Коментари - Мъжът, опитал да блудства с първокласнички, остава в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за съд е това, който оставя в ареста тоя, който е с обвинение за блудство, а пуска в "домашен арест" оня циганин-наркоман с обвинение за опит за убийство, като при ареста му у него дори са намерени наркотици? Да не би БХК да се е намесил с целия си "авторитет" и да е заплашил съда със санкции от разни евроинституции?

Защо не търсите гюленисти и в анусите на Надежда Неински, и Бойко Борисов?

Ами ако се окаже кросджендър и се чувства като малко момиче, заключено в тяло на голям мъж, какво правим, м? Дано съдът проучи внимателно субективната страна на нещата и не избързва с присъди, за които после да плащаме в Страсбург.

ЧЕ ТОВА СА МОМИЧЕНЦА, НАЛИ С КОНВЕНЦИЯТА НА ЕК СЕ СМЯТА ЧЕ ВСЕКИ СЕ РАЖДА БЕЗ ПОЛ? МОЖЕ ДА СА ДЖЕНДЪРИ И ТОЙ ДА Е ДЖЕНДЪР.... И Е ВЛЕЗНАЛ С ТЯХ В ТОАЛЕТНАТА, АМИ СЕГА ЩЕ СЕ ОБЯВИ ЗА ТРАНСС СЕКСУАЛЕН И ЩЕ ИЗБЕГНЕ ПРИСЪДА, ДОРИ ЩЕ ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ В СТРАСБУРГ.......ТОВА НИ ЧАКА С ИСТ КОНВЕНЦИЯ

Това е от толериране на сексуалните отклонения. Така отиват и в други посоки. Много от западните сдружения на обратни включват и педофилски организации. Така тази от САЩ е изхвърлена от ООН, а е била съветник там. От гледана преди статистика на МВР, имаше около 60+ деца (между 8-13 години) жертви за година тук. Почти половината момчета, а от момичетата почти всички с блудство (нетрадиционен секс).

Такива педофили са особено "любими" в затвора. Този мръ*ник няма да спи по цели нощи в затвора.

Извинете.... Наказание "лишаване от свобода" умишлено ли е в кавички?

горкия циганин , няма да му е лесно от тук нататък

напротив , герП разчита на неговия гласи той ще мине между капките както всички други цигани.