ченгатата (03.08.2009 г. 21:23ч.) И какво излиза, че Иван Костов, Цветан Цветанов и Бойко Борисов не са били сътрудници на ДС- блажени са верующите! Шеф на Ипон, бодигард, Главен секретар и Генерал без да е човек на службите??? Не Нам!

ДоТодор - много е лесно да говориш! Но ако си пострадал ти лично и твоето семейство, друго ше говориш........ Всички от VI-то са за затвор, защото са облужвали престъпната тогава власт и в никакъв случай не бива да заемат ръководни постове и още по-малко да управляват медий.Сега на ясно ли сте,защо толкова години тъпчем на едно място, даже затъваме още по-дълбоко?. Докато има продажни журналисти все ще сме манипулирани и никога няма да разбираме истината.Това пак комунягите го измислиха - да слагат на руля техни подлоги.Не е необходимо да се разгласяват нещата, а когато кандидатстват за някаква работа да им предоставят нужният документ - като свиделство за съдимост,например . Има начин да се измислят смислени подходи и да не им се позволява да маниулират общественото мнение. Всичко зависи от властта, но досега всички почти са обслужвали комунягите - те си създадоха и опозиция и всичко - Костов ли ще бъде срущу тях, та той е техно отроче - ако не беше така, защо когато цялата власт беше в ръцете му не разреши този проблем.Всеки път се гледа като на сензация по този въпрос.

На простия човек белегът е ОТРИЦАНИЕТО, чуе ли нещо различно от собственото си мнение. Четете дедо Йоцо гледа.Човекът ви предлага /и то безплатно!/ собствените си знания, анализи, виждания, информация. Пък после /ако можете да мислите и анализирате/ публикувайте вашето становище или мнение.То би трябвало да е уникално, единствено-както уникален и единствен е всеки човек! Тия елементарни нападки на всеки срещу всеки-а в случая към един от малкото интелигентни и ерудирани участници във форумите-дедо Йоцо гледа, потвърждава само тезата, че народът си заслужава управниците.

Много съм против разгласяването на агенти на бившето ДС и това поради няколко причини. Първо по онова време ако откажеш да сътрудничиш на държавата значи има нещо гнило. НЯмаше да те оставят на мира. Второ никоя друга държава в света не си осветлява агентите! Трето как ще се намерят нови агентурни структури, а държава без агенти не е стабилна държава, като след време може да се повтори същото и да им се търси сметка, че са работили за държавата! Да, съгласен съм да не се допускат бивши агенти на ДС до управлението на държавата, но не и тяхното разгласяване и гонене!

МНОГО ПРОСТ ОТГОВОР НА МНОГО ВЪПРОСИ ТУК. БИВШАТА ДС СИ БЕШЕ ЧИСТА ПРОБА РЕПРЕСИВЕН АПАРАТ. В ЗАЩИТА НА ЕДНА РЕПРЕСИВНА ВЛАСТ.

А аз се чудех защо в Дарик радио са такива левскари, а то защото собственика е ченге. Заедно с международния комунист.-еврейски мафиот Миша Черной, Шефа на ОК на ДКМС Борат Батков, Зетя на Боян Българанов - Кокала, Агента Георги Марков са си играли комбинацийки. Затова Левски 1914 да се преименува на Левски ДС. Отборът на народа, ха-ха-ха.

А май наистина сме най-тъпите в Европа.Правите ли разлика м/у офицер от държавна сигурност и обикновен доносник за 5 лева ???Доколкото виждам - НЕ.Жалко ,много много.Няма държава в света без ДС .Тъпанари.

само да не започваме с великата вина, защото ако ще говорим за репарации - ГДР трябваше не да бъде върната, а да бъде придадена към Русия - за репарации на избитите там, на място, без концлагери, цивилни. След което Германия да си потърси репарациите за бомбените килими... но това е друга тема, стига си се обаждал като ББС.

И още нещо, деденце. От лайната които имаше на масата избирахме най-малкото. На външен вид, защото още не сме го опитвали. Кого да изберем? Зелените ретрогради с вятърните им мелници за птици ли? Кого? 800 дневния крадец ли? Ще кажеш - пак същите дрън-дрън но дори самият ти способстваш да ни баламосват с такива глупости като тази 'новина' - вместо да се вгледаме в най-елементарните битови тесли, брадви и гилотини, които се точат в момента. И сега, а не утре на жълтите павета, е момента да се мърка. Вместо да се разпалват никому ненужни дискусии за тази боза.

къв невидим враг, бре деденце, сметката си я виждам ежемесечно... хайде сполай ти и не се излагай като кифладжия...

Вижте. проблема не е в това, че са били част от ДС. Проблема е друг - а именно, че след 1989 г. на тия хора са раздадени пари. Въпроса е защо точно на тях? Освен това тия хора са продължавали да манипулират общественото мнение - затова като гледаш телевизия, четеш вестник или каквато и да е медия, се натъкваш на откровено тенденциозни и неверни неща. Тия хора просто ни дезинформираха. И укриваха истината в полза на някой друг - тоя който им е дърпал конците. И тук идва въпроса, защо се проверяват само хора от медиите, които са назначени след 2006 г.? Означава ли това, че примерно, ако някой започне работа на 09.2009 г. и е бил агент, то той няма да бъде проверяван? А защо не се проверят всички собственици на фирми - там пък да видим какво ще изскочи - обзалагам се, че поне 50% от фирмите в България се управляват от хора на ДС. Да не говорим и за другите професии. И в крайна сметка какво ще се окаже - 50% от българите са били служители на ДС? Е ние станахме като във вица защо на българите в ада не им трябвало пазач - защото сами се пазели един друг.

Напълно споделям изписаното от МЕН-0.53мин.Абсолютн истина, която боде очите и на тук пишештите родоотстъпници! Празноглавци, да не мислите, че сега няма подобни структури у нас или в коя да е уважаваща се страна? Има, но ефективността им у нас е в пъти по-ниска от желаното! А борбите на разните лобита за влияние над тайните служби допълнително снижават качеството и обезкървяват личният състав! Така освен икономическата разграденост на страна ни е и огологъзена и беззащитна дори и срещу заплаха от страна на сили от величината на Монако, Сан Марино, Малта и Андора!Но нещастията си ги докарваме сами! Мириканците само ни бутат фитилите и плащат по някой цент на предателите пенявещи се ежедневно на улиците, по телевизията, радиото и вестниците! А колко от най-голямите боклуци се покриха с новте декларации за лоялност към новите власващи и новите по-голями братя?

Гледайте В първия кръг на Солженицин. Не знам дали е случайност че го дават сега. Нека никой не се оправдава с баща си, баба си и желанието си да служи на Родината. ДС означаваше привилегии. Можеше да не ги приемеш. Но трябваше да се откажеш от кариера, жилище, командировки. Това е истината. Познавам стотици погубени съдби, хора които не са успели да се реализира заради ченгетата, които докладваха на ДС. Но да извадят всички досиета и да приемат лустрационни закони. Иначе всичко е безсмислено. Все едно ДС ни управлява, както КГБ управлява Русия.

Отговори ми на въпроса- защо тогава двете групи на Костов и БСП в НС измислиха закона за досиетатаи Комисията, като сложиха и разузнавачите и доносниците на политическата полиция в един кюп?

Още продължава манипулативния подход. Всяка власт с идването си започва да преследва вещици и да разкрива агентите на предишната. И един ден като отвориш страницата на тази комисия ще прочетеш имената на злощастното население на цяла Бъгария. Нали новата власт идва със своите агенти. Как иначе ще опразни канцелариите на старите, които ще работят за предишната. По стар балкански обичай, отново значимите неща се превръщат в торище и помия, да оцапаме всичко и след това да кажем станала е грешка. А минаха 20 години и нищо добро не се случи. Всички политици са маскари приятели. Помислете градивно и ще проумеете, че отново ви промиват мозъците. Дай на тълпата зрелище.... за да не мисли за хляб. Къде са те-къде сме ние? Говорим, че сме европейци! Да, по местоположение, но с дух и злоба на азиатци....... Злобата не ни дава да вървим напред а ни влачи към дъното. Няма безумно забогатяли, те са чисти като след пране с ариел. няма държавници предатели за грешна политика и път към бедността и дъното- всички са велики и недосегаеми. Простият народ живее от и с клюките и къшей хляб. Другото е заблуждение!

До (До всички тук които защитават ДС (04.08.2009 г. 09:21ч.) пак се целиш в невидим враг и не си разбираш правилно кои ти са душманите сега. НЕ ДС грабиха и крадяха през прехода , ДС не беше мозъчния тръст на криминалния ни преход. А мозъчния трус беше Луканов и девет души около него ,членове на ПолютБюро на ЦК на БКП, които имаха политическата власт 1989 г. и планираха чрез нея да се докопат до икономическата-сиреч държавната собственост. За това Луканов още 1990г. унищожи всички разузнавачески отдели на ДС, даже доста от разузнавачите носещи голяма информация бяха физически ликвидирани между 1990-1990. Направи го под натиска на американците, понеже нашите разузнавачески отдели работиха срещу Турция, а Турция и САЩ заедно работиха и са работили винаги на Балканите. Също Луканов унищожи икономическата полиция( стопанската) за разкриване на стопански престъпления, изхвърли всички професионалисти в ДС и я оголи откъм кадри, за да си разчисти пътя на разграбването чрез Плана Ран Ът, който той поиска да се направи в Търговската камара на САЩ. Луканов остави само политическата полиция свила гнездов 6-то управление и сега останките й са в МВР и ДАНС и са само като ИНСТУМЕНТ, но не са били мозъчния тръст. Само с липсата на такава политическа полиция се различаваха Държавните сигурност на Западна Европа и Източна Европа през времето на Студената война, западна Европа нямаше само политическа полиция. Заклеймяването на крадците от прехода трябва да започне точно от тези 9 Лукановци МОЗЪЧНИЯТРЪСТ на разграбването и се разобличат заедно с обръчите им и хранениците им, свили гнезда в ръководството на всички партии- БСП, СДС, ДПС ,НДСВ и ДПС и ГЕРБ, които управляваха в прехода и всички мимикрии на БСП. ГЕРБ е събрала изпадналите от предишните. А Комисита по досиетата е издание на обединената олигархия на БСП и СДС+ДСБ и също им служи като инструмент за политически поръчки срещу противниците. И сега пак същите бандитски партии бяха избрани в НС да продължат разграбването, защото народът ни продължава да е слепец и не може да види ясно душманите си в тъмнината.

Досиетата мъчат държавата , предизвикват гадене , напъни за повръщане и тя ги изхвърля на порции!Няма държава без служби за сигурност. те са датчиците на тази система, която в една или друга степен гарантира първичните данни по които държавните органи и служби за управление вземат решение и предприемат действия в една или друга степен адекватни на обстановката.Разкрив на досиетата на всички безразборно е фатално за авторитета на власта, защото това е двустранен договор и страната която първа го наруши трябва да си понесе последствията. Почти всички агенти и офицери от служвите за сигурност се държаха достойно по отношение на опазване на държавната тайна. Много малка част от тяхговореха за тяхната дейност преди официално да бъдат оповестени в медиите по един или друг повод. Друг е въпросът, трябвало ли е да се вмесват в политизирани формации като са знаели, че рано или късно ще трябва да се разкрият. Представяти ли си как щяха да изглеждат някои демократични митинги без знаковите агентурни фигури в тях, ами ако всички 20-25000 лица с агентурно минало и настоящо, без щатните офицери, оперативни работници , младши и старши разузнавачи и техните водещи и вербовчици се бяха събрали в центъра на София в зората на демокрацията и от страх, между другото напълно реален решаха че трябва да защитават светлото бъдеще на реалния социализъм питам аз кой щеше да ги спре? Добре е, че техните некадърни и ояли се началници не стигнаха до такъв полет на фантазията а предпочетоха кротко да си приберат милионите долари в куфарчета , да изгорят и унищожат клетвените разписки за получените милиони и създадените с тези народни пари повече от 1440 предприятия извън страната ( между другото най много такива подставени фирми от бившия СССР само 856 установени от г-н Путин), създадени предварително и заблаговременно от новите капиталисти и те действително бяха соц. капиталисти в рамките на закона. Ето от там възникнаха новите олигарси които сега ги четем по медии , и жълта преса за тяхните чутовни подвизи в пиене , пеене, секс изпълнения, приятни спомени за саможертва в името на народа и пилеене на изстраданите народни пари без контрол и отчетност, раздавайки на спортисти, кримиструктури, телохранители и техните любовници. Това беше и си остава жалката реалност. За голямо съжаление тя ще продължи защото това са хора с бърза реакция на самозащита и нравствено пригодени да оцеляват лавирайки между полидическата помия на преходното време освен ако АК -туално не им прекратят мандата за невърнати дълговкъм силните на новото време. Защо стигнахме до тази мерзка ситуация? Защото липсва морал и норми на поведение, защото не различаваме доброто от злото, защото разкриваме нашите действително работили за родината български патриоти, но не можем да кажем колко от тях са превербувани, като двойни и тройни агенти и на кой господар сега слугуват и има ли гаранция , че няма да продъжат да продават България в новото си поприще, както са го правили и преди. Дерзай България АГЕНТУРАТА ПОТЪВА, НО Е НЕПОТПЯЕМА. Бдете българи те са сред нас, ЗАЩОТО НИЕ САМИ СИ ГИ ИЗБИРАМЕ. КАНАРИН

Абе що се коркате? Тези хора са служили на една структура на властта - колко добре или зле - отделен въпрос. Тази власт е дошла с избори - какви пак отделен въпрос. А на изборите кой гласуваше? Такива като вас! Като не ви изнася защо не направихте като унгарците, чехите и поляците? Защото по-лесно е някой друг да си подложи гърба (и по-надолу) на тоягата. А сега се сърдите. Ами че направете така, че да излязат всички такива неща на светло. А за начина - помислете, имате глави на раменете си. Иначе се сърдете на себе си. Другите в това време бягат по правата напред с всички сили.

Да, най-мрачните предположения защо сме на този хал се оказаха верни! Тежко ни! Дано от сега нататък тези ...волни души бъдат отстранени от обществения живот. Иначе всичко ще си остане същото!

Съобразно досегашните ми прозрения се оказва истина , че СДС заедно с крилцата и перцата му е контролирано от 6 ГУ, Царя го доведоха тези от Първо , може би и Второ ГУ , Доган е продукт и служи и на Първо и Шесто... все там са и Волен и Яне .. Тези , които ни убеждават , че така правят всички лъжат ! Най-вероятно съзнателно.

Нека Б.Борисов отговори публично,как службите в бъдеще ще разкриват престъпления без агентура или целта му е да прикрива престъпниците.Къде в света няма агентура или сега си отмъщава защото навремето не го приели в ДС или не го искали за агент.Та той е сътрудничил на ДС ,иначе не би станал бодигард на бай Тошо и на Царя,без съгласиеито на ДС.Реваншизма е равен на предателство.

Кога ще се отворят досиетата на университетските преподаватели и на БАН. Или не е важно кой обучава бъдещите вишисти на БЪлгария.

Или си журналист или си агент, или си депутат или си агент, не може да си и двете. Сега вече на всички мислещи им я ясно защо не може да се оправим вече 20 години. Ами защото сме управлявани от едно място, от бившите тайни служби, защото нямаме свободни медии, защото нямаме независими депутати и министри. Защото главата на републиката вече 2 мандата е агент Гоце. ЗАЩОТО НЯМАМЕ ЗАКОН, който да пази парламента от агенти доносници, а също и от престъпници. Е какво очаквате да се сличва в България, като ви управляват престъпници и ченгета. Дали ченгетата са добрите, изобщо има ли някой от добрите в управлението на държавата. Резултата от 20 години досега говори че май няма добри.

Комунистите и техните пиявици от ДС са БЕЗПОЛЕЗЕН ДИВЕЧ и следва да бъдат редовно и безразборно отстрелвани за им се намели популацията. Няма давност. Германия още плаща за втората световна война.

Доносниците да мълчат. Много сте нагли, всички се изкарахте разузнавачи, ха-ха :) Мръсна сган сте, предали сте и майка си, за да сте угодни а тоталитарната система. Клепали сте приятели и колеги. Не ви съдя, но поне имайте малко срам !!!!

Трай поне сега бе шашкънино! За тебе отдавна се знае че си уше!

До Ники (04.08.2009 г. 09:30ч.). те сегагашните служби и без това нищо не съществено не вършат, така че дали ще имат или няма да имат агенти все тая.

от всичките ти коментарии по различни теми си личи,че си една злобна отрепка.

Баба Гицкоооооооо, тези дватата Геров и Радев наказват ли ги, взеха ли им богатствата и краденото? Повече ли са крали от Костов и сие? Или от Луканов и сие? Или от Доганя и сие? Резултатът е важен, а не двете имена в големия списък. А сега отогвори ? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

само не разбрах защо си мислиш, че огласените са точно ключовите фигури за разните там секретни проекти. В най-добрият случай са дребни доносничета, от тези, които са се грижили за дължината на косите и полите. А и да не забравяме, че е имало и друг момент -същият, заради който над определено ниво в ръковната йерархия на каквото и да е било трябваше човека да е член на БКП. Просто идват, вербуват и сакам отговора да е да. Това всички го знаехме, но в момента ни разсейват от по-важни, макар и тривиални неща... любимият ГЕРБ, за който и аз гласувах, сега ще ни върже яко примката на Топлото - със закон не само че няма да можем да се откачаме, не само че цените ще се вдигат, но и ще има някаква система за мигновено секвестиране при неплащане на сметки. Само гледайте....

Nikakvo opravdanie niamat! Che sa satrudnichali - tova e vapros na tehen izbor v tehnia saznatelen jivot, koeto se preglashta, no fakta, che sa obsebili cialata mediina sreda i ne puskat kokala e mnogoznachitelen. Niama bivshi ... niama obache i mnogo chist i vazduh v BG. Goliamo im e pokritieto i ne zavijdam na mladite jurnalisti, koito triabva da rabotiat za tia tolkova iztaknati i uspeli s lichni kachestva ...agenti

Намериха работа за скапаната комисия! Крайно време е да сложим точка на досиетата! Такива бяха времената и всички се държаха неадекватно! Тия дето едва ли са били доносници такива подлизурки бяха на управляващите, че ставаха за смях! Крайно време е да спрем с тази тема и да мислим за истинските проблеми!

Само два въпроса: - кое е това 6-то главно??? Имаше 6-то ама никога не е било главно. Тия от комисията да бяха понаучили структурата на бившата ДС. - сегашните служби как ще вербуват агенти?? без такива ниииищо не могат да свършат....

винаги е било така и ще бъде- крадеца , вика, дръжте крадеца тези сегашните пък служат на ЦРУ и Мосад.......и кво се е променило че не разбрах??? Няма как някой да е популярен и да не служи на някоя влиятелна организация.....

hahahahha....radosve radev....ta toia ne se li pisheshe za nai-golemia demokrat i anti komunist :)))))....ebasi licemerieto

Абе дедо Йоцо що се правиш на улав? Тва Гергов, Радев не са ли от тая същата олигархия?

Е, и кво? Хладилникът ви напълни ли се от тая информация?

Работил съм с Владимир Танев в Дарик. Изобщо не съм учудена, че е агент-шестак. Винаги се е държал като такъв.

Наистина сме злобен и заблуден народ. Какво излиза тези които по есна или друга причина са работели в специалните части са предатели и доносници,а тези днешните не са. Какво ще кажете за Атанасов ,който изнесе половината министерство и развява документи на ляво и на дясно- нещо което е било в неговите ръце и можел да го предотврати . Какво ще кажете за Яни Янев-откъде всички сведения,кои вярни ,кои невярни. Толкова ли нямаме закони,толкова ли нямаме съдебна система,толкова ли нямаме доблест та по такъв грозен начин трябва да ни разбира целият свят. Или просто това е целта. С всички средства, но да съм във властта,както и става. Едва ли така се гради силна и независима държава

Като се пишеш за най-четния и неопетнен НЕдоносник, я кажи пред всички тези хора които ти обвиняваш, че са били в мелачката на тоталитарната машина откраднали ли са нещо и какво? Въпрос от дедо ти Йоцо

разказва небивалици. бил работил за ДС за да го информира какво става в Румъния. Значи е работил и за КГБ тогава. ДС снасяше на КГБ всичко което заплашваше социалистическия блок. А Румъния беше под специално наблюдение защото кръшкаше от общото славославене на СССР.

Смятам, че след като тези хора са били в тоталитарната мелачка на честните хора, всички доносници, служители на тази система унищожавала интелекта на нацията няма право да ръководи и държи такива постове в масмедии, защото може отново да манипулират народа и да навредят на нацията ни. Хора бдете! Не на ченгесарска България!

Не ме интересува кой кандидат депутат, депутат, министър или медиен бос е бил агент.Било е преди 20 години и вече няма никакво значение... Ние искаме от тези хора да си вършат работа и това е, а не да ни занимавате 20 години по-късно кой какъв е бил

Голем смех, ей! Велизар Енчев - агент. Ами той си беше офицер от разузнаването и никога не го е крил. Сигурно и постовия милиционер ще го изкарат агент. Чистачктата - също. А за Тома Спространов - нямам думи. Ами той е женен за англичанка, бре. Как щяха да му разрешат да се ожени за поданичка на Нейно Величество без да подпише декларацийка, че ако разбере нещо което НАТО-вците готвят на Варшавския договор, че го каже където трябва. Сигурно и Джудит е агент на MI6. Нещо като Mr. & Mrs. Smit в български вариант. А Петър Вучков безспорно е един от най-ценните агенти. В Минута е много се събират хората с най-много информация в главата. Примерно получи се сведение, че Лангерхансовите острови са спрели да произвеждат инсулин. Брех, мааму стара, къде е това? Я да питаме нашия агент при многознайковците да каже, къде е таз държава и кой друг произвежда инсулина та да си внесем оттам. Смех.