Малцина производители отварят магазини за директни продажби

Едва 23-има производители продават продукцията си по наредбата за директни продажби на Министерството на земеделието и храните. Днес бе открит първият в столицата такъв магазин - за пчелни продукти.

Обратно в новината

Коментари - Малцина производители отварят магазини за директни продажби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз като ходя по пазара винаги оглеждам и щандовете на производителите. Има си хора дето произвеждат и предлагат свои неща - огледай се , ослушай се, попитай за тях и ще ги намериш. Запознай се с хората , вземай по нещичко и отсявай мошениците, че са доста.

и как така став евтино един буркан мед е 10лв като се изследва за изследването се дават 200лв и стават 210лв или 2010лв ако е изследвано за метали ит.н и как така става по евтино кой поема това изледване да не е държавата и от тука да печелят лабораториите да не излезна един булкан мед 2010лв

Браво! Ето това е начина да се намалят цените на храните в България. Аман от прекупвачи, които печелят повече от производителите. Успех на всички производители!

Хайде сега господа пчелари - до вчера разправяхте как търговците печелят милиони на ваш гръб. Дайте сега да видим дали ще паднат цените като няма прекупвачи.

Днес всичко е ОК - чакайте утре като налеят глюкозата - чист продукт -директно от производителя :))

Господа производители!Бъдете по активни и вложете средства за да продавате производството си директно на нас потребителите и така ще елиминирате хилядите търтеи прекупвачи трупащи печалби за сметка на вашия труд и на нашия изтънял джоб!!!

г-да протребители, бъдете по-активни и накарайте властта да открие фирми за търговия на едно и дребно, та да елиминираме търтеите прекупвачи. а ако властимащите са хора на тея прекупвачи-търтеи сменете ги с активни граждански действия и сложете ваши народни хора във властта!

С вашите мижави данъци - 10% от мизерните ви доходи не мога дори за начален капитал на фирма да заделя. Иска ми се да печеля още и да раздавам комисионни и високи заплати на ваш гръб, ама не мога.

а не може ли държавата като търговски посредник да се прояви със собствени фирми за гарантирано изкупуване и търговия на дребно?! Това би имало мултиплициращ ефект, като държавни приходи и стимулиране на нашето висококачествено производство на храни, дрехи и прочие.

Няма начин. Държавата има други функции, но не и търговски. Затова пък всеки предприемчив и работлив човек може да си направи фирма и върши същата работа много по-ефективно. Видяхме това с държавните фирми до къде докара страната

Абе не че нещо, ама не се ли казва Пчелар, а не медар....

Магазинът е на улица Солунска, почти на ъгъла с булевард Христо Ботев

КЪДЕ Е ТОЗИ МАГАЗИН ?