Мъж живее 3 г. с трупа на майка си, за да взима пенсията й

Останките на възрастната жена са открити в къщата й преди дни

Обратно в новината

Коментари - Мъж живее 3 г. с трупа на майка си, за да взима пенсията й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На снимката е показан 22-годишният бияч на медицинската сестра. Ей, ДИР-а, сменихте фацата на сайта, ама същите хаховци си останахте :)

Това ще да е оня тип със старозагорската фикс-идея.

Безбожници, нейдни! Човекът е живял с Духа й! .. хайде сега - една пенсия...

От ден на ден народът оскотява, а Бай Бойко ще ни вкарва в еврозоната, за да ни гарнтира ПОВЕЧЕ стабилност и сигурност :(

Аз ,като пребарам левчетата , без проблеми ги обменям в долари , евро.. Направо съм си на ..Уоулстрийт,бе,

Ето докъде ни докараха евроатлантическите ;ценности! Пълно оскотяване, а "политическата класа" ни говори за еврозона, шенген, демокрация и тем подобни глупости!

Има доста хора, които след 09.09.1944г до ден днешен, живеят с трупа на България и се чувстват много добре.Това не е подсъдно и факта го доказва

Имаш впредвид тези дето гризкат от трупа на БЪЛГАРИЯ от 89 до ден днешен и дори подхвърлят по нещо на платени помиярчета ! Да ти е сладко!

Е кои са те,ако не се сещаш те бяха преди 1989г и те същите са и след тази дата.

до каква скотщина е докаран този човек за 200-250 лв. месечно да се подложи на това?

Общество, бате!

Предполагам,че пенсията не е била голяма и е нямало никакво наследство.Това е срам за БГ а не за тоя човек.

За мен е изрод без морал. Не е християнско да не погребеш човек след смъртта му. Без да съм религиозен такова нещо ще ми е грях да направя... Ако е здрав можеше да работи, ако има инвалидност щеше да взима пенсия. В затвора нали ще го хранят и поят? Нека влиза.

какво може да се работи в гр. Бяла? Едва ли е живял само от въпросната пенсия, която я има, я няма 200 лв., въобще наясно ли си до каква скотска мизерия са докарани много хора? За какъв морал ми говориш, ти бил ли пет дена гладен, да видим тогава какъв ще ти е морала, когато освен как да налапаш нещо за ядене друга мисъл не ти минава в главата?

Добра идея за допълнителен доход!

Боже до къде ни докараха тези дето ни "управляват".Господи накажи ги1

На какво е готов човек за няколко лева повече ?!

Изводът е прост: Беден човек - жив дявол! Мизерията поражда само и единствено още повече мизерия. В крайна сметка, битието определя, съзнанието, не обратното...

айде стига глупости-мизерията ви виновна,демокрациата научи повечето живели през комунизма на мързел,какво прави тоя в разцвета на силите си мъж,та не работи...работа има в тая държава много,но хората с най-ниско образование са и най-претенциозни...по-лесно му е било така...

ало мухъл при комунизма се работеше здраво и работеха всички и заплатите стигаха а сега ако може да плащаш за да работиш ще е най-добре защото работодателите гледат да забогтеят на гърба на работещия

Случая не е само български патент. Преди няколко години в Гърция имаше масови проверки в тази посока, тъй като се оказа, че много гърци крият смърта на възрастните си роднини и им прибират пенсията. Случаите бяха хиляди.

Боже, и това ми било европейска държава. Толкова сте стигнали дъното, че човек да ви съжали.

бг52

Асаня, Вие като каква се представяте тук? Като марсианка?

Най-вероятно е от избягалите. Те говорят така, защото вече не са българи.

Шаманите в парламента объркаха мислите на индианците.

Катил с мозък, промит от сорос

Сорос като не промива мозъци в Рашка Говняшка, защо там правят същото, че даже ги разфасоват в буркани, така даже не могат да открият престъплението, а и храна се осигурява в тази мизерия.

справедливо е да освободите този нещастник веднага и да вкарате в кауша тези мръсници,които след 89 докараха 90% от хората до безизходица! Колко самоубийства - при соца не бях чувал за такова нещо ,а сега за 10 години - 4 несретници в нашия квартал сами се затриха ,неиздържайки нищетата и униженията!

""при соца не бях чувал за такова нещо "" - че то при соца какво ли се чуваше изобщо ?! Аман от милееещи за ''светлото минало'' където бяхме в калта до коленете !!

не милея,просто твърдя в качеството си на съвременник - до 89 в квартала нямаше самоубийства и убийства изобщо,нямаше наркоманизирани обезумяли младежи и смърдящи на добитък клшари! На бялото не може да се каже черно!

Е, то по време на соца и за Чернобил не се чу (днес има 'годишнина', така да се каже, от този инцидент)