Холандски мъже ръка за ръка срещу хомофобията

Холандски мъже масово качват в социалните мрежи снимки как се държат за ръце в знак на протест срещу хомофобията. Поводът е нападение над гей двойка в Арнем.

Обратно в новината

Коментари - Холандски мъже ръка за ръка срещу хомофобията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама какви са тия лигавщини, за ръчичка! Направо да се снимат как си пускат езици и се барат за пишките, за да е по-силен ефекта.

Наградата за хомосексуализма е СПИН и вечни мъки в ада

Стига с тая реклама на педерастията!

правия под юргана си е тяхна работа, но защо трябва да ни навират в очите, че са различни. Хубава новина е, че там има и истински мъже.

ДИР, тая новина по схемата на прозореца на Овертон ли ни я пласирате? Реклама на извратеняците. Да привикваме и да стане стандарт. Ако някъде има извратени и болни хорица, това си техен проблем. и не е нужно да ни се навира в очите. Чудна "новина"

Абе що не се хванаха за х..те в знак на солидарност :)

Холандски "мъже" ръка за ръка срещу хомофобията.

То затова им трябват мигранти, явно няма мъже които да им правят децата и си намират евтини помагачи.

а в арабския свят като видиш двойка мъже хванати за ръка значи нещо друго... е то не е точно за ръка - водят се за малките си пръсти. та това е двойка дето събира в момента пари да си купят жена. до като успеят те се "облекчават" един друг...

Хайде стига сте натяквали на Нас нормалните хора, че да си ПЕДЕРАСТ или ЛЕСБИЙКА е много ХУБАВО нещо !!!!! Не мислите ли, че много ги лансирате и преекспонирате темата????

такива двойки масово осиновяват деца за определени цели - търсене с "Норвегия - рай для педофилов". Подхванали са ги от ФБР, дано свършат добра работа.

Изключително нелепа и жалка гледка са тия немъже. Съвсем нормално е да не сме толерантни към грозното, извратеното. Брак може да съществува само между мъж и жена. Така Господ ни е създал, така се раждат деца и се продължава човешкият род. Всичко останало е ненормално и никой не трябва да го толерира.

Хайде стига вече сте пропагандирали гнусните толерастки "ценности" на ЕвроГейския Халифатски Катун ! Отвратителни станахте на всички нормални хора!

Хаха - това е по-скоро гротеска и е супер забавно. Какво се възмущавате - нали има мъже, защо са ти жени. Първо беше да ходиш на токчета, сега това, след няколко години...нямам представа. И ква е тази простотия-който е бил в "Европата" ще разбере, колко е актуално - gender fluid? Тоест да бъдеш "всякакъв" - примерно дендрофило-некрофил, роден мъж, но с женско съзнание

Както се казва: Ал санъ европейски ценности. Де гиди педали, де. Утре, вдругиден Европейската комисия ще реши, че и канибализма е европейска ценност и трябва да се възпитават в нея поколенията. Сбъркани европедрасти и толерасти. Всичко е нарочно и целта е една- унищожаване на европейската цивилизация и на християнството.

Тия пеераси само си търсят начин да се покажат колко са леви ! Щеше да е комично ако не беше противно и жалко а вече става и опасно ,вече ме хваща страх че ще дойде време когато ние нормалните дето си харесваме жени ще бъдем обявени за сексуално малцинство ! Дано Бог ни опази от Евро-атлантически ценности !

Да се държат, като толкова искат, но да се обозначат кой е активен и кой е пасивен.

Активно си търсиш активен ли? :D

Много красива снимка, трогна ме вдън душа.

Баси, в тази Холандия само педали, наркотици и евреи.

Да се късат веднага всякакви отношения с извратеняшка Холандия --веднага --българите трябва да саблицки с братята си--- Казанските българи--тотори--- какви са тия богохулства в тоя педераски ЕС--вън веднага от това свърталище на педераси

Малко за ташак ,ама като им гледам ,колкото и да ми е отвратително снимката на тези два педала ,да ви "светна" сигурно ролята на "мъжа" я играе,този по-ниския с тъмния костюм По -плешив е ... показател за повече мъжки хормон тестостерон ...и повече блъскан по челото :)))

В близко бъдеще, единият от мъжете ще е арабин!

А не, арабите ще са с жени, за да се раждат деца от смесен произход, и да са мюсюлманчета по религия.

Не ги разбирам тея педарастий приятелю, ама мисля че се сменят.

Тестестерон да, ама в кръвтта. Което рядко е от много тестестерон, по-скоро от наранени семенни канали. Среща се често при футболисти и колоездачи. Те като ги гледам тези, вероятно отдавана не стават за каквото и да е.

Не бе педала е точно той я виж колко е джукест само прай дудуци, чак му са набухнали устата от сербез.

Въпреки, че са ми противни подобни прояви, не виждам нищо чудно в тази "новина". Както се казва: "всичко тече, всичко се променя". Обществото също - първо жените станаха еманципирани, после обуха панталони и решиха да станат мъже. След тях мъжете пък решиха, че искат да носят рокли и да се гримират. Сега се събират само със своя си пол и правят семейства...А след няколко години с напредването на медицината и поради все по-изкривеното разбиране за толерантност към личния избор ще срещаме все повече безполови същества, които ще се клонират, за да живеят сами със себе си.

думите "холандски" и "мъже" не си подхождат. там жените мязат на върлинески яки мъже, а мъжете от яд се таковат един друг.

ниския много готин

В демократичните страни отдавна никой не нарушава правата на гейовете. Хетеросексуалните не правят показни/бих казал неприлични/паради и не изнасят сексуалната си ориентация по улиците. Не знам какво точно искат да ни кажат от ДИР-а, но по - долу видях и публикация за "британска изложба на хомосексуалистите" в новата им рубрика за изкуство?

Чак сега разбирам ,защо във всяко второ изречение на нашия бивш президент ( къде е той бе) ,се вмъкваше израза за ..."ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ" ...Ами той е един от тях ...усвоил ги е ... щом като бивш комунистически активист ,така настървено скачаше на Русия ,щом като виждаше ,как 99% от коментарите по негови изявления ,го "пожелаваха" него навсякъде или женската му рода ... Той го е правил напук ,като онзи играч от един футболен отбор ,който си е бил "ляв педал" и е изпитвал истински оргазъм ,когато стигайки на голова позиция пред противниковата врата ,тъкмо да отбележи 100%-ов гол ...той изпращал топката или в тъч или в аут ...Кефел се ,когато хиляди гърла ревяли с пълно гърло пожелания към аналния му орган :)))

педерастията ще ги затрие тия! вервайте ми!

ми убуу . ми де ги мъжете ? тия на картинката определено не са такива . некви еврогейЮве . .... пеераси , сър !

Къде са тези мъже? На снимката виждам само двама педераси.

сър Джон: -Джеймс, каквъв е този шум навън? -Гей-протест сър. -А за какво протестират? -Ами да не им нарушават правата сър. -Кой им ги нарушава? -Никой сър. -Тогава защо протестират? -Ми педер.си, сър.

Еейй,коригирайте заглавието ... Стига с тези фалшиви новини... ТОВА НЕ СА МЪЖЕ !!! ТОВА СА ЕВРОЕЙСКИ ЦЕННОСТИ... Ние истинските български мъже , ги наричаме ... педли... По времето на соца ги нямаше много ,може би защото се криеха и ги беше страх ,защото знаеха ,че ай да ги разкрием ... майка им жална ... Дано не ме изтриете ,че не знам вече ... какво става ... вече ние нормалните се крием и ни е страх дори да се изразяваме публично ...

Това журналистика ли е ? Която не може да установи дали е "нападната, само защото се държала за ръце", или "първа е нападнала". Защото разликата е огромна ! Ако първи са нападнали, какво значение има сексуалната им ориентация ? Откъде-накъде ще ги поддържаме ?

Браво!

и Бранденбургската врата да бъде осветена в цветовете на дъгата в знак на съпричастност към битата "двойка"! Явно здравето и животът на хомосексуалистите са безценни за западното общество!

Здравети и животът на всеки е важен! Браво на Берлин!

на всеки не е важен и Берлин доказа това след бомбата в метрото в Санкт Петербург! Двойни стандарти и лицемерие от Запад, какво да правиш, това е реалността!

Съвременните Содом и Гомор са вече близо ... Но са разпръснати ... Покрай сухото ще изгори и суровото.

Хормонални сбърканяци!

Нормална държава, друго няма какво да кажа. Браво!

Това не са мъже - мъж е единият, а другият е жен.

Бих казал, че и двата не са мъже, поне в главите си. Иначе може да са искали да се родят и щрауси, но са се родили има мъж човек или жена човек.

Но отдавна май не са мъже. Изобщо погледнете какви старчоци командват ЕС. Обикновено безплодни, за да не им пука за бъдещето.

После да не се чудят, когато турците и други мюсюлмани им се качат на главите, както бе неотдавна. Както върви европейските меки китки ще станат скоро "булки" на ислямистите, които превземат Европа тъкмо заради такива като тях.

Открили един случай дето да го прокламират. А защо не пишат за другите. Май покрай някакъв парад в Холандия, като например как някакви гейове умишлено със спринцовки са заразявали други упоени такива със СПИН. Между дрвугото СПИН сред гейовет ("мъже") е примерно над 1000 пъти по-вероятен. Не случайно в началото са предлагали да се казва GRID (значи и друго за уеб дизайн), което е съкращение на "гей свързнана имунна недостатъчност". Не случайно е и забранено да даряват кръв назапад. Или защо не извадят статистика на малки деца жертви на педофилия? На блудство срещу изнасилване. Много показателна е. Или как точно в Холандия педофилите си имат и партия, дето иска отмяна на ограничението за секс по възраст. Уж било по взаимно съгласие.

"евро-атлантически ценности". Отврат!

Нищо чудно че исляма и ордите му се разпространяват в Европа като ги гледам тия и за какво точно протестират или по точно подкрепят.Аман от тия знакове на солидарност!Що не подкрепят примерно отрицателния приръст на населението в Европа и намаляването на раждаемостта!

Не ми говори за исляма , там е позволено мъж да опъне мъж , даже го поощрява !

В Иран поощрението на гейовете е да го пуснат вързан надолу с главата от най-малко третия етаж върху улицата. Голям кеф. За тълпата де.

Изглеждат тъпо и гадно! Като ги гледаш така, хванали се за ръчичка, се питаш, какви ли ги вършат в леглото?!

Аз

Не се питам. Не ща да знам.

ДА ТЕ Е СТРАХ ДА ХВАНЕШ ЖЕНА ЗА РЪКАТА! ИЛИ ЩЕ ТЕ ГЛЕДАТ КАТО НЕНОРМАЛЕН, ИЛИ ЖЕНАТА ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ОБРАТНА !

Било много селско и комунистическо мъж да е с жена. Популистко и сексистко, освен че нарушава правата на различните и ги дискриминира. Кремъл е виновен че има красиви жени, които провокират ЕС.