Мъже се сбиха в трамвай по време на движение в София

Инцидентът е станал по линия №10, полицията е на мястото

Обратно в новината

Коментари - Мъже се сбиха в трамвай по време на движение в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другия път, по примера на Киев, трябва да си изберем за кмет на София боксьор. Предлагам Кубрат Пулев. И той не на терен, но на място да решава тези спорове.

Некомпетентен (нелегитимен) контрольор и украинец? Познах ли? Само така! Демокраси, Сър. Това сакахте, това получавате. Моля подпишете се на квитанцията. :)

Непозна! Пияни клошари. Това е ежедневие в градския транспорт.

Мъже? Мъжете не се возят на трамвай! Това са били някакви орки...

Роми?

Просто народ, агресивен и слабо интелитентен (за образование не споменавам, защото всеки втори дебил има вече вИшУ такова), без морал и правила. Така ще е !

Така трябва с русофилите... Твърдо...

много ми хареса това, че са свалили пътниците - това си е санкция, а побойниците явно са останали в трамвая да си се домлатят. Ватманът пък сигурно е арестуван и е за 72 часа в ареста. По мое време беше обратно - милицията сваля и опердашва побойниците, а пасажерите си пътуват, щом си имат билет.

Факт!

Кво толкова- пили пили па се сбили, значи на улицата могат да се пердашат спокойно , така ли ?

В рейса веднъж един млад софиянец люпеше семки като същи селянин и плюеше на земята. Грам не се трогна от възмутените хора наоколо. Затова и държавата е такава, с такова ДНК такива ни и управляват, за софиянците да не говорим, дебелокожи, по-дебелокожи от тюлен през зимата.

Семките са много полезни за вашето здраве !

говорят на диалект тия софиянци, откъде ли са го научили ?

Хайде да не обобщаваме, а?

Ганьо е настъпил бай Шиле и вместо да му се извини му е теглил една звучна да внимава къде са вре. Заради нараненото си его бай Шиле е скочил на Ганьо и са станали на кълбета. Електората на ГЕРБ в трамвая са ги подканвали към по-груби действия и решаване на проблема къто мъже, докато електората на ПП-ДБ са изкочили от трамвая и са побегнали към жълтите павета, където такива работи не стават, защото от там не минава трамвай !

Те и тия дето не са "ганьовци" и "патреоти" са доста прости, виж какво става във Фейсбук как се разправят за най-малкото нещо.

Значи обяснявам аз на братовчеда, че трябва да си дупчим билети а той ме псува ... И камарафтут веднага му дадох , ако че не бехме близо Западния парк а до Борисовата градина

Това са на Денков хората от Австрия.

Хората деградират все повече. Подрастващите се интересуват основно от футбол и чалга ( и двата пола) , какво ще може да се очаква от тях след време? Прави ми впечатление, че и много момИчета тренират бойни спортове.

дааа...вече бой и в градския...поне досега не бяхме чули за такава кретения...ама с това промиване на мозъците дето тъпотата е издигната в култ...това са последствията, прост а сега и агресивенен до безкрай народ

Това, че ти не си чул не означава, че това не е ежедневие в градския транспорт. Пътува всякаква паплач, пияни дрогирани, клошари и т.н. За съжаление останалите трябва да пътуваме с тях. Чакам "спасителя" на София г-н Бонев и представляващия се за кмет г-н Терзиев да излезнат от кабинетите си и да свършат молко работа на терен.

Поздрав с Ганьоланд

Явно са нарушили правилника. Трябвало е да се сбият когато трямвая е спрял. Интересно в случая е дали трамвая или биещите се имат предимство. Провериха ли дали са мъже? Може да са съпрузи.

Едни се сбили в трамвая.Полицията свалила пътниците.Ами спрете и метрото бе!

Правим ли разлика между цивилизовани мъже и малоумни диваци?

По - българско от това

Истински българи, истински Ганьовци, ако не е на крастовище ще е в трамвая, ей за това цяла Европа ви не навижда

Селяни и цигани - неочаквано гнусна комбинация!

Други останаха ли?

Бае Ганя

Май не, поне в този град са 90%...

А ако се бяха сбили докато е спрял? Нямаше ли да е драма или трябва да е в движение?

Мустакат третокласник е скочил на кондуктора.

Простотията по градксият транспорт е невероянта - ядене, пиене, краката на седалките, боклуците на земята или по ъглите, виждам съм и да пушат електронни цигари. Ако им направиш забележка за ядене на блажни храни чипсове и баници и след това ръце мажат на всякъде те гледат каттеле и продължават. Трябват глоби, яки глоби, с добро няма да стане и опитал съм много пъти.

"Простотията по градксият транспорт е невероянта" Искаш да кажеш: Простотията по хората е невероятна?

Известно е, че простотията ходи по хората, не по гората!

Как знаете че са мъже? Днешно време трябва да ги питаш първо :)

Ако го видя това, директно им скачам и на двамата, бой докато мърдат

Съмнявам се! Само седите и гледате сеир или си обръщате главите на страни и се правите, че не виждане и не чувате.

jingiby

Лошият човешки материал и в градския транспорт ще намери повод за бой...

Човек за човека е вълк !

вълк, ама ако е в дирене на вкусно ядене скрито в кошницата на приказната героиня чиято шапчица е съцветна с покрива на софийската духовна семинария (у-ще за попове) , галиба се се вживели в кинороли, разумната, живи + здрави