17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо бе Мажд, нали твоите сирийски араби най много се натискат за Европа, ти съвсем ли ги затри и предаде, не е чудно, за арабите като теб това е типично.

Това е наследството на Герб.. Разсипана разграбена държава

Ами Тиквун я направи такава, за милиони левов

На вас и тази ви беше скъпа преди при Бойко, и му се смеехте на идеята, въпреки, че той договори повечето пари да са от ЕС.. няма ограда, която сама по себе си да спре някой за дълго време, тя е само помощно съоръжение и елемент от цяла система, не се оправдавайте с оградата, че не можете да спрете бежанците

Що си говорим глупости ... кой ще дойде от Афганистан до тук и ще го спре една ограда ... и великата китайска стена да направим ... прескача се

А последните 6 месеца по някакъв начин имаше ли поддръжка на оградата? Няма нищо вечно.

Ако беше здрава щеше да е скъпа и щяхте да ревете за друго. Реване му е майката.

Ама те изхарчиха пари като за скъпа

Ами как няма да е ограда като на обор, като България се е превърнала в един вонящ обор пълен с говеда..

Защо тази ограда за обор при управлението на Борисов си вършеше работата (нулев мигрантски натиск), а сега при Радев изведнъж спря да си върши работата? Какво се промени за това време? А-а-аааа, Борисов не е на власт! Тогава излиза, че не оградата е пазела България, а авторитета на Борисов! Или нещо греша?

Мазалките на Борисов по задника на Ердоган ли наричаш авторитет?

Тя и тогава никаква работа ме вършеше. Тиквун пръсна милиони за парлама. Също като " неговите магистрали")

Едно време, като служехме на границата, ни учеха да пуцаме " на месо"! И за ДВЕ години нямаше ни един случай на пресичане на Държавната граница! " Страх лозе пази"....

Питайте Валерката патрЕота защо е такава......

А бе Мадж, служибниците не могат тоалетна да построят бе! Те не са за тази работа, те трябва да ни обяснят как работата не може да стане!

А защо правят клипове на дупките по оградата а не търсят отговорност от граничарите които по няколко пъти на ден я обхождат тази ограда а никой не е видял тези дупки. Това е въпросът.

Те тези дупки вероятно ги знаят отдавна, но никой от граничарите няма да тръгне да ги обявява публично, освен ако не им кажат отгоре, защото не само ще ги уволнят, а може и да ги осъдят. Едва ли гранична полиция има някаква вина за плачевното състояние на оградата. Виновни са тези, които са я проектирали, построили така качествено и поддържали безкомпромисно. Според мен е много добре, че са направили видеото, за да се види нагледно от всички "качественото" изпълнение. Бутафорната ограда с Турция е един от най-добрите примери за ширещата се курупция и тотална некадърност на всички нива в последното правителство на Борисов. Жалко, че виновни пак няма да има...

Какво телената ограда можела да се реже с обикновена ножица за метал?! Не може да бъде! Няколко стотин милиона похарчиха за тази дворна ограда по подобие на тази покрай летищата, но с малко бодлива тел ужким изработена от единствената специализирана фирма в ЕВропа, няма такъв цирк! Да бяха наели местното население и фирми за бетонна стена и сигурно по евтино щеше да бъде. А ако ли не поне няма да има вариант за рязане с ножица за десет лева.

Тази ограда прилича на ограда за курник.Но струва доста скъпо.И тия дето я строиха доста крадоха.И пак за наша сметка.Иначе много знаят да говорят.

По заповед на г-н Релсов да се арестува този Алгафари, за издаване състоянието на обект от национално значение. Нали навремето, когато по телевизията предупреждаваха за качеството, им забраниха като приеха в парламента по поръчка на Боко да направят оградата обект от национално значение. Къде е сега релсата да обяснява колко всичко е наред.

Който е строил тази имитация на ограда той да я оправи или построи наново за своя партийна сметка и за сметка на изпълнителя. А после да отиде да "инспектира". Цялото герберско строителство е такова скапано, но там се вижда най-добре, като на длан, техническо безумство на управляващите доскоро крадци. Оня разчиташе на дружката тайпи, но приятелството може да се разпадне, така че беше най-разумно България сама да се подсигури, ама откъде акъл т.лупски.

А Далавери Симеонов и Борисов ще върнат ли парите?140млн.за да се реже с ножица?