Дюнерите били ”шокиращо” вредни

Предпочитана от много хора ориенталска хапка на крак - дюнерът, съдържа "шокиращо" количество сол и мазнини.

Обратно в новината

Коментари - Дюнерите били ”шокиращо” вредни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора не ги яще тези храни много са вредни опасни за здравето ни

Много са вкусни

samo poglednete kakvi sa gnusni tezi hovekopodobni koito vi davat hranata s goliama usmivka i ...........................

ne yajte mnogo e MRASNO vatreee

Живота е вреден, употребата му води до смърт.

Без да си правил лабораторен анализ, само като си помислиш, че това месо се нагрява цял ден, остава за другия ден и продължава да се нагрява. Знае се, че едно месо след като веднаж е размразено, то трябва да се сготви. Последващо замразяване не трябва да има. Не вярвам да се хвърля останалото в края на деня месо. Сигурно го държат в хладилник до другия ден. А и не само това. Какво е месото, което пекат. Стържат горното, но доколко то е опечено. И наистина, че такива дюнери са разположени все около училищата.

трябва да се има предвид че дюнерите в Великобритания и тези в България имат 100% различие.. там са по големи и наистина по мазни, то само като ги погледнеш се забелязва, да дойдат да правят изследване на нашите дюнери и тогава да си правят заключенията, и както се знае българска работа, всичко побългаряваме )

то да стоиш на едно кръстовище е доста вредно ... немислите ли (особенно в едно задръстване)? цялата работа с тоя живот е вредна и затова не му мислете много кое колко е вредно, а мислете кое и как може да ви зарадва и да ви накара да се чувствате добре. аз съм на този принцип и ... живея без много да се тормзя.

извинявай дюнер- криза е.

А дюнерът е ястие араааааабско, а дюнерът мирише на Корааан...

KEFITE me ,mnogo tochno izkazvane

Това заглавие го кажете на затъпелите ученици, които се тъпчат с тези боклуци като изоглавени за последно...! И на родителите им!/ако ги интересува въобще!/

v dunera ne slagat meso pove4e ot 0.0001 gram taka 4e ne ni interesuva kakvo e mesoto.

Защо не си хапвате баничка с боза

Duner kabab - sanwich sys zele

Знаем ли от какво се приготвят пастетите? Знаем ли от какво иде незабравимия аромат на турския домат с вкус на смляна пластмаса? Въобще, знаем ли какво ядем?

Ами турски са.....

qm po 2-3 dunera na sedmica,ne sam ka4ila i kg,vsi4ko e do na4in na jivot ako izrazhodva6 kaloriite vs e nared. Da ne si mislite 4e pyrjenite kufteta sa po-zdravoslovni!

Дюнерите са с нездравословни съставки, не точно вредни. Месото, което се използва съдържа оста мазнина, но не може да се види, тъй-като е смляна заедно с него.Или си мислите, че се използва чисто месо. И на всичко отгоре е смес от субпродукти. Бил съм във фабрика, произвеждаща продукти за дюнер ресторантите. В Макдоналдс, хамбургерите имат стандарт за съдържание на мазнини, въглехидрати и протеини. Това е компания, която се стреми към здравословното хранене. Не знам как е в България, но западните ресторанти имат специални здравословни менюта.

Не зная колко са вредни, но знам каква е мръсотия!

abe dunera e mnogo gotin.qjte si i tva e .osobeno v plovdiv sa nai-qkite duneri

.....za kalorii i vredni hrani moze da se govori vecno...! nrsto drugo e po-vazno ..dunerat v cuzbina e mnogo po-razlicen ot predlaganijat tuk....tova e...njakoj pak pita za kontrol...alo.ti maj si zabravil kade zivees..pone v momenta...!!!!!!!

vredno ama vkusnoooo!!! Za tova li anglichanite piuskat na porazia kato hodiat v Garcia i Turcia?

Когато дойдат марсианците ще започнат от дебелите.

Всичко направено за 15мин.и изгълтано за 10 мин. на крак е вредно!Хора яжте,за да живеете,а не живейте ,за да ядете!Всички скъпи храни наблъскани с хиляди отрови са вредни!Само храните близки до природата са за здравословно хранене!Д-р Пол Брег го е доказал!

Дюнерите са с нездравословни съставки, не точно вредни. Месото, което се използва съдържа оста мазнина, но не може да се види, тъй-като е смляна заедно с него.Или си мислите, че се използва чисто месо. И на всичко отгоре е смес от субпродукти. Бил съм във фабрика, произвеждаща продукти за дюнер ресторантите. В Макдоналдс, хамбургерите имат стандарт за съдържание на мазнини, въглехидрати и протеини. Това е компания, която се стреми към здравословното хранене. Не знам как е в България, но западните ресторанти имат специални здравословни менюта.

купуваш дюнер - помогаеш на Бен Ладен !

Благодаря на редакцията, че се е сетила да публикува за КЪДЕ става дума. Никога не е късно да почнеш да ползваш добра практика. За новината - в UK имат повече луди крави отколкото жени с PMS. Айде споко! Лапайте здравословни Български дюнери с арабски произход, те са пилешки и рядко (у нас) агнешки...

Откакто се натрових с дюнер не ща и да ги чуя.

Дюнерите са изключително вредна и нездравословна храна.....това си е чист субпродукт(разбирай отпадък!)...мирише отвратително и вкусът е просто ужасен..това важи и за така наречените заведения за бързо хранене начело с Макдоналдс.....тожа е храна за пролети и чревоугодници....

Има си хора , които получават заплата , за да правят изнанадващи проверки . Ами да ги правят и ако има нарушения да глобяват. Ако не трябва да съществува този вид сандвич , защо разрешават откриване на дюнерджииниците ?А що се отнася до дюнера - винаги е безсолен - всеки сам си го посолява !!!що се отнася до съставките му - не е ли като да седнеш в ресторант - да ти сервират същите неща , но в чиния , да ги чакаш 30 мин. , за да ти ги сготвят , накрая и бакшиш да трябва да оставиш.Е друго си е. Пък дюнера го готвят пред теб , а в ресторнта - не , нали се сещате , че българина не закусва , обядва и вечеря в ресторант където ти готвят пред масата .Забързания ни живот е прост обяд със сандвич.Тези дето се хранят на ресторант не са с работно време от до и с мижави заплатки .Когато у нас стъпи КФС се чу че сме изяли 15 годишния френски военен резерв от пилешко месо.В Макдоналдс и КФС не стъпвам / и не само там / , има защо.

Това го знае всяко хлапе!!!

кво вадис дюнере ... статията е мнго далече от истината, дюнера е е една от най-полезните храни поради диетичния начин на приготвяне на месото а именно изпичане без сосове и мазнина

Ае стига бе! Верно?

iajte pitsi te ne bili vredni:))

Дневна доза калории за жена 30-50 г е 1700 калории за да задържа теглото на което е - да не напълнява или отслабва. За мъж е 2000-2200. За да отслабне човек с около половин килограм е нужно да изгори 3500 калории, или за една седмица да поема с по 500 калории по-малко. (7х5003500). Продължителното приемане на храна с калории под 1100- 1200 на ден е ОПАСНО за организма и води до хипогликемия...... В един среден дюнер няма начин да има 1000 калории, освен ако не е пълен с овча лой или нещо от рода. Това са платени публикации на окризените британци, дето се чудят как да си продават безвкусната храна и прослувутата инглиш брекфаст - боб с наденица на закуска... Пфуу....

защо обаче не се даде информация за това , че месото в сандвичите на Макдоналдс и КFC е специално подбрано от генно модифицирани животни, и всички тези хормони които карат едно теле да стане крава за 6 месеца вместо за две години се натрупват в организма на потребителите.

Яжте, пийте и си носете новите дрехи! Животът е смъртоносно заболяване предавано по полов път!

A edin mug, kolko calorii trjabva da poema na den?

Таман НОЙ ще са на далавера, че по-малко пенсии ще плащат и повечко мангизи ще им останат да се гушат с вкусни дюнери!!!

Не дюнера сам за себе си, а масовото му приготвяне се визира в статията. То и само зелева салата да яде6 ако я изкъпеш в олио, добвиш 5 лъжици сол или зелето е пълно с нитрати пак ще е вредна. Препечените банички и дюнери са много по- добре отколкото хамбургерите на Макдоналд или тестените конфитюрени кифли.

Признайте че суджото е уникално вкусно. То всичко е вредно така че.......

Защо не се пише нищо за Макдоналдс?

Doner Kebap is brainfood

Англичаните пък са шокиращо тъпи! Mcdonalds i KFC щото пък са много полезни...айде моля ви се!

Вегетарианските дюнери с ориз или грухана пшеница са много вкусни и полезни. Не знам защо в България все още не са много разпространени.

То дюнерите да са ни проблема !!!