"Медиана": БСП води на ГЕРБ с половин процент, изборната активност ще бъде висока

Раздорът около мястото на Сергей Станишев в евролистата може да предизвика сериозен трус в социалистическата партия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... на тези комунисти от Медиана и на пияниците Райчев и Стойчев откраднали Галъп и хиляди декари земи и станал голфъри - то пияни тъпанари комунисти не могат да са голфъри де... - нох слушщат какво им казват от Позитано и винаги дават резултати в полза на партията мафия БСП/БКП... Защото и те са крадци ои мафиоти...!!!!!! А че ГЕРБ и Борисов за пореден път ще отупат на предстоящите два избора комунистите на червените лъжливи и крадливи дебилки Нинова и МИЛИ-Йончева, ТО ТОВА Е ЯСНО ИЗНАЧАЛНО...!!!!!!

лъжат с малко щот ще паднат с много и ще станат за смях нал имаше неква статистическа грешка или тоя урок са го пропуснали

И двата варианта са проститутки дето искат да ги пратим да вземат поредния си милион а и без това всички те са милионери не ме броете да ви гласувам и милиони други няма да гласуват

Мисля да не гласувам .Едните герб подават оставка другите бсп не подават оставка, нормалните като мен искат да има осъдени в затвора и с взети имоти и пари.Тези избори са без значение за .За проститутки като Мария Габриел и Йончева дето станаха милионерки и искат поредния си милион да вземат няма да гласувам.Милиони са като мен и няма да гласуват на тези избори.

СЛАВИЯ води на ЛЕВСКИ с един на нула... Журналята са прости, прости, най-прости.

Те ГЕРБ имат трески за дялане,но....Още е рано...До изборите е далеко... .Ще се дърлят отляво и дясно до последния ден на размисъл. За 24 часа доста избиратели ще си променят мненията.Спомням си преди години изборите пък в Испания.Три дни преди урните се случи кървавият атентат по гарите на Мадрид.Загинаха 200чвека...Изгубиха си животът и наши българи. Доста бяха настроени против управляващите от Народната партия и.....гласуваха за ...социалистите.Естествено не искам такива обрати с терор,но повтарям.Битката в нашата д-ва ще се ожесточи още.

Аз пък който срещнах днес или за СДС или за ГЕРБ щели да гласуват

От много години не съм гласувал. Ама сега ,,за ташак,, ще отида за БСП.

Ще гласувам за всеки друг,но НЕ и за ГРОБ!!!!

Радваме се че сподели

Е, що? Гроб трябва за всеки.

Дори герберските агенции отчитат висок рейтинг на Радев двоен над другите ,а пък Кольо се е продал на Герб за АПАРТАМЕНТ.....

На червен Кольо си му е точно там мястото -при БКП2, което отадвна е приобщило по-голямата част от Партията майка.

Тц!В малките населени места ,,сички путкрепят бесипету щот Бойку е...а мамата на държавата и иска да на продаде на американцити и на ивропа”

Още малко да се окъкът "гражданите" и всеки би могъл да бъде тяхна алтернатива тип "по-малкото зло". И това наситина е жлако, както за България, така и за политическата ни система. Исвен това, ако имаме квази двуполюсен модел, трябва да ви е ясно, че рано или късно управлението ще се смени. Не може 50 години да плашите малките деца с опозицията. Не се ли появи трети силен играч, БСП ще вземе властта по някое време, Това казва заона за цикъла на политическите пристрастия.

10 години БСП не можа да вземе властта, не вярвам и следващите 10 да успее. Българите помнят безобразията на комундетата.

Смяната на властта е неизбепжна в условията на демокрация. Сигурна е само еднопартийната тоталитарна власт. Поне докато матряла си трае.

Докато БСП са алтернативата, ГЕРБ ще управлява България.

Какво е това ,,небесно прозрение,,?

Тази червена фирма, колко пъти бърка резултатите, че да и дават проучванията? Да кажат какъв е процента на познати прогнози да може читателя да прецени колко им струва работата.

Представителното проучване е направено в с. Узунджаново. Питани са три баби. Двете били за БСП, а третата за "Коалиция за България".....Двете набили третата....та те така..

Аман от тези комунисти

да се чете "Авансът щеше да е по-голям, ако ми бяха платили по-голям аванс..."

ГЕРБ имат добри анализатори. Или може да им пращат анализите по пощата. Или може да не им ги пращат изобщо. Само директиви за изпълнение и сметки за пълнене. БСП води на ГЕРБ с половин процент. Тази новина говори повече отколкото се чете на пръв поглед. Първото е, че ако БСП води на ГЕРБ с 0.5%, но ГЕРБ всъщност е ГЕРБ+СДС, то по проста логика следва, че БСП вече е минала ГЕРБ някъде в миналото. И ходът на ГЕРБ на "засмукване" на едни от безбройните "сини", всъщност беше ход, за да намалят разликата. От 9 избираеми места, вече изтъргуваха 2. Остават 7, а нещата още са на кантар. Второто - от БСП-то да не бързат да се радват. Дори и тези данни да са точни, в което се съмнявам имайки впредвид пословичната "услужливост" на социологическите агенции у нас, то на БСП ще му трябва преднина от поне 10%, за да има реален шанс да се изравни с ГЕРБ на евроизборите. Причината е в няколко фактора. Първият е Цветанов. Този човек беше отстранен от парламента и сега има всичкото време на света да "подготви" изборите. А с тоталното обсебване на държавния апарат, това няма да е трудно. Но всичко е до определени граници. Ако разликата е прекалено голяма, то дори неговите схеми няма да могат да я прикрият и изкривят. Другият фактор е корпоративния вот. Едно е да кажеш за кого би гласувал по телефона, а съвсем друго е да пуснеш "грешната" бюлетина в урната. Второто може да се проследи. Особенно в малките населени места. Там хората се страхуват и репликата "Нема Бойко, немаш работа" е равносилна на смъртна заплаха. Най-хубавото в цялата статия е високата избирателна активност. Това ме радва искренно. Може би най-накрая ще се събудим и ще покажем на поредната самозабравила се пасмина, че ние, хората, можем да даваме власт, но можем и да я отнемаме. А това е най-силното послание (след Гилотината), което един народ може да отправи към свойте управляващи. Аз ще гласувам! Не казвам за кого. Не казвам и на вас. Кавам ви само едно - Гласувайте! Не ги оставяйте да ви отнемат и това! А, да, и не обръщайте внимание на троловете, които ще ви повтарят думите "Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят". Ако ви го кажат попитайте ги кой го е казал. Да видим колко от тях ще знаят.

Имат също и добри трол лол лол лол-ове

Медиана не беше ли агенцията на Червен Кольо? Какво да говорим повече!? Придворната агенция на БСП винаги дава преднина на комунистите. Накрая все излиза друго, но никой не я закрива и продължават да я търсят за мнение, макар да е доказано фалшива.

Поредното фалшиво "проучване", поръчано и платено от враговете на ГЕРБ и България! Комунистите са озверели, защото гнусните им клевети срещу изтъкнати държавници от ПП ГЕРБ не само не намалиха подкрепата към нас, но увеличиха и сплотиха още повече нашите поддръжници! България е наша и ще продължим да я водим уверено по пътя на просперитета и благоденствието! Гордеем се с ГЕРБ!

Той рейтинга на БСП за да прескочи на ГЕРБ май бат Бойко трябва лично да извърши въоръжен грабеж на някой банков клон или да извърши убийство :) Въобще ми се струва, че с БСП за опонент Гербаджиите могат да управляват до живот!

бочко е комунист, курнела е седасарка, всички са деца на БКП. За какво точно се карате тук, тролчета цветни?

Да не съм чул от комуноиндите шизофреници, че Борисов е осъден за лъжа от Йончева вече. Сливенешкият кмет току що каза, че е осъдил г-жа Лъжа на трета инстация за лъжа. Сега ще търси по съдебен път да си вземе парите, които ще дари на детска градина!

stankow

И още ще се вдига разликата. Как многозначително мълчи само Нинова... ГЕРБ тръгва да пада, а за падналия няма милост. Всички са му се наточили, затова и изборната активност ще бъде висока. Нетипично висока за иначе незначителните евроизбори.

БСП с половин процент водели на ГЕРБ? Сигурно благодарение на истеричните изблици на Курнела?Или на ,,безпристрастноста” на Медиана? Ай си...кротувам по добре!

Цветанов е обратно в Парламента да тушира тоя 0,5%

Щом Червен Кольо казва значи е така. Вервайте ми!

Партията на милиционерите плаши с това, че ако не са те комунизмът щял да се завърне. Ама той се завърна преди 10 години като начин на управление и обществени отношения с разликата, че не е толкова социален. Не парите са най-важното - унижението да работиш за лицемери , подлеци и тъпаци съсипва повече от мизерията. Това съсипа режима на БКП, а не недоимъка - това един ден ще съсипе и ГЕРБ. Дано да не е след 35 години. Та не ми обяснявайте за доходи - не може да бъдеш щастлив ако срещу увеличението на дохода виждаш ежедневно унижение. Млади, аз ви разбирам защо бягате. Ако преди 30 години знаех, че доносниците, лицемерите и подлеците ще печелят избор след избор и аз щях да избягам. И ако гербаджиите се чудите защо за един асансьор и няколко тераси се вдига шум - ами защото хората избиват ежедневното си унижение на което ги подлагате. В колиби ли трябва да живеят - ами предвид професионалните и МОРАЛНИ качества, които имат сегашните управляващи доходът им би следвало да е ПОД СРЕДНИЯ ЗА СТРАНАТА , което май наистина означава колиба. Когато едни завършен подлец, лицемер , въобще долен човек демонстрира успех е нормално останалите да се чувства унижени.

ГЕРБ ни плашат с БСП. БСП ни плашат с ГЕРБ. Управляват ни от Сараите и един дебел депутат дето никой не го е виждал.

Никоя от тези партии водачки не предлага двете най-важни неща за реалния преход на България към цивилизацията и развитите общества - лустрация и независима (от политици и олигарси) съдебна система!

бсп е най-дълго управлявалата партия. за това сме на това дередже.

ГЕРБ е най-дълго управлявалата партия след 1989г. И то почти непрекъснато в продължение на 10 години. Всеки, който не изпитва някаква носталгия по режима на БКП следва да държи отговорни на първо място ГЕРБ.

Бъркаш се нещо, вземи преброй годините и продълженията... Вие позитанските тролове сте с много къса памет.

нали си големия айде селд 10 години почвай порверка на БСП-ДПС-НДСВ-СДС - за това бяхте избрани някога... ама явно си подчинено паленце...

И какво като Сульо води на Пульо? Докато не се заличи сегашният модел на управление и опандизване доживот на всички, учасввали под някаква форма във властта до сега /ГЕРБ,БСП,ДПС,СДС и т.н. отрпки/, избирателите винаги ще са от прецаканата страна.

Големия проблем е, че младите и образованите работят далеч от родните места. Така се получваа, че ни управляват червени баби и помакини които са си по-селата и им е лесно да гласуват. Така, че прежалете някой лев за газ/бензин/нафта. Приберете се по родно и гласувайте. Защото иначе оставяте дриги да ви управляват. Да не би помаците на дпс и бабите на бсп да са по-умниот вас, че да ги оставите да държапт конците в държавата ???

пак манипулират червените бабички и им дават упование, че комунизЪмът се завръща!!! Смешници - тази червена гнида, наречена БСП/БКП е отдавна политически труп!!!

Спаси България. В деня на изборите скрий личната карта на баба си !!!

верно бе+++++++++

Заради празните си глави сме на това положение. Какво трябва още да ни причинят комунистите, че да разберем очевидното!? Коя банка следва и коя подред ще е националната катастрофа???

Ние в Пресцентъра на Партията за българия също потвърждаваме, че на ГЕРБ им предстои голям разгром. Тази година с половин процент, догодина с цял.

Ние от Партия обединени Фатмаци за България твърдо заставаме зад другарката Курнелия.

Зевзек

Ние в Пресцентъра на Партията за българия разполагаме с информация, че мястото за твърдо заставане е заето. Но ако все още я желаете, можем да ви потърсим друго.

Спечели ли БСП вие си знаете добре - еврофондове да, но на 40-ти март. Така, че опичайти си ума дет' са казва.

Чудя се защо ли всички ме наричат "Червен Кольо"?.. (((

Огромно количество тролове на ГЕРБ. Явно паниката е голяма. Трябват им поне няколко месеца да прикрият следите на мащабните кражби. Ако паднат сега, знаят, че няма да има Борисов-4 и всичките им кражби ще бъдат разкрити. Паника в ГЕРБ! Ако следващите решат, Калинките отиват в затвора.

Тъй, тъй. Айде сега хапченцата и да си легнеш, че иначе пак ще ти облекат ризата с дългите ръкави и ще ги вържат на гърба.

Паниката е в „БСП за България“ (БСП, „Комунистическа партия на България“, „Нова Зора“, „Политически клуб „Екогласност“, „Политически клуб „Тракия“) ..... На 27 май ще правята конгрес на Тема " Бойко ли ни бутна или само Паднахме!" ..... ПС. От тези (БСП, „Комунистическа партия на България“, „Нова Зора“ не виждам кой точно е за България? хи хи хи

Само ме светни,кой от настоящите, е вкарал някой от предишните в затвора...освен Т.Живков,под домашен арест...КОЙ,кажи ми само един палячо?

Изборът на населението се колебае между БКП1 и БКП2.... Ужас! Простотиятa българска има ли край?

Изборът на българина е за по-малкото зло. Едните строят магистрали, другите обират банки.

защо не кажат колко деца са се родили миналата година?Интеграли ли използват че не могат да ги сметнат?Явно пак са печален резултат?Ако обичат да кажат колко са от малцинствата, да си направим сметка кога ще закриваме държавата.

Навсякъде по света има корупция - и в Германия, в Англия и във Франция, та дори и в Япония. И това не са просто твърдения, а факти изнесени по медиите. По-важно е какво остава налице след управлението на едно правителство! Всички правителства от 1878 г. насам са били корумпирани, но най-много бели са сътворили червените (БКП и БСП). Само погледнете глобално и вижте на какъв хал са държавите, в които е безчинствал ботушът на социализма/комунизма и ги сравнете с тези, в които комунистите са били гонени като криминални престъпници. Ясно се вижда колко огромна е разликата - към едните има огромна мигрантска вълна, а в тези като България още се берат ядовете, които ни донесе червената паплач. Да сте чули и видели някой от Западна Европа да драпа към Русия или другите държави от соца? Та предвид горното, е в пъти по-добре да изберем някой различен от БСП, Коалиция за България или друг техен сателит, защото комундетата няма да се променят - комунистът думите си мени, но нрава - не.

"комундетата няма да се променят - комунистът думите си мени, но нрава - не."

Основна Опорна Точка за Днес: ВСИЧКИ СА МАСКАРИ, ВСИЧКИ КРАДАТ, НО НИЕ ОТ ГЕРБ ПОНЕ СМЕ "ДЕМОКРАТИ" И "АНТИКОМУНИСТИ" ! Нищо, че половината сме били Партийни секретари в БКП, другата половина са милиционери или деца на такива.

"Урокът, голямата грешка - ние не извършихме декомунизиция по начина, по който Конрад Аденауер извърши денацификация. В самото общество нямаше такава нагласа, нямаше мнозинство за такова нещо. Това означаваше пълна промяна на учебниците по история, промяна на програмата по българска литература - по друг начин да се обучават младите българи - да стават убедени привърженици на демокрацията"

То да питаш БСП и агенциите им ще излезе, че БСП не са губили избори в последните 10 години. Все излизат победители. Морални. Та и сега пак бахура ще папат. И ще реват, че е имало фалшификации. Зер народа ги обича, ама им пречат да вземат властта.

ГЕРБ печели, на БСП не гъби Това е фономеналното в изборите ни

PEYTSCH

Паника на Позитано...Ще ни дадат властта, ама какво да я правим ? За нищо различно не ставаме...

Червен Колю каза - БСП печели с 99%...а Фъфлека го допълни - доближава се към 101 Политолози, ко да ги прайш...и те гладни

Мачкай Корнело!

Ако това наистина е така, то големи малумници са останали в България...